Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2016 Postat Aprilie 12, 2016 Cred ca-ti lipseste ceva! Imi lipseste
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 12, 2016 Dar tu pe unde stai? Nu ma inviti pe la tine? Vrei să jucăm un șah pă balcon?O chemăm si pe Roz să fie arbitră. 1
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2016 Nervoasa... iar supi de la prima ora de diminiata .....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 12, 2016 am primit totusi complimente dupa vreo 3 ani de la mitare cu nuditatea si corpul in cerc restrans.m-am taiat toata si am rosit si m-am sustras agale.eu nu rosesc aproape niciodata,e nefiresc sa ma fastacesc.nu am fost niciodata timida
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 12, 2016 Vrei să jucăm un șah pă balcon?O chemăm si pe Roz să fie arbitră. daca jucam table particip activ ) sunt champ
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 12, 2016 daca jucam table particip activ ) sunt champ Atunci bem și-o bere și mâncăm semințe, ce pula mea!
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 12, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 12, 2016 Atunci bem și-o bere și mâncăm semințe, ce pula mea! Deja o dam in orgii culinare!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 12, 2016 Atunci bem și-o bere și mâncăm semințe, ce pula mea! seminte consum doar decojite in salate. am incercat odata servita ma irita maxim sa le despicbere beau in schimb
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 12, 2016 seminte consum doar decojite in salate. am incercat odata servita ma irita maxim sa le despicbere beau in schimb Aaaaa, păi nu așa. D-alea mari, prajite și cu multă sare pă ele, să-ți facă pofta de bere. Ca să nu mai zic ca după aia ți se umflă buzele mai ceva ca la Păpușoaica. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 12, 2016 Aaaaa, păi nu așa. D-alea mari, prajite și cu multă sare pă ele, să-ți facă pofta de bere. Ca să nu mai zic ca după aia ți se umflă buzele mai ceva ca la Păpușoaica. nu-mi place sarea.pt mine gatesc destul de nesarat daca gatesc pt mai multi asa si asa si fiecare sa adaugepercep gusturile usor ciudat si sunt una din putinele persoane care place gustul amar.era un suc cand eram mai mica kims,kimley sau gen.mereu il comandam pe ala..desi nu imi plac lichidele acidulatecat despre buze a;le mele is deja ventuze si sarea sau berea nu au efect.spumantele da imi dubleaza,tripleaza vol buzelor de la moet,cristal, dom perignon, clicquot,orice.prietenul meu cel mai bun care simte in orice sa despice firu in 4 zice ca e o reactie usor alergica de fac botic in halu ala.si pare si natural
inescuion Reputație: 15 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2016 nasol
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 12, 2016 nu-mi place sarea.pt mine gatesc destul de nesarat daca gatesc pt mai multi asa si asa si fiecare sa adaugepercep gusturile usor ciudat si sunt una din putinele persoane care place gustul amar.era un suc cand eram mai mica kims,kimley sau gen.mereu il comandam pe ala..desi nu imi plac lichidele acidulatecat despre buze a;le mele is deja ventuze si sarea sau berea nu au efect.spumantele da imi dubleaza,tripleaza vol buzelor de la moet,cristal, dom perignon, clicquot,orice.prietenul meu cel mai bun care simte in orice sa despice firu in 4 zice ca e o reactie usor alergica de fac botic in halu ala.si pare si natural Adevăru' e că o muie cu Moet nu se compară cu nimic, cum ar zice Xoxo. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 12, 2016 Adevăru' e că o muie cu Moet nu se compară cu nimic, cum ar zice Xoxo. )
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 12, 2016 Adevăru' e că o muie cu Moet nu se compară cu nimic, cum ar zice Xoxo. parca tu ziceai de sah...intamplator nu stiu daca-s asa buna sau e noroc chior.ma misc prea repede sa imi dau eu seama ce si cum.e intuitie,nicidecum gandire si prefer sudoku oricumhttps://www.youtube.com/watch?v=_D6ztF8IB_o&nohtml5=False
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2016 Cine-i mic si inflorit? astazi ma simt bine astazi imi fac timp...Sa ascult concertul de triluri 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2016 Postat Aprilie 12, 2016 Cine-i mic si inflorit? astazi ma simt bine astazi imi fac timp... Sa ascult concertul de triluri
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2016
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 12, 2016 Cine-i mic si inflorit? astazi ma simt bine astazi imi fac timp... image.jpegSa ascult concertul de triluriFiecare cu păsărica lui/ei, ca să zic așa...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2016 Postat Aprilie 12, 2016 Joc un joc si nu stiu de ce cand devine mai interesant mi se inchide telefonul... i se termina bateria in cateva ore!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 12, 2016 Nici bateriile nu mai sunt ce au fost! 6 2
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2016 Postat Aprilie 12, 2016 ...Deci! Astazi am decis sa explic "etimologia"/originea nick-ului meu. De cand ma stiu consum cantitati de apa mult peste medie. Zilnic consum minim 5 litri de apa. Din aceasta cauza sunt sub evidenta unor medici specializati pe <<nutritie si diabetologie>>. Adevaratele probleme apar atunci cand decid sa inlocuiesc apa cu lichide aparent surogat. Cunosc faptul ca tot ceea ce inseamna alcool creeaza doar iluzia unei saturatii, insa, in limitarea mea intelectuala... ma doare la cuc!!! )) Simplul motiv pentru care nick-ul meu nu este: "Tzuicaru", "Brandyosu", "Whiskyman", "Pufoaica_fara_hemoroizi" etc., nu tine de calitatile mele de "deguatator berofil", ci de un defect fiziologic (am zis bine "fiziologic"? ...nu sunt sigur pe mine). Revin on-topic: am baut suficient de mult incat sa vorbeasca gura fara mine. PS1: nu suport peroanele adulte care se lauda cu performantelele bahice;PS2: mi-a luat o vesnicie sa scriu acest mesaj. 3
daddario Reputație: 960 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Aprilie 12, 2016 Sa nu spui ca ai tastat cu un deget :-)
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2016 Postat Aprilie 12, 2016 Sa nu spui ca ai tastat cu un deget :-). Nu degetul a fost problema, ci corelatia lui cu organul care dicteaza. NU! Nu ala! Celalalt. 2
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2016 Postat Aprilie 12, 2016 Am macat si eu ca omul si au disparut toate problemele recent mentionate. Evident, regret postarea recenta da' plm, daca nici eu nu-mi pot gasi o scuza, atunci cine?! 1
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 12, 2016 ...Deci! Astazi am decis sa explic "etimologia"/originea nick-ului meu. De cand ma stiu consum cantitati de apa mult peste medie. Zilnic consum minim 5 litri de apa. Din aceasta cauza sunt sub evidenta unor medici specializati pe <<nutritie si diabetologie>>. Adevaratele probleme apar atunci cand decid sa inlocuiesc apa cu lichide aparent surogat. Cunosc faptul ca tot ceea ce inseamna alcool creeaza doar iluzia unei saturatii, insa, in limitarea mea intelectuala... ma doare la cuc!!! )) Simplul motiv pentru care nick-ul meu nu este: "Tzuicaru", "Brandyosu", "Whiskyman", "Pufoaica_fara_hemoroizi" etc., nu tine de calitatile mele de "deguatator berofil", ci de un defect fiziologic (am zis bine "fiziologic"? ...nu sunt sigur pe mine). Revin on-topic: am baut suficient de mult incat sa vorbeasca gura fara mine.PS1: nu suport peroanele adulte care se lauda cu performantelele bahice;PS2: mi-a luat o vesnicie sa scriu acest mesaj.Și io am boală pă peroane... Mai ales alea adulte.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum