Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:altundeva
  • Oras:altundeva
Postat

Deh dialectu'....de fusai,facui,...am ''scapat'' intr-un an de zile! 

Ieri, la un film pe DIva cred, traducatorul a dus perfectul simplu oltenesc la extrem 

"Fui orb si acum vad !"

Ora de cinematica la Univ. Craiova

- Cât fu t1, domnisoara ?

- 54 min, d-le profesor.

Oare ofiterii belgieni or comanda in  franceza sau in flamanda?

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mult le mai ia sa adopte o astfel de decizie! Cat de greu este sa realizeze lumea ca aceasta este cam singura solutie...rasi de pe fata Pamantului cu toata rasa lor...cu toate ca nu prea cred ca se va intampla...sunt prea multe interese la mijloc ;)

Pot să înceapă cu napalm, zic.

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:graveyard
Postat

Mult le mai ia sa adopte o astfel de decizie! Cat de greu este sa realizeze lumea ca aceasta este cam singura solutie...rasi de pe fata Pamantului cu toata rasa lor...cu toate ca nu prea cred ca se va intampla...sunt prea multe interese la mijloc ;)

Ca bine zici! Suna ca un vis frumos ca arabitoii sa fie exterminati, din pacate nimic nu e simplu in lumea asta. Daca stau bine sa ma gandesc, cine sunt cei care fac cel mai mult rau, arabii sau americanii? Cat de bine si-au jucat si isi joaca in continuare jocul magarii de la N.S.A. (Agentia Nationala de Securitate)? C.I.A. (afiliata N.S.A.) i-au ajutat, in trecut, pe cei care mai tarziu au devenit Al Qaeda, din dorinta de a scapa de Hezbollah, apoi i-au ajutat pe cei care mai tarziu au devenit I.S.I.S. ca sa scape de Al Qaeda. Si cate alte jocuri murdare pe care le fac astia in lume de te mai miri de ce sunt atat de intaratate acele grupari radicale. Bine ca mi-ai dat o idee sa postez la sectiunea Carti o creatie minunata a NSA, si anume asasinii economici (o adevarata capodopera diabolica).

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

bai baiatule !

mult scrii ............cine dreaq crezi ca citeste atat ?

Postat

bai baiatule !

Ma iertati  :) ! Sper ca poate odata o sa ne intalnim si o sa "citim" impreuna ceva batranesc si autohton, o palinca buna si un vinulet strasnic. Face cinste baiatu'. Va salut cu respect!

Vizitator
Postat

Ma iertati  :) ! Sper ca poate odata o sa ne intalnim si o sa "citim" impreuna ceva batranesc si autohton, o palinca buna si un vinulet strasnic. Face cinste baiatu'. Va salut cu respect!

asa mai merge .........

sa stii si tu.........maxim DOUA randuri citesc

• Like 1
Vizitator
Postat

ce faci nenicule?

p'aci pan curtea scolii :)

Postat

asa mai merge .........

sa stii si tu.........maxim DOUA randuri citesc

Mi se pare corect! Pe mine ma intereseaza cum stati la celalalt fel de citire. Pe multi i-am bagat sub masa, dar in cazul dvs nu ma intereseaza concurenta ci colaborarea! Sunt de neclintit in deviza mea: Sticla e singura care nu ma inseala!

• Like 1
  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Acu' ceva timp in urma eram mai tolerant dar nu mai e cazul. dupa ce am vazut asta.

https://www.youtube.com/watch?v=qZ-QX8LuKHA

Problema este ca in timp ce europenii au o natalitate de 1,6 copii/familie, islamicii au o rata a natalitatii de 8 copii/familie. Vestul are milioane de islamisti, care la a doua sau a treia generatie inca s-au integrat, si si-au construit realitati paralele care incalca toate drepturile omului si constitutiile statelor adoptive. Poate printre ei or fi si oameni de buna credinta dar, eu pe javrele care vor sharia i-as baga in niste vagoane si i-as deporta in plm de unde mortii lor au venit. Daca nu vor fi expulzati, sau nu se va stopa cumva natalitatea lor foarta mare, in vre-o 20 de ani vestul o sa se trezeasca ca si **spam editat**itate si, prevad niste razboaie civile. Cum plm nu exista probleme de genu' asta cu chinezii, sau cu indienii ( care dupa niste probleme in Anglia s-au integrat ). 

Mi se pare incredibil sa fii denumit fascist daca sustii ideaa ca jegurile astea sa se care in plm de unde au venit, iar islamistii sa aiba demonstratii in care sa profetizeze ca islamul va cuceri Europa, decapitari pt. infideli samd.

Cine are impresia ca barbosii astia se vor adapta, sau ca islamul e religia pacii, e naiv. Si vinovatii principali sunt leprele de politicieni care le protejeaza "drepturile"  acestor serpi veninosi.

Jihadul exista de dinaintea NSA-ului, ura lor fata de lumea civilizata exista de foarte mult timp. Mi se pare normal ca americanii sa ii toace in Orientul Mijlociu, fiindca altfel, in cateva decenii Orientul Mijlociu se va muta in Europa. 

Toti locuitorii din ghetourile islamice ar trebui controlati, microcipati, si cei care au cele mai mici probleme DEPORTATI. Fara ajutoare, fara mila.

• Like 3
Vizitator
Postat

Mi se pare corect! Pe mine ma intereseaza cum stati la celalalt fel de citire. Pe multi i-am bagat sub masa, dar in cazul dvs nu ma intereseaza concurenta ci colaborarea! Sunt de neclintit in deviza mea: Sticla e singura care nu ma inseala!

pune-ma la incercare ..........

citesc de mic , de la gradinita :)

• Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

Acu' ceva timp in urma eram mai tolerant dar nu mai e cazul. dupa ce am vazut asta.

https://www.youtube.com/watch?v=qZ-QX8LuKHA

Problema este ca in timp ce europenii au o natalitate de 1,6 copii/familie, islamicii au o rata a natalitatii de 8 copii/familie. Vestul are milioane de islamisti, care la a doua sau a treia generatie inca s-au integrat, si si-au construit realitati paralele care incalca toate drepturile omului si constitutiile statelor adoptive. Poate printre ei or fi si oameni de buna credinta dar, eu pe javrele care vor sharia i-as baga in niste vagoane si i-as deporta in plm de unde mortii lor au venit. Daca nu vor fi expulzati, sau nu se va stopa cumva natalitatea lor foarta mare, in vre-o 20 de ani vestul o sa se trezeasca ca si **spam editat**itate si, prevad niste razboaie civile. Cum plm nu exista probleme de genu' asta cu chinezii, sau cu indienii ( care dupa niste probleme in Anglia s-au integrat ). 

Mi se pare incredibil sa fii denumit fascist daca sustii ideaa ca jegurile astea sa se care in plm de unde au venit, iar islamistii sa aiba demonstratii in care sa profetizeze ca islamul va cuceri Europa, decapitari pt. infideli samd.

Cine are impresia ca barbosii astia se vor adapta, sau ca islamul e religia pacii, e naiv. Si vinovatii principali sunt leprele de politicieni care le protejeaza "drepturile"  acestor serpi veninosi.

Jihadul exista de dinaintea NSA-ului, ura lor fata de lumea civilizata exista de foarte mult timp. Mi se pare normal ca americanii sa ii toace in Orientul Mijlociu, fiindca altfel, in cateva decenii Orientul Mijlociu se va muta in Europa. 

Toti locuitorii din ghetourile islamice ar trebui controlati, microcipati, si cei care au cele mai mici probleme DEPORTATI. Fara ajutoare, fara mila.

ingineru' te-a pus sa scrii asta?

• Minus 4
Vizitator
Postat

citesti carduri poate :laugh2  :laugh2

Postat

Sper ca m-ati inteles, nu vreau sa va pun la incercare, vreau sa ma luati sub aripa dvs protectoare. Nu am nici un interes sa dati cu mine de pamant, asa ca, insist pe colaborare!

• Like 1
Vizitator
Postat

Sper ca m-ati inteles, nu vreau sa va pun la incercare, vreau sa ma luati sub aripa dvs protectoare. Nu am nici un interes sa dati cu mine de pamant, asa ca, insist pe colaborare!

colaboram fara probleme :)

Vizitator
Postat

citesti carduri poate :laugh2  :laugh2

nu te potolesti in pula mea ? :)

Vizitator
Postat

nu te potolesti in pula mea ? :)

Ce am facut?

Vizitator
Postat

Ce am facut?

nimic  :laugh2  :laugh2

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

bai baiatule !

Ia dă semnează, nu mai certa omu'!

Mue steaua!!!

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Deh dialectu'....de fusai,facui,...am ''scapat'' intr-un an de zile! 

Te felicit pentru asta!  :hihat

:iagree  :iagree  :iagree

• Like 1
  • Minus 17
Postat

Te felicit pentru asta!  :hihat

:iagree  :iagree  :iagree

Bună! Cum fuse azi?  =))

Vizitator
Postat

Bună! Cum fuse azi?  =))

:laugh2dar tu mancasi fasui? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...