reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Da măăă,e un fel dă telenovelă fără sfârșit......Amada e o domina in poola ei,iar Klm e un sclav.Mai nou,sclavu a fost promovat.Atunci domina,si-a dat arama pe fata si i-a declarat dragoste vesnica.acuma,sclavul s-a ridicat cu pretentii,doar a fost promovat.Adica n-ar fi sclav destul daca n-ar fi si fudul...Continuarea o stim toti....Amada nu suna un prieten,ca e sa ia masuri impotriva retardatilormandra ce piZda ei,in schimb suna un prost.Apoi intra pe forum si se plasa se bage in pat cu Amadas si klm sa compuna oiar 15 poeziingeP.S rRog furnizoru de internet sa suga pula daca mai permite retardatilor accesul la lumea noua Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Iunie 1, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Iunie 1, 2016 Da măăă,e un fel dă telenovelă fără sfârșit......Amada e o domina in poola ei,iar Klm e un sclav.Mai nou,sclavu a fost promovat.Atunci domina,si-a dat arama pe fata si i-a declarat dragoste vesnica.acuma,sclavul s-a ridicat cu pretentii,doar a fost promovat.Adica n-ar fi sclav destul daca n-ar fi si fudul...Continuarea o stim toti....Amada nu suna un prieten,ca e sa ia masuri impotriva retardatilormandra ce piZda ei,in schimb suna un prost.Apoi intra pe forum si se plasa se bage in pat cu Amadas si klm sa compuna oiar 15 poeziingeP.S rRog furnizoru de internet sa suga pula daca mai permite retardatilor accesul la lumea noua Aha. Deci kaelem e ciufulitu' ştirb în gură. 10q Link spre comentariu
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Aha. Deci kaelem e ciufulitu' ştirb în gură. 10qNu mă,e doar prostu de serviciu 1 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Iunie 1, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Iunie 1, 2016 Nu mă,e doar prostu de serviciuÎmi bag pula-n ea de telenovelă că-i dă câcat. Nu mă mai uit la asta.. Link spre comentariu
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Îmi bag pula-n ea de telenovelă că-i dă câcat. Nu mă mai uit la asta..Asa ziceam si io,crezi ca daca m-apuc de sah e mai bine? Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 2, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 2, 2016 Am spus de atatea ori "Ai tot ce si-ar dori un barbat Pas!!! Dă fuck was that,pe topicul asta,zilele astea?Da.. Curiozitate? victima klm cate kilograme are,peste 120?...intreb de curiozitate... Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 2, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iunie 2, 2016 Am eu o bănuială ca acest klm nu e de fapt un sclav, iar asta nu e o telenovea... ca mie nu-mi trezesc mare lucru. De ce o faceți pe domnișoara sa creadă aiureli! 6 4 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Ceo face Amada ? 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2016 Ceo face Amada ? Inca o cafea, un pic de ordine, sa mai umblu putin pe la CV, apoi mail-uri...OT: Fericita. La rautati nu raspund, sa stea linistiti cu unghia in gat. 5 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 OT: Fericita. La rautati nu raspund, sa stea linistiti cu unghia in gat ca Miskin. ce bine ai zis-o 14 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 2, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iunie 2, 2016 Să o credeţi ! Te pup , sufleţel ! 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 2, 2016 Inca o cafea, un pic de ordine, sa mai umblu putin pe la CV, apoi mail-uri...OT: Fericita. La rautati nu raspund, sa stea linistiti cu unghia in gat. Să o credeţi ! Te pup , sufleţel !awwww joy 2 Link spre comentariu
mariusrfr Reputație: 911 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 2, 2016 Hm..cum ma simt astazi...Relaxat, increzator, odihnit, ...... foarte bine 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 2, 2016 ma simt excitata..... sunt asa cam atatata,parca ma agit .recunosc ca am luat putina valeriana,dar infim de putin. sper sa nu fac urat de la ea,cum ma apuca de la vdar zau ca parca imi pierd concentrarea si mi se urca sangele tot in cap Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 2, 2016 Să o credeţi ! Te pup , sufleţel ! Ai dormit ìn pat? 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 2, 2016 Sunt mult mai bine ca ieri și fără medicamente!Peseu...aș da o muie. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 2, 2016 Sunt mult mai bine ca ieri și fără medicamente!Peseu...aș da o muie. A revenit Alexandra, gooooooooo Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 2, 2016 A revenit Alexandra, gooooooooo Blonda? Nu mai zic nimic că iar îmi da bucata minus! 5 22 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 2, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iunie 2, 2016 Ai dormit ìn pat? Cam da , cu moale unde trebuie şi tare unde trebuie 3 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 2, 2016 Cam da , cu moale unde trebuie şi tare unde trebuie Perna pã fațã, straponu-n...? Corect? 3 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 2, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iunie 2, 2016 Perna pã fațã, straponu-n...? Corect? Prea cald cu perne şi alte materiale pe care le-am considerat inutile, doar strictu" necesar , fiecare cu ce are 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 2, 2016 Perna pã fațã, straponu-n...? Corect? Blonda? Nu mai zic nimic că iar îmi da bucata minus!* buzata. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114298 Postat Iunie 2, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 2, 2016 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 2, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iunie 2, 2016 la cum ploua tre' sa gasesc o tarfa out-call sa-mi aduca o umbrela Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iunie 2, 2016 aloooooooooooopmuri servim astazi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum