klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 1, 2016 I-a luat o oră să sune. Alții , intr-o oră, prind avionul/orice. Dar mai vinovat e ăla care nu vede partea plină a paharului , și o vede p-ailaltă.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 1, 2016 Dezvoltă bre!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Poate a sunat sa fie sigura ca ai prins avionul/orice..
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 1, 2016 Prefer așa ceva la maxim in loc să mă îmbăt !
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Dezvoltă bre! Nu e greu, eu ieri eram in stare de crima la ce nervi aveam...El azi e si nemultumit sa-mi demonstreze ca nici o bataie nu-i pe masura caracterului infect!Mda, are o scuza, n-are cu ce procesa... daca scuip tot ce-i in capul lui... va cruciti! Prefer așa ceva la maxim in loc să mă îmbăt ! Si eu prefer sa nu fiu scoasa din balamale de un retardat, care de altfel social este considerat normal...Nu ti-o mai cauta, mai ai si tupeu acum.Spune pana la capat cine esti si cat de... sunt.Eu nu o sa mint. Hai!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Ceai fey? Ți-au căzut găinile cloșcă? O sa iti povestesc cand ne vedem ! 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 1, 2016 Nu e greu, eu ieri eram in stare de crima la ce nervi aveam...El azi e si nemultumit sa-mi demonstreze ca nici o bataie nu-i pe masura caracterului infect!Mda, are o scuza, n-are cu ce procesa... daca scuip tot ce-i in capul lui... va cruciti! Si eu prefer sa nu fiu scoasa din balamale de un retardat, care de altfel social este considerat normal...Nu ti-o mai cauta, mai ai si tupeu acum.Spune pana la capat cine esti si cat de... sunt.Eu nu o sa mint. Hai! Au mamă! Milițiiaaaa... mai stai acolo până te calmezi, că nu vreau să vedem la teveu : "crimă groaznică în Capitală - o Walkirie l-a făcut carne de mici pe un pașnic curvar pe motiv de nepotrivire de caracter și pentru că ... tastatură".
nobel Reputație: 5960 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Aprilie 1, 2016 Ceva topic fain?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Au mamă! Milițiiaaaa... mai stai acolo până te calmezi, că nu vreau să vedem la teveu : "crimă groaznică în Capitală - o Walkirie l-a făcut carne de mici pe un pașnic curvar pe motiv de nepotrivire de caracter și pentru că ... tastatură". Nu am intalnit un om (si daca nici eu nu am intalnit si i-am studiat) ca specimenul asta...Pasnic zici. Pai postarile de mai sunt ce sunt? Injectii subtile...Tu pui botul la "vesnica victima"? Sunt mai directa si atunci sunt the bad guy? Eu am lucruri sacre pe care nu le fac, nu as fi putut sa-i fac cuiva ce mi-a facut acest specimen...Nu a fost vorba de sentimente oferite mie, a fost bagatul nesimtit in sufletul meu si lovirea in cele mai sensibile locuri.Fereste-te de "victime" tacute, singurul mod in care nu se da in petic este pentru ca vorbeste putin, cand il cunosti mai bine e prea tarziu.Bineinteles il urasc, ne-am vazut doar in ideea din partea mea sa inchei capitolul amiabil...L-am incheiat urat pentru ca e acelasi jeg!Vreau sa ma intorc la linistea mea, asta cred ca include sa reusesc sa scap de obisnuinta proasta sa mai intru pe aici...
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Pai daca-i terra full cu indrumatori ca tine,cred si eu! wordNu mai poti sa-l enervezi.Deja l-am dresat...dar tot pe forum traieste si indruma.
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 1, 2016 Cel mai negru 1 aprilie si nu e gluma :-(.
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 1, 2016 Nu, chiar nu Viata e o "gluma" uneori, da' si cand te ia la misto.
