klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 8, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 8, 2016 am intalnire cu o fată frumoasa. este vorba de Amada-bineinteles
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2016 Cio face Amandina? p.s mã doare capu' Excelent! Ti-a trecut durerea de cap? 1 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2016 Deci am experienta de viata, dar spui ca nu pot schimba o persoana fara experienta? Ametita am fost intentionat, e o mica mare diferenta. Ceva mai tarziu sper sa introduc lucrurile in normal definitiv si sa tina ceva mai mult de 2 zile.Imi place sa-l vad mai linistit acum ca vede o luminita in capatul tunelului si nu mai face atacuri de panica...Mi-a trebuit fortza, nu gluma, sa arunc o persoana la mal, care inecandu-se se urca pe mine... Cine vrea intelege, mi-a trecut faza cu explicatul. Ce aia experienta de viata? ...Nu-i viata in sine o experienta?Nu ti-a cerut nimeni explicatii,le-ai oferit singura,cu lux de amanunte.
mariusrfr Reputație: 911 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 8, 2016 Cum ma simt astazi....?Ciudat, confuz...
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Iunie 8, 2016 Cum ma simt astazi....?Ciudat, confuz...de la vreme. cand soare cand ploaie.
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Iunie 8, 2016 plictisita ma simt astazi. astept sa inchei programul cu clientii
mariusrfr Reputație: 911 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 8, 2016 de la vreme. cand soare cand ploaie.Oare...?Eu nu cred :-(
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Iunie 8, 2016 zic si eu...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2016 Ce aia experienta de viata? ...Nu-i viata in sine o experienta?Nu ti-a cerut nimeni explicatii,le-ai oferit singura,cu lux de amanunte. Prea te dai de gol ca te-am marcat... N-ar fi nimic daca nu te chinuiai atat s-o ascunzi si aparent o dai in "injectii" la figurat... Viata in sine e un cumul de experiente (trairi), iar maturizarea inseamna sa obtii experienta in viata (cunostinte).O seara frumoasa! 1 2
mariusrfr Reputație: 911 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 8, 2016 zic si eu...Bine ar fi sa ai dreptate..
ceaica Reputație: 875 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iunie 8, 2016 plictisita ma simt astazi. astept sa inchei programul cu clientii Bugetara????Nu-i mai ok sa inchei si sa revii cand te simti in forma?
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Iunie 8, 2016 pe aproape. ma tine o programare. deh, sunt femeie serioasa
ceaica Reputație: 875 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iunie 8, 2016 pe aproape. ma tine o programare. deh, sunt femeie serioasaMacar fa-i si tu o reducere sau fa ceva ce nu ai in meniu de obicei, ca daca nu iese FUTUT si mai si citeste pe aici sa vezi ce recenzie negativa iti capeti
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 8, 2016 Cum ma simt astazi....?Ciudat, confuz...Știm. 5 23
mariusrfr Reputație: 911 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 8, 2016 Știm. Tu repede, chiar ma intrebam cand ai sa apari :-))
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 8, 2016 Tu repede, chiar ma intrebam cand ai sa apari :-))Ai avut răspunsul. Probleme?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 'mi-as ceva in :rax2 https://www.chinatechnews.com/wp-content/uploads/china-post-logo.jpg La cate milioane de colete/zi au aia de sortat acolo, imi ajunge coletul "la anu"... :rax2 http://galeri12.uludagsozluk.com/599/china-post_705755.jpg
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 'mi-as ceva in :rax2 La cate milioane de colete/zi au aia de sortat acolo, imi ajunge coletul "la anu"... :rax2 Man, am peste 50 de comenzi facute in China, de pe 5-6 site-uri diferite. Absolut toate au fost onorate. Am avut si produs care a ajuns dupa 3-4 luni, da' a ajuns.Daca te pot ajuta cu ceva, da-mi de veste.LE: vezi ca cel mai mult timp se pierde la noi; galatean/provincial fiind, ai belit coclenderu'
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2016 Man, am peste 50 de comenzi facute in China, de pe 5-6 site-uri diferite. Absolut toate au fost onorate. Am avut si produs care a ajuns dupa 3-4 luni, da' a ajuns.Daca te pot ajuta cu ceva, da-mi de veste.LE: vezi ca cel mai mult timp se pierde la noi; galatean/provincial fiind, ai belit coclenderu' As fi interesata.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 As fi interesata. Si ce mai astepti? PM si raspund maine, cu prima ocazie.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2016 Si ce mai astepti? PM si raspund maine, cu prima ocazie. Deal! PM maine ca azi iar sunt enervata... Pup! 2
d u c u Reputație: 76 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 8, 2016 Obosit; ma bag la somn ca maine ma asteapta o zi de cosmar. Noapte buna!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 8, 2016 ma apuca oarecum o stare golaneasca.....de baut nu pot sa beau ca o sa mi se faca rau, droguri nu consum si nu le sufar, prozac nu pot lua la ora asta ca ma urc direct pe pereti, de iesit as putea iesi dar sunt tare trasa la fata dupa betia nerusinata de ieri si zero chef sa ma aranjez.... totusi nu am astampar. simt nevoia sa fac ceva cu adevarat distractiv si nu stiu ceit's so unlike me sa fiu eu in pana asta de idei
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 8, 2016 am gasit solutia perfecta pt mine in situatia data :Daoleu sunt asa mandra de mine cand am apucaturi din astea hazlii si spontane .maxim imi place de mine cand am pofta de nefacutesa purcedem deci sa ne distram ))))))))) 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 8, 2016 ma apuca oarecum o stare golaneasca.....de baut nu pot sa beau ca o sa mi se faca rau, droguri nu consum si nu le sufar, prozac nu pot lua la ora asta ca ma urc direct pe pereti, de iesit as putea iesi dar sunt tare trasa la fata dupa betia nerusinata de ieri si zero chef sa ma aranjez.... totusi nu am astampar. simt nevoia sa fac ceva cu adevarat distractiv si nu stiu ceit's so unlike me sa fiu eu in pana asta de ideiFute-te. 6 23
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum