Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12974498_589021497921336_7810591189805642754_n.jpg?oh=cd81c17a1b5488c1540420cbc1ea1747&oe=5775C367 :P

• Like 3
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12974498_589021497921336_7810591189805642754_n.jpg?oh=cd81c17a1b5488c1540420cbc1ea1747&oe=5775C367 :P

mi-ai trezit reumatismu

• Like 1
Postat

Nu, am dat o explicatie cretina pentru intelesul tuturor, nu ma apuc sa nu ma inteleagea nici cel cu care vorbesc.

Hai jet!

faci squirt?

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cine m-o fi iubind atâta , iar prea putine mâini de licitat, abia să poţi susţine partenerul. Joc de flanc la greu. Oricum trebuie exersat şi ăsta. Începem să ne rodăm.

Mai bine e să fii mort. Mână moartă, adică. Ăia se chinuie, transpiră, calculează, bat masa, iar tu stai liniștit, bei un șpritz, bulănești vecina, te scarpini la coaie ... barosăneală!  :laugh2

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Mai bine e să fii mort. Mână moartă, adică. Ăia se chinuie, transpiră, calculează, bat masa, iar tu stai liniștit, bei un șpritz, bulănești vecina, te scarpini la coaie ... barosăneală!  :laugh2

ceva rece pe ceva cald

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

La jocurile pe echipe din 2 perechi noi suntem aceia de pe locul adversarilor din sala cealaltă ( duplicat ). Barosaneala se schimbă. Dar eu vreau să joc, bulăneală după aia

• Oras:Bucuresti
Postat

faci squirt?

Manca-mi-ai pizda cand te inneci cu squirt. :)

Nusufit esti, n-ai stat pe langa mine un pic, ceilalti jura ca ai vorbi altfel...  :laugh2

Gata. Azi, in ochii mei, a murit ultima persoana la care am tinut. Nu mai cred nimic, nu mai am nimic de castigat sau pierdut.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

mi-ai trezit reumatismu

uite un remediu bun/buna rau

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/11223950_504985109690756_2988644315578633696_n.jpg?oh=14a72b1333900cf3d34c27b03ed5d7e7&oe=577F4045

imi tremura trupu m.as fute ca lupu :lol: auuuu auuuu

• Like 3
  • Oras:graveyard
Postat

:) Pe mine nu, klm e genul subdezvoltat (imi scapa denumirea, nu ca ar conta), lopix se ascunde prea bine, serios. :)

La unii am dedus prin prisma faptului ca unui om normal este normal sa i se modifice starea de dispozitie...

cei care o tin una si buna sunt falsi.

Nu sunt eu prietena cu tine, mare lucru, sunt destui cretini care-ti sorb cuvintele calde, spuse sau scrise.

Distractie placuta! :)

In viata reala, am cuvinte acide, care sunt de folos (pt. cine are ochi/urechi sa vada/auda). Sunt prietenul oricui, pana la proba contrarie. Am facut analogia intre tine si o verisoara de-a mea, nu degeaba. Viata nu este o scoala de maniere elegante. Cuvinte dulci, unde e cazul. Iti vorbeste un tip care si-a facut dusmani pt. ca le-a zis adevarul. Plm, sunt atat de multe de zis. In viata reala sunt atat de hartuit, incat nu mai stiu ce e cu mine. Si ce dreptate ai, in ce ma priveste!

Postat

Manca-mi-ai pizda cand te inneci cu squirt. :)

Nusufit esti, n-ai stat pe langa mine un pic, ceilalti jura ca ai vorbi altfel...  :laugh2

Gata. Azi, in ochii mei, a murit ultima persoana la care am tinut. Nu mai cred nimic, nu mai am nimic de castigat sau pierdut.

rien va plus

Postat

uite un remediu bun/buna rau

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/11223950_504985109690756_2988644315578633696_n.jpg?oh=14a72b1333900cf3d34c27b03ed5d7e7&oe=577F4045

imi tremura trupu m.as fute ca lupu :lol: auuuu auuuu

parca-s carnati la gratar cu o bucata de file de piept de pui deasupra, cel putin eu asa intrevad prin aburi

• Like 1
Postat

In viata reala, am cuvinte acide, care sunt de folos (pt. cine are ochi/urechi sa vada/auda). Sunt prietenul oricui, pana la proba contrarie. Am facut analogia intre tine si o verisoara de-a mea, nu degeaba. Viata nu este o scoala de maniere elegante. Cuvinte dulci, unde e cazul. Iti vorbeste un tip care si-a facut dusmani pt. ca le-a zis adevarul. Plm, sunt atat de multe de zis. In viata reala sunt atat de hartuit, incat nu mai stiu ce e cu mine. Si ce dreptate ai, in ce ma priveste!

Ce cacat, ca tot iti place subiectul scrii stata?!  :slap2

Am revenit sa spun: Huoooo! Nu sunt deprimata, suparata, clar, imi trece.

Ce plm vrea si asta de la mine?Trece lent pe naga tine, dar tot lasa mazga aia ca melcu sa te scarbesti/incurci in ea...

Gataaaa, te trezesti ca nu mai ai prieteni, esti mai cercetator... si?!  :laugh2  wow! ia vise la tava!  :laugh2  Fa pasi, stimabile, in zile bune sunt diplomata sa nu te trimit de unde ai iesit, nu ca n-as gandi. :)

Postat

Ce cacat, ca tot iti place subiectul scrii stata?!  :slap2

Am revenit sa spun: Huoooo! Nu sunt deprimata, suparata, clar, imi trece.

Ce plm vrea si asta de la mine?Trece lent pe naga tine, dar tot lasa mazga aia ca melcu sa te scarbesti/incurci in ea...

Gataaaa, te trezesti ca nu mai ai prieteni, esti mai cercetator... si?!  :laugh2  wow! ia vise la tava!  :laugh2  Fa pasi, stimabile, in zile bune sunt diplomata sa nu te trimit de unde ai iesit, nu ca n-as gandi. :)

Really, the same for you!! Iti urez Fuck off, cum  vrei si tu pt. mine. Nu ma suferi, ia de aici: I'ts ok, i don't like, slackjawed sheepfuckers eithers!

Postat

Really, the same for you!! Iti urez Fuck off, cum  vrei si tu pt. mine. Nu ma suferi, ia de aici: I'ts ok, i don't like, slackjawed sheepfuckers eithers!

Diferenta intre noi 2 e cam mare...

Eu mi-am facut o reputatie buna sau nu de o persoana care vorbeste franc.

Azi am scris nu pentru respectul celorlalti, cum obisnuiesti, cum imi sta mie in fire pentru ca dadeam pe afara... 

Mi se rupe ce intelegi.

De acum, scuze ca ti-am furat proiectoarele, scena e a ta dragutza. :)

Pisi, sa te DT, nici cu scuze, na hui ti mne nujen! 

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

parca ti-ai revenit amanda... pusa pe scandal cu orice user care te citeaza pe forum

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

parca ti-ai revenit amanda... pusa pe scandal cu orice user care te citeaza pe forum

Ai vrea tu. :)

Translatorul ar fi bine sa stie ca eu fac ce vreau si nu fac ce vrei... :)

Postat

Ai vrea tu. :)

Translatorul ar fi bine sa stie ca eu fac ce vreau si nu fac ce vrei... :)

faci ce caci

Postat

Pisi, daca tot te-ai convins...

Ce zici sa devii un om normal?

Nu ti-am cerut mai mult.

De orice ma pot debarasa, a fost si o sa fie de forum.

In ce fel vrei sa fie?

Nu amenint, atentionez, plm, cum am facut ultimii ani, nici eu nu stiu de cate ori...

Alege. Eu am plecat oricum.

De cand ma superi... nu ti- mers tocmai time, o fi coincidenta...

Realist pe aici... trist si tragic.

Cu toate, esti valoare, pl ta, eu imi bag ceva in site-ul asta...

Am ajutat si fosti cu care m-am tot futut, de tine mi-e doar mila.

Minciuna ta e la limita... crezi ca cei in domeniu cred ce rahat spui tu?  :laugh2

So? Eu plec oricum, ai ceva de spus? 

Postat

:) Hmmm, marturii, inregistrari, etc...

Cretini! Tu clar, daca avea cu ce... ceilalti complet cretini ca nu au avut cu ce...  :laugh2

Ilegali nu numai de pula, macar sub observatie dopati cu pastile dana scapam de voi!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :rax2

Postat

Ptiu, era sa uit, sa nu crezi ce spune Picon sau/si Afriq.

In acelasi timp, ce rahat de caracter sa ai cu pretentii de carti si diverse arte... in limba dupa un manelist agramat... :)

Nu degeaba s-au adunat, nu? :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...