sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2016 Iata si magnolia mea, draga de ea, bobocii ei cresc incet si sigur. In fiecare an ma rasplateste cu niste flori mari ca niste cupe si frumoase de-ti iau ochii, rosu cu alb. Cred ca de Pasti o sa arate in toata splendoarea ei. Si ghetarica creste, mi-au aparut in gradina cativa coltunasi, cadou de la mama natura. Ghioceii mi-s pe duca . Acum sunt relaxat, ma asteapta repriza a doua de alergatura pe la notar, avocat... Ce frumooooosssss....iubesc magnoliile. Pe vremuri imparteam una mare cu tovarasul Trollescu.
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 19, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 19, 2016 Ce frumooooosssss....iubesc magnoliile. Pe vremuri imparteam una mare cu tovarasul Trollescu. Ma bucur ca-ti place, promit ca atunci cand o sa infloreasca o mai fotografiez odata! Mai am doua piese de rezistenta: Un brad argintiu si o salcie creata. Vreau sa-ti marturisesc un pic despre cea din urma. Acum 6-7 ani cand am inceput sa-mi pun la punct gradina, intr-o zi am gasit pe jos, in curte, o crenguta. m-am uitat mirat la ea pentru ce parea foarte ciudata, nu mai vazusem asa ceva pana atunci. Am pus-o intr-o vaza cu apa si dupa cateva zile am sadit-o in pamant. Cu anii crestea, se facea tot mai mare si mai frumoasa si eu ma uitam ca prostul la ea si ma intrebam ce plm de copac e asta! Toti care veneau la mine si o vedeau ma intrebau tot pe mine ce e minunatia aia, nici vorba sa ma edifice. Misterul in legatura cu copacul misterios s-a elucidat cand am chemat o tipa, inginer horticol, sa ma ajute cu pomii. Cand a ajuns in dreptul salciei, tipa a ramas stana de piatra si a exclamat: Vai, aveti salcie creata, dar cum ati reusit sa puneti mana pe ea? Asa ceva e rarisim si se gaseste foarte greu! Ehe doamna, ii raspund eu, daca ati stii cat de greu am gasit-o si cu cate sacrificii, pai de cand ma stiu mi-am dorit o salcie creata, ce credeti dvs? Am adus-o cu un transport special din Italia, eu nu ma las pana nu-mi vad visul cu ochii! Tipa m-a privit cu multa admiratie si mi-a zis: Va felicit pentru perseverenta dvs! Da, ma bucur de acest frumos cadou pe care l-am primit de la mama natura. Acum are crengile taiate, mai trebuie facuta aceasta operatiune, din cand in cand. Atunci cand ii cresc crengile, cad pana la pamant, ca la o salcie plangatoare, are crengile ondulate, spiralate, e foarte interesant. Matza mea, mare vanator, se mai urca in ea ca sa prinda pasari. 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 19, 2016 http://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/sleeping-on-keyboard.gif http://45.media.tumblr.com/5c6d457d1869b1497f0393cd06ee1489/tumblr_mniwnakwxX1st7r25o1_500.gif Have a nice dream! E clar, treci acas! 5 2
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 19, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 19, 2016 Bine, doar ca am mana in ghips
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 19, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 19, 2016 Bine, doar ca am mana in ghips Ce-ai mai păţit ? Cât mai eşti pieton ?
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 19, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 19, 2016 Ce-ai mai păţit ? Cât mai eşti pieton ?Meseria e de vina:)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2016 Meseria e de vina:) Te-ai facut stomatolog si scoti dintii? Bine ai revenit! Revin, trag o fuga pana la magazin (nu stiu ce fel de femeie sunt eu, dar urasc cumparaturile, acum n-am de ales. ) 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 19, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 19, 2016 Meseria e de vina:) Până când stai cu gipsul ?
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 19, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 19, 2016 Până când stai cu gipsul ? O luna de zile mi-a zis medicul. M.ai am trei saptamani.
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 19, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 19, 2016 Bănuiesc la stânga
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 19, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 19, 2016 Te-ai facut stomatolog si scoti dintii? Bine ai revenit! Revin, trag o fuga pana la magazin (nu stiu ce fel de femeie sunt eu, dar urasc cumparaturile, acum n-am de ales. )Din ce vad imbatranesc, tot zic eu ca ma las de meserie , dar...Care mai e viata ta ? Daca tot stau pe dreapta, e posibil " sa vin dincolo " la fratii nostri.
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 19, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 19, 2016 Bănuiesc la stângaTe pasioneaza si pe tine aceasta '' disciplina'' ?
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 19, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 19, 2016 Te pasioneaza si pe tine aceasta '' disciplina'' ? Doar ca spectacol sportiv, uneori, ca duel.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2016 Din ce vad imbatranesc, tot zic eu ca ma las de meserie , dar...Care mai e viata ta ? Daca tot stau pe dreapta, e posibil " sa vin dincolo " la fratii nostri. Doar sa-mi spui cand. Eu sunt foarte bine, acum ca nu mai beau si m-am relaxat suficient... ma gandesc ce tel sa-mi fac, m-am cam plictisit. Pana una-alta, daca vii as cauta ceva fun de facut pe aici sau poate stii tu?(Am imbatranit si eu, deci fun fara cluburi si nebunii... o iesire pe undeva linistit, chestii...) 1 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 19, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 19, 2016 Doar sa-mi spui cand. Eu sunt foarte bine, acum ca nu mai beau si m-am relaxat suficient... ma gandesc ce tel sa-mi fac, m-am cam plictisit. Pana una-alta, daca vii as cauta ceva fun de facut pe aici sau poate stii tu?(Am imbatranit si eu, deci fun fara cluburi si nebunii... o iesire pe undeva linistit, chestii...) E bine ca te-ai lasat de ''beutura", nu te ajuta cu nimic.Mmm, de facut pe acolo se pot face multe. Pentru inceput te invit sa urmarim un meci, doar ca o sa fie la o ora tarzie...sa stii ca te relaxeaza
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 19, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 19, 2016 Doar ca spectacol sportiv, uneori, ca duel. E bine ca te opresti la atat, crede.ma.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 19, 2016 Postat Martie 19, 2016 Doar sa-mi spui cand. Eu sunt foarte bine, acum ca nu mai beau si m-am relaxat suficient... ma gandesc ce tel sa-mi fac, m-am cam plictisit. Pana una-alta, daca vii as cauta ceva fun de facut pe aici sau poate stii tu?(Am imbatranit si eu, deci fun fara cluburi si nebunii... o iesire pe undeva linistit, chestii...) Ehhh, ce-as face o vizita aici ! (Ermitage) http://www.alain-gagne.fr/Voyages/Petersbourg/Mus%C3%A9es/photos/Pano_peter1.jpg 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2016 E bine ca te-ai lasat de ''beutura", nu te ajuta cu nimic.Mmm, de facut pe acolo se pot face multe. Pentru inceput te invit sa urmarim un meci, doar ca o sa fie la o ora tarzie...sa stii ca te relaxeaza Daca nu e de fotbal, da! Ehhh, ce-as face o vizita aici ! (Ermitage) http://www.alain-gagne.fr/Voyages/Petersbourg/Mus%C3%A9es/photos/Pano_peter1.jpg Eheee, nici mie nu mi-ar placea! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 19, 2016 Postat Martie 19, 2016 Daca nu e de fotbal, da! Nici daca ar fi marea TSKA MOCKBA ? Sau Zenit St. Petersburg ? :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 19, 2016 Postat Martie 19, 2016 Te-ai facut stomatolog si scoti dintii? Bine ai revenit! Revin, trag o fuga pana la magazin (nu stiu ce fel de femeie sunt eu, dar urasc cumparaturile, acum n-am de ales. ) ia si mie un JB daca poti sa duci si ne intelegem noi ))
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 19, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 19, 2016 Daca nu e de fotbal, da! Cu parere de rau iti spun ca nu ma pasioneaza de nicio culoare fotbalul.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2016 Cu parere de rau iti spun ca nu ma pasioneaza de nicio culoare fotbalul. Ma bucur. ia si mie un JB daca poti sa duci si ne intelegem noi )) Ne intelegem zici, platesti in natura?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 19, 2016 Postat Martie 19, 2016 Ma bucur. Ne intelegem zici, platesti in natura? nu-mi da idei )) 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 19, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 19, 2016 Mă simt ceva mai bine. Oare m-o ține mult ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum