Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Iata si magnolia mea, draga de ea, bobocii ei cresc incet si sigur. In fiecare an ma rasplateste cu niste flori mari ca niste cupe si frumoase de-ti iau ochii, rosu cu alb. Cred ca de Pasti o sa arate in toata splendoarea ei. Si ghetarica creste, mi-au aparut in gradina cativa coltunasi, cadou de la mama natura. Ghioceii mi-s pe duca  :( . Acum sunt relaxat, ma asteapta repriza a doua de alergatura pe la notar, avocat...

Ce frumooooosssss....iubesc magnoliile.

Pe vremuri imparteam una mare cu tovarasul Trollescu. ;)

• Oras:graveyard
  • Oras:graveyard
Postat

Ce frumooooosssss....iubesc magnoliile.

Pe vremuri imparteam una mare cu tovarasul Trollescu. ;)

Ma bucur ca-ti place, promit ca atunci cand o sa infloreasca o mai fotografiez odata! Mai am doua piese de rezistenta: Un brad argintiu si o salcie creata. Vreau sa-ti marturisesc un pic despre cea din urma. Acum 6-7 ani cand am inceput sa-mi pun la punct gradina, intr-o zi am gasit pe jos, in curte, o crenguta. m-am uitat mirat la ea pentru ce parea foarte ciudata, nu mai vazusem asa ceva pana atunci. Am pus-o intr-o vaza cu apa si dupa cateva zile am sadit-o in pamant. Cu anii crestea, se facea tot mai mare si mai frumoasa si eu ma uitam ca prostul la ea si ma intrebam ce plm de copac e asta! Toti care veneau la mine si o vedeau ma intrebau tot pe mine ce e minunatia aia, nici vorba sa ma edifice. Misterul in legatura cu copacul misterios s-a elucidat cand am chemat o tipa, inginer horticol, sa ma ajute cu pomii. Cand a ajuns in dreptul salciei, tipa a ramas stana de piatra si a exclamat: Vai, aveti salcie creata, dar cum ati reusit sa puneti mana pe ea? Asa ceva e rarisim si se gaseste foarte greu! Ehe doamna, ii raspund eu, daca ati stii cat de greu am gasit-o si cu cate sacrificii, pai de cand ma stiu mi-am dorit o salcie creata, ce credeti dvs? Am adus-o cu un transport special din Italia, eu nu ma las pana nu-mi vad visul cu ochii! Tipa m-a privit cu multa admiratie si mi-a zis: Va felicit pentru perseverenta dvs! 

Da, ma bucur de acest frumos cadou pe care l-am primit de la mama natura. Acum are crengile taiate, mai trebuie facuta aceasta operatiune, din cand in cand. Atunci cand ii cresc crengile, cad pana la pamant, ca la o salcie plangatoare, are crengile ondulate, spiralate, e foarte interesant. Matza mea, mare vanator, se mai urca in ea ca sa prinda pasari.

post-168894-0-38707500-1458379523_thumb.jpg

post-168894-0-53783400-1458379531_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

http://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/sleeping-on-keyboard.gif

http://45.media.tumblr.com/5c6d457d1869b1497f0393cd06ee1489/tumblr_mniwnakwxX1st7r25o1_500.gif

Have a nice dream! :)

E clar, treci acas! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:sud
Postat

Bine, doar ca am mana in ghips :)

Ce-ai mai păţit ? Cât mai eşti pieton ?

Postat

Meseria e de vina:)

Te-ai facut stomatolog si scoti dintii?  :laugh2

Bine ai revenit!  :hug1

Revin, trag o fuga pana la magazin :( (nu stiu ce fel de femeie sunt eu, dar urasc cumparaturile, acum n-am de ales. :no2 )

• Minus 1
  • Oras:Unde vreau
Postat

Revin, trag o fuga pana la magazin :( (nu stiu ce fel de femeie sunt eu, dar urasc cumparaturile, acum n-am de ales. :no2 )

Din ce vad imbatranesc, tot zic eu ca ma las de meserie , dar...

Care mai e viata ta ? Daca tot stau pe dreapta, e posibil " sa vin dincolo " la fratii nostri.

Postat

Te pasioneaza si pe tine aceasta '' disciplina'' ? :)

Doar ca spectacol sportiv, uneori, ca duel. 

Postat

Din ce vad imbatranesc, tot zic eu ca ma las de meserie , dar...

Care mai e viata ta ? Daca tot stau pe dreapta, e posibil " sa vin dincolo " la fratii nostri.

:) Doar sa-mi spui cand. :D

Eu sunt foarte bine, acum ca nu mai beau si m-am relaxat suficient... ma gandesc ce tel sa-mi fac, m-am cam plictisit. :)

Pana una-alta, daca vii as cauta ceva fun de facut pe aici sau poate stii tu?

(Am imbatranit si eu, deci fun fara cluburi si nebunii... o iesire pe undeva linistit, chestii...)

:hug1

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Eu sunt foarte bine, acum ca nu mai beau si m-am relaxat suficient... ma gandesc ce tel sa-mi fac, m-am cam plictisit. :)

(Am imbatranit si eu, deci fun fara cluburi si nebunii... o iesire pe undeva linistit, chestii...)

E bine  ca te-ai lasat de ''beutura", nu te ajuta cu nimic.

Mmm, de facut pe acolo se pot face multe. Pentru inceput te invit sa urmarim un meci, doar ca o sa fie la o ora tarzie...sa stii ca te relaxeaza :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ehhh, ce-as face o vizita aici ! :( (Ermitage)

http://www.alain-gagne.fr/Voyages/Petersbourg/Mus%C3%A9es/photos/Pano_peter1.jpg

• Like 5
Postat

E bine  ca te-ai lasat de ''beutura", nu te ajuta cu nimic.

Mmm, de facut pe acolo se pot face multe. Pentru inceput te invit sa urmarim un meci, doar ca o sa fie la o ora tarzie...sa stii ca te relaxeaza :)

Daca nu e de fotbal, da!  :laugh2

Ehhh, ce-as face o vizita aici ! :( (Ermitage)

http://www.alain-gagne.fr/Voyages/Petersbourg/Mus%C3%A9es/photos/Pano_peter1.jpg

Eheee, nici mie nu mi-ar placea! :)

• Minus 1
Vizitator
Postat

Nici daca ar fi marea TSKA MOCKBA ? :) Sau Zenit St. Petersburg ? :laugh2 :laugh2

Vizitator
Postat

ia si mie un JB daca poti sa duci si ne intelegem noi :)))

Postat

Cu parere de rau iti spun ca nu ma pasioneaza de nicio culoare fotbalul.:)

Postat

Cu parere de rau iti spun ca nu ma pasioneaza de nicio culoare fotbalul. :)

:iagree  Ma bucur. :)

ia si mie un JB daca poti sa duci si ne intelegem noi :)))

Ne intelegem zici, platesti in natura?  :laugh2

Vizitator
Postat

:iagree  Ma bucur. :)

Ne intelegem zici, platesti in natura?  :laugh2

nu-mi da idei :)))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ma simnt ca un Pepsi..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...