Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Azi am injurat in taxi.. am zis pizda masii, nu soferului, ci domnisoarei la care intrasem sa fac o copie dupa biletul de internare, si m-a lasat sa astept, sa astept, sa astept fara macar sa zica, asteptati un minut, imi cer scuze, dar am de eplicat ceva (masina de copiat era LIBER) asa de tare m-a enervat faza incat am salutat taios, si am plecat grabita, si am trantit usa dupa mine :slap2 , apoi in taxi am injurat-o :laugh2 No, imi mai scapa si mie  :laugh2  dar dupa o ora juma de astepta la cabinet chiar nu-mi ardea sa astept si acolo, plus ca aveam urgenta pt baie, la poli nu se putea, ca era stricat, nu se putea trage apa, si la cate un bolnav la fiecare 5 minute va puteti inchipui in ce hal mirosea  :no2

Sistemul sanitar romanesc, care se "preocupa" de sanatatea cetatenilor... :( :slap2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:graveyard
  • Oras:graveyard

Dragii mei curvari si curvasarite, mici si scumpe. Va iubesc mult, eu va inteleg pe voi, voi ma intelegeti pe mine? Va dedic ceva, de dragul de a fi puternici, impreuna, si de a reusi in viata. Va pup cu drag pe toti. Acum , am f. multe proiecte de viitor, vreau sa fac multe. In acelasi timp, sunt constient de ce spunea Woody Allen: Vrei sa-l faci pe D-zeu sa rada? Povesteste-i de planurile tale de viitor. Nu o dau brusc in sumbru aici, vreau sa fim realisti. O sa rise again!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...