debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 7, 2016 Azi am profitat ca am avut o zi mai lejera si am pus-o de o plimbarica prin natura. Copaci, verdeata, concert de ciripit de pasarele, bastioane, turnuri. Placut si deconectant. M-am incadrat la fix, ca mai pe seara a venit un ropot scurt de ploaie, care m-ar fi udat pan' la ..... 4
johnny&white Reputație: -438 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Aprilie 7, 2016 Bine de tot dupa 30 minute de stat in apa rece ..e superb... 1 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2016 Va descurcati....
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 http://hohotederas.com/wp-content/uploads/2013/09/la-bar.jpg
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 7, 2016 Azi am profitat ca am avut o zi mai lejera si am pus-o de o plimbarica prin natura. Copaci, verdeata, concert de ciripit de pasarele, bastioane, turnuri. Placut si deconectant. M-am incadrat la fix, ca mai pe seara a venit un ropot scurt de ploaie, care m-ar fi udat pan' la .....Cu urșii cum te ai?
nobel Reputație: 5960 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Aprilie 7, 2016 zic io 3
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 7, 2016 Cu urșii cum te ai?Faza cu ursii e supradimensionata. Au fost niste episoade aiurea, din cauza unor idioti care au eliberat, din captivitate - gradini zoologice, cativa ursi in padurile noastre. Nu aveau nici o treaba cu oamenii, cand eram mai mic si locuiam in Racadau, ursii coborau jos la containerele de gunoi si erau pasnici. Problema a inceput cand ursoaicele au avut pui si fiind dezorientate, departe de habitaclul lor natural, au atacat cativa oameni, din instinct de protectie. Vina omului, nu a animalului. Eu, personal, nu am dat fata in fata cu un urs, niciodata.
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2016 zic io Io zic ca e grav. Pe mine ma doare la 3 metri in fata pulii ... lui Roberto. =)) Asta inseamna sa fii mafioata. On topic: obosita. 3 17
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2016 Ma doare... la propriu.Aseara am fost in starea de "scan"... evit pentru ca imi complica existenta...Ce am citit... m-a infuriat!N-am spus nimic.Azi ne-am intalnit... am fost mai atenta si la body language...O alta tarfa.Am mai intanlit tot azi un psihopat, era de citit mai rapid pentru ca duce lipsa de sentimente...Ei, cand cineva ma inteaba de prieteni... Nu, merci.Cu postarea asta am termiat, ma injosesc daca as continua. Nu am crezut ca-si scoate din semnatura, , am dat si dau peste nas.Dar a vazut centuristu' diferenta... e destul. 1 1
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 7, 2016 zic ioDin pacate nu-l doare deloc in pula. Il doare in cur, si asta la modul cel mai serios. Cancerul de colon este o boala cumplita. Imi pare rau pt. el. Mult mi-a mai placut de omula asta si de tatal lui, Kirk Douglas. 1
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 7, 2016 Scuze pt greseala de ortografie. Sunt emotiv. Recunosc
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 Amandino, nu te lasi ?
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2016 Din pacate nu-l doare deloc in pula. Il doare in cur, si asta la modul cel mai serios. Cancerul de colon este o boala cumplita. Imi pare rau pt. el. Mult mi-a mai placut de omula asta si de tatal lui, Kirk Douglas. Poti corecta. Ai butonul "edit", apesi pe el si corectezi.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2016 Amandino, nu te lasi ? Ba da. M-am lasat eu de lucruri mai serioase... nu merg pana la penibil acum. Scuze pt greseala de ortografie. Sunt emotiv. Recunosc Debussy, demult ma roade sa-ti spun, pun pariu ca multi ca mine s-au uitat, dar au trecut peste...Nu-mi lua in nume de rau, nu o spun cu rautate, in fiecare din noi exista in oarecare masura un barbat si o femeie... in tine e doar o femeie, nu oricare, pipitza!Accepta si deschis, ai fi implinit.Na, opus, caracterul meu e de barbat, ma irita discutiile astea siropoase... recunosc.Daon pana mea ca murim de icter! Mai am o rochita de balerina, ti-ar sta trasnet in ea!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2016 Ba da. M-am lasat eu de lucruri mai serioase... nu merg pana la penibil acum. Debussy, demult ma roade sa-ti spun, pun pariu ca multi ca mine s-au uitat, dar au trecut peste...Nu-mi lua in nume de rau, nu o spun cu rautate, in fiecare din noi exista in oarecare masura un barbat si o femeie... in tine e doar o femeie, nu oricare, pipitza!Accepta si deschis, ai fi implinit.Na, opus, caracterul meu e de barbat, ma irita discutiile astea siropoase... recunosc.Daon pana mea ca murim de icter! Mai am o rochita de balerina, ti-ar sta trasnet in ea! Pune-o pe tine când ne vedem data viitoare.
l y n x Reputație: 1615 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Aprilie 7, 2016 in seara asta ma-mbat 1
nobel Reputație: 5960 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Aprilie 7, 2016 in seara asta ma-mbatIata un om intelept 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2016 in seara asta ma-mbatCeai pățit?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 in seara asta ma-mbatLiverpool ? (Bate, evident)
l y n x Reputație: 1615 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Aprilie 7, 2016 Ceai pățit? am gasit cheia la zamnic 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Aprilie 7, 2016 Liverpool ? (Bate, evident) nu, tre' sa trag vinu-n sticle din poloboace
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2016 Pune-o pe tine când ne vedem data viitoare. .I.
ceaica Reputație: 875 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Aprilie 7, 2016 am gasit cheia la zamnicPe pariu ca 90% din auditoriu a dat fuga la google
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2016 nu, tre' sa trag vinu-n sticle din poloboaceAha ... și îl bei singur?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum