Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

vreau la lautari....

• Oras:graveyard
Postat

Io crez că vrei s-o fuți.  :laugh2

Logic  :) . E doar o mica problema, s-ar putea schimba brusc rolurile si atunci frica de a ma fute ea pe mine (strap-on) e mai mare decat dorinta de a o fute eu pe ea. N-am nici un chef sa-mi faca curu' harcea-parcea  :laugh2. Serios, simpatizez cu ea pentru ca seamana foarte bine cu o verisoara de-a mea, care la fel, e foarte inteligenta, are o caruta de calitati. La fel si pe ea o vedeam ca nu statea deloc pe roze. In ciuda duritatii din exterior era foarte sensibila, era capabila sa iubeasca mult si sa sufere la fel de mult. Acum nu dau vina pe sotul ei, nu ma bag in problemele de cuplu, dar nu era in regula de loc. Era hotarata sa divorteze, pana la urma, cumva-cumva si-au rezolvat diferentele dintre ei. Era si pacat, au doi copii frumosi impreuna, sunt realizati, cel putin ea ne-a uimit pe toti, este cercetatoare la o universitate din Boston. Cu ea m-am inteles cel mai bine, de cand eram copii, si nu-mi convenea s-o vad trista si necajita. Se ascundea cu grija in spatele glumelor, dar pe mine nu ma pacalea.

Postat

Priviti si admirati un meserias. Postez aici pt. ca tipul imi provoaca1000 de draci cand il vad. Sunt ani buni de cand tot cerseste ,vreo 15 cred, il vad mereu la intersectia str. de mijloc cu calea fagarasului. Inainte era prezent pe Grivitei cu A. Vlaicu. Acum cateva ore, cand am ajuns in zona si am oprit la stop, il zaresc iarasi, am fost inspirat si i-am tras rapid cateva cadre cu telefonul.

Va e mila de saracul de el? L-au dat de nu stiu cate ori pe posturile locale tv. Tipul e milionar, are nuș' cate case de se invart dupa soare, firme, bani cacalau. De ce face chestia asta? Cred ca e o boala psihica, adica pana unde poti sa impingi escrocheria asa fara limite? Cred ca majoritatea care-s loco il stiu. Cred ca mizeaza pe cei din alte parti, care sunt in trecere prin Bv.

post-168894-0-36239000-1459349380_thumb.jpg

post-168894-0-90450600-1459349387_thumb.jpg

post-168894-0-05295800-1459349396_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Logic  :) . E doar o mica problema, s-ar putea schimba brusc rolurile si atunci frica de a ma fute ea pe mine (strap-on) e mai mare decat dorinta de a o fute eu pe ea. N-am nici un chef sa-mi faca curu' harcea-parcea  :laugh2. Serios, simpatizez cu ea pentru ca seamana foarte bine cu o verisoara de-a mea, care la fel, e foarte inteligenta, are o caruta de calitati. La fel si pe ea o vedeam ca nu statea deloc pe roze. In ciuda duritatii din exterior era foarte sensibila, era capabila sa iubeasca mult si sa sufere la fel de mult. Acum nu dau vina pe sotul ei, nu ma bag in problemele de cuplu, dar nu era in regula de loc. Era hotarata sa divorteze, pana la urma, cumva-cumva si-au rezolvat diferentele dintre ei. Era si pacat, au doi copii frumosi impreuna, sunt realizati, cel putin ea ne-a uimit pe toti, este cercetatoare la o universitate din Boston. Cu ea m-am inteles cel mai bine, de cand eram copii, si nu-mi convenea s-o vad trista si necajita. Se ascundea cu grija in spatele glumelor, dar pe mine nu ma pacalea.

:) Nu-i fut pe cei care nu vor asta.  :laugh2  :no2  

Iar aia cu ascunsul, eu ma ascund?!  :laugh2  :slap2

Cand sunt suparata se vede clar si limpede, daca glumesc si pun din astea  :laugh2  inseamna ca, chiar rad! :)

Prea serioasa uneori, ba trista, ba zuza cu care mori de ras, nu te plictisesti cu mine. :)

O rugaminte, daca nu te superi si nu-mi iei in nume de rau, nu e cazul sa tot reamintesti de suferinte, eu am muncit ceva la autosugestie sa invat cum sa le uit.

:hug1

OT: Imi fac ceva bun, mai tarziu cada cu spuma, mai frec menta si rup iar patul cu somn!  :laugh2

Azi ma simt extraordinar ca aud pasarile la geam si NU ciocnitul de pahare, muzica, vorbire impleticita, etc...  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

:) Nu-i fut pe cei care nu vor asta.  :laugh2  :no2  

Iar aia cu ascunsul, eu ma ascund?!  :laugh2  :slap2

Cand sunt suparata se vede clar si limpede, daca glumesc si pun din astea  :laugh2  inseamna ca, chiar rad! :)

Prea serioasa uneori, ba trista, ba zuza cu care mori de ras, nu te plictisesti cu mine. :)

O rugaminte, daca nu te superi si nu-mi iei in nume de rau, nu e cazul sa tot reamintesti de suferinte, eu am muncit ceva la autosugestie sa invat cum sa le uit.

:hug1

OT: Imi fac ceva bun, mai tarziu cada cu spuma, mai frec menta si rup iar patul cu somn!  :laugh2

Azi ma simt extraordinar ca aud pasarile la geam si NU ciocnitul de pahare, muzica, vorbire impleticita, etc...  :laugh2

Prin faza cu ascunsul ma refer la faptul ca va comportati cu demnitate, nu va vaicariti. Imi pare rau ca am reamintit de ceva anume, trebuie sa avem grija si sa fim pregatiti pt. ca mai vin niste gheare lungi, din trecut si ne pot trage in jos. Lupta nu trebuie oprita, sa fim cu luare aminte, armele sa fie permanent ascutite.

Stii ceva? M-am razgandit, vreau sa ma futi, dar sa nu mai zici la nimeni. Ramane intre noi, da?  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Prin faza cu ascunsul ma refer la faptul ca va comportati cu demnitate, nu va vaicariti. Imi pare rau ca am reamintit de ceva anume, trebuie sa avem grija si sa fim pregatiti pt. ca mai vin niste gheare lungi, din trecut si ne pot trage in jos. Lupta nu trebuie oprita, sa fim cu luare aminte, armele sa fie permanent ascutite.

Stii ceva? M-am razgandit, vreau sa ma futi, dar sa nu mai zici la nimeni. Ramane intre noi, da?  :laugh2

Ai grijă ce-ți dorești! :laugh2

• Like 8
  • Minus 2
Postat

Priviti si admirati un meserias. Postez aici pt. ca tipul imi provoaca1000 de draci cand il vad. Sunt ani buni de cand tot cerseste ,vreo 15 cred, il vad mereu la intersectia str. de mijloc cu calea fagarasului. Inainte era prezent pe Grivitei cu A. Vlaicu. Acum cateva ore, cand am ajuns in zona si am oprit la stop, il zaresc iarasi, am fost inspirat si i-am tras rapid cateva cadre cu telefonul.

Va e mila de saracul de el? L-au dat de nu stiu cate ori pe posturile locale tv. Tipul e milionar, are nuș' cate case de se invart dupa soare, firme, bani cacalau. De ce face chestia asta? Cred ca e o boala psihica, adica pana unde poti sa impingi escrocheria asa fara limite? Cred ca majoritatea care-s loco il stiu. Cred ca mizeaza pe cei din alte parti, care sunt in trecere prin Bv.

Personal, NU imi este DELOC mila de absolut niciun cersetor. Nu pot sa-i sufar. Daca as putea, i-as aresta pe toti si i-as pune la munca in mina.

M-am dus odata la Mega si la intrare era o femeie care cersea si spunea ca-i este foarte foame. Mi s-a facut mila de ea, era foarte blajina, avea o voce chinuita de suferinta care m-a impresionat, asadar i-am cumparat o paine si niste salam. La iesire, cand i-am intins punga, ea mi-a spus ca prefera sa-i dau bani. Pai, fmm de rabla, nu ziceai ca iti foame?!?! :slap2  :slap2 Sa nu chem eu politia?!?!

Am dat sa plec cand am vazut la cativa metri distanta un maidanez. Am desfacut punga si am dat salamul cainelui. In acest timp o baba m-a vazut hranind cainele si a venit la mine sa imi bata obrazul ca in loc sa imi fie mila de caine, ar trebui sa imi fie mila de femeie. I-am spus foarte dezamagita ca exact asta fac: hranesc omul din caine deoarece cainele din om isi doreste bani. 

• Like 3
  • Minus 17
Vizitator
Postat

Personal, NU imi este DELOC mila de absolut niciun cersetor. Nu pot sa-i sufar. Daca as putea, i-as aresta pe toti si i-as pune la munca in mina.

M-am dus odata la Mega si la intrare era o femeie care cersea si spunea ca-i este foarte foame. Mi s-a facut mila de ea, era foarte blajina, avea o voce chinuita de suferinta care m-a impresionat, asadar i-am cumparat o paine si niste salam. La iesire, cand i-am intins punga, ea mi-a spus ca prefera sa-i dau bani. Pai, fmm de rabla, nu ziceai ca iti foame?!?! :slap2  :slap2 Sa nu chem eu politia?!?!

Am dat sa plec cand am vazut la cativa metri distanta un maidanez. Am desfacut punga si am dat salamul cainelui. In acest timp o baba m-a vazut hranind cainele si a venit la mine sa imi bata obrazul ca in loc sa imi fie mila de caine, ar trebui sa imi fie mila de femeie. I-am spus foarte dezamagita ca exact asta fac: hranesc omul din caine deoarece cainele din om isi doreste bani. 

Eu unde vad si pot ajut animalele....mereu ma certam cu bosorogi din fata blocului care se luau de mine ca de ce cumpar pateu sau bobite pentru pisici :slap2 !

In alta ordine de idei ,eram in locatie la Zepterr , in  spatele blocului unde imi duceam eu hainele la curatatorie  este si o patiserie,unde in fiecare dimineata era o batranica care cersea.

Ii dadeam cativa lei de fiecare data cand o vedem ....pana intr-o seara cand am vazut-o ca isi cumparea de la magazin tigari si bere.....desi spunea in gura mare ca ii este foame si nu a pus nimic in gura toata ziua!

De atunci nu am mai dat bani,cand mai vad cate un copil ii cumpar un covrig sau ceva dulce ....in rest nu se merita mai bine hranesc si adopt de la distanta 10 pisici,macar alea nu uita niciodata ce faci pentru ele !

• Like 6
Vizitator
Postat

Cititi si va cruciti !!!!!

În Bucureşti activează peste 20.000 de cerşetori profesionişti, dar şi aproximativ 12.000 care practică această meserie bănoasă doar ocazional, în regim part-time, sau pur şi simplu accidental. Vă prezentăm în continuare un top al celor mai de succes 5 cerşetori din Bucureşti.

http://www.certitudinea.ro/fisiere/image/harieta.jpg

Harieta conduce detasat topul cersetorilor din Bucuresti, atat la venitul lunar, cat si in privinta talentului nativ. Harieta primeste din partea expertilor nostri punctajul maxim atat pentru text, cat si pentru tinuta, gesticulatie si tupeu.

Harrieta activeaza de circa 4 ani in zona cimitirului Bellu, mizand pe o diformitate pentru a atrage banii milosilor. Trecatorii intervievati de noi i-au dat Harietei o varsta medie de 65 de ani. De fapt, Harieta are 23.

Se lauda cu peste 23.000 Euro lunar, are conturi la mai multe banci, iar in timpul liber merge la mall, la fitness si se gandeste sa se apuce de tae-bo, pentru a-si pastra conditia fizica. Tonusul muscular de invidiat o ajuta sa stea in pozitia din imagine pana la 12 ore pe zi, insa Harieta sustine ca efortul merita.

http://www.certitudinea.ro/fisiere/image/unguru.jpgIl cheama Benjamin Balac, insa prietenii il poreclesc Unguru', pentru ca a facut armata in Ardeal. Intra lejer in top 5 cersetori, cu un venit de 21.000 Euro lunar.

Unguru' tapeaza latura mistica a naivilor, primind doar 3 puncte la tupeu. De la distanta, pare inofensiv, insa a fost condamnat de 2 ori pentru talharie. Desi nu are un text extraordinar, preferand sa repete fraza "Dumnezeu vede tot", Unguru' exceleaza la tinuta, in recuzita sa intrand si o palarie vintage. Unguru' activeaza la Universitate, unde are un vad foarte bun, pe care a platit 50.000 Euro.

Gesticulatia sa este foarte complexa, inspirata din misticismul ortodox rus. Ridica mainile, face spume la gura, iar banii curg.

http://www.certitudinea.ro/fisiere/image/chelu.jpgEste supranumit Chelu, desi e practic pletos. Ironia necrutatoare a anturajului sau infractional ar impresiona chiar si un membru al Academiei Romane.

Chelu' are un text extrem de simplu, dar eficient: "Da-mi un leu !". Tinuta, compusa din haine groase vara si subtiri iarna, determina trecatorii sa aiba o senzatie de mila meteorologica fata de acest cersetor, ale carui venituri se ridica, in medie, la 20.000 Euro lunar.

La tupeu sta excelent, strambandu-se la cei care trec pe langa el fara sa-i dea bani. Activeaza in Militari, in zona autogarii, facand remarci necrutatoare la adresa "bizonilor parosi din provincie, care vin in Bucuresti "sa ne ia pâinea de la gură", conform propriei declaratii.

http://www.certitudinea.ro/fisiere/image/limonada.jpgLocuieste in Sectorul 4, insa isi desfasoara activitatea mai ales in Sectorul 1. Limonada provine "dintr-o familie buna, dar prea mare", conform propriei declaratii.

Exceleaza la tinuta si recuzita, folosind inclusiv un balon cu Tweety pentru a provoca lacrimile trecatorilor. La tupeu sta foarte bine, uneori tragand de maneca, sau chiar de geanta, persoanele care nu-i dau bani.

Sta mai slab la gesticulatie, fiind descrisa de prieteni drept "o putoare, ar putea castiga mult mai mult, ca are vad bun".

Limonada castiga in jur de 18.000 Euro lunar si isi petrece vacantele in insulele din Pacific.

http://www.certitudinea.ro/fisiere/image/raritatea_11587.jpg
Desi e tanara, Raritatea intra in top 5 cersetori, cu un venit de 15.000 Euro lunar. Activeaza in zona Garii de Nord, un vad extrem de bun si de banos. Mizeaza pe frica provincialilor sositi in Bucuresti, speriindu-i sa-i dea bani ca sa scape de ea.

Raritatea are 5 la tupeu, fiind foarte agresiva. Textul folosit este foarte bine gandit. Raritatea sustine ca a apelat la o agentie de publicitate, iar fraza este inregistrata la OSIM: "Nu dai bani, ramai cu ei, mori sarac, mori cu ei"

La tinuta Raritatea nu exceleaza, preferand haine lejere, comode. In timpul liber face parasutism. Ii plac animalele, avand 3 ponei la ferma sa de langa Rasnov, unde isi petrece vacantele de iarna.
  • Like 2
Vizitator
Postat

Sursa tomberon.ro

(despre Raritatea citisem in alta parte, dar nu mai gasesc acum, cand nu face cersit se imbraca foarte sic, este extrem de aranjata si chiar draguta foc, erau cateva poze cu ea cu o poseta Versace, pantofi cu toc, ochelari de soare Ray-Ban intr-un Peugeot decapotabil, la ferma ei de ponei din Rasnov)....

• Like 1
Vizitator
Postat

Mi se pare mie sau s-a cam "prabusit" traficul pe aici ?? Oarecum e bine ca nu mai sunt asa multe topice de tip trolling, dar, pe de alta parte s-ar putea sa nu fie tocmai bine...

• Like 1
Postat

Ce fel de salam era?

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Asta cu cersetorii n-am stiut-o.Oricum mi se pare fantastic.

Vizitator sarlatanu
Postat

.. ....pana intr-o seara cand am vazut-o ca isi cumparea de la magazin tigari si bere.....desi spunea in gura mare ca ii este foame si nu a pus nimic in gura toata ziua!

..

berea este considerat aliment. despre tigari...sa ia foc toate fabricile de tigari.

PS.   Toti cersetorii au acelasi slogan:  "mi-e foame, altfel nu le-ar da nimeni nimic. 

Unul singur am vazut odata care spunea asa :   "Vreau si eu 10 lei sa-mi iau o bere, ca am mancat vreo 5 mici si mi s-a facut o sete de mor".

Numai cat am trecut eu pe langa el i-au dat bani trei persoane. Cand ploua zice nereu : "vreau si eu cativa lei sa-mi schimb stergatoarele la masina".  Acum, de fiecare data cand il vad la cersit si este lume pe langa el, scot o hartie( 100 de lei sau mai mare, depinde cat am) si ii zic :  "Schimba si mie banii astia". La care el zambeste, isi da seama da-l in sloboz, ca este bagabont : "mai tarziu frate, nu vezi ca am treaba acum?"

ps2. Lasa-ti cersetorii sa faca ce vor. Isus a spus ca, daca cineva iti cere, da-i.

• Like 1
Postat

Lăsați ... în plm...

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Postat

ete pula :  Lasă-ți, nu Lăsati.

Ai baut dupa c(s)orina  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Vezi mă, că ai diacritice?  :laugh2

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Bai fratica,nu mai vezi pic de compasiune,e 2016...o hainitate in lumea asta,fiecare are planuri,misiuni de indeplinit,obstacole umane care trebuiesc indepartate pentru ca un anume individ sa-si indeplineasca scopul,acea misiune,plm...nu exista absolut nici o mirare ca world war-ul 3 e pe vine...

Mai nou,e curentul exterminarii jihadistilor,ca-s 5

intr-un grup de 100 de persoane,fucked them ALL,bomba nucleara pe ei,sa moara toti,daca ajung pana la MINE in tara MEA si ma omoara?Eu nu vreau sa traiesc speriat,cu riscul asta,asa ca antrax in Irak,Siria,si pe unde se mai ascund nesimtitii aia care imi disturba linistea atuci cand stau si ma uit la televizor si vad stirile............

In Romania avem problema aurolacilor,cersetorilor...la genul,tu de ce mortii tai ai fost lasat la 10 luni prin spital,si needucat de nici o culoare,si batut,si lasat pe strada la 18 ani(dupa 18 ani de stat in orfelinate puscarii)'sa te descurci' printre oamenii care au avut SANSA?

De ce mortii tai cersesti ba?De ce nu muncesti ba,nu-ti place munca,da-i drumul de aici ca-ti si fut un sut in cap...cam la injurii de genul am asistat de multe ori intre oameni considerati Normali,si cersetorii 'pulii infecti'...si le vedeai fata aia talamba,ca le iesea aurolacul din ochi,si nu ajungea nimic la ei...pai ce pula mea sa ajunga cand iti iei picioare in cap la 10 ani sa-i dai banana si hainele de la ajutoare asistentei care ar trebui sa take care of yourself?cand cuvantul educatie e ceva abstract,inexistent,ce ajungi?Un copac fara frunze si ramuri,cu piele in schimb.

Si ce e cel mai ciudat e atunci cand unii oameni au asteptari...unii oameni care au avut norocul? ca la 10 luni cineva sa-i inveleasca,la 6 ani sa fie lasati sa zburde pan' la gradinita,la 9 sa li se faca un tort,la 14 sa li se cumpere o bicicleta,la 18 masina,si sa li se zica sa foloseasca prezervativul,la plm,m-a luat cu mahnire,nici nu mai scriu...

• Minus 4
Vizitator sarlatanu
Postat

Ceai ma

• Like 2

Postat

Nici oamenii nu mai sunt oameni, nici roșiile nu mai sunt ce au fost, dar nici iarba.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...