Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:danpulea
Postat

M-ai ține suPT papuc, nebuno... :laugh2

Să vezi atunci pulă peste botul tău. =))))

******uosule! Daca mi-ar spune unul: "Sa-mi bag p*la-n ma-ta", nu m-as supara, ca mama are peste 75. Dar cred ca daca ti-as spune asa, te-ai supara uMpic, mafiotule ;)

• Oras:duc cu sorcova
Postat

Nu fii tu asa sigur..!

alea la fara frecventa sau facute prin boscheti nu se pun. te rog frumos. am numai calitate si elita in CV :)

Postat

******uosule! Daca mi-ar spune unul: "Sa-mi bag p*la-n ma-ta", nu m-as supara, ca mama are peste 75. Dar cred ca daca ti-as spune asa, te-ai supara uMpic, mafiotule ;)

fute-o cat vrei... pe asta de "se crede" vitrega... zic :))) alea bune lasati-le in grija mea =))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

alea la fara frecventa sau facute prin boscheti nu se pun. te rog frumos. am numai calitate si elita in CV :)

Nu are importanta daca am terminat un liceu FRF la o scoala privata si am luat bac-ul,important este ca am terminat !

Postat

fute-o cat vrei... pe asta de "se crede" vitrega... zic :))) alea bune lasati-le in grija mea =))

F*te-le tu p'alea bune. Noi, astia mai "tinerei" ne descurcam cu astelalte. ;) Cel putin, ne razbuni tu

:)

Postat

Nu are importanta daca am terminat un liceu FRF la o scoala privata si am luat bac-ul,important este ca am terminat !

conteaza ce stii. si inafara de sa o suji nu stii altceva. pentru asta era nevoie de 4 clase, sa fii om =)))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mă, ce-i aici? Bar de negri? 

Postat

conteaza ce stii. si inafara de sa o suji nu stii altceva. pentru asta era nevoie de 4 clase, sa fii om =)))

Dolores, de ce esti rau acum, mah? Nu-i pacat!? :(

Postat

Las' că vezi tu jmekerie!  :chainsaw

=))

• Oras:Bucuresti
Postat

Deci de fapt recunosti ca ai trecut prin liceu ca gasca prin apa....dar te mandresti cu o diploma.Din pacate , nu scoala este raspunsul ci educatia,iar in multe cazuri avem parte de oameni cu multa scoala si cu putina educatie, e o mica mare diferenta , nu stiu cat reusesti sa intelegi nuanta si inca ceva ce conteaza enorm este simtu' realitatii.Asa ca scuteste-ma cu faptu ca ai terminat un liceu , conteaza mai mult inteligenta de care dai sau nu dai dovada ... si educatia pe care vrei s-o ti-o faci ( tu tie ) sau s-o asimilezi de la altii ( in viata de zi cu zi ) . Cat despre meseria pe care ti-ai ales-o , nu stau s-o judec , e decizia ta , o sa tragi tu linie peste ani si o sa vezi daca a meritat sau nu.

P.S @Roberta , nu te chinui sa traduci , te rog eu =)) 

• Like 1
Vizitator
Postat

Deci de fapt recunosti ca ai trecut prin liceu ca gasca prin apa....dar te mandresti cu o diploma.Din pacate , nu scoala este raspunsul ci educatia,iar in multe cazuri avem parte de oameni cu multa scoala si cu putina educatie, e o mica mare diferenta , nu stiu cat reusesti sa intelegi nuanta si inca ceva ce conteaza enorm este simtu' realitatii.Asa ca scuteste-ma cu faptu ca ai terminat un liceu , conteaza mai mult inteligenta de care dai sau nu dai dovada ... si educatia pe care vrei s-o ti-o faci ( tu tie ) sau s-o asimilezi de la altii ( in viata de zi cu zi ) . Cat despre meseria pe care ti-ai ales-o , nu stau s-o judec , e decizia ta , o sa tragi tu linie peste ani si o sa vezi daca a meritat sau nu.

https://www.youtube.com/watch?v=y_ZmM7zPLyI

P.S @Roberta , nu te chinui sa traduci , te rog eu =))

Studiile mele le-am intrerupt din cauza unei greseli pentru care am platit cu varf si indesat!

Nu am terminat un liceu la zi,din lipsa de timp...!

Continuare studilor mele se face tot la privat si nu regret acest lucru! Acum ca apar pareri pro si contra,fiecare decide pentru viata lui si cum isi asterne asa doarme!

• Like 2
Vizitator
Postat

Dă-o dreaq dă şcoală,că nu e bună........

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Am auzit ca acum profesorii incearca sa te futa daca esti fata si esti buna de pula. Vreau sa zic ca scoala nu e buna, da o draq, e mai buna pula.

Postat

Studiile mele le-am intrerupt din cauza unei greseli pentru care am platit cu varf si indesat!

Nu am terminat un liceu la zi,din lipsa de timp...!

Continuare studilor mele se face tot la privat si nu regret acest lucru! Acum ca apar pareri pro si contra,fiecare decide pentru viata lui si cum isi asterne asa doarme!

Bai Corina ce studii?!?! Despre ce studii vorbesti tu acolo?!?! In timp ce era sesiune tu te-ai carat din tara. 

Din punctul meu de vedere studiile la FF sau ID nu sunt studii.

Vizitator
Postat

Am auzit ca acum profesorii incearca sa te futa daca esti fata si esti buna de pula. Vreau sa zic ca scoala nu e buna, da o draq, e mai buna pula.

=)) ce bine gandesti tu

• Oras:unde vrea pula mea
  • Oras:unde vrea pula mea
Postat

ma simt excelent,chiar daca n-am reusit sa ofer flori tuturor femeilor pe care le cunosc,din variii motve.In acelasi timp,simt o usoara strangere de inima.Pana la urma viata merge inainte

Doamelor,va doresc tot ce-i mai bun in viata,implinirea tuturor dorintelor,si sa auzim de bine

La Multi Ani 

Al Dumneavoastra Phoenix,cu stima

• Like 4
Postat

Ma simt bine dar mi-e tare dor de Roberto...  :gifs_ojos 

Baby....i wanna run to u.

• Like 2
  • Minus 16
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Nu ne interesează.

Insensibilule !  :laugh2

Vizitator
Postat

cam ametit da nu stiu de ce , n-am baut decat vro douajde pahare

Postat

cam ametit da nu stiu de ce , n-am baut decat vro douajde pahare

Or fi fost cu bromura !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...