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 1, 2016 Pentru cei despartiti 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 1, 2016 Nu am intalnit un om (si daca nici eu nu am intalnit si i-am studiat) ca specimenul asta...Pasnic zici. Pai postarile de mai sunt ce sunt? Injectii subtile...Tu pui botul la "vesnica victima"? Sunt mai directa si atunci sunt the bad guy? Eu am lucruri sacre pe care nu le fac, nu as fi putut sa-i fac cuiva ce mi-a facut acest specimen...Nu a fost vorba de sentimente oferite mie, a fost bagatul nesimtit in sufletul meu si lovirea in cele mai sensibile locuri.Fereste-te de "victime" tacute, singurul mod in care nu se da in petic este pentru ca vorbeste putin, cand il cunosti mai bine e prea tarziu.Bineinteles il urasc, ne-am vazut doar in ideea din partea mea sa inchei capitolul amiabil...L-am incheiat urat pentru ca e acelasi jeg!Vreau sa ma intorc la linistea mea, asta cred ca include sa reusesc sa scap de obisnuinta proasta sa mai intru pe aici... Eh... am glumit și eu, încercând să detensionez atmosfera. Acuma ... voi știți! Ar trebui poate și el să înțeleagă și să nu te mai bârâie, ar trebui poate și tu să nu mai pui la suflet și să te amuzi ... plm, în fond sunt chestii trecute.Liniștea ți-o găsești făcând fix ce ai chef și dând la spate ceea-ce nu îți face bine. Klm-ule ... măi omule, ești ditamai omul, nu te mai comporta ca un adolescent! Ce a fost frumos, a fost - rămâi cu amintirile plăcute, ce nu a fost frumos, uită. Era clar că nu vă potriveați de nicio culoare ( îmi permit să spun asta pentru că vă cunosc), chiar dacă se spune că extremele se atrag. Se atrag, dar nu se prea potrivesc și la voi era prea mare nepotriveala. În concluzie: băgați-vă mințile-n cap, că vă dau daună la amândoi ( bine, pe Amada mai întâi o fut ). Cu scuze că m-am băgat! 6 2
Administrator pisicuts Reputație: 114372 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 1, 2016 amanda impartaseste cu noi ce simti astazi
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 1, 2016 Te mănâncă și pe tine-n cur ... 6 2
Administrator pisicuts Reputație: 114372 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 1, 2016 Te mănâncă și pe tine-n cur ... 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 1, 2016 Râzi tu râzi, Harap-Alb, dar și când oi vedea straponu...
piticu2015 Reputație: 287 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Sunt foarte fericita .... Bravo draga,ma bucur pentru tine ! Cand ne mai incanti si pe noi cu prezenta ta ? Ramai febletea mea...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Ahhh..... e iarasi primavara ! https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/e35/12724732_1506830899625652_2078351873_n.jpg?ig_cache_key=MTIwMDA4MjkwMTU0NDk5MzA3OA%3D%3D.2.l
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Râzi tu râzi, Harap-Alb, dar și când oi vedea straponu... Tu l-ai vazut ? Mi-am cumparat si eu unul...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Eh... am glumit și eu, încercând să detensionez atmosfera. Acuma ... voi știți! Ar trebui poate și el să înțeleagă și să nu te mai bârâie, ar trebui poate și tu să nu mai pui la suflet și să te amuzi ... plm, în fond sunt chestii trecute.Liniștea ți-o găsești făcând fix ce ai chef și dând la spate ceea-ce nu îți face bine. Klm-ule ... măi omule, ești ditamai omul, nu te mai comporta ca un adolescent! Ce a fost frumos, a fost - rămâi cu amintirile plăcute, ce nu a fost frumos, uită. Era clar că nu vă potriveați de nicio culoare ( îmi permit să spun asta pentru că vă cunosc), chiar dacă se spune că extremele se atrag. Se atrag, dar nu se prea potrivesc și la voi era prea mare nepotriveala. În concluzie: băgați-vă mințile-n cap, că vă dau daună la amândoi ( bine, pe Amada mai întâi o fut ). Cu scuze că m-am băgat! Asta e motivul pentru care l-am sfatuit cand eram certata cu tine sa nu iasa la baute cu perversul de Picon! Prea o dregi, 2 iepuri... Inteleg, multumiri stimabile! Peseu: Pana ma futi am alte planuri in care nu trebuie sa ai abilitati lingvistice si doar indemanarea celui mai musculos organ... amanda impartaseste cu noi ce simti astazi Nu mai am loc, draga, esti prea implicat in relatia ta cu RozKendra, iar eu sunt geloasa, evident, de aia l-am agatat pe Klm sa-ti dau peste nas! 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 1, 2016 Asta e motivul pentru care l-am sfatuit cand eram certata cu tine sa nu iasa la baute cu perversul de Picon! Prea o dregi, 2 iepuri... Inteleg, multumiri stimabile! Peseu: Pana ma futi am alte planuri in care nu trebuie sa ai abilitati lingvistice si doar indemanarea celui mai musculos organ... Nu mai am loc, draga, esti prea implicat in relatia ta cu RozKendra, iar eu sunt geloasa, evident, de aia l-am agatat pe Klm sa-ti dau peste nas!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Asta e motivul pentru care l-am sfatuit cand eram certata cu tine sa nu iasa la baute cu perversul de Picon! Prea o dregi, 2 iepuri... Inteleg, multumiri stimabile! Peseu: Pana ma futi am alte planuri in care nu trebuie sa ai abilitati lingvistice si doar indemanarea celui mai musculos organ... Nu mai am loc, draga, esti prea implicat in relatia ta cu RozKendra, iar eu sunt geloasa, evident, de aia l-am agatat pe Klm sa-ti dau peste nas!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum