miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 claudia-ochoa-felix.pngmiskin, lasa-ne pe toti, dar nu o rata pe Claudia asta Care dintre astea doua e nora milogului? Link spre comentariu
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Lui Picon daca nu-i placeau certurile astea... te opreai demult, asa ca have fun! Nu-i plac, dar este nevoit sa se tina tare, sa se dea cu ''baietii'' si sa faca pe smardoiul electronic, pentru ca are mari carente intelectuale si frustrari acumulate de-a lungul anilor, ca viata nu o pot numi. Daca ar fi trol, ar fi fost ok. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Nu mai da dreptate la orice.In ce ma priveste Picon nu mi-e prieten, nici dusman. da io ? Link spre comentariu
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 da io ? Tu esti atat de prost, incat crezi ca, daca postezi cu noaptea-n cap, ajungi moderator. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2016 Nu-i plac, dar este nevoit sa se tina tare, sa se dea cu ''baietii'' si sa faca pe smardoiul electronic, pentru ca are mari carente intelectuale si frustrari acumulate de-a lungul anilor, ca viata nu o pot numi. Daca ar fi trol, ar fi fost ok. Daca eram perfecta poate aveam ceva de spus, asa ca no comment. da io ? Tu? Tu m-ai amenintat ca ma futi! Amenintari, amenintari... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Daca eram perfecta poate aveam ceva de spus, asa ca no comment. Tu? Tu m-ai amenintat ca ma futi! Amenintari, amenintari... credeam ca ai uitat )treci acasa pana nu ma razgandesc Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2016 credeam ca ai uitat )treci acasa pana nu ma razgandesc M-am antrenat la greu sa uit, nu sa tin minte. Mai stau. Am mult de lucru... Nu ma las pana nu-mi vad iar patratele pe abdomen. Prea lent, nu ma pot forta acum, dar pas cu pas... poate la anu'. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 M-am antrenat la greu sa uit, nu sa tin minte. Mai stau. Am mult de lucru... Nu ma las pana nu-mi vad iar patratele pe abdomen. Prea lent, nu ma pot forta acum, dar pas cu pas... poate la anu'. uitarea e cea mai importanta calitate a memorieiasa ? http://www.touchofadream.ro/wp-content/uploads/2013/07/patrateke.jpg 3 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2016 uitarea e cea mai importanta calitate a memorieiasa ? Sau asa. Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 salută și tu pe toată lumea. Bună. Te superi, nu te superi, da' azi bag un Starbucks. Tu? Tot la bucă-tărie? Baftă. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 salută și tu pe toată lumea. Bună.Te superi, nu te superi, da' azi bag un Starbucks.Tu? Tot la bucă-tărie?Baftă. A avansat 1 1 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 4, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Mai 4, 2016 Incercati sa dati la vanesa this time? The target has changed guys! 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Incercati sa dati la vanesa this time? The target has changed guys! Hai mă ce dreaq 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Tu esti atat de prost, incat crezi ca, daca postezi cu noaptea-n cap, ajungi moderator. mai fetita sclemberista stai dreaq cuminte ca te dau la pula sa te manance.vezi de wc_urile tale manca-r-ai din pizda lu Sorina dupa ce a futut roberto aseara 2 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 4, 2016 Cine are tupeu sa prevada/parieze calificarea lui Manchester City ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 4, 2016 Ceaveț mă? Nu puate omu' să-și vază de trebi, că și apar mîșkinii ca coioții! Nea Debussy, mulțam fain pentru camaraderie, dar te rog eu, lasă-l! Nu are rost să te bagi într-un război de uzură cu ăsta - pe de o parte pentru că asta vrea (să fie băgat în seamă, să-și dovedească faptul că există), pe de alta, pentru că ai văzut, nu are scrupule și nu are rost să-i suporți și tu mizeriile. Cât privește trecutul meu, viața mea privată ... nu am nimic care să mă facă să-mi fie cu adevărat rușine și oricum, asta nu e treaba nimănui, nu aici, pe forum. 7 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Hai Realu' 1 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 4, 2016 Really ? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2016 Minte-ma, minte-ma frumos!Cand ii ascult pe baietasii lui Cheloo, atunci cred ca e sambata... si alcoolul este viata si vea... sa bem in gura! Cat am ras aseara datorita lui Cheloo. Il iubesc...ii ador sarcasmul si nesimtirea. A avansat Da ... la pisoare. 3 17 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Really ?barselona joacă cu fcsb 1 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 4, 2016 barselona joacă cu fcsb Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 4, 2016 Real in alb , Man City in galben , cine mai are TV alb-negru isi cauta tesle 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 am haşdeu 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 aaaaaaaa ?aud...... Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Mai 4, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Mai 4, 2016 am haşdeuIo am bideu. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum