Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 ai di capu' meu........fututa la cap si vrand sa fac parte din viata lu pisicuts mi'am neglijat propria familie...nu a meritat evident si nici macar nu am stiut ca acum 4 zile s-a nascut Patrick si ca am fost ceruta sa fiu nasa acu 2-3 luniam fost suficient de idioata si egocentrista incat sa nu-mi amintesc cand au trecut acele luni,bine ca mama a acceptat sa naseasca in locu' meu....nu stiam d c toti din fam aproApe sunt in tm,sunt acol pt un zborgreat.nu doar ca am de condus 5-6ore sa las niste obiecte la parinti......pe langa condusu ala tre sa ma opresc sa hranesc cainele,pisica,sa ud florile si sa conduc o masinq care nu imi apartine in tm.si apoi cu parinti si alte 2 pers in venezia.....great......eram si asa fericita sa conduc....dupa tm i xweat 2 God conduce tataVenetia e absolut SUPERBA in perioada asta a anului ! Te invidiez ca ajungi pe acolo ! Have fun ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Nea Lopixe, tu te uiți în gură ei? Aberează, visează... habar n-are ce vorbește! Așa, ca fapt divers... 5-6 ore cu mașina până la Timișoara, mai ales cu o mașină străină, și când nu ai mai condus de câțiva ani? E vai de cozonacul ei, varză, muci! 8 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Aaa... uhh.. acum na'... stiu si eu ce sa zic !? :blushing2 :habarnam Daca conduce taticul ei, cred eu ca e ok... Na, nu putem sti nici daca e asa, nici daca nu e asa... In fine, chiar nu am idee ce sa zic... 1 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 ai di capu' meu........fututa la cap si vrand sa fac parte din viata lu pisicuts mi'am neglijat propria familie...nu a meritat evident si nici macar nu am stiut ca acum 4 zile s-a nascut Patrick si ca am fost ceruta sa fiu nasa acu 2-3 luniam fost suficient de idioata si egocentrista incat sa nu-mi amintesc cand au trecut acele luni,bine ca mama a acceptat sa naseasca in locu' meu....nu stiam d c toti din fam aproApe sunt in tm,sunt acol pt un zborgreat.nu doar ca am de condus 5-6ore sa las niste obiecte la parinti......pe langa condusu ala tre sa ma opresc sa hranesc cainele,pisica,sa ud florile si sa conduc o masinq care nu imi apartine in tm.si apoi cu parinti si alte 2 pers in venezia.....great......eram si asa fericita sa conduc....dupa tm i xweat 2 God conduce tatafrumoaso, daca tot stai in dreapta si nu conduci, sa faci si tu o poza pe drum, da' sa vada si bordu' la porș. Pentru fani si dusmani PS: mai da-i o sansa lui Pisicuts, nu e chiar asa de rau. Te pune la incercare. 3 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 ai di capu' meu........fututa la cap si vrand sa fac parte din viata lu pisicuts mi'am neglijat propria familie...nu a meritat evident si nici macar nu am stiut ca acum 4 zile s-a nascut Patrick si ca am fost ceruta sa fiu nasa acu 2-3 luniam fost suficient de idioata si egocentrista incat sa nu-mi amintesc cand au trecut acele luni,bine ca mama a acceptat sa naseasca in locu' meu....nu stiam d c toti din fam aproApe sunt in tm,sunt acol pt un zborgreat.nu doar ca am de condus 5-6ore sa las niste obiecte la parinti......pe langa condusu ala tre sa ma opresc sa hranesc cainele,pisica,sa ud florile si sa conduc o masinq care nu imi apartine in tm.si apoi cu parinti si alte 2 pers in venezia.....great......eram si asa fericita sa conduc....dupa tm i xweat 2 God conduce tata Lasati-o am zis Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114296 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 30, 2016 florinel eu zic sa punem aici un cont de paypal si sa-i donam la saraca asta fiecare cate 8 $ sa mearga la psihiatru pentru un control ca prioritate nr 1 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 florinel eu zic sa punem aici un cont de paypal si sa-i donam la saraca asta fiecare cate 8 $ sa mearga la psihiatru pentru un control ca prioritate nr 1Doar asta seara face un milion de dolari din donatii pentru treaba asta. Aaa, si pentru silicoane. 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 30, 2016 florinel eu zic sa punem aici un cont de paypal si sa-i donam la saraca asta fiecare cate 8 $ sa mearga la psihiatru pentru un control ca prioritate nr 1cretinu mortiilor ma tii eu ma ocup de familia mea financiar si apoi donez sapt prin paypal futu-ti mortii lu ma ta aia tarfa cu care nu vb de ani in jur de 1500 euro pe saptamana hristosu tarfei d ma-ta Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 30, 2016 sa moara tarfa de ma-ta ca pui print screen cu donatii singulare pe persoana.poate aj i n tm si vin in oradea doar cat sa iti fut un scuipat intre ochi scarba.marsh in mm lu tarfa de ma.ta cu care nu vb de muuuulti ani Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 30, 2016 de fapt "rozkendra" asta a voastra a zis fix asa:tocmai retardelu pe care-l sustin vb asa?i-am citit ult 5 com ale user pisicuts,dupa ult 3 a zis mkey,lasa.si ps A.... voi o numiti rozkendra va considera pe aproape toti retardati Link spre comentariu
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Partajează Postat Aprilie 30, 2016 de fapt "rozkendra" asta a voastra a zis fix asa:tocmai retardelu pe care-l sustin vb asa?i-am citit ult 5 com ale user pisicuts,dupa ult 3 a zis mkey,lasa.si ps A.... voi o numiti rozkendra va considera pe aproape toti retardatiEști certată cu Limba Română. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Ești certată cu Limba Română. a zis ca nu ai tu treaba. ca ia cui comenteaza tot neamu in cripta in latineasca pura....apoi a zis sa-i las eu calculatoru in pace.si contul asta la fel.ca tot windowsu isi reseteaza ale sale si fiind ceva cu parola la tot ce conteaza pt ea ar fi bine ca baba de langa sa nu ma gaseasca aici. de fapt Alina a zis ca oricine e in casa ei p termen lung e abuziv,si zice ea "psycho",''stalker 'ew' Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Am pus bateriile la incarcat, adica am ajuns in oraselul parintilor mei. Cum am ajuns m-a luat frate-miu in primire sa bat vreo 2 covoare. Cuie sau copii n-a fost cazu`. 2 zile de liniste sunt bune oricand , ceea ce va doresc tuturor. Cine vrea balamuc/stres/haos stie sa ma caute/cheme. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 30, 2016 a zis ca nu ai tu treaba. ca ia cui comenteaza tot neamu in cripta in latineasca pura....apoi a zis sa-i las eu calculatoru in pace.si contul asta la fel.ca tot windowsu isi reseteaza ale sale si fiind ceva cu parola la tot ce conteaza pt ea ar fi bine ca baba de langa sa nu ma gaseasca aici. de fapt Alina a zis ca oricine e in casa ei p termen lung e abuziv,si zice ea "psycho",''stalker 'ew'vezi ca Alina a zis ca poti dormi la ea.ca poti sa asculti muzica sau sa te uiti la un film.dar daca o singura data ii acceseaza cineva ,acest cont si email personal ori profesional se intoarce si parcheaza masina la et 6 la tine acasa din ferestra pana in ficatii tai. si a spus ca ar considera un gest de politetete sa iesi din casa ei in urm 5 min Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Link spre comentariu
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Partajează Postat Aprilie 30, 2016 a zis ca nu ai tu treaba. ca ia cui comenteaza tot neamu in cripta in latineasca pura....apoi a zis sa-i las eu calculatoru in pace.si contul asta la fel.ca tot windowsu isi reseteaza ale sale si fiind ceva cu parola la tot ce conteaza pt ea ar fi bine ca baba de langa sa nu ma gaseasca aici. de fapt Alina a zis ca oricine e in casa ei p termen lung e abuziv,si zice ea "psycho",''stalker 'ew'Da-ții apă fratilor Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Uhh... :350x :350x :habarnam http://www.pmslweb.com/the-blog/wp-content/uploads/2014/07/18-aliens-versus-humans-funny.jpg 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2016 sa nu ma faci sa stau degeaba p`aici la noapte ca te fut , am zis Ei, de asta mi-a fost frica! Sa te tii bine daca te bagi... Pana la 11-12 seara sunt in pat la somn, nu mai stau cu golanii! De aberatiile domnisoarei nu mai e nimic de spus. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Ei, de asta mi-a fost frica! Sa te tii bine daca te bagi... Pana la 11-12 seara sunt in pat la somn, nu mai stau cu golanii! De aberatiile domnisoarei nu mai e nimic de spus. lasa ca iti pun manere Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 30, 2016 nu,nu ai inteles..... fata asta se simte bine,pleaca,vine,e cum e...le are pe ale ei si crede-ma!!sunt destule.tu ai impresia ca daca stai in spatiul ei 5 min sau o ora insemni ceva pentru.... e a doua oara in aceeasi sapt zice ea cand scrii nu doar p pc ei,dar si in numele ei, bogdan,doar ca ai fost odata priet3nul ei cel mai bun.si eu scriu p pe pc ,cu ip-ul ei. e in vacanta....si daca vb cu ea sa imi dea vecina ei voie sa intru,cred ca te arunc peste geamul ei,la capat de tot etajul. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 30, 2016 5 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2016 lasa ca iti pun manere Era sa spun ce si unde imi pui, dar apoi imi ies vorbe ca fac sex virtual sau sunt nepoliticoasa... Gata ca asta ma cruceste prea tare, am de facut o salata. :bye 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114296 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 30, 2016 sugi mielu si lingi oo-le rozkendra ) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Era sa spun ce si unde imi pui, dar apoi imi ies vorbe ca fac sex virtual sau sunt nepoliticoasa... Gata ca asta ma cruceste prea tare, am de facut o salata. :bye salata de mici ceafa si cotlete de miel )). dupa caz merg si niste sarmale Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum