miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Nu cred ca vorbea ea franceza,era mai mult cu americaneasca...posibil ca a inceput,pocon:),sa fredoneze 2-3 cuvinte,dar a fost rugat sa se opreasca...si din Kanye West si Jay Z nu stia nimic... Posibil ca tavanul din sala de lectura? sa fi fost mereu zgariat,de cate ori acesta ridica mana ca stie raspunsul,El! Pana la urma a fost in Franta sau e doar o imbarligatura sa o seduca pe corinavip?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Cine-i Soarelu? Șefu'dã plantație? Te simt nervos...ți-a tãiat din ore? lasa-l mah in plm de pedepsit , iti pierzi vremea 1
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Cine-i Soarelu? Șefu'dã plantație? Te simt nervos...ți-a tãiat din ore?Aici te-am prins.Am scris intentionat "Soarelu", pentru a-ti oferi sansa sa eviti sa raspunzi la subiect, stiind bine faptul ca e o tema delicata pentru tine.Si reala. Trebuie sa recunoști ca sunt elegant.Un gentilom.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2016 Femeile trcute de 40 de ani sunt cele mai respectate din lume, pentru că nici vântul nu le mai ridică fusta. - Ce alte enunțuri se pot deduce și pe baza căror reguli, din acest enunț prim nedemonstrat? S-a plecat de la un cuvant si in zilele noastre s-a ajuns la o lropozitie zice wikipedia pe care nu o putem contrazice ,multumesc si mult respect Și ce legătură are cu definiția lui? Ma plictisesti cu insistenta, zau, plateste cursuri de filozofie, iti explic unde dai in bara ca de cearta n-am chef.Nici rabdare. I-am retras toate beneficiile.... Intelegi greu si asta. Tot ce a primit pana acum, Amada inclusiv. Tu? Tu mi-o sugi si celorlalti la greu.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 3, 2016 Aici te-am prins.Am scris intentionat "Soarelu", pentru a-ti oferi sansa sa eviti sa raspunzi la subiect, stiind bine faptul ca e o tema delicata pentru tine.Si reala. Trebuie sa recunoști ca sunt elegant.Un gentilom. Da
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 3, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 3, 2016 Pana la urma a fost in Franta sau e doar o imbarligatura sa o seduca pe corinavip? Degeaba a fost fiindca engleza nu stie...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2016 Pfff, m-a subestimat iar!Am gasit (primit) un job aproape sigur, trebuia doar sa fac un efort minim sa-l iau...Si primesc acea expresie de mila... Trust, futu-ti, in me!Fine. Basta tot ce i s-a oferit, nu crede ca i s-a oferit, zice ca e destept el...Eu iau inapo tot, sa fie destept cum l-am gasit. Era doar parsiv.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 3, 2016 Pentru că văd o avalanșă mișkino-deceistă ( alianță ad-hoc, nu kinuitule? ), le voi răspunde la grămadă, pentru că tot sunt ei grămadă:- am călătorit destul de mult, atât în vacanță, cât și cu serviciu ( nu, nu am lucrat acolo). Am o slăbiciune pentru Franța, nu pentru francezi. Probabil am vizitat mai puține locuri exotice decât kinuitu, dar am suficient timp să le vizitez, ca turist.- mă exprim în 3 limi străine, la nivele diferite, evident. - am purtat plete în tinerețe, am fost la multe concerte rock. Mai merg și acum. La ce echipă joacă Kanye West și Jay Z?- am primit și primesc și acum sfaturi, inclusiv de le cei mai tineri ca mine. De la cei care au ce spune, care au inteligența și bunul-simț necesar.- nu mai introduceți alte persoane, mai ales cî nu sunt prezente, ghiolbanilor!- observ că voi doi ați dezvoltat o obsesie de-a dreptul maladivă pentru umila mea persoană. Rog nu mai dați cu pietre, nu sunt chiar așa de plin cu poame! În general, ar trebui să vă mai vedeți și de viața voastră, să vedeți ce anume vă împiedică să evoluați. Numai fiți atât de complexați! Învățați mai mult, munciți mai mult, fiți mai inteligenți și mai puțin frustrați și veți reuși. - mă plictisiți! Pa! 6 23
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 3, 2016 Ma plictisesti cu insistenta, zau, plateste cursuri de filozofie, iti explic unde dai in bara ca de cearta n-am chef.Nici rabdare. I-am retras toate beneficiile.... Intelegi greu si asta. Tot ce a primit pana acum, Amada inclusiv. Tu? Tu mi-o sugi si celorlalti la greu.Bine!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2016 Bine! Fuck off!
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Numai fiți atât de complexați! Învățați mai mult, munciți mai mult- mă plictisiți! Pa!*Nu mai Mult ti-a mai luat sa intri in victime mode. #Lache
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Degeaba a fost fiindca engleza nu stie... Stie si el cate ceva, d-astea de snobi, real life&c'mon&ok, nu e chiar asa de habarnist... As fi jurat ca va urma o postare tipic piconiana, cu explicatii, obisnuitul humblebrag si, evident, idei paranoide megalomanice si de persecutie.As fi zis-o, insa nu cred ca-l lasa orgoliul sa nu se explice...
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 3, 2016 Fuck off!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 bai ce pula mea, s-au smecherit si astia de la Fotolia.com.... Pentru vanzari pe stock photography nu mai ramane serios decat dreamstime.com.... Nici shutterstock nu mai e ce-a fost odata ! :rax2 :angry
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 bai ce pula mea, s-au smecherit si astia de la Fotolia.com.... Pentru vanzari pe stock photography nu mai ramane serios decat dreamstime.com.... Nici shutterstock nu mai e ce-a fost odata ! :rax2 :angryNimic nu mai este cum a fost 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 3, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 3, 2016 Stie si el cate ceva, d-astea de snobi, real life&c'mon&ok, nu e chiar asa de habarnist...As fi jurat ca va urma o postare tipic piconiana, cu explicatii, obisnuitul humblebrag si, evident, idei paranoide megalomanice si de persecutie.As fi zis-o, insa nu cred ca-l lasa orgoliul sa nu se explice... Cand te gandesti ca face toate astea ca sa nu cumva sa-si schimbe parerea anumiti membri,despre el,si sa cada de gâscă...vrea sa fie vazut ca fiind picon,nemuriciu' ...s-a pierdut o groaza de timp in a se crea o imaginea aici,pe forum,de ce ar lasa de la el,de ce ar recunoaste orgolii? Parca a editat si a adaugat ca se exprima in 3 limbi diferite,uitase initial,probabil..
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 3, 2016 Cand te gandesti ca face toate astea ca sa nu cumva sa-si schimbe parerea anumiti membri,despre el,si sa cada de gâscă...vrea sa fie vazut ca fiind picon,nemuriciu' ...s-a pierdut o groaza de timp in a se crea o imaginea aici,pe forum,de ce ar lasa de la el,de ce ar recunoaste orgolii? Parca a editat si a adaugat ca se exprima in 3 limbi diferite,uitase initial,probabil.. Chiar și-așa!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Nimic nu mai este cum a fost Asa este, draga fata Dar... nu prea e de ras Unde "merge" lumea de azi oare ? Spre "drum fara iesire" ? https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f8/Sans_issue.svg/2000px-Sans_issue.svg.png
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Asa este, draga fata Dar... nu prea e de ras Unde "merge" lumea de azi oare ? Spre "drum fara iesire" ? Unde poate !
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 3, 2016 Nimic nu mai este cum a fost ti-au cazut tatoaiele sub buric
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 ti-au cazut tatoaiele sub buricBine. 2
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Cand te gandesti ca face toate astea ca sa nu cumva sa-si schimbe parerea anumiti membri,despre el,si sa cada de gâscă...vrea sa fie vazut ca fiind picon,nemuriciu' ...s-a pierdut o groaza de timp in a se crea o imaginea aici,pe forum,de ce ar lasa de la el,de ce ar recunoaste orgolii? Parca a editat si a adaugat ca se exprima in 3 limbi diferite,uitase initial,probabil.. Dacã-l scoti din habitat, e terminat.De fiecare data cand e atins la corazon, se repliaza ca un coward (pentru picon, coward inseamna connard in franceza ) si arunca postari explicative, de parca ar fi cineva interesat, in afara de personajul din fata sa, din oglinda-oglinjoara cine e cel mai cel din tara si, absolument, omul din spatele userului, pitzicon. Daca se continua asa, poate pune poze cu el in costum de pioner, comandant de detasament, ca nu stiu cate schite ar mai putea inventa... Eu, unul, in viata mea fara de rost, nu am vazut un personaj mai trist. Stie limba de lemn?
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 3, 2016 Dacã-l scoti din habitat, e terminat. De fiecare data cand e atins la corazon, se repliaza ca un coward (pentru picon, coward inseamna connard in franceza ) si arunca postari explicative, de parca ar fi cineva interesat, in afara de personajul din fata sa, din oglinda-oglinjoara cine e cel mai cel din tara si, absolument, omul din spatele userului, pitzicon. Daca se continua asa, poate pune poze cu el in costum de pioner, comandant de detasament, ca nu stiu cate schite ar mai putea inventa... Eu, unul, in viata mea fara de rost, nu am vazut un personaj mai trist. Stie limba de lemn? Traducere destul de aiurea!În rest ... nu evoluezi deloc, dimpotrivă!lache
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Pfff, m-a subestimat iar!Am gasit (primit) un job aproape sigur, trebuia doar sa fac un efort minim sa-l iau...Si primesc acea expresie de mila... Trust, futu-ti, in me!Fine. Basta tot ce i s-a oferit, nu crede ca i s-a oferit, zice ca e destept el...Eu iau inapo tot, sa fie destept cum l-am gasit. Era doar parsiv. Ceai Amandino, s-a si rupt lantul de iubire ?????? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum