Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Tu stateai acasa,cu sufletul la cuptor,mediu spre sange,umeda,si nemernicul statea in Gara de Nord,dupa ce aterizase deja,cu vreo ora-n urma,in locomotiva,cu telefonul in mana,si se inhaita cu puslamaua aia de Cornel,oaia,vypuska ala,in copilarimse agramatice fortate,gen fara cratima si virgule,ca niste putori. :)

Unii prefera si maimutareala,pentru o secunda,ii scoate din banal. :)

:laugh2  Daca era pentru o secunda sau ocazional... :)

Nu am intalnit pana acum un om atat de infantil psihic.

Am atentionat de N ori ca eu imi revin rapid - el niciodata, dar nici un rezultat.

Raman la concluzia ca are deficiente in dezvoltare psihica, vorbeste extrem de lent, sta deseori ore in sir fara sa faca absolut nimic, pur si simplu se uita in gol sau pe geam, deseori are o privire care nu te vede, fara sa reactioneze, nu zambeste macar la glume, in schimb poate sa explodeze in hohote puternice pentru ceva banal, poate fi extrem de afectiv, apoi brusc sa devina complet indiferent fara nici un motiv, retine cu mare acuratete datele si orele unor evenimente fara importanta, dar uita imediat ce trebuia sau nu trebuia sa cumpere din piata pentru ca pe parcurs ceva ii distrage atentia sau cade iar intr-una din starile alea..., uneori vrea ca altcineva sa se ocupe de toate (cand ar trebui sa fie responsabil), altadata insista ca niste fleacuri sa fie facute cum vrea el, desi metoda lui nu are logica si desi initial a spus ca nu conteaza, poti sa-l vezi ocazional un barbat normal, cerebral, citit, dar oricand poti sa te trezesti ca in fatza ta este psihic o fetitza pitzipoanca cu zambete largi, gesturi aferente si vocabular dezmierdat de copila....

Gata, ma opresc ca m-a luat valul.  :blushing2

As fi vrut ca tot ce am spus sa fi fost o gluma, dar din pacate numai eu stiu ce am tras aproape 4 luni de supravieturile cu acest "om".

:hug1

:*

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

azi esti domestic? :laugh2

Consemnat la unitate.  :laugh2

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

excelent. ieri am iesit la alergat vreo 40 de minute si vad spre fericirea mea ca astazi am facut aidoma si nu m-am delasat. imi propun sa alerg jumatate de ora o ora zilnic :D

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

'mi-as piciorul ! :( La lentilele manuale, fara motor auto-focus, nu vede Light-Room-ul EXIF-ul din RAW/JPEG, deci cand e sa modifici aberatiile cromatice cam trebuie sa te iei "dupa-ureche". :censored :censored :FIREdevil Trebuie sa-mi iau un 24-70 modern... :ewpu :ewpu :ewpu

Postat

'mi-as piciorul ! :( La lentilele manuale, fara motor auto-focus, nu vede Light-Room-ul EXIF-ul din RAW/JPEG, deci cand e sa modifici aberatiile cromatice cam trebuie sa te iei "dupa-ureche". :censored :censored :FIREdevil Trebuie sa-mi iau un 24-70 modern... :ewpu :ewpu :ewpu

In ce limba ai scris aici? (Sa dau pe google translate)  :laugh2

:hug1

:*

Reputație: -598
  • Oras:Romania
Postat

Light-Room-ul corecteaza aberatiile dupa EXIF? Supa'cool, trebuie sa incerc  Light-Room...

Vizitator
Postat

Light-Room-ul corecteaza aberatiile dupa EXIF? Supa'cool, trebuie sa incerc  Light-Room...

Aberatiile cromatice, Sub-Meniul Lens Correction. Dar la pe o lentila manuala, ciuciu !

Reputație: -598
Postat

Aberatiile cromatice, Sub-Meniul Lens Correction. Dar la pe o lentila manuala, ciuciu !

Pai daca e manuala (fara electronica in ea) cum dracu sa comunice camerei distanta focala/apertura & shit? :-)

• Minus 6
Vizitator
Postat

Pai daca e manuala (fara electronica in ea) cum dracu sa comunice camerei distanta focala/apertura & shit? :-)

yeap... Ma rog, poti sa modifici chiar si in cazul asta, dar e mai mult de munca si bataie de cap :slap2 :slap2 :laugh2 ...

Postat

Cum sa ma simt in afara de EXCELEEEEEEENT?!?!?!  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:

P.S. Merg usor pe apa ... :D

• Like 1
  • Minus 15
Postat

Mi s-a facut dor deja...

de somn. :) http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-sleep027.gif

Vizitator
Postat

Cum sa ma simt in afara de EXCELEEEEEEENT?!?!?!  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:

P.S. Merg usor pe apa ... :D

post-179235-0-89001500-1457381950_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mi s-a facut dor deja...

de somn. :) http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-sleep027.gif

Credeam că de pulă.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 13
Postat

Credeam că de pulă.  :laugh2

Problem solved!  :laugh2  :onbed

De ce crezi ca-mi picau ochii in gura de la 10 seara...  :laugh2

Bine ca dorm singura, altfel nu refuzam inca o tura.  :laugh2  :FIREdevil

• Like 1
Postat

Azi m-am simțit foarte bine. Soare, cald, pomilor încep să le crape "crengile" ... a fost baba mea. Nu de aia de acasă zic.  :laugh2

Postat

Problem solved!  :laugh2  :onbed

De ce crezi ca-mi picau ochii in gura de la 10 seara...  :laugh2

Bine ca dorm singura, altfel nu refuzam inca o tura.  :laugh2  :FIREdevil

M-aș mira să refuzi tu încă o tură, știi ce zic.  :laugh2

Postat

Azi m-am simțit foarte bine. Soare, cald, pomilor încep încep să le crape "crengile" ... a fost baba mea. Nu de aia de acasă zic.  :laugh2

Pai nu la tine acasa a fost? :)

M-aș mira să refuzi tu încă o tură, știi ce zic.  :laugh2

Parca e destul, dar daca ma impiedic de ea prin pat si ma incurca...  :laugh2

Postat

Pai nu la tine acasa a fost? :)

Parca e destul, dar daca ma impiedic de ea prin pat si ma incurca...  :laugh2

De baba din calendar ziceam, aia de acasă e mai furtunoasă. :laugh2

Dacă te împiedici de ea și te încurcă, trebuie să rezolvi problema.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Azi m-am simțit foarte bine. Soare, cald, pomilor încep să le crape "crengile" ... a fost baba mea. Nu de aia de acasă zic.  :laugh2

Si a mea tot astazi,o fii un semn? :D

Vizitator
Postat

Fericita..mi-am cumparat un vibrator verde,fara coaie!

• Like 2

• Oras:danpulea
  • Oras:danpulea
Postat

Ce "baba" misto ai avut! Daca ii scoteai proteza iti dai seama ce m*ie iti facea!? ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...