Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Am tras ceva sfori . Dublat securitate Starbucks. Inarmat agentii de acolo... cu pistoale cu apă. Doar cu paza bună te păzești de dujmanii periculoși.

@miskine, tot cu nașul, tot cu nașul?

• Like 2
Postat

Am tras ceva sfori . Dublat securitate Starbucks. Inarmat agentii de acolo... cu pistoale cu apă. Doar cu paza bună te păzești de dujmanii periculoși.

@miskine, tot cu nașul, tot cu nașul?

Ai putea sa-ti asiguri s-un petec de plaja la Mamaia, altfel nu poti face gratar pe capota masinii...

Tot de sase...la postarile mele?

Ai multe de demonstrat, observ.Mereu.

:)

Vizitator stau de sase
Postat

Daca tot ai stat de sase, care au fost?

Presupunand ca te-as suspecta de ceva inteligenta.

compara minutele postarii si trage tu concluzia cine a stat de sase.

;)

Vizitator stau de sase
Postat

Daca e sa o dam in piconeli, de cate ori ai raspuns unor postari d-ale mele, dupa ce am fost banat?

Si de ce....:)

O intrebare pertinenta. N-am stat bine de sase si nu te-am prins live. Nimeni nu-i perfect. Da' in marea majoritate ante-banarilor ma intrebai cate ceva. E mai obraznic sa nu raspunzi cuiva decat sa-i raspunzi obraznic.

• Like 4
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

Mai bogat cu 600.000 rupii indiene.

As lua o maimuţa in seara asta, dichisita si sucara....Daca stie si romana, ar fi perfect....

Potolește-te, că nu e chEar așa.

Mă-ta-i numai una. =)))

• Like 1
  • Minus 4
Postat

O intrebare pertinenta. N-am stat bine de sase si nu te-am prins live. Nimeni nu-i perfect. Da' in marea majoritate ante-banarilor ma intrebai cate ceva. E mai obraznic sa nu raspunzi cuiva decat sa-i raspunzi obraznic.

Iar nu ai inteles si ma tem ca observatia mea referitoare la capacitatile tale intelectuale a fost pertinenta.

Important e cum ai ajuns sa raspunzi dupa ce am fost banat...Daca tot nu aveam nimic sa-ti spun si, mai ales, nu te puteam convinge de nimic, vorba ta.

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ba Miskine, știi de ce ți se răspunde după ce ești banat? Pentru că oricum citești și oricum reapari cu alt user din seria miskin! Plm...nu e vina noastră că ești atât de mârlan că îți ceri banarea!

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Cam atat pentru astazi.

Sa intre popandaii in arena!

Mie să nu-mi răspunzi... futu-te-n nară, după ce că m-au kinuit 2 bășini, amintindu-mi dă tine. =))))
  • Like 3
  • Minus 4
  • Administrator
Reputație: 114452
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Ba Miskine, știi de ce ți se răspunde după ce ești banat? Pentru că oricum citești și oricum reapari cu alt user din seria miskin! Plm...nu e vina noastră că ești atât de mârlan că îți ceri banarea!

si in plus de asta nici nu ii plac femeile

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13174005_1539539796348819_8006335595037254336_n.jpg?oh=888e0b727c2ede6b45057fb3f919385f&oe=57E42620 :rax2  :hug1

• Like 4
Vizitator Beraru
Postat

[/size]

Bleah! Borasc instant ca ii vad muianul acestei jivine infecte. Pariez ca ipocritul asta are sute de recenzii aici.

Vizitator
Postat

Bleah! Borasc instant ca ii vad muianul acestei jivine infecte.

esti oricum privilegiat , eu borasc la toata tagma asta plina de hoti si securisti

Vizitator Beraru
Postat

esti oricum privilegiat , eu borasc la toata tagma asta plina de hoti si securisti

Crede-ma, jivina asta e speciala.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mi-am adus aminte că-s supărată pe Pisicuts, că mi-a luat forumul de gigălăi :(

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Mi-am adus aminte că-s supărată pe Pisicuts, că mi-a luat forumul de gigălăi :(

E bagabont :(

Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13102802_1700637853531453_3446524127437945170_n.jpg?oh=77536b24ea60aa152bcfdea4a1561eeb&oe=57A1F6FF :hug1

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...