miskin stavroghinul Reputație: 23 Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Sampania Martini ( ))))))))) )sau vodka nu face bine deloc. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Relativ sau absolut. Limba a ajuns un fel de plastilina cu care ne jucam si o modelam. Cu o limbă sunt si eu dator....să ...zic/fac...Cât de curând ! What?! Sa pui si recenzia pe forum ca eu nu te mai primesc.Vitamine ai luat?! Ai luat o pula! Retardati... On toping: Cu ochii umflati ma duc sa fac o baie, ma simt de kkt, m-a trezit si aia acum 2 ore cu alte aberatii... Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114297 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 24, 2016 What?! Sa pui si recenzia pe forum ca eu nu te mai primesc.Vitamine ai luat?! Ai luat o pula! Retardati... On toping: Cu ochii umflati ma duc sa fac o baie, ma simt de kkt, m-a trezit si aia acum 2 ore cu alte aberatii... http://www.xvideos.com/video598713/cumshot_on_sleepy_wife Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 24, 2016 http://www.xvideos.com/video598713/cumshot_on_sleepy_wife Imi mananci curu' linistit ca azi nu ma mai enervez, am ajuns aseara la concluzia ca de la nervi imi fuge mintea...N-am scris de nebuna.Pisa-m-as pe saitu' tau! Link spre comentariu
miskin stavroghinul Reputație: 23 Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 m-am inveselit de tot ca plouaaaaaaa yey What?!Sarmalagiu' e cam nesimțit cu voi două, desi generati trafic.Pentru a-l chinui puțin, v-as sfatui sa scrieti la semnatura numele concurentei. Parca e I.N.FOESCOR.TE.COM, nu? Sa-l vedeti cum miauna apoi.... 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Sarmalagiu' e cam nesimțit cu voi două, desi generati trafic.Pentru a-l chinui puțin, v-as sfatui sa scrieti la semnatura numele concurentei. Parca e I.N.FOESCOR.TE.COM, nu? Sa-l vedeti cum miauna apoi.... vezi ca iar te dungeaza ca prea te joci de-a tom si jerry tu de fel Link spre comentariu
miskin stavroghinul Reputație: 23 Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 vezi ca iar te dungeaza ca prea te joci de-a tom si jerry tu de fel In afara de grase, atat poate si el. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114297 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Imi mananci curu' linistit ca azi nu ma mai enervez, am ajuns aseara la concluzia ca de la nervi imi fuge mintea...N-am scris de nebuna.Pisa-m-as pe saitu' tau! de ce esti tu obraznica si nerecunoscatoare amanda Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 24, 2016 de ce esti tu obraznica si nerecunoscatoare amanda Daca n-ai inteles pana acum esti un caz pierdut. Ambitia numarul 1: primul din naravuri de care trebuie sa scap e sa nu mai intru pe rahatul asta sustinut de tine. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Daca n-ai inteles pana acum esti un caz pierdut. Ambitia numarul 1: primul din naravuri de care trebuie sa scap e sa nu mai intru pe rahatul asta sustinut de tine. n-ai cum 1 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114297 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 24, 2016 n-ai cum nu poate sa nu intre pe forum la fel cum ursul nu sta departe de padure niciodata Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 nu poate sa nu intre pe forum la fel cum ursul nu sta departe de padure niciodata inainte se culca odata cu gainile , de cand le-a mancat nu mai doarme noaptea , fara forum ii tiuie urechile si o napadesc gandurile. ))e ca aia de la bloc , daca le tai cablu se arunca pe geam 1 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Aprilie 24, 2016 E friguleț, am făcut focul, adică am dat drumu” la cuptor, nam mai dat la centrală , aș băga un pui în cuptor dai cam departe Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 24, 2016 E friguleț, am făcut focul, adică am dat drumu” la cuptor, nam mai dat la centrală , aș băga un pui în cuptor dai cam departe Ești chitros! Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Aprilie 24, 2016 D , A C T-A F ! Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 ce-o face amada, n-a mai intrat de la ora 13 Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:- Oras:- Partajează Postat Aprilie 24, 2016 ce-o face amada, n-a mai intrat de la ora 13 se cearta cu Rozkendra offline Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 24, 2016 ce-o face amada, n-a mai intrat de la ora 13 Sa vezi ce zgariat pe ochi o sa fie la batausii astia virtuali ca nu le mai suport frustrarile. Gata.Am gasit un forum linistit, am prea multe de facut ca sa-mi mai consum nervii pe nimicuri. Prea departe s-a ajuns, iar eu nu sunt pustoaica aia de s-a omorat din cauza la batausi...Ma simt minunat!Numai bine iti doresc si tie! Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Sa vezi ce zgariat pe ochi o sa fie la batausii astia virtuali ca nu le mai suport frustrarile. Gata.Am gasit un forum linistit, am prea multe de facut ca sa-mi mai consum nervii pe nimicuri. Prea departe s-a ajuns, iar eu nu sunt pustoaica aia de s-a omorat din cauza la batausi...Ma simt minunat!Numai bine iti doresc si tie! Sa fii sanatoasa. PS. Nu este obligatoriu sa nu intri aici, obligatoriu este sa controlezi tu ce ce sa faci aici. Eu de exemplu, acum ceva timp cand stateam mai mult pe aici, am incercat ceva sa vad cat de dependent sunt forum. O saptamana nu am mai intrat deloc. Nici macar ca si vizitator.Am vrut sa vad eu daca pot.Am reusit. Dupa vreo doua saptamani am facut alta incercare, am intrat aici, am citit, dar nu am scris nimic timp de o saptamana.Asa mi-am demonstrat mie ca ma doare fix in pwla daca exista forumul asta sau nu.PS.2. Stii unde sa-mi scrii. ( ps3. abuzul se pedepseste ) 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Suntem cumva in noiembrie ? ! Cobor și eu ca omu să iau o bere și iar ploaie. Noroc că m-am strecurat binișor printre picături că am slăbit uMpic săptămâna asta. Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:- Oras:- Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Suntem cumva in noiembrie ? ! Cobor și eu ca omu să iau o bere și iar ploaie. Noroc că m-am strecurat binișor printre picături că am slăbit uMpic săptămâna asta. Las' ca-i buna ploaia. dupa bericica si pe vremea asta vei dormi bine. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Suntem cumva in noiembrie ? ! Cobor și eu ca omu să iau o bere și iar ploaie. Noroc că m-am strecurat binișor printre picături că am slăbit uMpic săptămâna asta. Pana miercuri primavara e-n concediu ! Revine pe la noi prin tara de joi incolo... Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114297 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 24, 2016 amanda cine te-a necajit astazi Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Aprilie 24, 2016 amanda cine te-a necajit astazi Nu egzistă iuzărul cu numele ăsta pă forum. Sar putea să fi greșit la tastare Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 amanda cine te-a necajit astaziÎn afară de mici , ceai mâncat azi ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum