klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 14, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 14, 2016 Fierbe vinu” în ibric Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul, Dacă fiii-ţi mândri aste le nutresc;Căci rămâne stânca, deşi moare valul, Dulce Românie, asta ţi-o doresc. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2016 Azi, dupa ce am terminat cu treaba, mi-am propus sa merg la mall Coresi. Zis si facut, pe drum imi taie calea un bou cu Infinity, trece dobitocul, brusc, de pe prima pe banda a doua fara sa semnalizeze, nimic. Era sa-mi ia bine aripa dreapta fata, noroc cu reflexele mele nemaipomenite si nemaiintalnite . Incep sa-l claxonez pe ala, flash-uri cu farurile, flutur degetul mijlociu la greu, franeaza ala , nervos, in fata mea, ma obliga sa opresc si eu. Ne dam amandoi jos din masini, ca la comanda, ca sa facem cunostinta. Urmeaza un schimb de amabilitati: "O fut pe ma-ta, bai cacatule!" versus "Sa-ti fut copiii-n gura, putregaiule!". Ne limitam la acest recital de perle lingvistice. Actiunea full contact sau judo a cazut rapid, cand un domn binevoitor s-a apropriat de noi si ne-a rugat frumos, cu un glas duios, sa simplificam urgent peisajul si sa nu mai incurcam circulatia, in caz contrar, o sa ne izbeasca pe amandoi cap in cap, in asa hal ca :ill Vezi?!?!? Daca ai fi fost cu mobra, ii aratai degetul mijlociu, il depaseai, ii aratai si curu' si fraierul ramanea spumegand. 3 17
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 14, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 14, 2016 Sorina Vezi?... Corect!
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2016 Sunt si eu patita cu ciobanii astia din trafic. Abia invatam sa merg fara sa ma gandesc la cate comenzi trebuie sa fac in acelasi timp si ei ma sicanau. Am si cazut de vreo 2 ori. Niste tarani....dar si cand am invatat sa le arat curu' si sa ma roiesc, sa te tii. =)) 3 17
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 14, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 14, 2016 Cel mai mult la bizonii din trafic ma enerveaza glumele nesarate pe care le fac cu fetele, gen: Auzi papusa, masina asta calca nu fute! Cand le vad zambetele satisfacute pe mutrele alea imbecile, vezi Doamne ce faza tare au scos pe teava, imi vine sa-mi borasc toate matele!
picon Reputație: 1046 Postat Martie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 14, 2016 Dar pițipoancele din trafic, cu telefonul într-o mână, cu țigarea într-alta, blocând traficul, oprind dea-mpulea, mergând pe contrasens etc. nu te enervează? Nu că ar fi singurele, dar mai sunt și obraznice! 1 2
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 14, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 14, 2016 Si pitipoancele ma enerveaza, alea imi provoaca alt gen de greata, dar efectul este la fel de eficient, vomitiv curat!
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 14, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 14, 2016 Daca era dupa mine, exista un singur remediu pentru cocalari si pitzi - napalm. E bine ca nu e dupa mine!
Administrator pisicuts Reputație: 114363 Postat Martie 14, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 14, 2016 Dar pițipoancele din trafic, cu telefonul într-o mână, cu țigarea într-alta, blocând traficul, oprind dea-mpulea, mergând pe contrasens etc. nu te enervează? Nu că ar fi singurele, dar mai sunt și obraznice! 1
daddario Reputație: 960 Postat Martie 15, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 15, 2016 Dupa un episod similar petrecut acum cativa ani, in care eu am coborat din masina cu bata de baseball si individul ce coborase din cealalta masina mo#a pus pistolul in piept, actiunea petrecandu-se pe langa Palatul Victoria, m-am invatat minte. Acum am in masina "Imperialul" lui Beethoven. Cand se intampla vreo "dileala" si altii gesticuleaza si spumega, dau volumul la maxim, cobor geamul si intreb: "Ce zici? Mai tare, ca nu te aud!" Ridic geamul si plec mai departe. 1
daddario Reputație: 960 Postat Martie 15, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 15, 2016 ...dar si cand am invatat sa le arat curu' si sa ma roiesc, sa te tii. =))Pe unde si pe la ce ora iesi cu motoru'? :-)
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2016 Cel mai mult la bizonii din trafic ma enerveaza glumele nesarate pe care le fac cu fetele, gen: Auzi papusa, masina asta calca nu fute! Cand le vad zambetele satisfacute pe mutrele alea imbecile, vezi Doamne ce faza tare au scos pe teava, imi vine sa-mi borasc toate matele! Mi-ai adus aminte de o faza de genul asta prin care am trecut. Soferul mi-a zis ca "asta calca, nu fute" iar eu i-am raspuns foarte trista "ce pacat". A ramas cu gura cascata. Pe unde si pe la ce ora iesi cu motoru'? :-) Nu mai ies acum dar ieseam oriunde si oricand, eu am folosit motorul pe post de masina. 17
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2016 NICIUN PAS FĂRĂ STAS!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2016 O data am avut si eu treaba de dimineata si nu m-am trezit de chef ce am avut. http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-sleep021.gif 1
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 15, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 15, 2016 https://media.giphy.com/media/26tnawqop3sQG5KfK/giphy.gif 7
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 15, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 15, 2016 :dancing Ce zglobiu m-am simtit azi, ca un pustan! Sa incep cu inceputul. Aveam o intalnire planificata cu cineva la 10.30 ca sa incheiem un business. Ajung la el la birou si pentru ca nu-i frumos sa te grabesti intr-o faza de afaceri, mai discutam una alta. El imi povestea niste intamplari de-ale lui din Andaluzia. Este genul de om care atunci cand iti povesteste ceva, isi imbogateste scenariul cu o gramada de detalii (majoritatea inutile), umple tot firul istorisirii cu un lux de amanunte nemaipomenit. Daca de exemplu iti explica batalia dintre doua armate, te ia cu cu cati nasturi avea fiecare uniforma a soldatilor, din ce material e facut chipiul colonelului. Ai toata sansa sa imbatranesti langa el pana se indura sa te informeze cine mama dracului a castigat razboiul. Asa si acum, bla-bla-yakadi-smakadi. Eu il ascultam cu foarte mult interes, asta doar in aparenta, de fapt, mintea mea isi luase de mult zborul si zburda linistita pe pasunile verzi din muntii Alpi. La un moment dat m-a strafulgerat un gand, bai, daca asta imi pune vreo intrebare si in urma raspunsului meu va reiesi foarte clar ca eu nu numai ca nu l-am ascultat, nici macar nu am auzit ce mi-a zis. Nu imi puteam permite sa-l supar si sa-l pierd de musteriu, asa ca am incercat disperat sa schimb subiectul. Ii vedeam cum i se miscau buzele, taca-taca, si cautam febril solutii. Ideea salvatoare a venit, ce il sensibilieaza cel mai mult pe oricine? Familia, deci am incercat sa deviez discutia spre fagasul dorit de mine. Am reusit, imi arata cu multa mandrie si duiosie poza celor doi copilasi ai lui, o fetita de 8 ani si un baietel de 7, ambii blonzi si zulufati. Vai, ce copilasi dragalasi, ce frumosi sunt! exclam eu. Intre timp secretara l-a chemat in anticamera, se ivise o urgenta, s-a scuzat si a iesit val-vartej. Plictisit, bag phonul pe net si incep sa caut noutati. Zbang, mi-a cazut muia, pe publi la sectiunea Brasov vad fata lui Andreea, o bruneta superba din Bucuresti. Andreea e in Brasov , o sun imediat, ma incanta cu glasul ei divin, stabilesc cu ea pentru ora 3.30 pt. 2 ore. Situatia s-a schimbat radical, stateam deja pe maracini si pe jar incins. Revine omul si continuam discutia, isi lauda ingerasii de ziceai ca asa ceva nu mai exista pe planeta. Candoarea si nevinovatia lor ma topesc, de-a dreptul, ii zic (in sinea mea: fi-ti-ar progeniturile ale dracului). Ma ia apoi cu frati-su', ca ce bine se inteleg ei si se iubesc si se ajuta reciproc la nevoie, nu ca altii care-s scot ochii. Ei da, e frumos cand rudele se inteleg intre ele, sangele apa nu se face, sa stiti, ii raspund eu cu dintii stransi (semneaza odata contractul ala, lua-ti-as tot neamul in pula). Fierbeam pentru ca mai aveam ceva de facut si imi era teama ca nu ma incadrez in timp si o pierd pe bijuteria aia de fetita. In sfarsit terminam cu toate hartoagele si formalismele, au revoir si ma tirez de acolo ca o minge sutata de Ronaldo. Ma ocup si de rahatul celalalt de problema, gata, e ora 3.00, e tutto bene. O sun pe galusca, imi spune adresa si plutesc ca pe apa spre ea. Aterizez in bratele ei si urmeaza aprox. 2 ore de vis. Ce dulcica, ce finuta, frumoasa, mio Dio, parca e rupta din soare, coborata direct din cer, manca-i-as nasucul ala dragalas de boboc de fata. A plecat din bucale si se indreapta spre Oradea, a avut splendida inspiratie sa poposeasca in Brasov pentru 2 zile. Ne zbenguim, radem, glume, ne veselim. M-a asigurat ca nu a uitat sperietura pe care a tras-o din cauza mea, cand ne-am vazut ultima oara. Ma laudasem eu odata la ea ca am o masca ce n-a vazut in viata ei, infioratoare, groaznica. I-am starnit curiozitatea si mi-a cerut sa aduc masca, la urmatoarea vizita, cu mine. Mi-am respectat promisiunea si la a treia vizita, pe atunci avea alta locatie, ca sa ajungi la ea in camera treceai printr-o alta camera unde era o batoza de fata (nu ca eu as fi mai breaz, ca am si eu un burtoi de ghertoi de il car cu roaba). Intram in camera si ea cere voie la dus. Sigur ca da, ii spun. In timp ce era la dus imi arunc toate boarfele de pe mine, imi pun masca pe cap, ma asez pe pat si o astept linistit. Intra fetita in camera si cand vede hidosenia aproape ca s-a catarat pe pereti. A iesit tipand din camera si s-a dus dincolo, la mamasita, cum ii spune ea. M-am dus si eu la ele si s-a speriat si elefantica. Ne-am amuzat copios atunci, nu mai puteam sa ne oprim din ras. Andreea a apreciat mult gluma si mi-a promis ca o sa-mi arate ea mie. Acum retraiam acea amintire placuta si radeam cu pofta, la fel ca atunci. M-am despartit greu de ea. Sper sa o mai vad pe scumpetea asta mica (of de ce nu-mi dai Doamne timp, dar fara sa-mi iei banii).Acum lancezesc pe o canapea si cobor incet din plafonul de sus al norilor, in realitatea asta imputita. Inca mai sunt sub efectul extazului. Imi tin companie doi vechi prieteni, pacat ca lui ala din stanga i se scurge foarte repede inspiratia, nu mai e nici un strop in plm. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2016 Mult mai scrii, e de bine? OT: M-am plictisit. Acelasi bine zilnic e ca si cum ai manca felul preferat de mancare zi de zi pana ti se apleaca! Need something new.
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 15, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 15, 2016 :dancing Ce zglobiu m-am simtit azi, ca un pustan! Sa incep cu inceputul. Aveam o intalnire planificata cu cineva la 10.30 ca sa incheiem un business. Ajung la el la birou si pentru ca nu-i frumos sa te grabesti intr-o faza de afaceri, mai discutam una alta. El imi povestea niste intamplari de-ale lui din Andaluzia. Este genul de om care atunci cand iti povesteste ceva, isi imbogateste scenariul cu o gramada de detalii (majoritatea inutile), umple tot firul istorisirii cu un lux de amanunte nemaipomenit. Daca de exemplu iti explica batalia dintre doua armate, te ia cu cu cati nasturi avea fiecare uniforma a soldatilor, din ce material e facut chipiul colonelului. Ai toata sansa sa imbatranesti langa el pana se indura sa te informeze cine mama dracului a castigat razboiul. Asa si acum, bla-bla-yakadi-smakadi. Eu il ascultam cu foarte mult interes, asta doar in aparenta, de fapt, mintea mea isi luase de mult zborul si zburda linistita pe pasunile verzi din muntii Alpi. La un moment dat m-a strafulgerat un gand, bai, daca asta imi pune vreo intrebare si in urma raspunsului meu va reiesi foarte clar ca eu nu numai ca nu l-am ascultat, nici macar nu am auzit ce mi-a zis. Nu imi puteam permite sa-l supar si sa-l pierd de musteriu, asa ca am incercat disperat sa schimb subiectul. Ii vedeam cum i se miscau buzele, taca-taca, si cautam febril solutii. Ideea salvatoare a venit, ce il sensibilieaza cel mai mult pe oricine? Familia, deci am incercat sa deviez discutia spre fagasul dorit de mine. Am reusit, imi arata cu multa mandrie si duiosie poza celor doi copilasi ai lui, o fetita de 8 ani si un baietel de 7, ambii blonzi si zulufati. Vai, ce copilasi dragalasi, ce frumosi sunt! exclam eu. Intre timp secretara l-a chemat in anticamera, se ivise o urgenta, s-a scuzat si a iesit val-vartej. Plictisit, bag phonul pe net si incep sa caut noutati. Zbang, mi-a cazut muia, pe publi la sectiunea Brasov vad fata lui Andreea, o bruneta superba din Bucuresti. Andreea e in Brasov , o sun imediat, ma incanta cu glasul ei divin, stabilesc cu ea pentru ora 3.30 pt. 2 ore. Situatia s-a schimbat radical, stateam deja pe maracini si pe jar incins. Revine omul si continuam discutia, isi lauda ingerasii de ziceai ca asa ceva nu mai exista pe planeta. Candoarea si nevinovatia lor ma topesc, de-a dreptul, ii zic (in sinea mea: fi-ti-ar progeniturile ale dracului). Ma ia apoi cu frati-su', ca ce bine se inteleg ei si se iubesc si se ajuta reciproc la nevoie, nu ca altii care-s scot ochii. Ei da, e frumos cand rudele se inteleg intre ele, sangele apa nu se face, sa stiti, ii raspund eu cu dintii stransi (semneaza odata contractul ala, lua-ti-as tot neamul in pula). Fierbeam pentru ca mai aveam ceva de facut si imi era teama ca nu ma incadrez in timp si o pierd pe bijuteria aia de fetita. In sfarsit terminam cu toate hartoagele si formalismele, au revoir si ma tirez de acolo ca o minge sutata de Ronaldo. Ma ocup si de rahatul celalalt de problema, gata, e ora 3.00, e tutto bene. O sun pe galusca, imi spune adresa si plutesc ca pe apa spre ea. Aterizez in bratele ei si urmeaza aprox. 2 ore de vis. Ce dulcica, ce finuta, frumoasa, mio Dio, parca e rupta din soare, coborata direct din cer, manca-i-as nasucul ala dragalas de boboc de fata. A plecat din bucale si se indreapta spre Oradea, a avut splendida inspiratie sa poposeasca in Brasov pentru 2 zile. Ne zbenguim, radem, glume, ne veselim. M-a asigurat ca nu a uitat sperietura pe care a tras-o din cauza mea, cand ne-am vazut ultima oara. Ma laudasem eu odata la ea ca am o masca ce n-a vazut in viata ei, infioratoare, groaznica. I-am starnit curiozitatea si mi-a cerut sa aduc masca, la urmatoarea vizita, cu mine. Mi-am respectat promisiunea si la a treia vizita, pe atunci avea alta locatie, ca sa ajungi la ea in camera treceai printr-o alta camera unde era o batoza de fata (nu ca eu as fi mai breaz, ca am si eu un burtoi de ghertoi de il car cu roaba). Intram in camera si ea cere voie la dus. Sigur ca da, ii spun. In timp ce era la dus imi arunc toate boarfele de pe mine, imi pun masca pe cap, ma asez pe pat si o astept linistit. Intra fetita in camera si cand vede hidosenia aproape ca s-a catarat pe pereti. A iesit tipand din camera si s-a dus dincolo, la mamasita, cum ii spune ea. M-am dus si eu la ele si s-a speriat si elefantica. Ne-am amuzat copios atunci, nu mai puteam sa ne oprim din ras. Andreea a apreciat mult gluma si mi-a promis ca o sa-mi arate ea mie. Acum retraiam acea amintire placuta si radeam cu pofta, la fel ca atunci. M-am despartit greu de ea. Sper sa o mai vad pe scumpetea asta mica (of de ce nu-mi dai Doamne timp, dar fara sa-mi iei banii).Acum lancezesc pe o canapea si cobor incet din plafonul de sus al norilor, in realitatea asta imputita. Inca mai sunt sub efectul extazului. Imi tin companie doi vechi prieteni, pacat ca lui ala din stanga i se scurge foarte repede inspiratia, nu mai e nici un strop in plm.Poate citește pe aici clientu' tău...
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2016 Mult mai scrii, e de bine? OT: M-am plictisit. Acelasi bine zilnic e ca si cum ai manca felul preferat de mancare zi de zi pana ti se apleaca! Need something new. Păi treci acas', la București, dacă te săturași de bine! 2 2
marcel turda Reputație: 148 Postat Martie 15, 2016 Oras:europa Oras:europa Postat Martie 15, 2016 Sunt nervos! Corabiile sunt esuate!
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 15, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 15, 2016 Amada a sesizat foarte bine ceva anume. Nimic nu se compara cu intuitia unei femei.Da, e de bine ca sa nu fie de rau. Ma asteapta o lupta cu niste mori de vant. Imi duc lupta cu demnitate, chiar daca raportul de forte e inegal. Nu voi muri ca un las, prefer sa mor in lupta ca un soldat.Victoria sau moartea!
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2016 Ceai mă? 2 2
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Martie 15, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Martie 15, 2016 Ceai mă?E debus(sy)olat...
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 15, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 15, 2016 Scuze, vorbea prietenu' Jack. Nu ma bagati in seama. Ii dau cu praf de drum de aici, nu mai deranjez!
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2016 Scuze, vorbea prietenu' Jack. Nu ma bagati in seama. Ii dau cu praf de drum de aici, nu mai deranjez!Venceremos!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum