Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12801463_1174800685891858_2900142589815338899_n.png?oh=60e59d223521ee186c5391018fac9df7&oe=578C8953 :)

• Like 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

...mi-aș poola-n ea de ploaie! 

• Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Am visato pe Cruduta fara sa fie un wet dream, oi fi bolnav? Oi fi batran? Oi fi?

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Am visato pe Cruduta fara sa fie un wet dream, oi fi bolnav? Oi fi batran? Oi fi?

Şi ţi s-a sculat pula !

Postat

Da. 

• Oras:Bucuresti
Postat

Să nu răcești singurică!  :laugh2

:laugh2  :no2  Tocmai ca nu ma dezveleste nimeni si nici nu ma incurca prin pat. :)

O sa iau o pauza de la forum, mi se face iar sila, posteaza numai pe topicuri unde sunt activa, postari multe si de rahat, intra pe profil, imi numara punctele...  :slap2

Multi obsedati pe aici...  :laugh2

Fuck this!  :laugh2

Pauza. :)

Va pupicesc!  :*

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

de cand tot zic , treci acas` in plm :)

• Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan
  • Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan
Postat

Buna! Am intrat pe acest topic sa spun si eu voua,nu am cui,ca ma simt bine astazi.....cu sfiala spun acum asta ptr ca constat ca nici aici nu gasesc cui sa spun.....ca ma simt bine astazi! Si totusi.....ce frumosi sunt oamenii care apar de nicaieri,acei oameni care pur si simplu stau langa tine si.ti zambesc cu blandete si fara intentii ascunse....

• Like 5
Postat

Simte -te bine și bucură-te de viață!

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Buna! Am intrat pe acest topic sa spun si eu voua,nu am cui,ca ma simt bine astazi.....cu sfiala spun acum asta ptr ca constat ca nici aici nu gasesc cui sa spun.....ca ma simt bine astazi! Si totusi.....ce frumosi sunt oamenii care apar de nicaieri,acei oameni care pur si simplu stau langa tine si.ti zambesc cu blandete si fara intentii ascunse....

Da, sunt mai rari asemenea oameni, dar asta nu inseamna ca nu mai exista, ca s-au evaporat asa, in neant, au disparut intr-o dimensiune paralela. This thing is called a soul ! ;)

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

ma ustura fata dupa barbierit c-am baut lotiunea de ras si nu si-a facut efectul

Postat

:laugh2  :no2  Tocmai ca nu ma dezveleste nimeni si nici nu ma incurca prin pat. :)

O sa iau o pauza de la forum, mi se face iar silaposteaza numai pe topicuri unde sunt activa, postari multe si de rahat, intra pe profil, imi numara punctele...  :slap2

Multi obsedati pe aici...  :laugh2

Fuck this!  :laugh2

Pauza. :)

Va pupicesc!  :*

Daaaa...că rău îți pare dacă te încurcă vreo pulă în pat!

Vizitator
Postat

23 de morti in Bruxelles, la aceasta ora se aud mai multe explozii si focuri de arma ! Parlamentul European - evacuat (cativa europarlamentari raniti in explozia de la Parlamentul European). Pe strazi - 500 de soldati si tab-uri. Franta a declarat preventiv stare de asediu.

Gurile rele (state majore NATO) vorbesc de o posibila riposta nucleara in Siria....

Vizitator
Postat

Ai zis de Oltenia, ai zis tot.  :slap2  :slap2  :slap2 Ce oameni...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ce are draga Oltenia? :girly

Vizitator
Postat

Crengi bre, dar în dialect oltenesc.  :laugh2  O creacă - două creci.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

La nu mai știu ce postare, scriu eu: "Mooooorrrr..." Ea cică:" Să nu mori, că din pulă bani de flori". Îi spun că o oră de futai și face bani de flori, iar ea cică " flori ca flori, tăiem o creacă, da' din pulă bani de groapă" :laugh2  :laugh2  :laugh2

:rax2

post-124552-0-94791100-1458651428_thumb.jpg

• Oras:graveyard
Postat

Atat de lipsita de speranta e lumea din afara, incat de doua ori mai pretioasa mi-e lumea din interior - Emily Bronte

Vizitator
Postat

"Creci"...in plm. E suficient. =))

Deh dialectu'....de fusai,facui,...am ''scapat'' intr-un an de zile! 

• Like 2
Postat

23 de morti in Bruxelles, la aceasta ora se aud mai multe explozii si focuri de arma ! Parlamentul European - evacuat (cativa europarlamentari raniti in explozia de la Parlamentul European). Pe strazi - 500 de soldati si tab-uri. Franta a declarat preventiv stare de asediu.

Gurile rele (state majore NATO) vorbesc de o posibila riposta nucleara in Siria....

Viitorul se prezinta foarte intunecat  :(

Postat
...

Mult le mai ia sa adopte o astfel de decizie! Cat de greu este sa realizeze lumea ca aceasta este cam singura solutie...rasi de pe fata Pamantului cu toata rasa lor...cu toate ca nu prea cred ca se va intampla...sunt prea multe interese la mijloc ;)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...