Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cica mai era inca un atacator, ala de a fost prins azi de politie in Anderlecht, care trebuia sa se detoneze in Curtea Parlamentului European, dar s-a speriat, si-a scos vesta intr-o toaleta din aeroport si a luat-o la sanatoasa ! Cred ca ala nu fusese destul de "inoculat" de catre aia din IS :laugh2 :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

O sa fie o nebunie la Euro, numai armata si paza cu tab-uri, patrule armate pe strada, o sa fie un adevarat oras "turistic" Paris-ul, ca sa nu mai vorbim ca mai e putin si vine RG-ul, in mai, cred ca stau astia ca pe ghimpi... daaaa, te mai duci in excursii in Europa de acum o gramada, nici macar in Grecia sau in Turcia nu mai e sigur sa mai calatoresti... :laugh2 :laugh2 :no2

• Like 3
  • Oras:aer
Postat

Deceule, erau veri de-ai tăi?

Bai copchil moldovean incordat, cu ochi beliti :),crezi ca daca faci piept la sala iti permiti sa fii rasist?...ia uite ba mareane...moet si don perignon! :)

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

Bai copchil moldovean incordat, cu ochi beliti :),crezi ca daca faci piept la sala iti permiti sa fii rasist?...ia uite ba mareane...moet si don perignon! :)

Te-am atins la gena sensibilă. =)))) :P

• Minus 4
Vizitator sarlatanu
Postat

O sa fie o nebunie la Euro, numai armata si paza cu tab-uri, patrule armate pe strada, 

Pe stadion o sa fie cam asa....jumatate spectatori si jumatate soldati  :laugh2  :laugh2  :laugh2

post-171724-0-08595900-1458760630_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator
Postat

pufoaică nu ne mai place =))

• Like 2
Vizitator
Postat

Mi şi kin unuitule , ai free la calc ? =))

• Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Cica mai era inca un atacator, ala de a fost prins azi de politie in Anderlecht, care trebuia sa se detoneze in Curtea Parlamentului European, dar s-a speriat, si-a scos vesta intr-o toaleta din aeroport si a luat-o la sanatoasa ! Cred ca ala nu fusese destul de "inoculat" de catre aia din IS :laugh2 :laugh2

Ca bine zici!

• Oras:Bucuresti
Postat

https://lh3.googleusercontent.com/-hje1FeNHrIk/Vhy2KhyhFOI/AAAAAAAAjrY/HRxJacEwd8s/w506-h750/tumblr_nu2w2deeYL1s30ko5o1_400.gif

Naspa, nu mai stiu ce am visat, dar m-am trezit horny.  :slap2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/t1.0-9/10357826_522083927971844_6235821559413160404_n.jpg?oh=4cfa725dea52f790c779f540803a4caa&oe=578A7CD5 :lol:

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12801536_1709320619343299_5893420484969571095_n.jpg?oh=4a3c44a37d2ddf047103a6ff65fc1e4a&oe=57519A67

:)

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

https://lh3.googleusercontent.com/-hje1FeNHrIk/Vhy2KhyhFOI/AAAAAAAAjrY/HRxJacEwd8s/w506-h750/tumblr_nu2w2deeYL1s30ko5o1_400.gif

Naspa, nu mai stiu ce am visat, dar m-am trezit horny.  :slap2

Milițiiaaaaa ...  :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Mail primit acum 2 zile:

Stimati utilizatori,

Va informam ca datorita unor atacuri cibernetice venite din interiorul retelei (probabil de pe unul sau mai multe calculatoare virusate) sistemul de protectie care izoleaza reteaua interna de Internet a fost afectat si nu isi mai poate indeplini rolul.

Din acest motiv, pentru o perioade de aproximativ 2 zile accesul la Internet va functiona cu intermitente.

Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca facem tot posibilul sa reglementam situatia cat mai curand.

Echipa de administrare Infrastructura IT

Nasol fără net la servici. Parcă eram legat la ochi. Acum pare că şi-a revenit

Postat

Mail primit acum 2 zile:

Stimati utilizatori,

Va informam ca datorita unor atacuri cibernetice venite din interiorul retelei (probabil de pe unul sau mai multe calculatoare virusate) sistemul de protectie care izoleaza reteaua interna de Internet a fost afectat si nu isi mai poate indeplini rolul.

Din acest motiv, pentru o perioade de aproximativ 2 zile accesul la Internet va functiona cu intermitente.

Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca facem tot posibilul sa reglementam situatia cat mai curand.

#siut,nu putea sa nu-si revina? :)

Echipa de administrare Infrastructura IT

Nasol fără net la servici. Parcă eram legat la ochi. Acum pare că şi-a revenit

Postat

Milițiiaaaaa ...  :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Merci, s-a rezolvat!  :laugh2

http://4.bp.blogspot.com/-CdC4MIHtoW0/UvZi4EqKbiI/AAAAAAACNN4/vUiX-d-MvN0/s1600/brandon+routh+underwear+police.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...