Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Era o axioma a lui Pablo Neruda pe care nu-l poate banui nimeni ca nu a iubit femeile

Hmm...Pablo Neruda si perioada zbuciumata a anilor '60-'70 din Chile. Oare ce-ar fi fost daca Salvador Allende nu ar fi fost asasinat.... dar vorbim iarasi despre "daca"...Am citit recent "Memorii din insula Neagră"....

Link spre comentariu
  • Oras:altundeva

Ieri pe inserat, infierbantat de excitantele cuvinte ale unei excorte momentan deghizata in membru (de valoare aia mare !!!!) m-am deplasat in Bolintin unde am gasit -o pe ramsay in dacia veche dând minusuri peste minusuri de pe telefonul ala furat de la un pensionar.

Trebuie sa va spun ca individa arata ca in poza de avatar, nimic special.

Preludiul a fost destul de agitat, sus-numita incercând sa scape. Va marturisesc ca as fi incercat primul numar anal, dar facuse deja pe ea de frica, asa ca am renuntat. La oral nu puteam sa risc, ca mai avea cativa dinti in gura, si aia cariatzi, asa ca a fost oral protejat, la alegerea mea.

A durut-o uMpic la inceput, dar pe urma a inceput sa geama altfel, stiti voi, ochii aceea in timpul actului chiar meritau filmati. Descarcarea s-a produs pe toata fata, nu CIM din pacate. Dar GFE a fost maxim cand a inceput sa cânte cu o voce barbato-siropoasa ca in cantecul de mai jos

"Mamicuta draga, am fost violata (sic!)

Mamicuta draga si sunt suparata" (sic!)

https://www.youtube.com/watch?v=Loha_aGZva4

Cadou: vreo 5 rangi peste dinti ca nu i-am pututs scoate din prima pe toti, a meritat pentru prestatie

Locatie: O dacie 1300 ruginita care foloseste si bucatarie si veceu etc. 3 cu indulgenta

Anal: Facuse pe ea, ar trebui s-o luati nemâncata

Oral: Nimic special, dar cantatul cu toata sperma pe fata e de milioane ! 10

Igiena: 0

Concluzie: Desi igiena e precara, recomand cu caldura tuturor membrilor ! Satisfactia merita riscul !

@Pisic, parca pentru recenzii false se intampla ceva, sau nu se mai aplica nici regula asta ?

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor

Hmm...Pablo Neruda si perioada zbuciumata a anilor '60-'70 din Chile. Oare ce-ar fi fost daca Salvador Allende nu ar fi fost asasinat.... dar vorbim iarasi despre "daca"...Am citit recent "Memorii din insula Neagră"....

Am citit-o si eu,multumesc pentru sfat

• Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator

Ma supara baietii astia aici  :no2

spune tu acum cinsit, daca erai sef la o multinationala si ii aveai angajati cam ce le faceai?

da asa pe rand

picon

marean

machucambo

.......

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

spune tu acum cinsit, daca erai sef la o multinationala si ii aveai angajati cam ce le faceai?

da asa pe rand

picon

marean

machucambo

.......

Ne-ar fi futut, zic.
  • Like 5
  • Minus 23
Link spre comentariu
Vizitator

Ieri pe inserat, infierbantat de excitantele cuvinte ale unei excorte momentan deghizata in membru (de valoare aia mare !!!!) m-am deplasat in Bolintin unde am gasit -o pe ramsay in dacia veche dând minusuri peste minusuri de pe telefonul ala furat de la un pensionar.

Trebuie sa va spun ca individa arata ca in poza de avatar, nimic special.

Preludiul a fost destul de agitat, sus-numita incercând sa scape. Va marturisesc ca as fi incercat primul numar anal, dar facuse deja pe ea de frica, asa ca am renuntat. La oral nu puteam sa risc, ca mai avea cativa dinti in gura, si aia cariatzi, asa ca a fost oral protejat, la alegerea mea.

A durut-o uMpic la inceput, dar pe urma a inceput sa geama altfel, stiti voi, ochii aceea in timpul actului chiar meritau filmati. Descarcarea s-a produs pe toata fata, nu CIM din pacate. Dar GFE a fost maxim cand a inceput sa cânte cu o voce barbato-siropoasa ca in cantecul de mai jos

"Mamicuta draga, am fost violata (sic!)

Mamicuta draga si sunt suparata" (sic!)

Cadou: vreo 5 rangi peste dinti ca nu i-am pututs scoate din prima pe toti, a meritat pentru prestatie

Locatie: O dacie 1300 ruginita care foloseste si bucatarie si veceu etc. 3 cu indulgenta

Anal: Facuse pe ea, ar trebui s-o luati nemâncata

Oral: Nimic special, dar cantatul cu toata sperma pe fata e de milioane ! 10

Igiena: 0

Concluzie: Desi igiena e precara, recomand cu caldura tuturor membrilor ! Satisfactia merita riscul !

@Pisic, parca pentru recenzii false se intampla ceva, sau nu se mai aplica nici regula asta ?

umilitor pentru un Crai in plm

te-a pus Ramsay pe zero si a demonstrat ce poti, esti nul   :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

umilitor pentru un Crai in plm

te-a pus Ramsay pe zero si a demonstrat ce poti, esti nul   :laugh2

Tu crezi CA CHIAR asa face FBI-ul, sta la sprit cu banditii si le da ponturi ba vezi c-a aparut, impusca-l !

E plina Românica de cozi de topor ca tine !

• Minus 2
Link spre comentariu

Greșit!

S-a plecat de la un cuvant si in zilele noastre s-a ajuns la o lropozitie zice wikipedia pe care nu o putem contrazice ,multumesc si mult respect

• Like 4
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator

Tu crezi CA CHIAR asa face FBI-ul, sta la sprit cu banditii si le da ponturi ba vezi c-a aparut, impusca-l !

E plina Românica de cozi de topor ca tine !

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

da asa pe rand

piconu

marean

machucambo

Munca...apa ,paie si bataie.

..si la sf lunii,in loc de salariu,ar primii pizda ! :D

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...