Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

prea batrana pt cluburi asa ma simt. cum pl mea ma duceam altadata direct la cursuri sau la serviciu dupa nopti la rand si eram chiar ok ? acu's bezmetica de tot

• Oras:sud
Postat

Te simți găină bătrână?

prea batrana pt cluburi asa ma simt. cum pl mea ma duceam altadata direct la cursuri sau la serviciu dupa nopti la rand si eram chiar ok ? acu's bezmetica de tot

Postat

Te simți găină bătrână?

sunt asa nauca. m-am distrat,dar nici nu ma resimteam in halul asta dupa. o fi pt ca nu mai sunt obisnuita pb

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12974434_1028931423848230_2205362943468096047_n.jpg?oh=d0a27093e8f11048b7f7e8f62a88c4f2&oe=57BD48C9 :rax2

neata lume! :hug1

• Like 3
Postat

cel putin inainte de angajare cand eram studenta aveam cele mai misto polemici la seminarile de la prima oara. ceilalti le considerau contructive,eu eram taioasa doar sa dobor rapid inamicu de dezbateri sa pot motai linistita :)) si la job tot ok eram.prima mea tara fiind Israel lucram de duminica pana joi.mereu ma prindea dupa club.bine era gol in cladire si ajungeam la 12 si plecam la max 16,in loc de 9-18 si erau si evrei morcoviti si fara chef d munca, cum e la noi lunea. unde mai pui ca eram platita ca 2 zile lucratoare pt duminici :))

• Oras:graveyard
Postat

Ma simt binisor. Pentru ca am experienta grea in spate, turnat in mine ca dilau' si culcat to late, nu-s muci. Bag p...in ea de cafea. Beau o bere.

Postat

Ma simt binisor. Pentru ca am experienta grea in spate, turnat in mine ca dilau' si culcat to late, nu-s muci. Bag p...in ea de cafea. Beau o bere.

Ce bere îți place ?

Postat

Ce bere îți place ?

Sunt multe marci, pe care le prefer, astea-s unele: Krombacher, Lowenbrau, Zipfer, Konig, nu mai zic de Heini

• Like 1
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Oooo, lume nouă. Ce mai faci, amice ? Ai scos gipsul ? Cum te simți ?

Sunt in perioada de recuperare, in rest ma simt bine, multumesc. Tu ce faci? 

Care mai e viata ta?

Postat

Sunt in perioada de recuperare, in rest ma simt bine, multumesc. Tu ce faci? 

Care mai e viata ta?

Mulțumesc, in general bine. Nimic neobișnuit, nimic special.Să vedem ce surprize ne mai rezervă viitorul.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Marilyn Monroe.

Ce batuta meriti si tu!

Reinstalez, blochez, plm... sa?

Daca nu faceti diferenta, va las prieteni cu caricatura...

Cica shock cum de am fost cu el, nup, el a fost cu mine, eu nu l-am invitat la beri, what is wrong with you people?!  :laugh2  :slap2

Scot biciu'!  :FIREdevil

OT: Muci, m-am culcat tarziu, dupa un litru de cafea mai vedem.

Da' ceam făcut?  :thinking

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:peste tot si nicaieri
  • Oras:peste tot si nicaieri
Postat

Ma simt obosit. Azi e Duminica? Parca nu-i... Sau ii?

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Foarte surprins. Am văzut același lucru în 2 locuri.

Si eu. Am intrat in doua magazine diferite si amandoua aveau chibrite la fel.Plm...

• Like 2
Postat

Si eu. Am intrat in doua magazine diferite si amandoua aveau chibrite la fel.Plm...

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Cam asa ma simt azi...dupa seara trecuta, seara in care chiar m-am distrat. Se vede insa ca am cam facut-o lata ca ba imi este somn dar nu pot sa dorm, ba imi este foame...nu pot sa mananc, ma doare capul, acum si spatele ( cred ca de la tigari, ca le-am sudat astazi. Una n-a fost iertata) ma fatai pe aici, ba urc in pat ba cobor din pat :))) nici eu nu mai stiu :)

Ma mai ia si cu calduri si palpitatii basca...cel mai rau si mai rau...uuf, s-a rupt o unghie si am si fost fraierita de un taximetrist tampit😡😡😡

post-170306-0-70483800-1460301076_thumb.jpeg

• Like 2
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

Cam asa ma simt azi...dupa seara trecuta, seara in care chiar m-am distrat. Se vede insa ca am cam facut-o lata ca ba imi este somn dar nu pot sa dorm, ba imi este foame...nu pot sa mananc, ma doare capul, acum si spatele ( cred ca de la tigari, ca le-am sudat astazi. Una n-a fost iertata) ma fatai pe aici, ba urc in pat ba cobor din pat :))) nici eu nu mai stiu :)

Eu cand ma trezesc dimineata as vrea sa fiu cana. In acest mod pot sa-i simt buzele moi ori de cate ori ma aduce la gura ei, ea ma tine mereu in preajma ei si ma foloseste regulat ))) =)) Pot sa stau chiar si intre sanii ei, doar daca nu m-ar tine afurisita cu spatele catre ea .. :laugh2

post-121953-0-85193600-1460302486_thumb.jpg

Postat

Eu cand ma trezesc dimineata as vrea sa fiu cana. In acest mod pot sa-i simt buzele moi ori de cate ori ma aduce la gura ei, ea ma tine mereu in preajma ei si ma foloseste regulat ))) =)) Pot sa stau chiar si intre sanii ei, doar daca nu m-ar tine afurisita cu spatele catre ea .. :laugh2

Te cred acum cand zici ca ai vrea sa fi o....cana. :)))) cana ei! Hehe

Mie cred ca Mi-ar cam placea cand ma trezesc dimineata sa fiu donsoara cea...:D uuuf! A naibii unghie care ustura (m-a trezit la realitate) si metamorfoza :))) de suparare mai trag o pipa acum :D :))

• Like 1
Postat

Ma mai ia si cu calduri si palpitatii basca...cel mai rau si mai rau...uuf, s-a rupt o unghie si am si fost fraierita de un taximetrist tampit

attachicon.gifimage.jpeg

Sau esti indragostita fara sa simti ... sau trebuie sa ca cineva sa te alinta cineva ...

calduri si palpitatii ... trebuie cineva sa te faca sa-ti tremura picioarele exact cum ai scris la o recenzie care ai facut

Postat

Asta e cel mai buna varianta la o cana doar ce faci cand zaci in chiuveta cu alte vase murdare ?

Postat

Sau esti indragostita fara sa simti ... sau trebuie sa ca cineva sa te alinta cineva ...

calduri si palpitatii ... trebuie cineva sa te faca sa-ti tremura picioarele exact cum ai scris la o recenzie care ai facut

Pai m-am iubit aseara cu niste vodka...iubire mare a fost pana dimineata...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...