Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

ai di capu' meu........

fututa la cap si vrand sa fac parte din viata lu pisicuts mi'am neglijat propria familie...

nu a meritat evident si nici macar nu am stiut ca acum 4 zile s-a nascut Patrick si ca am fost  ceruta sa fiu nasa acu 2-3 luni

am fost suficient de idioata si egocentrista incat sa nu-mi amintesc cand au trecut acele luni,bine ca mama a acceptat sa naseasca in locu' meu....nu stiam d c toti din fam aproApe sunt in tm,sunt acol pt un zbor

great.nu doar ca am de condus 5-6ore sa las niste obiecte la parinti......

pe langa condusu ala tre sa ma opresc sa hranesc cainele,pisica,sa ud florile si sa conduc o masinq care nu imi apartine in tm.si apoi cu parinti si alte 2 pers in venezia.....

great......eram si asa fericita sa conduc....

dupa tm i xweat 2 God conduce tata

Venetia e absolut SUPERBA in perioada asta a anului ! Te invidiez ca ajungi pe acolo ! Have fun ! ;) :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Nea Lopixe, tu te uiți în gură ei? Aberează, visează... habar n-are ce vorbește! Așa, ca fapt divers... 5-6 ore cu mașina până la Timișoara, mai ales cu o mașină străină, și când nu ai mai condus de câțiva ani? E vai de cozonacul ei, varză, muci!

• Like 8
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

Aaa... uhh.. acum na'... stiu si eu ce sa zic !? :blushing2 :blushing2 :habarnam :habarnam Daca conduce taticul ei, cred eu ca e ok... Na, nu putem sti nici daca e asa, nici daca nu e asa... In fine, chiar nu am idee ce sa zic...  :blushing2  :blushing2

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

ai di capu' meu........

fututa la cap si vrand sa fac parte din viata lu pisicuts mi'am neglijat propria familie...

nu a meritat evident si nici macar nu am stiut ca acum 4 zile s-a nascut Patrick si ca am fost  ceruta sa fiu nasa acu 2-3 luni

am fost suficient de idioata si egocentrista incat sa nu-mi amintesc cand au trecut acele luni,bine ca mama a acceptat sa naseasca in locu' meu....nu stiam d c toti din fam aproApe sunt in tm,sunt acol pt un zbor

pe langa condusu ala tre sa ma opresc sa hranesc cainele,pisica,sa ud florile si sa conduc o masinq care nu imi apartine in tm.si apoi cu parinti si alte 2 pers in venezia.....

frumoaso, daca tot stai in dreapta si nu conduci, sa faci si tu o poza pe drum, da' sa vada si bordu' la porș. Pentru fani si dusmani :)

PS: mai da-i o sansa lui Pisicuts, nu e chiar asa de rau. Te pune la incercare.

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu

ai di capu' meu........

Lasati-o am zis  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

florinel eu zic sa punem aici un cont de paypal si sa-i donam la saraca asta fiecare cate 8 $ sa mearga la psihiatru pentru un control ca prioritate nr 1

Doar asta seara face un milion de dolari din donatii pentru treaba asta. Aaa, si pentru silicoane.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

florinel eu zic sa punem aici un cont de paypal si sa-i donam la saraca asta fiecare cate 8 $ sa mearga la psihiatru pentru un control ca prioritate nr 1

cretinu mortiilor ma tii eu ma ocup de familia mea financiar  si apoi donez sapt prin paypal futu-ti mortii lu ma ta aia tarfa cu care nu vb de ani in jur de 1500 euro pe saptamana hristosu tarfei d ma-ta

Link spre comentariu

de fapt "rozkendra" asta a voastra a zis fix asa:

tocmai retardelu pe care-l sustin vb asa?

i-am citit ult 5 com ale user pisicuts,dupa ult 3 a zis mkey,lasa.

si ps A.... voi o numiti rozkendra va considera pe aproape toti retardati

Link spre comentariu
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт

de fapt "rozkendra" asta a voastra a zis fix asa:

tocmai retardelu pe care-l sustin vb asa?

i-am citit ult 5 com ale user pisicuts,dupa ult 3 a zis mkey,lasa.

si ps A.... voi o numiti rozkendra va considera pe aproape toti retardati

Ești certată cu Limba Română.

Link spre comentariu

Ești certată cu Limba Română.

a zis ca nu ai tu treaba.  ca ia cui comenteaza  tot neamu in cripta in latineasca pura....

apoi  a zis sa-i las eu calculatoru in pace.si contul asta la fel.ca tot windowsu isi reseteaza ale sale si fiind ceva cu parola la tot ce conteaza pt ea ar fi bine ca baba de langa sa nu ma gaseasca aici. de fapt Alina a zis ca oricine e in casa ei p termen lung e abuziv,si  zice ea  "psycho",''stalker 'ew'

Link spre comentariu
  • Oras:sud
  • Oras:sud

Am pus bateriile la incarcat, adica am ajuns in oraselul parintilor mei. Cum am ajuns m-a luat frate-miu in primire sa bat vreo 2 covoare. Cuie sau copii n-a fost cazu`.  :laugh2 2 zile de liniste sunt bune oricand , ceea ce va doresc tuturor. Cine vrea balamuc/stres/haos :laugh2 stie sa ma caute/cheme.

Link spre comentariu

a zis ca nu ai tu treaba.  ca ia cui comenteaza  tot neamu in cripta in latineasca pura....

apoi  a zis sa-i las eu calculatoru in pace.si contul asta la fel.ca tot windowsu isi reseteaza ale sale si fiind ceva cu parola la tot ce conteaza pt ea ar fi bine ca baba de langa sa nu ma gaseasca aici. de fapt Alina a zis ca oricine e in casa ei p termen lung e abuziv,si  zice ea  "psycho",''stalker 'ew'

vezi ca Alina a zis ca poti dormi la ea.ca poti sa asculti muzica sau sa te uiti la un film.dar daca o singura data ii acceseaza cineva ,acest cont si email personal ori profesional se intoarce si parcheaza masina la et 6 la tine acasa din ferestra pana in ficatii tai. 

si a spus ca ar considera un gest de politetete sa iesi din casa ei in urm 5 min

Link spre comentariu

Da-ții apă fratilor

Link spre comentariu
Vizitator

Ei, de asta mi-a fost frica!  :laugh2

Sa te tii bine daca te bagi...  :laugh2

Pana la 11-12 seara sunt in pat la somn, nu mai stau cu golanii! :)

De aberatiile domnisoarei nu mai e nimic de spus.  :no2

lasa ca iti pun manere  :laugh2

Link spre comentariu

nu,nu ai inteles..... fata asta se simte bine,pleaca,vine,e cum e...le are pe ale ei si crede-ma!!sunt destule.tu ai impresia ca daca stai in spatiul ei 5 min sau o ora insemni ceva pentru.... e a doua oara in aceeasi sapt zice ea cand scrii nu doar p pc ei,dar si in numele ei, bogdan,doar ca ai fost odata priet3nul ei cel mai bun.si eu scriu p pe pc ,cu ip-ul ei. e in vacanta....si daca vb cu ea sa imi dea vecina ei voie sa intru,cred ca te arunc peste geamul ei,la capat de tot etajul.

Link spre comentariu

Vizitator

Era sa spun ce si unde imi pui, dar apoi imi ies vorbe ca fac sex virtual sau sunt nepoliticoasa...  :laugh2

Gata ca asta ma cruceste prea tare, am de facut o salata.  :bye

salata de mici ceafa si cotlete de miel :))). dupa caz merg si niste sarmale

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...