Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

io cand spun ceva pai asa e in pana mea nu stau sa aberez,infloresc,sorcovesc....

pai spune tu numa daca nu e ciudata rau??

Ugh... e oribila... cum sa faci web-chat machiata in halul ala ! :no2 :no2 :no2 :slap2 :slap2 :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Ugh... e oribila... cum sa faci web-chat machiata in halul ala ! :no2 :no2 :no2 :slap2 :slap2 :slap2

daca o vedeai cum se misca era si mai rau. saraca femeie are fata cumva diforma , nust cum stramba.

cat despre machiaj si web chat nu era pe sectiunea de fete,ci cea de dominare. mistress mistress dar era prea exagerata......

daca ma prinde una din asta trezita mahmura sa o am in fata cre ca fac infarct

moaaaa ce ma doare capul de dimineata nu ma lasa :(

Link spre comentariu
  • Oras:aer

daca o vedeai cum se misca era si mai rau. saraca femeie are fata cumva diforma , nust cum stramba.

cat despre machiaj si web chat nu era pe sectiunea de fete,ci cea de dominare. mistress mistress dar era prea exagerata......

daca ma prinde una din asta trezita mahmura sa o am in fata cre ca fac infarct

moaaaa ce ma doare capul de dimineata nu ma lasa :(

Daca descorsetezi :) sanii din poza din avatar,cad cumva pe lateral,si intr-o secunda se lipesc unul de celalalt,undeva putin mai sus de buric?..curiozitate! :)

Nu judec omul dupa aspect,vreau doar sa vad pana unde merge el,in general,cu siguranta asta de/pe sine! :)

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Poate nu stie sa-si schimbe fata. Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar... intelegi tu ideea.

• Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Breaza
  • Oras:Breaza

Multumesc frumos ! :hihat Dar cum nu stiu care sunt literele din fata numarului, nu prea cred sa am noroc, :habarnam :habarnam sa iau si sa incerc combinatii de n luate cate k ar fi ridicol. In fine, am sa astept, spre sf. lunii ar trebui sa inceapa sa soseasca produsele.

Eu am avut ceva mai mult noroc. Mi-au trinis pe e-mail tracking number.

Oricum o luna si jumatate coletul a aparut ca fiind pe teritoriul Chinei. Dupa ce a parasit teritoriul acesei tari in doua zile era la noi :D Macar sa fim linistiti, exista altii cu servicii la un nivel mai jos decat noi. Sau poate mai multe...

Eu m-am lecuit, nu mai comand nimic de la prietenii chinezi :D

• Minus 2
Link spre comentariu

Daca descorsetezi :) sanii din poza din avatar,cad cumva pe lateral,si intr-o secunda se lipesc unul de celalalt,undeva putin mai sus de buric?..curiozitate! :)

Nu judec omul dupa aspect,vreau doar sa vad pana unde merge el,in general,cu siguranta asta de/pe sine! :)

eram topless, aia-s genunchii draga nu corset :)) ai tai cum is? 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Beraru
Reputație: 0

Excelent, dupa un super extra mega masaj al scalpului. Face minuni acest masaj. :)

La salon? Accepta barbati? Sunt intereresat. Daca ai cum, da un link te rog, aici sau PM. Mersi! :*

Link spre comentariu

eram topless, aia-s genunchii draga nu corset :)) ai tai cum is?

Am inteles,si genunchii tot pe post de coreset erau,asa se vedea din corner......... :)...ai mei sunt aproape inexistenți,nu sunt musculos(ci fibros as spune...),nu am pectorali ca-n 300,sfarcurile parca incep sa se lase o idee......

Ai schimbat poza de la avatar...alta curiozitate,cu asta noua....la sfarcul din stanga(stanga mea cum vad poza),se vede o usoara umflatura,'da in sfarc' aproape de sub brat..,cel din dreapta(dreapta mea cum vad poza :) ),umflatura ce pare sfarc este undeva in josul pozei...intrebare?:daca chestia care ii sustine decide ca nu ii mai sustine :),sfarcurile se vor intalni,atinge,undeva La buricu'? :)

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

unde e amanda?

Ti-o fi dor de trafic, nebunule!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu mai vorbesc singura si aici nu mai are nimeni curaj sa-mi raspunda public...  :laugh2

I-am batut pe toti!  :laugh2  :waytogo

Ai un procentaj prea mare de...

Glumesc, sunt unde nu vreau, o sa fiu unde vreau mai putin, dar sper ca asta imi trebuie... :)

Ai inteles ceva?  :laugh2  :rax2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...