dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 22, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 22, 2016 Deh dialectu'....de fusai,facui,...am ''scapat'' intr-un an de zile! Să nu-ți fie rușine cu dialectul tău. Până la urmă face parte din personalitatea ta. De am vorbi toți la fel, am fi banali... 1 4
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Să nu-ți fie rușine cu dialectul tău. Până la urmă face parte din personalitatea ta. De am vorbi toți la fel, am fi banali... Bravo uei, dirept grăiești! Șie mai fași?
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 22, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 22, 2016 Bravo uei, dirept grăiești! Șie mai fași? Dau de doctor docent.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Normal, nu ești fi-miu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Bravo uei, dirept grăiești! Șie mai fași?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Să nu-ți fie rușine cu dialectul tău. Până la urmă face parte din personalitatea ta. De am vorbi toți la fel, am fi banali... AI vorbit si tu fara sa ma jignesti? Cred ca azi e sarbatoare
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2016 Atat?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Normal, nu ești fi-miu? Nu e ca tine...
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Atat? Heeeyyyy... te-ai încurcat, au ba de vreo pulă? 5 2
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 22, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 22, 2016 Nu e ca tine...sunt mai bun, evident.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Nu fii obraznic!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 sunt mai bun, evident. Nu fii obraznic! sttt....ce baiat ai
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Plm ... așa l-am crescut!
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 22, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 22, 2016 realist
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Plm ... așa l-am crescut! l-ai crescut,dar nu i-a crescut 2
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 22, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 22, 2016 l-ai crescut,dar nu i-a crescut cand te vede intra in burta, ca la cal ) ))
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 22, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 22, 2016 Acu' ceva timp in urma eram mai tolerant dar nu mai e cazul. dupa ce am vazut asta. https://www.youtube.com/watch?v=qZ-QX8LuKHAProblema este ca in timp ce europenii au o natalitate de 1,6 copii/familie, islamicii au o rata a natalitatii de 8 copii/familie. Vestul are milioane de islamisti, care la a doua sau a treia generatie inca s-au integrat, si si-au construit realitati paralele care incalca toate drepturile omului si constitutiile statelor adoptive. Poate printre ei or fi si oameni de buna credinta dar, eu pe javrele care vor sharia i-as baga in niste vagoane si i-as deporta in plm de unde mortii lor au venit. Daca nu vor fi expulzati, sau nu se va stopa cumva natalitatea lor foarta mare, in vre-o 20 de ani vestul o sa se trezeasca ca si **spam editat**itate si, prevad niste razboaie civile. Cum plm nu exista probleme de genu' asta cu chinezii, sau cu indienii ( care dupa niste probleme in Anglia s-au integrat ). Mi se pare incredibil sa fii denumit fascist daca sustii ideaa ca jegurile astea sa se care in plm de unde au venit, iar islamistii sa aiba demonstratii in care sa profetizeze ca islamul va cuceri Europa, decapitari pt. infideli samd.Cine are impresia ca barbosii astia se vor adapta, sau ca islamul e religia pacii, e naiv. Si vinovatii principali sunt leprele de politicieni care le protejeaza "drepturile" acestor serpi veninosi. Jihadul exista de dinaintea NSA-ului, ura lor fata de lumea civilizata exista de foarte mult timp. Mi se pare normal ca americanii sa ii toace in Orientul Mijlociu, fiindca altfel, in cateva decenii Orientul Mijlociu se va muta in Europa. Toti locuitorii din ghetourile islamice ar trebui controlati, microcipati, si cei care au cele mai mici probleme DEPORTATI. Fara ajutoare, fara mila.ghost_and_haunted, imagineza-ti ca acum 12-14 ani ti-as fi dat si eu mii de i agree-uri, in caz ca te intrebi ce anume mi-a schimbat optica, te rog sa ma tragi la raspundere, altfel, ignora-ma. Numai bani!
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 22, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 22, 2016 Am revenit de la o seară de bridge, după vreo 17 ani. Rezultate contradictorii la revenire : am pârlit pe unii, am fost pârliți de alții, cum se zice - suntem în cărți.
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Martie 22, 2016 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Martie 22, 2016 ghost_and_haunted, imagineza-ti ca acum 12-14 ani ti-as fi dat si eu mii de i agree-uri, in caz ca te intrebi ce anume mi-a schimbat optica, te rog sa ma tragi la raspundere, altfel, ignora-ma. Numai bani!Ce te-a facut sa-ti schimbi optica ? Poate mi-o schimb si eu cine stie ...
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Martie 22, 2016 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Martie 22, 2016 Tocmai am citit niste versete din Coran, fiind acuzat de o cunostinta cum ca as fi ignorant, unde am dat peste multe indemnuri la omor, zdrobit de degete, schingiuri si in general multa ura indreptata catre infideli cuplata cu certitudinea ca islamul va cuceri intreaga lume. Nici nu vreau sa ma mai uit in Sharia. Sunt sigur ca printre musulmani sunt si oameni toleranti, care au imbratisat culturile vest europene, dar nu ii vad la manifestatii contra semenilor radicalizati. De asemenea nu am vazut radicali musulmani predati autoritatilor de catre alti musulmani neutri, ceea ce ma duce cu gandul la o complicitate sau acceptare. Ce-i drept si vest-europenilor le-a convenit forta de munca ieftina adusa in anii '60-'70 reprezentata de musulmani, tratandu-i ca pe niste sclavi. In loc sa ii forteze sa frecventeze cursuri despre istoria, religia, geografia, cultura tarii adoptive, vest-europenii i-au lasat in legeasi saracia lor, cuplata cu politici asistentiale cretine, musulmanii cazand prada usor radicalizarii. E interesant ca vor sa transforme locurile unde au ajuns in locurile de unde au fugit. Nu mi se pare normal sa vina o droaie de muhamezi ( care nu au fost in stare sa construiasca niste state comparabile cu cele occidentale ) sa profite de sute de ani de munca in creearea unor civilzatii functionale ( Franta, Germania, etc ). Sa stea in Orientul lor, sa o lase mai moale cu genocidurile, violurile, crimele si rugaciunile lor, si sa isi rezolve problemele, nu sa vina la totul de-a gata. "Nu au loc de americani si de israelieni" o sa spuneti. Si cu ce sunt vinovatii americanii ca au gandit, au muncit si si-au construit cea mai mare forta militara ? Cu ce au gresit israelienii ca au avut sange in instalatie, i-a dus capul si si-au creat propriul stat plus aliante puternice ? Daca nu existau aceste conflicte care sa le tina populatia sub control, eram acum Eurabia nu Europa. Nu m-ar deranja cu nimic musulmanii daca nu ar incerca sa bage pe gat religia lor tuturor. Ma intreb daca sunt biserici crestine sau temple budiste pe teritoriu islamic ? Nu cred, din cate stiu astia pe unde prind temple budiste imediat le darama . Dar in Europa e plin de moschei sa nu cumva sa nu fim "politicaly corect". In timp ce in Germania pe marea majoritate a musulmanilor de acolo ii doare in pula de constitutie sau de legile tarii. Oare o fi fascism ce vorbesc aici ? Mai bine decat Sharia. Si uite asa plini de corectitudine politica, toleranta,multiculturalism, si alte iluzii de genul asta baietii si fetele din vest o sa se trezeasca in **spam editat**itate, cei care nu se vor converti vor fi decapitati, femei in cearsafuri si tot inainte. Nu-i bai ca ii primim noi cu bratele deschise. In final sper sa nu am dreptate si Islamul sa fie religia pacii si a tolerantei ) Aruncati o privire aici pana una alta .... https://www.youtube.com/watch?v=qZ-QX8LuKHA Sweet dreams. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Pe scurt, o singura concluzie: "cine seamana vant, culege furtuna !" Valabil pentru Germania, in primul rand, dar si pentru Franta, Olanda, Belgia, Danemarca... Au vrut multiculturalism, "ete" multiculturalism....Civilizatia araba se conduce dupa cu totul alte norme, percepte, reguli de viata, cutume, etc. Ei nu vin in Europa pentru a se adaposti vin aici pentru a cuceri.... E ca in bancul ala: te astepti ca ursul sa nu te manance pentru ca nici tu nu l-ai mancat... Este o re-editare a Cruciadelor din sec. XII - XIV, numai ca de data asta in sens invers... Deja dintre refugiati sunt unii care vorbesc de "recucerirea Maura" si transformarea Spaniei in Califat... Viitorul nu mai suna bine.... 2
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 22, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 22, 2016 Ce te-a facut sa-ti schimbi optica ? Poate mi-o schimb si eu cine stie ...Iti multumesc ca mi-ai raspuns. Nu incerc sa-ti schimb eu tie optica , departe de mine aceasta intentie. Vreau doar sa ma fac nitel inteles. Incerc cu inceputul: Acum 2500 de ani Alexandru Macedon, dupa atatea expeditii de succes in Asia, a reusit sa se impotmoleasca stralucit exact in Afganistan. Mama lui l-a intrebat de ce zaboveste acolo, in acel tinut plin doar de nisip, care se vedea clar ca incepea sa-l inghita (acolo l-a ucis pe prietenul sau Cletus, nu in India, intr-un acces de furie). Drept raspuns el i-a trimis un sac de nisip din Afganistan si i-a sugerat sa imprastie tot nisipul in jurul palatului si sa vada ce se intampla. Mama lui l-a ascultat si a facut intocmai, mai tarziu in seara aceea a aparut un alai de insotitori sa se asigure ca ea era bine. Unul zice: Dupa tine! Si altul zice: Nu, Dupa tine! Si primul zice: Nu, insist! Al doilea ii zice: Nu imi spune tu ce sa fac! Isi trag sabiile si se lupta pana se ucid reciproc. Mama lui Alexandru a privit toate acestea si i-a scris o nota zicandu-i: bine, bine, acum am inteles! Si el i-a raspuns: Pana si praful e inamic! In Afganistan cainii se lupta intre ei, pasarile se lupta inttre ele si oamenii se lupta intre ei. Acolo exista un cod stravechi, mai vechi decat islamul, se numeste: pashtunwali, un cod tribal. Acest cod are mai multi piloni, unul din ei este panah - ospitalitate, orice afgan care te primeste in casa lui, sub acel cod, te protejeaza pe tine ca oaspete, cu pretul vietii lui. Tine cont ca de-a lungul istoriei nici o tara din lumea asta nu a reusit sa cucereasca Afganistanul. Acum zici ca razi de pe fata pamantului o tara ca Siria, ce rezolvi? Adevaratele celule teroriste sunt formate din arabii nascuti in marile orase europene, de ex. Berlin, cetateni germani cu acte in regula, dar cu convingeri de radical muslim, indoctrinati cu succes de liderii religiosi islamici care actioneaza nestingheriti in marile orase europene. Serviciile secrete gestioneaza cu succes problema terorista? Cred ca am vazut cu totii rezultatele (cred ca doar Mossadul este cea mai capabila agentie secreta din lume). Am reusit sa vad Krak des Chevaliers din Siria, un castel al cruciatilor, inainte sa inceapa aceasta nebunie, un apeduct foarte frumos din vremea imparatului Traian, in apropiere de Damasc. Numai de dragul unor vestigii culturale, nu ma grabesc sa dau veredictul: pe ei si pe mama lor! Lucrurile sunt foarte complicate, o increngatura de ite si intrigi, pana la urma cine cunoaste adevarul adevarat? Sunt multe de spus, sunt foarte multe interese obscure in jurul acestor probleme! Nu incerc sa te conving de nimic, atata timp cat eu ma declar absolut confuz! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Iti multumesc ca mi-ai raspuns. Nu incerc sa-ti schimb eu tie optica , departe de mine aceasta intentie. Vreau doar sa ma fac nitel inteles. Incerc cu inceputul: Acum 2500 de ani Alexandru Macedon, dupa atatea expeditii de succes in Asia, a reusit sa se impotmoleasca stralucit exact in Afganistan. Mama lui l-a intrebat de ce zaboveste acolo, in acel tinut plin doar de nisip, care se vedea clar ca incepea sa-l inghita (acolo l-a ucis pe prietenul sau Cletus, nu in India, intr-un acces de furie). Drept raspuns el i-a trimis un sac de nisip din Afganistan si i-a sugerat sa imprastie tot nisipul in jurul palatului si sa vada ce se intampla. Mama lui l-a ascultat si a facut intocmai, mai tarziu in seara aceea a aparut un alai de insotitori sa se asigure ca ea era bine. Unul zice: Dupa tine! Si altul zice: Nu, Dupa tine! Si primul zice: Nu, insist! Al doilea ii zice: Nu imi spune tu ce sa fac! Isi trag sabiile si se lupta pana se ucid reciproc. Mama lui Alexandru a privit toate acestea si i-a scris o nota zicandu-i: bine, bine, acum am inteles! Si el i-a raspuns: Pana si praful e inamic! In Afganistan cainii se lupta intre ei, pasarile se lupta inttre ele si oamenii se lupta intre ei. Acolo exista un cod stravechi, mai vechi decat islamul, se numeste: pashtunwali, un cod tribal. Acest cod are mai multi piloni, unul din ei este panah - ospitalitate, orice afgan care te primeste in casa lui, sub acel cod, te protejeaza pe tine ca oaspete, cu pretul vietii lui. Tine cont ca de-a lungul istoriei nici o tara din lumea asta nu a reusit sa cucereasca Afganistanul. Acum zici ca razi de pe fata pamantului o tara ca Siria, ce rezolvi? Adevaratele celule teroriste sunt formate din arabii nascuti in marile orase europene, de ex. Berlin, cetateni germani cu acte in regula, dar cu convingeri de radical muslim, indoctrinati cu succes de liderii religiosi islamici care actioneaza nestingheriti in marile orase europene. Serviciile secrete gestioneaza cu succes problema terorista? Cred ca am vazut cu totii rezultatele (cred ca doar Mossadul este cea mai capabila agentie secreta din lume). Am reusit sa vad Krak des Chevaliers din Siria, un castel al cruciatilor, inainte sa inceapa aceasta nebunie, un apeduct foarte frumos din vremea imparatului Traian, in apropiere de Damasc. Numai de dragul unor vestigii culturale, nu ma grabesc sa dau veredictul: pe ei si pe mama lor! Lucrurile sunt foarte complicate, o increngatura de ite si intrigi, pana la urma cine cunoaste adevarul adevarat? Sunt multe de spus, sunt foarte multe interese obscure in jurul acestor probleme! Nu incerc sa te conving de nimic, atata timp cat eu ma declar absolut confuz!Mossad-ul si FSB-ul (ex. KGB). Mai este si NSA-ul, dar din pacate nu prea se sinchiseste de securitatea Europeana, se ocupa mai mult de securitatea americana (au cel mai avansat sistem de interceptari existent, satelitii Echelon). Stassi German, Serviciul Secret Francez (celebrul DST, care a fost pion principial in capturarea "Sacalului") - sunt palide ruine a ceea ce au reprezentat ele odinioara pentru securitatea si spionajul anilor '60-'90. La nivel European poate mai este British Inteligence Service cu celebrele MI-6 si MI-5, dar nici ei nu prea se mai implica in securitatea Europeana asa cum o facea in anii '70-'80... 2
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 22, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 22, 2016 Mossad-ul si FSB-ul (ex. KGB). Mai este si NSA-ul, dar din pacate nu prea se sinchiseste de securitatea Europeana, se ocupa mai mult de securitatea americana (au cel mai avansat sistem de interceptari existent, satelitii Echelon). Stassi German, Serviciul Secret Francez (celebrul DST, care a fost pion principial in capturarea "Sacalului") - sunt palide ruine a ceea ce au reprezentat ele odinioara pentru securitatea si spionajul anilor '60-'90. La nivel European poate mai este British Inteligence Service cu celebrele MI-6 si MI-5, dar nici ei nu prea se mai implica in securitatea Europeana asa cum o facea in anii '70-'80...Absolut corect! Cine stie, cunoaste! :clapp
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Martie 22, 2016 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Martie 22, 2016 Ok. Serviciile secrete si-au facut treaba chiar foarte bine ( cel putin cele fracenze ) dejucand doar anul trecut 6 atentate teroriste. Dar cand s-au trezit pe cap cu cateva sute de mii sau chiar milioane de imigranti e si normal sa nu mai faca fata. Nici teroristii nu mai sunt cretini sa vorbeasca la telefon fiindca intre timp sau prins ca rostirea unor cuvinte cheie activeaza diverse sisteme de tracking, asa ca serviciile secrete s-au vazut nevoite sa infiltreze sau sa racoleze/forteze oameni pt. strangerea de informatii, pe sistemul Mossad. Dar eu vorbesc de Franta, cei din Belgia au fost prinsi cu pantalonii in vine. Traim niste vremuri foarte complicate si periculoase. Cred ca vor fi atentate si la noi, in ciuda faptului ca suntem vai de steaua noastra, nu vad de ce sa nu se incerce macar. Daca nu vor fi controlati toti musulmanii si deportati toti cei cu minime suspiciuni de radicalizare, cuplate cu masuri mult mai stricte privind imigratia, Europa civilizata va arde. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum