money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 6, 2016 Iti tin pumnii maine la interviu 4 6
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2016 Iti tin pumnii maine la interviu Nici nu stii cat apreciez asta.Multumesc frumos! 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 6, 2016 Te mananca? Am antrenament. O ciorba de burta, un masaj, un futai daca am cu ce... Fresh sunt maine! Baftă mâine! 5 23
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 7, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 7, 2016 Discutie in capul lui klm: Ba,eu cred ca-mi bag pula-n el de sclavism,nu mai e o fantezie ascunsa...decat sa-mi lege coaiele cu sfoara pana se invinetesc,mai bine umblu in pula goala,singur prin casa,cu ele balanganind de pe un picior pe celalalt,in voie...decat sa ma trimita sa cumpar bors,mai bine ma plimb prin parc sau joc un poker cu amicii mei,si bag un maggi la plic apoi...decat sa ma traga de par,cu forta,sa o ling jos,mai bine imi iau o inghetata,si ma bucur de ea langa fantana arteziana...Bvo klm,doar nu traiesti 100 de vieti. Daca toata lumea ar intra deep in zicala aia,cu ce tie nu-ti place,altuia nu-i face(din toate punctele de vedere,cat si ipostazele ),intr-adevar,'raiul 'ar castiga detasat in fata 'iadului',o lume mai buna,sau macar mai open minded...si nu am mai sta sa ne victimizam,real ori virtual...plus ca cica schimbrea vine din tine,first,nu sa astepti sa schimbi pe altul,ca sa-ti fie tie bine. ...da-o-n mortii ei de compasiune,tipă cheloo de la parazitii,undeva din grajd....... 1 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2016 Discutie in capul lui klm: Ba,eu cred ca-mi bag pula-n el de sclavism,nu mai e o fantezie ascunsa...decat sa-mi lege coaiele cu sfoara pana se invinetesc,mai bine umblu in pula goala,singur prin casa,cu ele balanganind de pe un picior pe celalalt,in voie...decat sa ma trimita sa cumpar bors,mai bine ma plimb prin parc sau joc un poker cu amicii mei,si bag un maggi la plic apoi...decat sa ma traga de par,cu forta,sa o ling jos,mai bine imi iau o inghetata,si ma bucur de ea langa fantana arteziana...Bvo klm,doar nu traiesti 100 de vieti. Daca toata lumea ar intra deep in zicala aia,cu ce tie nu-ti place,altuia nu-i face(din toate punctele de vedere,cat si ipostazele ),intr-adevar,'raiul 'ar castiga detasat in fata 'iadului',o lume mai buna,sau macar mai open minded...si nu am mai sta sa ne victimizam,real ori virtual...plus ca cica schimbrea vine din tine,first,nu sa astepti sa schimbi pe altul,ca sa-ti fie tie bine. ...da-o-n mortii ei de compasiune,tipă cheloo de la parazitii,undeva din grajd....... Ptiu, sa nu te deochii de baiat destept! Nu trebuia sa-l schimb, era bine asa ametit cum era, nu? Sa rezolv azi o problemutza si discutam altfel.Nu mai stiu de cate ori am incercat sa ma ridic si am fost bagata la loc in mocirla...De data asta nu mai tine. OT: Oarecum odihnita, s-a mai schimbat un pic imaginea din oglinda...Nu prea stiu ce sa fac cu hormonii, dar sa le iau pe rand, ajung si la ei.
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 7, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 7, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13310383_1641025022886581_7851028479414747099_n.jpg?oh=0c6bf57dc09f082d3f127c4bfe87bd88&oe=57D9BE23 2
ceaica Reputație: 875 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iunie 7, 2016 Asteptand rezultatul Amadei,mai ceva ca notele la bac ale propriilor copiiBafta 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 7, 2016 Te mananca? Am antrenament. O ciorba de burta, un masaj, un futai daca am cu ce... Fresh sunt maine! 1 14
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Iunie 7, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Iunie 7, 2016 Asteptand rezultatul Amadei,mai ceva ca notele la bac ale propriilor copiiBafta Nu cunoşti? Ăia e proşti, vor s-o fută că doar d-aia o angajează, ea e prea capabilă pentru un post de câcat, alea de manageri s-au terminat, aşa că se ineacă cu absolut şi vorbeşte singură pă forum
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 7, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 7, 2016 Nu cunoşti? Ăia e proşti, vor s-o fută că doar d-aia o angajează, ea e prea capabilă pentru un post de câcat, alea de manageri s-au terminat, aşa că se ineacă cu absolut şi vorbeşte singură pă forumCând ai posibilitatea să taci , profită la maximum de ea ! 2
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Iunie 7, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Iunie 7, 2016 Când ai posibilitatea să taci , profită la maximum de ea ! Când ai posibilitatea să-ţi speli blugii, fă-o. Sclavete 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2016 Asteptand rezultatul Amadei,mai ceva ca notele la bac ale propriilor copiiBafta Primul pas e facut, mai e unul si incep serviciul.Nu am nici un dubiu, a trebuit doar sa ignor subestimarea celorlalti...Salariul ma asteptam sa fie cat e, dar sunt alte beneficii, mai ales ca o sa-mi pun mintea la ceva util, nu balarii pe aici... Nu cunoşti? Ăia e proşti, vor s-o fută că doar d-aia o angajează, ea e prea capabilă pentru un post de câcat, alea de manageri s-au terminat, aşa că se ineacă cu absolut şi vorbeşte singură pă forum Manca-mi-ai curu'! 3 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 7, 2016 cam asa..
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 7, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 7, 2016 Ptiu, sa nu te deochii de baiat destept! Nu trebuia sa-l schimb, era bine asa ametit cum era, nu? Sa rezolv azi o problemutza si discutam altfel.Nu mai stiu de cate ori am incercat sa ma ridic si am fost bagata la loc in mocirla...De data asta nu mai tine. OT: Oarecum odihnita, s-a mai schimbat un pic imaginea din oglinda...Nu prea stiu ce sa fac cu hormonii, dar sa le iau pe rand, ajung si la ei. Nu il vad pepersonajul klm sa se victimizeze pe aici,ori sa astepte aprecieri,ori sa vorbeasca singur,si cu anumite voci in acelasi timp...adica de ce nu ai fi tu ametita,de ce e altu'?Ca trecutul nu a fost bland cu tine,ca n-ai avut ce au avut altii,inclusiv noroc ,iar asta te-a intarit,ai capatat experienta de viata #taf si esti in masura sa schimbi oameni?Poate tu esti debusolata,nu te-ai gandit la chestia aceasta? 4
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 7, 2016 Primul pas e facut, mai e unul si incep serviciul.Nu am nici un dubiu, a trebuit doar sa ignor subestimarea celorlalti...Salariul ma asteptam sa fie cat e, dar sunt alte beneficii, mai ales ca o sa-mi pun mintea la ceva util, nu balarii pe aici... Manca-mi-ai curu'! Bravo! 5 23
eovidiu97 Reputație: 4 Postat Iunie 7, 2016 Oras:dorna Oras:dorna Postat Iunie 7, 2016 Alcoolul face rau la sănătate colega! Vad ca nu te-ai trezit, esti euforic in continuare. S-a răsturnat vreo damigeana de alcool pe lângă tine si ti-a obturat obiectivul?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 La ce mai e buna cafeaua ? La developat filme foto http://content.photojojo.com/wp-content/uploads/2009/03/pour.jpg 2
d u c u Reputație: 76 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 7, 2016 bine. sper sa fut ceva
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Primul pas e facut, mai e unul si incep serviciul.Nu am nici un dubiu, a trebuit doar sa ignor subestimarea celorlalti...Salariul ma asteptam sa fie cat e, dar sunt alte beneficii, mai ales ca o sa-mi pun mintea la ceva util, nu balarii pe aici... Manca-mi-ai curu'! Macat-AR pICON,
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 7, 2016 Nu il vad pepersonajul klm sa se victimizeze pe aici,ori sa astepte aprecieri,ori sa vorbeasca singur,si cu anumite voci in acelasi timp...adica de ce nu ai fi tu ametita,de ce e altu'?Ca trecutul nu a fost bland cu tine,ca n-ai avut ce au avut altii,inclusiv noroc ,iar asta te-a intarit,ai capatat experienta de viata #taf si esti in masura sa schimbi oameni?Poate tu esti debusolata,nu te-ai gandit la chestia aceasta? Klm se joacă cu o idee, ideea de personalitate dublă... ceva gen trinitate. 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 7, 2016 Klm se joacă cu o idee, ideea de personalitate dublă... ceva gen trinitate.doar femeile au trinitatea holistica gura-pizda-cur
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 7, 2016 doar femeile au trinitatea holistica gura-pizda-curnu are nici o legatura... in mintea lui. Chiar nu pricepi... 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 7, 2016 nu are nici o legatura... in mintea lui. Chiar nu pricepi...dupa 12 ore pe forex pricep mai greu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Ca tot s-a vorbit pe aici de interviu...Prea tare :laugh2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum