piticu2015 Reputație: 287 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 16, 2016 Somnoros!
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2016 Eeeeeee, buna dimi!!!Trezirea ca sunt cea mai bucuroasa. A venit si vara....ma duc in parc sa ma dau cu din nou cu hidrobicicletaa, sa filmez testoasele si sa fiu verde... P.S. E vara!!!! Incepe un nou capitol....woaw!!!! WOAW....WOAW...am facut-o si p-asta! I am simply....THE BEST!!! https://www.youtube.com/watch?v=mNU3aIJs88g 4 17
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 17, 2016 Eeeeeee, buna dimi!!!Trezirea ca sunt cea mai bucuroasa. A venit si vara....ma duc in parc sa ma dau cu din nou cu hidrobicicletaa, sa filmez testoasele si sa fiu verde... P.S. E vara!!!! Incepe un nou capitol....woaw!!!! WOAW....WOAW...am facut-o si p-asta! I am simply....THE BEST!!! https://www.youtube.com/watch?v=mNU3aIJs88gIeși cu mobra?
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 17, 2016 afirmativ ! fără îndoială!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 Ulcer avansat? Sau perforat? S-a umplut lumea de doctori.Ce se intampla daca stomacul se perforeaza? Sigur nu e cancer? Poti face un diagnostic dupa doar...In orice caz dau coltul, ramane doar cat de repede si din ce motiv. Ma conteaza? Mi-am amintit reactia... trebuie sa vezi asta 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2016 trebuie sa vezi asta O comedie nu puneai si tu. M-am uitat un pic pe net, cica e de urgenta de mers la spital, urgenta asta a mai fost de nu mai stiu cate ori sau cu sange coagulat in scaun.Am dormit un car de ore, tot obosita sunt.
l y n x Reputație: 1615 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Aprilie 17, 2016 plin de acetaldehida
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2016 Ma simt de zici ca am murit si am ajuns in rai.
ceaica Reputație: 875 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Aprilie 17, 2016 E bine sa te mai simti si bine
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 17, 2016 satisfacuta
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 17, 2016 satisfacuta Al cui e posteriorul ala!??
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 17, 2016 Al cui e posteriorul ala!??nu spun ))
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 17, 2016 nu spun ))dar macar imi spui ce te-a satisfacut asa?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 17, 2016 dar macar imi spui ce te-a satisfacut asa? sex more sex lots of sex then sleepin cuddled fesele apartin fetei cu acesti sani,o prietena a mea in fapt
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 17, 2016 fesele apartin fetei cu acesti sani,o prietena a mea in fapt incerci sa ma prostesti, asa-i? doar ca nu-ti tine figura. Prietena de-a ta zici! bine ca nu-mi spui ca si sex-ul l-ai facut tot cu ea. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 17, 2016 incerci sa ma prostesti, asa-i? doar ca nu-ti tine figura. Prietena de-a ta zici! bine ca nu-mi spui ca si sex-ul l-ai facut tot cu ea. taci si arata-mi ce ai sub bluza sus textila impreuna 3,2,1 weeeeeeeeeeeeeee
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 17, 2016 taci si arata-mi ce ai sub bluza sus textila impreuna 3,2,1 weeeeeeeeeeeeeee
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 17, 2016 taci si arata-mi ce ai sub bluza sus textila impreuna 3,2,1 weeeeeeeeeeeeeeecea cu sanii esti tu negru pe alb! Auzi fey? cand dau sa-ti vizualizez profilul intra degetul (sau ma rog cursorul) in fund :laugh2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 17, 2016 da!! dar nu :D adica titlul da,dar separat. adevarul e ca voiam sa te fut inca putin in gurita. si sa te fut putin in creieri cum faci tu zilnic de cateva luni. si sa iti dau sperante ca mi-a trecut oarecum si revin la ganduri mai bune nu, te-am incitat putin inainte sa dispar cu zilele,poate acum intelege lumea cum de's domina.cat te-am tratat ca o femeie dragastoasa te-ai simtit cacm-ai cucerit si din dragut,calm,cald,jucaus,un prieten ai devenit o scarba de joasa speta,efectiv esti dual in cel mai naspa mod si devii persoana opusa cand prinzi incredere. nu-s asa de cruda vezi,iti si spun ce am de gand sa fac cea cu sanii esti tu negru pe alb! Auzi fey? cand dau sa-ti vizualizez profilul intra degetul (sau ma rog cursorul) in fund :laugh2nu as stii sa spun....nu degetu fey!!! tine-te bine ca abia incep eu cu tine,njoy the ride )
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 17, 2016 da!! dar nu :D adica titlul da,dar separat. adevarul e ca voiam sa te fut inca putin in gurita. si sa te fut putin in creieri cum faci tu zilnic de cateva luni. si sa iti dau sperante ca mi-a trecut oarecum si revin la ganduri mai bune nu, te-am incitat putin inainte sa dispar cu zilele,poate acum intelege lumea cum de's domina.cat te-am tratat ca o femeie dragastoasa te-ai simtit cacm-ai cucerit si din dragut,calm,cald,jucaus,un prieten ai devenit o scarba de joasa speta,efectiv esti dual in cel mai naspa mod si devii persoana opusa cand prinzi incredere. nu-s asa de cruda vezi,iti si spun ce am de gand sa fac nu as stii sa spun....nu degetu fey!!! tine-te bine ca abia incep eu cu tine,njoy the ride ) Pune poze cu tine cand faci sex altfel nimeni nu te crede. Ti-am mai zis pics or didnt happen.Iar despre domina... ei bine... tu esti stapana la fel cum sunt eu cosmonaut ))) 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 17, 2016 nu as stii sa spun....nu degetu fey!!! tine-te bine ca abia incep eu cu tine,njoy the ride )da-mi un punct de sprijin, pe care-l preferi: sanii sau fundul? pe lola o lasam sa se mai odihneasca.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum