picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2016 Merci, s-a rezolvat! http://4.bp.blogspot.com/-CdC4MIHtoW0/UvZi4EqKbiI/AAAAAAACNN4/vUiX-d-MvN0/s1600/brandon+routh+underwear+police.gif Eram sigur.
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 24, 2016 Mail primit acum 2 zile: Stimati utilizatori, Va informam ca datorita unor atacuri cibernetice venite din interiorul retelei (probabil de pe unul sau mai multe calculatoare virusate) sistemul de protectie care izoleaza reteaua interna de Internet a fost afectat si nu isi mai poate indeplini rolul.Din acest motiv, pentru o perioade de aproximativ 2 zile accesul la Internet va functiona cu intermitente. Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca facem tot posibilul sa reglementam situatia cat mai curand. Echipa de administrare Infrastructura IT Nasol fără net la servici. Parcă eram legat la ochi. Acum pare că şi-a revenit Da' ce net ai amice?
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2016 Cu zbaturi, cred.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 Puteti sa spuneti orice despre mine, dar ca nu sunt diabolic nu puteti... Ii zic azi unui militian local care dadea sa urce in masina de serviciu : "sefu, stingeti tigara!" 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2016 Puteti sa spuneti orice despre mine, dar ca nu sunt diabolic nu puteti... Ii zic azi unui militian local care dadea sa urce in masina de serviciu : "sefu, stingeti tigara!" Era barbat, altfel... http://wwwimage.cbsstatic.com/base/files/asset/10/00/24/30/josephine_skriver_pink_usa.gif
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 25, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 25, 2016 https://media.giphy.com/media/xThuW6qd58df6V5UGc/giphy.gif 5
johnny&white Reputație: -438 Postat Martie 25, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Martie 25, 2016 1 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2016 Cam obosita...
leonidass Reputație: -570 Postat Martie 26, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Martie 26, 2016 Cam obosita... "Şcoala" asta bat-o vina....te oboseşte mai rau ca pula. 1
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 26, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 26, 2016 Nu-i de gluma! Numai in locul Sorinei sa nu fii. Cine a fost student la viata lui isi aduce aminte emotiile puternice din preajma examenelor, cum treceam toti prin furcile claudine. In cazul ei, are parte de un volum urias de informatii, multe materii si foarte complexe, invata psihologie, psihiatrie, psihanaliza si ea stie cate si mai cate. Munca de studiu te solicita la maxim, eu vreau ca ea sa aiba succes si sa o vad cum topaie pe aici de fericire. E un pic greu acum, dar si cand scapa la vara, ce frumoasa o sa-i fie vacanta.Daca tot vorbeam de psihoquestii, sa incercam totusi o glumita 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 26, 2016 Nu-i de gluma! Numai in locul Sorinei sa nu fii. Cine a fost student la viata lui isi aduce aminte emotiile puternice din preajma examenelor, cum treceam toti prin furcile claudine. In cazul ei, are parte de un volum urias de informatii, multe materii si foarte complexe, invata psihologie, psihiatrie, psihanaliza si ea stie cate si mai cate. Munca de studiu te solicita la maxim, eu vreau ca ea sa aiba succes si sa o vad cum topaie pe aici de fericire. E un pic greu acum, dar si cand scapa la vara, ce frumoasa o sa-i fie vacanta.Daca tot vorbeam de psihoquestii, sa incercam totusi o glumitaa se vedea cum sunt eu tacanita de tot. ma uit 10 secunde peste imagine. gluma mi se pare facila si plicitsitoare. trec peste ea... apoi ma amuz de faptul ca doc zicea de cafea si ceea ce se pare ca se misca seamana cu boabe de cafea. apoi zic poate-s totusi alune si nu boabe de cafea. apoi canapeaua pacientului arata ca o chifle/bagheta. apoi trag concluzia ca mi se face foame ))
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 26, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 26, 2016 O să ies p-afară. În sfârșit soare.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 26, 2016 am totusi placerea sa vad ca baba care sta langa mine s-a tacanit mai zdravan ca mine. e iarasi cu tv la maxim asa se uita ea mereu, daca ies din casa pana inchid usa stiu si la ce se uita. si tot canta cat o tin plamani la la la la. numai la la canta, de fapt urla. si la unele la uri ii tremura vocea tare de m-am inrosit de ras ce drq o fi apucat-o sa urle la la uri singura de nebuna prin casa
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 26, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 26, 2016 http://cdn.quotesgram.com/img/7/79/1651831136-When-you-win-say-nothing-when-you-lose-say-less_-Paul-Brown.jpg 2
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 26, 2016 Nu-i de gluma! Numai in locul Sorinei sa nu fii. Cine a fost student la viata lui isi aduce aminte emotiile puternice din preajma examenelor, cum treceam toti prin furcile claudine. In cazul ei, are parte de un volum urias de informatii, multe materii si foarte complexe, invata psihologie, psihiatrie, psihanaliza si ea stie cate si mai cate. Munca de studiu te solicita la maxim, eu vreau ca ea sa aiba succes si sa o vad cum topaie pe aici de fericire. E un pic greu acum, dar si cand scapa la vara, ce frumoasa o sa-i fie vacanta.Daca tot vorbeam de psihoquestii, sa incercam totusi o glumitaIo am trecut numa' pân furcile alexandrinei.. Alea ale Claudinei nu le cunosc. 2 2
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 26, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 26, 2016 Io am trecut numa' pân furcile alexandrinei.. Alea ale Claudinei nu le cunosc.Am gresit, sunt furcile caudine, nu claudine. Imi sta gandul la draguta de Claudia.
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 26, 2016 Am gresit, sunt furcile caudine, nu claudine. Imi sta gandul la draguta de Claudia.Numa' la pezdă și haleu âț stă gându'... 3 2
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 26, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 26, 2016 Numa' la pezdă și haleu âț stă gându'...Absolut corect! Dar ai scapat ceva din vedere: bauturica. Am CISTRENE (Catalin Mereuta) de alcohol la activ. Beau cat bea calu' apa. 1
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 26, 2016 Absolut corect! Dar ai scapat ceva din vedere: bauturica. Am CISTRENE (Catalin Mereuta) de alcohol la activ. Beau cat bea calu' apa.Tot haleu e
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2016 Moldoveni prosti, da, urata expresie, dar de data asta potrivita! In loc de "Hai sa te fut!" e "Hai sa bem!" Pana mea, mi-e ca iar aberez pe aici mai tarziu... 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2016 Hmmm, nu-mi dau seama ce simt...Cea mai buna prietena de-a mea (nu ma mai insel in ele) mi-a spus mai devreme ca fiica ei a fost drogata de unul...Ceva pus in pahar, la o cafenea.A vrut sa cheme salvarea, dar el a dus-o spre masina...Cel putin 3-4 ore ea nu stie ce s-a intamplat.Prietena mea pana acum era aranjata, de data asta avea rimelul intins...
daddario Reputație: 960 Postat Martie 26, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 26, 2016 Numa' la pezdă și haleu âț stă gându'...Îs doar cinci litere P I Z D A. Spune cuvântul şi eşti cu capu' pâna pui mâinile pe piept.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum