daddario Reputație: 960 Postat Martie 7, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 7, 2016 Fericita..mi-am cumparat un vibrator verde,fara coaie!Sa nu spui, fatooo, ca e "bio"!!!
picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 7, 2016 Fericita..mi-am cumparat un vibrator verde,fara coaie!Fără coaie veața ie pustiu! Ce "baba" misto ai avut! Daca ii scoteai proteza iti dai seama ce m*ie iti facea!? Umedă? Unde iti este fecioru'?La curve, unde să fie? L-am trimis "săgeată" să vază pe una, să știu dacă merg mâine și eu, sau nu.
daddario Reputație: 960 Postat Martie 7, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 7, 2016 Nea Picon, cu prea multa umezeala nu e bine, ca ne intra frigu'n oase. Eu cred ca azi Corina a fost fericita castigatoare a unui cal. Si prima livrare a fost p*la calului
ceaica Reputație: 875 Postat Martie 7, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Martie 7, 2016 La curve, unde să fie? L-am trimis "săgeată" să vază pe una, să știu dacă merg mâine și eu, sau nu. Face recenzii credibile?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Fără coaie veața ie pustiu! Umedă? La curve, unde să fie? L-am trimis "săgeată" să vază pe una, să știu dacă merg mâine și eu, sau nu. Hai sictir...o sa te trec la de evitat,o sa ai si topic pinned sa nu te mai primeasca niciuna din fete...hahahii!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Sa nu spui, fatooo, ca e "bio"!!! E made in China!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Nea Picon, cu prea multa umezeala nu e bine, ca ne intra frigu'n oase.Eu cred ca azi Corina a fost fericita castigatoare a unui cal. Si prima livrare a fost p*la calului Nuu..nu am ce face cu una asa mare!
picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 7, 2016 Hai sictir...o sa te trec la de evitat,o sa ai si topic pinned sa nu te mai primeasca niciuna din fete...hahahii! Hai măi, nu fi geloasă, știi că tu ești feblețea mea! 2 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Hai măi, nu fi geloasă, știi că tu ești feblețea mea!
daddario Reputație: 960 Postat Martie 7, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 7, 2016 E made in China!Uffff, m-am linistit. E clar ca e original, nu e facatura.
daddario Reputație: 960 Postat Martie 7, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 7, 2016 Nuu..nu am ce face cu una asa mare! O tai si faci mai multe mai mici.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 7, 2016 Hai măi, nu fi geloasă, știi că tu ești feblețea mea! 2 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 O tai si faci mai multe mai mici. .Nu este o idee rea!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Uffff, m-am linistit. E clar ca e original, nu e facatura. direct de la mama lui..
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 7, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 7, 2016 Hai măi, nu fi geloasă, știi că tu ești feblețea mea! Mă dezamăgești. Una (mult) mai frumoasă n'ai găsit? )Trebe să te mai port cu mine, că doar mă reprezinți, și nu-mi permit să mă fac de râs. :laugh2 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 Mă dezamăgești. Una (mult) mai frumoasă n'ai găsit? )Trebe să te mai port cu mine, că doar mă reprezinți, și nu-mi permit să mă fac de râs. :laugh2Cand o sa fiu ma-ta vitrega sa vezi atunci,daca mai iesi din casa!
daddario Reputație: 960 Postat Martie 7, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 7, 2016 direct de la mama lui..Mama lui e un pic mai la dreapta, in Japonia. Ca doar acolo e sarbatoarea penisului.
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 7, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 7, 2016 La curve, unde să fie? L-am trimis "săgeată" să vază pe una, să știu dacă merg mâine și eu, sau nu. Face recenzii credibile?Cele mai credibile și obiective de pe toate forumurile.
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 7, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 7, 2016 Cand o sa fiu ma-ta vitrega sa vezi atunci,daca mai iesi din casa! M-ai ține suPT papuc, nebuno... Să vezi atunci pulă peste botul tău. ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 M-ai ține suPT papuc, nebuno... Să vezi atunci pulă peste botul tău. ))Pic de respect nu ai,ca sunt mai in varsta ca tine...tineri din ziua de azi!
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 7, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 7, 2016 Pic de respect nu ai,ca sunt mai in varsta ca tine...tineri din ziua de azi!degeaba daca ai jumatate din clasele mele ) 4
daddario Reputație: 960 Postat Martie 7, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 7, 2016 M-ai ține suPT papuc, nebuno... Să vezi atunci pulă peste botul tău. ))******uosule! Daca mi-ar spune unul: "Sa-mi bag p*la-n ma-ta", nu m-as supara, ca mama are peste 75. Dar cred ca daca ti-as spune asa, te-ai supara uMpic, mafiotule
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Postat Martie 7, 2016 degeaba daca ai jumatate din clasele mele )Nu fii tu asa sigur..!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum