Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Eeeeeee, buna dimi!!!

Trezirea ca sunt cea mai bucuroasa. A venit si vara....ma duc in parc sa ma dau cu din nou cu hidrobicicletaa, sa filmez testoasele si sa fiu verde...

P.S. E vara!!!! Incepe un nou capitol....woaw!!!! WOAW....WOAW...am facut-o si p-asta!  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  I am simply....THE BEST!!!  :girly

https://www.youtube.com/watch?v=mNU3aIJs88g

• Like 4
  • Minus 17
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eeeeeee, buna dimi!!!

Trezirea ca sunt cea mai bucuroasa. A venit si vara....ma duc in parc sa ma dau cu din nou cu hidrobicicletaa, sa filmez testoasele si sa fiu verde...

P.S. E vara!!!! Incepe un nou capitol....woaw!!!! WOAW....WOAW...am facut-o si p-asta!  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:  I am simply....THE BEST!!!  :girly

https://www.youtube.com/watch?v=mNU3aIJs88g

Ieși cu mobra? 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ulcer avansat? Sau perforat?  :laugh2

S-a umplut lumea de doctori.

Ce se intampla daca stomacul se perforeaza? Sigur nu e cancer? Poti face un diagnostic dupa doar...

In orice caz dau coltul, ramane doar cat de repede si din ce motiv. :)

Ma conteaza? 

Mi-am amintit reactia...

trebuie sa vezi asta 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

trebuie sa vezi asta 

:slap2  O comedie nu puneai si tu.  :slap2  :laugh2

M-am uitat un pic pe net, cica e de urgenta de mers la spital, urgenta asta a mai fost de nu mai stiu cate ori sau cu sange coagulat in scaun.

Am dormit un car de ore, tot obosita sunt.

• Oras:worldwide
Postat

dar macar imi spui ce te-a satisfacut asa? :laugh2

:laugh2  :boob  :maninlove  :ellao  :ellao

sex more sex lots of sex then sleepin cuddled 

fesele apartin fetei cu acesti sani,o prietena a mea in fapt :laugh2  :boob

post-169611-0-74947600-1460911898_thumb.jpg

• Oras:-
Postat
fesele apartin fetei cu acesti sani,o prietena a mea in fapt :laugh2  :boob

incerci sa ma prostesti, asa-i? doar ca nu-ti tine figura. Prietena de-a ta zici! =)) bine ca nu-mi spui ca si sex-ul l-ai facut tot cu ea. :laugh2

• Like 1
Postat

incerci sa ma prostesti, asa-i? doar ca nu-ti tine figura. Prietena de-a ta zici! =)) bine ca nu-mi spui ca si sex-ul l-ai facut tot cu ea. :laugh2

taci si arata-mi ce ai sub bluza sus textila 

impreuna 3,2,1  :boob  :boob

:laugh2 weeeeeeeeeeeeeee

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

cea cu sanii esti tu negru pe alb! Auzi fey? cand dau sa-ti vizualizez profilul intra degetul (sau ma rog cursorul) in fund :laugh2 :laugh2

Postat

da!! dar nu :D :D adica titlul da,dar separat. adevarul e ca voiam  sa te fut inca putin in gurita. si sa te fut putin in creieri cum faci tu zilnic de cateva luni. si sa iti dau sperante ca mi-a trecut oarecum si revin la ganduri mai bune :) nu, te-am incitat putin inainte sa dispar cu zilele,poate acum intelege lumea cum de's domina.

cat te-am tratat ca o femeie dragastoasa te-ai simtit cacm-ai cucerit si din dragut,calm,cald,jucaus,un prieten ai devenit o scarba de joasa speta,efectiv esti dual in cel mai naspa mod si devii persoana opusa cand prinzi incredere. nu-s asa de cruda vezi,iti si spun ce am de gand sa fac  :laugh2

cea cu sanii esti tu negru pe alb! Auzi fey? cand dau sa-ti vizualizez profilul intra degetul (sau ma rog cursorul) in fund :laugh2 :laugh2

nu as stii sa spun....

nu degetu fey!!! 

tine-te bine ca abia incep eu cu tine,njoy the ride :))

• Administrator
Postat

da!! dar nu :D :D adica titlul da,dar separat. adevarul e ca voiam  sa te fut inca putin in gurita. si sa te fut putin in creieri cum faci tu zilnic de cateva luni. si sa iti dau sperante ca mi-a trecut oarecum si revin la ganduri mai bune :) nu, te-am incitat putin inainte sa dispar cu zilele,poate acum intelege lumea cum de's domina.

cat te-am tratat ca o femeie dragastoasa te-ai simtit cacm-ai cucerit si din dragut,calm,cald,jucaus,un prieten ai devenit o scarba de joasa speta,efectiv esti dual in cel mai naspa mod si devii persoana opusa cand prinzi incredere. nu-s asa de cruda vezi,iti si spun ce am de gand sa fac  :laugh2

nu as stii sa spun....

nu degetu fey!!! 

Pune poze cu tine cand faci sex altfel nimeni nu te crede. Ti-am mai zis pics or didnt happen.

Iar despre domina... ei bine... tu esti stapana la fel cum sunt eu cosmonaut :))))

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
nu as stii sa spun....

nu degetu fey!!! 

da-mi un punct de sprijin, pe care-l preferi: sanii sau fundul? pe lola o lasam sa se mai odihneasca.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...