rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 12, 2016 Ariel, fara misto acum, de ce trebuie sa ti aduci familia in discutie? De ce vorbesti despre mama ta ca fiind " sotia lui tata" ?Crezi ca nu toate fetele isi iubesc parintii la fel de mult?as fost o postare spontana pt ca eram cu mama mea la telefon si si-a dat drumul sa imi spuna cum ca nu a fost normal sa ma ratoisc la ea cum am facut de cateva ori in ultma vreme pt ca sunt eu insami f agitata si ea saraca nu e obisnuita sa o bruschez chiar daca e maxim enervanta, intruiziva,etc etc. tata mi-a reprosat asta, mi-a interzis sa ridic vreodata tonul la ea, am vb una alta chestii personale ale mele si ale lui, inafara de relatia cu mama(eu nu am conceptul de familie batuta in cap, parintii mei sunt si au fost mereu cei mai buni si legati prieteni cu mine si imi stiu multe intimitati si vicerversa). apoi dupa ce mi-a interzis sa ma port urat cu ea fie si la nivel minimal tot ea m-a sunat si in timp ce postam imi povestea cum o certase el ca a gresit si a intrecut masura cu mine si in ce fel a facut ea asa greseli.i-a explicat ca la copii mici si galagiosi. asta dupa ce mie mi-a taiat-o scurt si mi-a zis sa tac cu ea daca nu sunt in stare sa fiu draguta:))) nu imi aduc familia in discutie, a fost doar asa un sentiment spontan si oricat de mandra ar fi o fata de parintii ei...totusi... stilul, barbatia, carisma , sa stai efectiv sa observi cum se misca acel barbat daca nu decide sa sprijine un scaun si sa se mobilizeze sa faca ceva...ei bine e un spetacol cand decida sa faca .e un show un desfasurare sa ii observi miscarile, gandirea, reactiile. nici macar eu nu sunt asa studiata, sau ma rog sunt.... dar este un om f interesant si oricine ar fi mandra de tata, te asigur ca nu are nimeni aceeasi "rasa" ca la mine. cum sunt eu, still....my family is fucking charming
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 In pusca lu' Hector, am un chef nebun, dar vremea de afara imi strica tot chefu' !
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 12, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 12, 2016 Rozeto,o sa dau o sticla de sampanie cand o sa gasesc o postarea de a ta in care ai fost coerenta si a reusit sa scrii corect gramatical 6 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 12, 2016 Rozeto,o sa dau o sticla de sampanie cand o sa gasesc o postarea de a ta in care ai fost coerenta si a reusit sa scrii corect gramatical nu imi place sampania,dar poti cinsti pe care vrei. am foarte multe postari mai mult decat coerente si ingrijite,mai putine ce e drept ca atunci cand postez in graba.adica scriu repezit cam des ca daca lucrez raspund la cateva sute de mailuri zilnic.si evident acestea au prioritte, alternativ cum a fost mereu aici. acum am postat neingrijit poate doar din obisnuita, ca tastez cu o singura mana, nu pot fizic sa tastez cu cealalta si ia mai hai.....ce atatea explicatii?sunt greu de citit?nu citi!sau merita sa citesti facand un efort sau nu ma freca.....
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 12, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 12, 2016 nu imi place sampania,dar poti cinsti pe care vrei. am foarte multe postari mai mult decat coerente si ingrijite,mai putine ce e drept ca atunci cand postez in graba.adica scriu repezit cam des ca daca lucrez raspund la cateva sute de mailuri zilnic.si evident acestea au prioritte, alternativ cum a fost mereu aici. acum am postat neingrijit poate doar din obisnuita, ca tastez cu o singura mana, nu pot fizic sa tastez cu cealalta si ia mai hai.....ce atatea explicatii?sunt greu de citit?nu citi!sau merita sa citesti facand un efort sau nu ma freca.....Vezi ca se poate?De acum incolo sa nu te mai abati de la acesta regula!In privinta agitatiei asteia pe care o ai,pune mana si fa miscare,sport.............te va scapa de ea
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 12, 2016 Vezi ca se poate?De acum incolo sa nu te mai abati de la acesta regula!In privinta agitatiei asteia pe care o ai,pune mana si fa miscare,sport.............te va scapa de eanu este fizic posibil si imi e interzis medical sa ma deplasez sau sa stau ridicata cel putin cateva saptamani. cauta pe altcineva sa pui la punct, am eu chestii mai importante. se vede clar si e la mintea cocosului ca am un lexic, notiuni de lingvistica, si creieri /abilitati mai dezvoltati per total decat 99% din ce e pe aici. acum nu este cazul sa ma fortati cu una alta ca nu ma plateste nimeni pe aici asa incat sa ma silesc sa fiu atenta. si sa stii ca nu esti singurul care cauta sa obtina un raspuns de la mine sau sa ma provoace i un fel sau altu. ceea ce niciun retardat de pe acest gunoi de forum nu a inteles este ca provocarea , intepatura, injuratura, bullying nu a fost o idee personala. din contra am avut zeci de idioti cu aceeasi idee. deci nu poate fi vorba de idioti speciali si unici. asta asa la nivel general
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 Ariel, fara misto acum, de ce trebuie sa ti aduci familia in discutie? De ce vorbesti despre mama ta ca fiind " sotia lui tata" ?Crezi ca nu toate fetele isi iubesc parintii la fel de mult?Las-o am zis E in momentele alea 1
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 12, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 12, 2016 nu este fizic posibil si imi e interzis medical sa ma deplasez sau sa stau ridicata cel putin cateva saptamani. cauta pe altcineva sa pui la punct, am eu chestii mai importante. se vede clar si e la mintea cocosului ca am un lexic, notiuni de lingvistica, si creieri /abilitati mai dezvoltati per total decat 99% din ce e pe aici. acum nu este cazul sa ma fortati cu una alta ca nu ma plateste nimeni pe aici asa incat sa ma silesc sa fiu atenta. si sa stii ca nu esti singurul care cauta sa obtina un raspuns de la mine sau sa ma provoace i un fel sau altu. ceea ce niciun retardat de pe acest gunoi de forum nu a inteles este ca provocarea , intepatura, injuratura, bullying nu a fost o idee personala. din contra am avut zeci de idioti cu aceeasi idee. deci nu poate fi vorba de idioti speciali si unici. asta asa la nivel generalMai rozeto eu nu vreau sa te pun la punct si nici sa te provoc,iti faceam doar o recomandare..........in privinta abilitatilor tale lingvistice sau de orice natura, degeaba le ai daca nu le pui in practica,o sa dai tot timpul senzatia de taranca analfabeta de la coada vacii
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 12, 2016 Mai rozeto eu nu vreau sa te pun la punct si nici sa te provoc,iti faceam doar o recomandare..........in privinta abilitatilor tale lingvistice sau de orice natura, degeaba le ai daca nu le pui in practica,o sa dai tot timpul senzatia de taranca analfabeta de la coada vaciima indoiesc ca am lasat aceasta impresie cuiva cu adevarat inteligent. de obicei oamenii inteligenti si cultivati se simt si se recunosc intre ei. nu ma simt jignita si miscata de taranca de la coada vacii a ta, ca vin din un mediu atat de bun, traiesc afar de aici cand socializez cu oameni de o anumita calitate si calibru. si cand nu lucram atat online dezbateam live cu persoane care chiar sunt cineva si fac chestii si le inchideam gura pe orice tema:lingvistica, filme, muzica, arta, religie, paradigme sociale smad. orice in afara de politica, subict la care tac mereu de scarba suprema. asa ca daca ti-am lasat aceasta impresie trebuie sa ai ceva carente, lipsuri sau ce oi mai avea tu acolo. e ok, fiecare are nivelul sau......
Administrator pisicuts Reputație: 114363 Postat Martie 12, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 12, 2016 ma indoiesc ca am lasat aceasta impresie cuiva cu adevarat inteligent. de obicei oamenii inteligenti si cultivati se simt si se recunosc intre ei. nu ma simt jignita si miscata de taranca de la coada vacii a ta, ca vin din un mediu atat de bun, traiesc afar de aici cand socializez cu oameni de o anumita calitate si calibru. si cand nu lucram atat online dezbateam live cu persoane care chiar sunt cineva si fac chestii si le inchideam gura pe orice tema:lingvistica, filme, muzica, arta, religie, paradigme sociale smad. orice in afara de politica, subict la care tac mereu de scarba suprema. asa ca daca ti-am lasat aceasta impresie trebuie sa ai ceva carente, lipsuri sau ce oi mai avea tu acolo. e ok, fiecare are nivelul sau...... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 12, 2016 stai asezat si lin ca ai finescul unui cimpazeu. si inteligenta sociala a unei nuci. la fel de scortos si te prezinti ca si crusta acesteia. sa faci ceva programare asa ca skill, advertising etc... dar din pct de vdr uman eu in locul tau nu m-as cita si nu as comenta ti-ai calculat vreodata eq-ul? :)
Administrator pisicuts Reputație: 114363 Postat Martie 12, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 12, 2016 stai asezat si lin ca ai finescul unui cimpazeu. si inteligenta sociala a unei nuci. la fel de scortos si te prezinti ca si crusta acesteia. sa faci ceva programare asa ca skill, advertising etc... dar din pct de vdr uman eu in locul tau nu m-as cita si nu as comenta ti-ai calculat vreodata eq-ul? :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 io mai mucesc inca....mi-ar prinde bine 2 aspirine...una blonda,alta roscata 1 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 12, 2016 dar nu auzi sa taci si sa inveti sa inghiti cand vorbesti cu mine? pai meriti tu macar sa ma chinui eu acum sa tastez?milionari auzi.... se vede pe tine ca ai fost mereu mai mult decat modest. cred ca cand ai vazut prima bacnnota de 50 euro ti-au lucit ochii in cap. cand ai vazut mai multe ti-au venit idei si aceeasi scaparatura lucioasa si kitcshoasa din ochi )) cand ai vazut o gramajoara din astea ai inceput sa te crezi si in al 7 cer, si sa te crezi si atotputernicps penibilule
Administrator pisicuts Reputație: 114363 Postat Martie 12, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 12, 2016 dar nu auzi sa taci si sa inveti sa inghiti cand vorbesti cu mine? pai meriti tu macar sa ma chinui eu acum sa tastez?milionari auzi.... se vede pe tine ca ai fost mereu mai mult decat modest. cred ca cand ai vazut prima bacnnota de 50 euro ti-au lucit ochii in cap. cand ai vazut mai multe ti-au venit idei si aceeasi scaparatura lucioasa si kitcshoasa din ochi )) cand ai vazut o gramajoara din astea ai inceput sa te crezi si in al 7 cer, si sa te crezi si atotputernicps penibilule 2
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 12, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 12, 2016 Ce e mama cand te-ntinzi?!?! Cresti!?
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 12, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 12, 2016 https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-0/p235x350/12814032_10206094554787743_1161347359489947593_n.jpg?oh=a3170485f9249adcdb3fb8606fd76ca2&oe=57948C65 3 5
the godfather Reputație: -1028 Postat Martie 12, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Martie 12, 2016 creștere aleasă....))) 4 8
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 12, 2016 https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-0/p235x350/12814032_10206094554787743_1161347359489947593_n.jpg?oh=a3170485f9249adcdb3fb8606fd76ca2&oe=57948C65sa nu-l descurajam ca poate i se infige in gat atata mezelia mah asta cu roz tristule alternativa de caterinca .
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 12, 2016 apropo pentru tot ce mi-ai facut, atat de mult gresit si rau.... nu ti-e frica ca poate te imit, devin ascunsa si prefacuta ca tine, ma dau ca vreau sa stam impreuna cateva zil;e cum ramasese si toate astea doar ca sa iti fut un sut cu maxima forta in dinti si gura direct? te-ai gandit vreodata ca exact asta meriti si poate la box amator am limitele mele,dar daca izbesc cu picioru chiar s-ar putea din un sut, doua sa iti dizloc maxilarul? ai noroc ca i-am promis mamei ca nu voi recurge la violenta. asta dupa ce am batut un politist in plinba intersectie in Milano. efectiv l-am doborat si ii futeam suturi. si nu , Nu nu am cazier si nu am repercursiuni reale. fireste am avut anumite motive sa o fac. dar daca am avut tupeul sa car picioare si suturi in cap langa masina politiei, in un politist, sa nu reuseasca ala ma opreasca sau imobilizeze ,ci sa-l troznesc rau de tot,in plin centru Milano, in tara non mine iti dai seama ca nu as avea pb etico-morale cu tine. ai noroc ca m-a facut mama sa promit ca nu ma mai manifest violent niciodata. si inca ceva cand comentez , cand ma cert e ok. fereste-te de ziua cand incep sa tac total. desi nu cred ca ti-as putea face vreodata un rau, pt ca odata m-am simtit conectata sentimental cu tine
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 apropo pentru tot ce mi-ai facut, atat de mult gresit si rau.... nu ti-e frica ca poate te imit, devin ascunsa si prefacuta ca tine, ma dau ca vreau sa stam impreuna cateva zil;e cum ramasese si toate astea doar ca sa iti fut un sut cu maxima forta in dinti si gura direct? te-ai gandit vreodata ca exact asta meriti si poate la box amator am limitele mele,dar daca izbesc cu picioru chiar s-ar putea din un sut, doua sa iti dizloc maxilarul? ai noroc ca i-am promis mamei ca nu voi recurge la violenta. asta dupa ce am batut un politist in plinba intersectie in Milano. efectiv l-am doborat si ii futeam suturi. si nu , Nu nu am cazier si nu am repercursiuni reale. fireste am avut anumite motive sa o fac. dar daca am avut tupeul sa car picioare si suturi in cap langa masina politiei, in un politist, sa nu reuseasca ala ma opreasca sau imobilizeze ,ci sa-l troznesc rau de tot,in plin centru Milano, in tara non mine iti dai seama ca nu as avea pb etico-morale cu tine. ai noroc ca m-a facut mama sa promit ca nu ma mai manifest violent niciodata. si inca ceva cand comentez , cand ma cert e ok. fereste-te de ziua cand incep sa tac total. desi nu cred ca ti-as putea face vreodata un rau, pt ca odata m-am simtit conectata sentimental cu tine Translate to romanian language, please. 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 12, 2016 http://cache.bzi.ro/cache/4/168/s560x316_nebuni.jpg 6 3
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 12, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 12, 2016 odata m-am simtit conectata sentimental cu tine Scuze dacă e nepotrivită surprinderea mea, dar with all due respect... şi cu el? 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 12, 2016 Translate to romanian language, please. nu este nimic de tradu,s vezi bine. ma gandeam la binele omului si ca printre toate persoanele ofuscate si care l-au injurat/amenintat si pe el,poate ca intr-o zi se va trezi cineva sa nu spuna asa aiurea in gara , ci sa ii sparga dintii la propriu. nu se stie peste cine dai cand faci pe "milionarul pe sistem"pe scurt ar fi u better watch it,dar pe bune ca nu ma refer de data asta la mine. odata ce am iubit o persoana nu se pune problema sa ii fac vreodata rau, chiar daca nu vreau sa mai am de a face cu persoana.... de fapt daca am fost legata de o persoana ma indispune total sa stiu ca ii merge rau, nu as rade ca el in orice caz de raul altuia....dar daca eu consider ca merita picioare in cap si sa ii zboare careva dintii, nu oi fi unica. si cam toti dau din gura si niciunu nu face. dar odata e ca niciodata si da de cineva femeie/barbat care simte ca merita si o si face. omul asta e cazul sa se tempereze si sa fie mai asezat si decent. golania se face altfel si nu am cunoscut persoane care combina chestii cu adevarat sa fie asa gainari si marlani ca asta. efectiv e marunt si cu gura mare.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 12, 2016 Scuze dacă e nepotrivită surprinderea mea, dar with all due respect... şi cu el? e da nepotrivita
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum