Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Stau pe pula, mai devreme ma faceai sclav. Ce s-a intamplat? Mi-am bagat pula in scarba aia de ma-ta, acum trebuie sa il fut si pe dobitocul de tac-tu? Chiar trebuie sa-ti fut si copiii in gura? Relax man, pana nu-ti rup gatul, rahat cu ochi!

În niciun caz și sub nicio formă, nu este acceptabilă o asemenea postare! Cu scuze, dar e absolut abject !

• Like 7
  • Minus 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12991029_1788004918097117_7604387778947443455_n.jpg?oh=2c0fb04a7920fa8ff5490eeb7918233a&oe=5776A725 

buna ziua lume! :hug1

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12991029_1788004918097117_7604387778947443455_n.jpg?oh=2c0fb04a7920fa8ff5490eeb7918233a&oe=5776A725

buna ziua lume! :hug1

Poate pe la tine, ca pe aici parca vine iarna ! :( (8 grade si ploua de rupe) :( :hug1

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

BePussy, mai devreme ma faceai cacanar. Ce s-a intamplat? M-am cacat pe nara ta si acum vrei sa ma cac si pe cealalta?

Esti prea prost. Am s-o las pe Amada sa se pise pe tine, macar atat pot sa fac pentru ea.

Incredibil, nu îmi vine sa cred ceea ce citesc! Bai fluflu, ce dracu ai patit!? Naspa de tine nene, rip Euflo!
  • Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

despre ce o sa se planga amanda azi pe forum

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

despre ce o sa se planga amanda azi pe forum

Iar imi intorci dosul insistent!  :laugh2

N-am chef de strap-on azi, mananc ceva si daca ala nu ma fute bine il iau la omor!  :laugh2

Ma descarc eu cumva. :)

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

N-am chef de strap-on azi, mananc ceva si daca ala nu ma fute bine il iau la omor!  :laugh2

O banana si un vibrator stau pe o noptiera, banana intraba pe vibrator:

– E prima oara pentru tine?

– Nu, de ce?

– Vad ca tremuri tare.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:graveyard
Postat

Today i feel like a shit in the rain

Imi cer scuze pentru mizeriile pe care le-am postat. Mi-am incalcat o promisiune, nu intru pe forum daca sunt muci de beat. Uite ce a iesit, nenorocire. Se amesteca unele chestiuni personale cu altceva. Vad lucrurile in negru. Am avut impresia ca un membru al forumului loveste fara mila intr-un om cazut la pamant si am explodat. Datorita faptului ca am fost muci de beat (stiu ca asta nu este o scuza) am explodat, sistemul meu inhibitor a fost anulat complet. M-am saturat sa vad ca oameni buni sunt batjocoriti fara mila si cei rai prospera. Mult timp am stat pe forum doar ca privitor, sunt ani de zile, m-am hotarat sa intru si eu pe aici, sa postez cate ceva pentru simplul motiv ca trebuie sa dau si eu ceva nu doar sa primesc, ca un animal de panda ce sta in umbra. Am iesit din umbra. Am descoperit oameni minunati aici. Amada este una din motivele pentru care am rupt tacerea. Mai sunt si alti oameni pe care ii admir si ii respect, Sorina, picon, daddario, raffaello, justlove si atatia altii. Imi crapa obrazul de rusine in fata lor. Poate ca stau de sase o sa reuseasca sa ma ierte vreodata. Sunt un mare tampit, asta e.
De multe ori, in incercarea mea de a nu imi pierde mintile complet, ma comport ca un nebun.
Ma simt oribil, nu stiu daca mai intru pe aici, incerc doar sa va fac sa intelegeti,, cat de cat, ce dracu e in mintea mea bolnava si nebuna.

• Like 4
Postat

Nu e adevarat! Amada ori isi face singura alcoolul ori cumpara din ala ieftin si contrafacut. E ceva in neregula cu ea. Roz are milioane dă euro si-si permite prafuri fine.

Bai nemernicule, nu aprob pe cineva care face scandal cand ceilalti ajuta pe cineva,nu aprob pe cineva care face trimiteri la familie, nu te aprob însă nici pe tine, te-ai transformat intr-un trol jegos, iti ceri înjurăturile pentru a avea de ce face pe "victima". Nene,da-te-n pula mea, pareai un băiat destept dar te-ai transformat intr-un cacat! Iarta-ma ca ti-o spun direct dar asta ai ajuns! Boule, chiar daca ai avea dreptate, nu ai TU dreptul sa judeci pe nimeni muistule. Cu atât mai mult sa provoci ca o javra ordinara ce esti. Ti-am spus, cersesti muia pe care ti-o iei!

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Oamenii sunt de trei feluri, oi, lupi sau caini de paza. Prefer sa fiu caine de paza. Daca mai gresesc si dau cu bata in balta, imi pare rau.

Va doresc sa aveti o zi frumoasa!

• Like 2
Postat

Imi cer scuze pentru mizeriile pe care le-am postat. Mi-am incalcat o promisiune, nu intru pe forum daca sunt muci de beat. Uite ce a iesit, nenorocire. Se amesteca unele chestiuni personale cu altceva. Vad lucrurile in negru. Am avut impresia ca un membru al forumului loveste fara mila intr-un om cazut la pamant si am explodat. Datorita faptului ca am fost muci de beat (stiu ca asta nu este o scuza) am explodat, sistemul meu inhibitor a fost anulat complet. M-am saturat sa vad ca oameni buni sunt batjocoriti fara mila si cei rai prospera. Mult timp am stat pe forum doar ca privitor, sunt ani de zile, m-am hotarat sa intru si eu pe aici, sa postez cate ceva pentru simplul motiv ca trebuie sa dau si eu ceva nu doar sa primesc, ca un animal de panda ce sta in umbra. Am iesit din umbra. Am descoperit oameni minunati aici. Amada este una din motivele pentru care am rupt tacerea. Mai sunt si alti oameni pe care ii admir si ii respect, Sorina, picon, daddario, raffaello, justlove si atatia altii. Imi crapa obrazul de rusine in fata lor. Poate ca stau de sase o sa reuseasca sa ma ierte vreodata. Sunt un mare tampit, asta e.

De multe ori, in incercarea mea de a nu imi pierde mintile complet, ma comport ca un nebun.

Ma simt oribil, nu stiu daca mai intru pe aici, incerc doar sa va fac sa intelegeti,, cat de cat, ce dracu e in mintea mea bolnava si nebuna.

https://www.youtube.com/watch?v=c0i88t0Kacs

Adevărul este ca ai gresit nene. Te rog, nu te mai lasa atras in mizeriile unor jeguri. Ti-am apreciat postările pana acum si inteleg si cum ai fost atras in capcana de un trol ordinar. Pe vremuri era ceva de capul lui, acum este doar un basinos!
  • Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Bai nemernicule, nu aprob pe cineva care face scandal cand ceilalti ajuta pe cineva,nu aprob pe cineva care face trimiteri la familie, nu te aprob însă nici pe tine, te-ai transformat intr-un trol jegos, iti ceri înjurăturile pentru a avea de ce face pe "victima". Nene,da-te-n pula mea, pareai un băiat destept dar te-ai transformat intr-un cacat! Iarta-ma ca ti-o spun direct dar asta ai ajuns! Boule, chiar daca ai avea dreptate, nu ai TU dreptul sa judeci pe nimeni muistule. Cu atât mai mult sa provoci ca o javra ordinara ce esti. Ti-am spus, cersesti muia pe care ti-o iei!

ai intrat in sevraj , ai terminat carmolu ? :laugh2

Postat

Adevărul este ca ai gresit nene. Te rog, nu te mai lasa atras in mizeriile unor jeguri. Ti-am apreciat postările pana acum si inteleg si cum ai fost atras in capcana de un trol ordinar. Pe vremuri era ceva de capul lui, acum este doar un basinos!

Multumesc!

Postat

ai intrat in sevraj , ai terminat carmolu ? :laugh2

Lasa, ca am intrat eu in sevraj. Ma duc dupa carmol  :laugh2

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Imi cer scuze pentru mizeriile pe care le-am postat. Mi-am incalcat o promisiune, nu intru pe forum daca sunt muci de beat. Uite ce a iesit, nenorocire. ........ Poate ca stau de sase o sa reuseasca sa ma ierte vreodata. Sunt un mare tampit, asta e.

:laugh2

Ce face bautura din om!! 

Ia incearca sa discuti direct cu @stau de sase, poate vei avea o surpriza( placuta sau neplacuta ..depinde de voi!)

Si mai lasati bautura daca nu va pricepeti!  :laugh2

• Like 4
  • Minus 11

Postat

:hihat

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...