n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2016 hai mah , tu o crezi ?nu te-ai saturat de paranoia ei , texte de cacat cu bogati si masini celebre.cine plm se uita la rapanoasa asta isterica si debila mintal , nu zic ca mai si arata ca o speretioare , un fet de fitil , fara tatze fara cur Ce rau esti! M-am saturat si de paranoia, si de obsedati, psihopati, narcisisti, schizofrenici, retardati; frustrati, misogini, etc...Deja ma uit ca la circ! Tie nici nu-ti place... Crezi ca asta de tot umbla ca o umbra are cu ce sa inteleaga ce face? Nu mai explic. 3 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114296 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Ce rau esti! M-am saturat si de paranoia, si de obsedati, psihopati, narcisisti, schizofrenici, retardati; frustrati, misogini, etc...Deja ma uit ca la circ! Tie nici nu-ti place... Crezi ca asta de tot umbla ca o umbra are cu ce sa inteleaga ce face? Nu mai explic. amanda cum te simti cand o sa fii aleasa utilizatorul lunii ?? 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2016 amanda cum te simti cand o sa fii aleasa utilizatorul lunii ?? Ai cuvantul meu ca nu mai vezi un cuvant scris de mine aici. N-ai decat.Si asa ai ramas in nebunia ta doar cu cativa care mai apar pe aici, forteaza in continuare, nu te vad bine. Nu stii ce sa faci, nu mai poti, pune in pana mea pe altcineva sa se ocupe de site. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Ai cuvantul meu ca nu mai vezi un cuvant scris de mine aici. N-ai decat.Si asa ai ramas in nebunia ta doar cu cativa care mai apar pe aici, forteaza in continuare, nu te vad bine. Nu stii ce sa faci, nu mai poti, pune in pana mea pe altcineva sa se ocupe de site. pa mareean Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Ai cuvantul meu ca nu mai vezi un cuvant scris de mine aici. N-ai decat.Si asa ai ramas in nebunia ta doar cu cativa care mai apar pe aici, forteaza in continuare, nu te vad bine. Nu stii ce sa faci, nu mai poti, pune in pana mea pe altcineva sa se ocupe de site.nu te mai kka pe tine ca meriti UL, daca nu tu atunci cine? ) Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:- Oras:- Partajează Postat Aprilie 30, 2016 hai mah , tu o crezi ?nu te-ai saturat de paranoia ei , texte de cacat cu bogati si masini celebre.da cine pana mea este curios de viata ei personala? Consider ca oricat ar epata aici pe forum ea tot nu va iesi din anonimat, din mediocritate. Caci daca vrei sa faci asta trebuie sa cauti in alta parte! 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 30, 2016 am reusit sa o aduc :D sunt f f 'ruginita' si mai mult e trac,lipsa de curaj(trebuia sa fiu si eu fricoasa la ceva )) ) decat lack of skill,mi'am luat totusi permisu pe bune,doar ca nu prea imi placeau regulule de fel.dar daca tb ma pot abtine :Doff i go,v-am pupat din mersnow let's get u home baby garl safely Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 30, 2016 am reusit sa o aduc :D sunt f f 'ruginita' si mai mult e trac,lipsa de curaj(trebuia sa fiu si eu fricoasa la ceva )) ) decat lack of skill,mi'am luat totusi permisu pe bune,doar ca nu prea imi placeau regulule de fel.dar daca tb ma pot abtine :Doff i go,v-am pupat din mersnow let's get u home baby garl safelyStai dracu pe bucile tale! Mai faci vreo nefăcută și omori niște oameni nevinovați! ... dacă nu e vreo vrăjeală, că cine plm să-ți dea ție o mașină pe mână! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2016 nu te mai kka pe tine ca meriti UL, daca nu tu atunci cine? ) Te las pe tine UL la casa de nebuni. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Te las pe tine UL la casa de nebuni. la noapte aduci lumina ?? ) Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Mihai Eminescu - Scrisoarea III.....Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici;Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici.Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei, Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni, Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni! 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Aprilie 30, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=dwLab3G-tDs Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Stai dracu pe bucile tale! Mai faci vreo nefăcută și omori niște oameni nevinovați! ... dacă nu e vreo vrăjeală, că cine plm să-ți dea ție o mașină pe mână! nu e vrajeala si nu-mi arde nici de nefacute,stai chill.....iti dai seama ca daca ma abtin ani de zile de la condus,as putea face-o si acum....si ca daca nu m-as simti in stare,nu as face-o.eu cand zic ca eram varza,e ca-s perfectionista.si nu am condus un suv niciodata.realitatea e ca dupa permis am condus febril masina proprie si personala,nu a tatei, din dec-iunie pana parintii m-au intrebat daca-s de acord sa imi vanda masina pt restu economiilor sa-mi ia ap in B sau sa faca un imprumut bancar.am condus mereu mai mult decat ok fara min de incident.cand zic ca-s varza,zic asa ca-s perfectionista si nu e un forte.asta nu inseamna ca nu's capabilachill in plm.am dus jos tot ce voiam carat la eilasa-o incolo,in viata mea nu m-am apucat de ceva de care nu m-am simtit capabila....... Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 30, 2016 sa aveti cu totii sarbatori fericite 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2016 la noapte aduci lumina ?? ) Am curent electric. Paste fericit! (am zabovit destul ) 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Am curent electric. Paste fericit! (am zabovit destul ) sa nu ma faci sa stau degeaba p`aici la noapte ca te fut , am zis 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Stai mă la coada! 😃😃😃 Link spre comentariu
gogoloi Reputație: 207 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Partajează Postat Aprilie 30, 2016 da cine pana mea este curios de viata ei personala? Consider ca oricat ar epata aici pe forum ea tot nu va iesi din anonimat, din mediocritate. Caci daca vrei sa faci asta trebuie sa cauti in alta parte! Vrei sa zici ca forumu' asta e de cacat? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 30, 2016 ahaha,am schimbat destinatia plec in timisoara Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:- Oras:- Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Vrei sa zici ca forumu' asta e de cacat?Nu. S-a inteles ce am spus eu. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 ahaha,am schimbat destinatia plec in timisoara pleci o pula 1 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 30, 2016 ai di capu' meu........fututa la cap si vrand sa fac parte din viata lu pisicuts mi'am neglijat propria familie...nu a meritat evident si nici macar nu am stiut ca acum 4 zile s-a nascut Patrick si ca am fost ceruta sa fiu nasa acu 2-3 luniam fost suficient de idioata si egocentrista incat sa nu-mi amintesc cand au trecut acele luni,bine ca mama a acceptat sa naseasca in locu' meu....nu stiam d c toti din fam aproApe sunt in tm,sunt acol pt un zborgreat.nu doar ca am de condus 5-6ore sa las niste obiecte la parinti......pe langa condusu ala tre sa ma opresc sa hranesc cainele,pisica,sa ud florile si sa conduc o masinq care nu imi apartine in tm.si apoi cu parinti si alte 2 pers in venezia.....great......eram si asa fericita sa conduc....dupa tm i xweat 2 God conduce tata Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 30, 2016 atat lipsea sa ma duc cu o masina care nu e a mea inafara tarii......S is gonna fuckin kill me cand se intoarce din albania.mai ales ca refuz sa-l invit Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 https://www.**spam editat**/uploads/monthly_02_2016/post-1477-0-11754600-1456122390.gif 2 1 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Aprilie 30, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Aprilie 30, 2016 No !!! sa revenim la recenzii...)) 3 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum