debussy Reputație: 1353 Postat Martie 21, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 21, 2016 Acum sunt linistit, ma simt relaxat dupa toata nebunia pe care am avut-o azi. Ma uit la rasadurile mele de rosii si mi se umple inima cand le vad cum ies firave spre lumina. Astept sa se faca mai mari si le plantez in gradina. Ma mandresc cu rosiile mele, e un soi aparte, se fac mari de dimensiunea unui pomelo. La toamna le fotografiez, sa nu se creada ca mananc kk p'aici. Le am de la un nene cumsecade, acum vreo 6 ani treceam cu masina printr-un sat si vad in gradina unui om ceva nefiresc. Franez brusc si sar din masina ca un arc si ma holbez la rosiile alea uriase si ma tot minunez. Nenea cel cumsecade era in gradina si ingrijea niste flori, l-am rugat sa-mi dea si mie o rosie si nenea m-a invitat, politicos si cu o mutra acra, sa dispar de acolo si sa-l las in pace pana nu-mi fute niste suturi in cur de-mi clantane toti dintii din gura. Atitudinea lui s-a schimbat imediat cand am inceput sa-i flutur pe la nas niste euroi, mi-a dat, cu multa generozitate, cea mai mica si naspeta dintre rosii, aspect nesemnificativ, pe mine ma interesau semintele. De atunci folosesc numai semintele mele si am in fiecare an productie buna (nu pentru vanzare ci strict pentru consum propriu). Nu pot sa sufar rosiile alea din piata sau supermarket, n-au nici un gust si mai am si sentimentul nesuferit ca bag in mine pesticide, hormoni si mai stiu eu ce prostii. Eu nu pun nimic dubios, doar le stropesc din cand in cand frunzele cu zeama bordeleza pentru protectie, sa nu se maneze. Acum rasadurile mele sunt mici, dar pana la toamna se fac cat gardul care e destul de inalt.Cum sa nu ma simt bine, cand natura ma invata de fiecare data ca viata invinge? 5
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 21, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 21, 2016 3000 e un număr frumos
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2016 Ce-mi place de tine ca iti plac florile. Am la facultate un coleg care are acasa o gradina de trandafiri...phoa, ma omoara cand imi arata poze, cand vad cum ii ingrijeste si cat de mandru este de ei. Bravo! On topic: nici nu mai stiu cum ma simt. Sa zicem ca ma simt stresata rau, insa in acelasi timp ma simt atat de bine fiindca mi se intampla ceea ce speram sa se intample, mi-am dorit din tot sufletul sa se intample. Imi era dor sa am griji normale asa cum au toti oamenii...culmea ca intotdeauna mi-am dorit o viata lipsita de griji si cand am avut-o, exact asta mi-a lipsit cel mai rau: sa am griji si sa fiu stresata!!! Cine sa ma mai inteleaga?!?! In sinea mea totusi, eu ma inteleg perfect, m-am obisnuit cu mine! 4 17
picon Reputație: 1046 Postat Martie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 21, 2016 Acum sunt linistit, ma simt relaxat dupa toata nebunia pe care am avut-o azi. Ma uit la rasadurile mele de rosii si mi se umple inima cand le vad cum ies firave spre lumina. Astept sa se faca mai mari si le plantez in gradina. Ma mandresc cu rosiile mele, e un soi aparte, se fac mari de dimensiunea unui pomelo. La toamna le fotografiez, sa nu se creada ca mananc kk p'aici. Le am de la un nene cumsecade, acum vreo 6 ani treceam cu masina printr-un sat si vad in gradina unui om ceva nefiresc. Franez brusc si sar din masina ca un arc si ma holbez la rosiile alea uriase si ma tot minunez. Nenea cel cumsecade era in gradina si ingrijea niste flori, l-am rugat sa-mi dea si mie o rosie si nenea m-a invitat, politicos si cu o mutra acra, sa dispar de acolo si sa-l las in pace pana nu-mi fute niste suturi in cur de-mi clantane toti dintii din gura. Atitudinea lui s-a schimbat imediat cand am inceput sa-i flutur pe la nas niste euroi, mi-a dat, cu multa generozitate, cea mai mica si naspeta dintre rosii, aspect nesemnificativ, pe mine ma interesau semintele. De atunci folosesc numai semintele mele si am in fiecare an productie buna (nu pentru vanzare ci strict pentru consum propriu). Nu pot sa sufar rosiile alea din piata sau supermarket, n-au nici un gust si mai am si sentimentul nesuferit ca bag in mine pesticide, hormoni si mai stiu eu ce prostii. Eu nu pun nimic dubios, doar le stropesc din cand in cand frunzele cu zeama bordeleza pentru protectie, sa nu se maneze. Acum rasadurile mele sunt mici, dar pana la toamna se fac cat gardul care e destul de inalt.Cum sa nu ma simt bine, cand natura ma invata de fiecare data ca viata invinge?Dar cu nenea Mendel cum te ai? Nu se degenerează în timp roșiile? 5 2
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 21, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 21, 2016 Dar cu nenea Mendel cum te ai? Nu se degenerează în timp roșiile? La asta nu m-am gandit, pana acum am avut noroc. Am o cunostinta care e inginer in horticultura, o sa-i cer ajutorul. Multumesc, picon!
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 21, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 21, 2016 La asta nu m-am gandit, pana acum am avut noroc. Am o cunostinta care e inginer in horticultura, o sa-i cer ajutorul. Multumesc, picon!Nu te grăbi să-i mulțumești . Factura îți va fi remisă prin curier...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 Dar cu nenea Mendel cum te ai? Nu se degenerează în timp roșiile? din cauza astuia am ;luat cea mai mica nota la biologie,un 7......sa il fut cu legile si hibrizii lui 3
ionica bericica Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 din cauza astuia am ;luat cea mai mica nota la biologie,un 7......sa il fut cu legile si hibrizii luiNu fa...pentru ca esti o tuta venita de la scos cartofii
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 Nu fa...pentru ca esti o tuta venita de la scos cartofii cine stie cunoaste...
ionica bericica Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 cine stie cunoaste...Pinche puta...pisa-m-as pe nanau' tau de urata
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 21, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 21, 2016 Mi-a mai rămas bere ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 Pinche puta...pisa-m-as pe nanau' tau de urataiti trimitr o muie virtuala.... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 Mi-a mai rămas bere ! seminte,pop-corn ceva?
picon Reputație: 1046 Postat Martie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 21, 2016 La asta nu m-am gandit, pana acum am avut noroc. Am o cunostinta care e inginer in horticultura, o sa-i cer ajutorul. Multumesc, picon!Din câte știu io, după câteva cicluri se degenerează, scade producția, calitatea etc. Probabil ( nu mă pricep, dar bănuiesc) trebuie o hibridare ceva, sau cel mai sigur, semințe noi.Baftă! Nu te grăbi să-i mulțumești . Factura îți va fi remisă prin curier...Pentru prieteni ... pro-bono. 5 2
ionica bericica Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 iti trimitr o muie virtuala....Ai de grija ca primesti un gangbang real de-ti centram bornaul.Muista drequ
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 21, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 21, 2016 seminte,pop-corn ceva? Doar semințe. Am și la purtător 1
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 21, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 21, 2016 Din câte știu io, după câteva cicluri se degenerează, scade producția, calitatea etc. Probabil ( nu mă pricep, dar bănuiesc) trebuie o hibridare ceva, sau cel mai sigur, semințe noi.Baftă! Pentru prieteni ... pro-bono. Tre' să se mai fute și sămânțele ălea cu altele... 1 2
ionica bericica Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 Doar semințe. Am și la purtătorteaI insurat mah cu drojdiera?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 Ai de grija ca primesti un gangbang real de-ti centram bornaul.Muista drequ du-te in slbz....hai ca am treaba....ignore
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 21, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 21, 2016 teaI insurat mah cu drojdiera? Oile beau apă și pe măgar de ce l-ar fute grija ? Vezi că daru” a fost mare, n-a fost de nasu” tău. 2
ionica bericica Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 du-te in slbz....hai ca am treaba....ignoreCe treaba sa aiba o proasta ca tine?Sa suga pula.Pune fa pudra pe nas sa apari iar in Libertatea
ionica bericica Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 Oile beau apă și pe măgar de ce l-ar fute grija ? Vezi că daru” a fost mare, n-a fost de nasu” tău.Iesi ma in plm de dobitoc
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Postat Martie 21, 2016 Ce treaba sa aiba o proasta ca tine?Sa suga pula.Pune fa pudra pe nas sa apari iar in Libertatea Bai pulifrici nu mai ai sange in instalatie sa scrii de pe userul tau?...ai dreacu astia cica sunt si ei mai interesanti daca isi fac o clona.,...10...ei nu uita ca tot idiotii aia raman,,, Pula nu o mai sug,momentan sunt in abstinenta....lucrez la alte proiecte,iar in timpul liber mai iau la pula cate un fan de al meu! 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 21, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 21, 2016 Iesi ma in plm de dobitocDa pa tine cine tea intrebat dă vorbă? De unde ai răsărit? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum