Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Pana sa ajunga la camera de garda trebuie mai intai sa mai treaca pe la scoala,asa e cand scrii cuvintele exact cum se aud....de cuvantul DIZLOC ati auzit?

• Oras:Bucuresti
Postat

e da nepotrivita

Ei, de asta incepuseram sa scriu, dar mi-am dat seama ca as fi vorbit singura. :)

Lasa prostiile, ce ai patit la mana de scrii cu una singura?

• Oras:worldwide
Postat

Ei, de asta incepuseram sa scriu, dar mi-am dat seama ca as fi vorbit singura. :)

Lasa prostiile, ce ai patit la mana de scrii cu una singura?

nu vreau sa vb despre asta

Postat

ideea e ca non nebuna, non fumata, non bauta cred sincer ca unele chestii pe car le face acest baiat ar merita scurt si fara multe cuvinte, ei bine, sa i se zboare creierii pe asfalt. nu glumesc, nu-s indracita, nu-s nebuna. asa ceva merita. si da recunosc ca daca nu as fi fost atasata de el as fi facut-o, cu toate bulshiturile nu se poate, nu ai cum. forta unei femei nu se compara cu forta unui barbat. sa moara ma-ta?pe pariu ca as fii reusit eu personal sa ii zbor creierii. ca nu mai pot, e doar o nuanta si un principiu. asta nu inseamna ca in sinea mea nu cred ca merita sa i se intample.....

sunt unele persoane care nu merita sa se inmulteasca ca spurca rasa umana cu trasaturi proaste. si sunt unele persoane, desi o lacusta, iarba, o balarie au dreptul sa xiste, ei bine, persoane care se presupune ca ar trebui sa fie superiore unei tufe, dar de fapt marea lor reusita este sa faca mult rau.... eu nu vad cum este normal sa traiasca asa persoane, adica de ce

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Foaie verde și-n bostan/ Cred că va urma un bann!  =))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ideea e ca non nebuna, non fumata, non bauta cred sincer ca unele chestii pe car le face acest baiat ar merita scurt si fara multe cuvinte, ei bine, sa i se zboare creierii pe asfalt. nu glumesc, nu-s indracita, nu-s nebuna. asa ceva merita. si da recunosc ca daca nu as fi fost atasata de el as fi facut-o, cu toate bulshiturile nu se poate, nu ai cum. forta unei femei nu se compara cu forta unui barbat. sa moara ma-ta?pe pariu ca as fii reusit eu personal sa ii zbor creierii. ca nu mai pot, e doar o nuanta si un principiu. asta nu inseamna ca in sinea mea nu cred ca merita sa i se intample.....

sunt unele persoane care nu merita sa se inmulteasca ca spurca rasa umana cu trasaturi proaste. si sunt unele persoane, desi o lacusta, iarba, o balarie au dreptul sa xiste, ei bine, persoane care se presupune ca ar trebui sa fie superiore unei tufe, dar de fapt marea lor reusita este sa faca mult rau.... eu nu vad cum este normal sa traiasca asa persoane, adica de ce

Are you GOD ? Pe ce principiu mergi cand spui ca TU ai decide ce sa se intample cu X sau Y sau Z ? Pai te rog sa ma ierti, dar nu esti cu nimic mai presus decat gandirea lui Hitler din Mein Kampf ! Nu putem decide noi pentru ceilalti, INSA II PUTEM AJUTA sa devina mai buni ! Dar tu gandesti exact pe dos, recte nu este bun (din punctul de vedere al sistemului MEU de valori = il facem sapun la Treblinka, Auschwitz, Maidanek... :( Trist....

Postat

Foaie verde și-n bostan/ Cred că va urma un bann!  =))

:iagree  E prea mult deja.

O sa apari iar dupa ceva timp, cand iti trece dementa temporara sa-i ceri iar scuze... Eu te-as scuipa daca imi spuneai ca merit sa mor.

Du-te tare!

• Like 1
Postat

Are you GOD ? Pe ce principiu mergi cand spui ca TU ai decide ce sa se intample cu X sau Y sau Z ? Pai te rog sa ma ierti, dar nu esti cu nimic mai presus decat gandirea lui Hitler din Mein Kampf ! Nu putem decide noi pentru ceilalti, INSA II PUTEM AJUTA sa devina mai buni ! Dar tu gandesti exact pe dos, recte nu este bun (din punctul de vedere al sistemului MEU de valori = il facem sapun la Treblinka, Auschwitz, Maidanek... :( Trist....

pe simplul principiu ca mi s-a facut mult rau,personal, anuntat si declarat de fiecare data privat. uite de aia...

obiectiv si detasat ca face rau si altora , in orice caz nu vad nimic constructiv , pozitiv facut de omul asta.

in al treilea rand shut the fck up. nu e prima data cand te vara si apoi iti oferi scuze in pm fara sa ai u treaba , tu anume user lupix

nu stiti niciunu c discutii m-au dus la asa convingeri, si cat m-a frecat omul asta. asa ca marsh in plm in bulk. da bine is nebuna tc etc

Postat

:iagree  E prea mult deja.

O sa apari iar dupa ceva timp, cand iti trece dementa temporara sa-i ceri iar scuze... Eu te-as scuipa daca imi spuneai ca merit sa mor.

Du-te tare!

sa ai o zi buna asemenea :)

Vizitator
Postat

Ok than ! I vote +1 = Ban ! :rax2  :rax2  :rax2 

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

#cikalacacikicea...ai belit pula motane...:))

post-3169-0-78962500-1457787231_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 8
Postat

Creieri pe asfalt, sânge, picioare în cap, deastea lumești, nimic grav...:)))

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Ok than ! I vote +1 = Ban ! :rax2  :rax2  :rax2

si al meu est pro votul. macar sa se execute javra, nu tu javra...oi fi tu ipocrit si una zici mereu public si apoi plangi ca o pizda in privat si te scuzi

ma refer la javra de pisicuts, da sunt de acord cu banarea contlui meu :)

Vizitator
Postat

Au revenit scandalele paicea !

Da ce, au fost vreodata "plecate" ? :350x :ewpu :ewpu

• Like 3
Postat

Creieri pe asfalt, sânge, picioare în cap, deastea lumești, nimic grav... :)))

:)))) civilizatie

Postat

Ce te-a apucat Rozkendro de vrei sa-l omori pe motan?Ce ti-a facut omu' asta?

Postat

N-a stat la strapon....:))

• Like 3
  • Minus 8
Postat

Lăsați-o bre, iar e în criză!

• Like 4
  • Minus 3

Postat

vrea drq sa il ia, eu nicidecum.ceea ce cred ca si s-a intamplat si ia luat dracu mintile. chiar am afirmat ca nu sunt in stare. am zis doar ca merita si apoi am specific un incident al meu violent.foarte plauzabil si aplaud de toti care ma cunosc, dar maxim de violent :))) atata tot, ce atata gargara

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...