Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ultima zi de asteptare... dupa plec, nici nu mai vreau sa sune, sincer.

Se cicatrizeaza si ultimele trairi...

Am mai adanci de atat.

N-am timp sa ma vindec, asta este, secolul vitezei si sabii... :)

Numai bine! Multi meritati... eu sunt cam... sa pot face ceva... In ce ma priveste, am fost scoasa la ultima suta din te miri ce... 9 vieti deja le-am trait, m-a scos si din masina rasturnata de 2 ori, declarata 80% distrusa... am avut niste zgarieturi, atat. Fisura din lovirea in volan a durat ceva, dar osul se intareste cand e fisurat...  :laugh2

Pupici!  :hug1  (Maine poate fi mai rau, traieste azi!)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ultima zi de asteptare... dupa plec, nici nu mai vreau sa sune, sincer.

Se cicatrizeaza si ultimele trairi...

Am mai adanci de atat.

N-am timp sa ma vindec, asta este, secolul vitezei si sabii... :)

Numai bine! Multi meritati... eu sunt cam... sa pot face ceva... In ce ma priveste, am fost scoasa la ultima suta din te miri ce... 9 vieti deja le-am trait, m-a scos si din masina rasturnata de 2 ori, declarata 80% distrusa... am avut niste zgarieturi, atat. Fisura din lovirea in volan a durat ceva, dar osul se intareste cand e fisurat...  :laugh2

Pupici!  :hug1  (Maine poate fi mai rau, traieste azi!)

Sa nu te plictisești, eu azi merg p-aici în vacanță la un izvor de apă foarte bun, e la câțiva pasi de casa. Uite sa o facem ca la fbpost-143417-0-29674200-1465524776_thumb.jpgpost-143417-0-88052500-1465524816_thumb.jpg
  • Like 5
  • Minus 4
Postat

"Dragule", de dimineata?!  :slap2

Mesajul cu "Eu nu te fut" era sa ma enerveze, intelege ca are cine, faci ca o muiere cu razbunari lamentabile ca sa aiba motiv barbatul sa futa altele...

Am spus  si repet: Esti **spam editat**. Indiferent cat de hain esti eu o spun ca o constatare, nu rautate.

Dai vina pe mine pentru ce esti?!

Eu am incercat sa te schimb... proasta idee. Aici da, am gresit. Iti schimbi doar blana...

Sa fii **spam editat** nu inseamna sa fii neaparat brutal, acuzatia zici ca e grava, de acord, este, doar ca eu am vazut atatea incat...

**spam editat** inseamna si libidinos, si genul care ia cu lugu-lugu, genul care-ti rascoleste in suflet pentru ca, cauta puritate, nu vulgaritate...

E mult de explicat si nu mai am chef! Iar daca constatarea mea te deranjeaza, mai sa fie, bineinteles ca nici nu te gandesti cat m-a deranjat pe langa alte tampenii ale tale...

De dimineata te certi cu mine pentru ce am spus ieri dimineata?!

Ai fost declarat **spam editat** si de fosta cu propriul copil!!!!!!

Spun si eu ca esti, dar imi spui rastit ca nu-i adevarat si ca eu ti-o pun in brate! Ca razbunare?

Eu nu ma razbun, are cine sa te pedepseasca.

Ai zis ca stand in cochilie si vorbind putin nimeni nu afla cine esti... Mie nu-mi scapa prea mult.

Fosta intuitiv nu te mai lasa cu copilul, eu iti explicam si logic.

Acum aia iti da cu flit, eu imi bag ceva in toata sarada ta... esti suparat?! Te schimba asta cu ceva? Nu.

Cauta urmatoarea victima. Eu "victima", cum m-ai numit, nu sunt.

Postat

Nu ajung nicaieri daca ma enervez iar.  :no2

Pana si la una din fantezii imi explica "sa stai asa cu talpile in sus ca un copil...".  :slap2

Da' nu-i adevarat nimic!

Sanatate! Pentru asta nu se dau pastile, dar are altele pentru care primeste mai multe pe zi.

Postat

Nu mai plec din tara, incep serviciul.

S-au taraganat mai mult decat era cazul, dar rezultatul e cel asteptat, de mine cel putin.

Sa vad ce fac si cu casa, in conditiile date nu se sta.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

S-au taraganat mai mult decat era cazul, dar rezultatul e cel asteptat, de mine cel putin.

Succesuri ;)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu ajung nicaieri daca ma enervez iar. :no2

Pana si la una din fantezii imi explica "sa stai asa cu talpile in sus ca un copil...". :slap2

Da' nu-i adevarat nimic!

Sanatate! Pentru asta nu se dau pastile, dar are altele pentru care primeste mai multe pe zi.

Cu tălpile... uite de dimineata cat fierbea apa pt. cafea!post-143417-0-59741900-1465542930_thumb.jpgpost-143417-0-59672800-1465542946_thumb.jpgpost-143417-0-25807700-1465542959_thumb.jpg
  • Like 5
  • Minus 4
Postat

Succesuri ;)

Merci!  :hug1

N-am un pic de bucurie, stiu ce calvar ma asteapta... iar cel carui i-ai luat apararea la un moment dat ma fute la creier si acum.

Am responsabilitati. O sa ma bucur poate intr-o zi...

Nu pot face minunea sa alerg azi dupa cazier si analize, mi-a taiat elanul de la prima ora si nu s-a terminat inca...  :slap2

Ma pun la punct pana luni si rezolv tot.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Felicitări și la mai mare!
  • Like 5
  • Minus 23
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Nu ajung nicaieri daca ma enervez iar.  :no2

Pana si la una din fantezii imi explica "sa stai asa cu talpile in sus ca un copil...".  :slap2

Da' nu-i adevarat nimic!

Caelem la brutărie, zic

• Like 2
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Bravo. Felicitari.

Nu te certa cu seful. Nu intarzia la job. Sa nu pleci cu juma de ora inainte de terminarea programului pe motiv ca-i aglomerat. Sa fumezi doar in spatii permise. Nu arunca in oameni cu pungi cu apa de la etaj!

• Like 2
  • Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Bravo. Felicitari.

Nu te certa cu seful. Nu intarzia la job. Sa nu pleci cu juma de ora inainte de terminarea programului pe motiv ca-i aglomerat. Sa fumezi doar in spatii permise. Nu arunca in oameni cu pungi cu apa de la etaj!

Si cele mai importante:

1 NU IESI LA BAUT CU SEFUL

1 DACA TOTUSI IESI LA BAUT CU SEFUL NU IL INBATA

Postat

Bravo. Felicitari.

:laugh2 Ce-ti mai place...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Daca nu eram punctuala ma angaja Pulea Spataru'!  :laugh2

Am voie 5 tigari pe tura si multa munca!  :laugh2

:hug1

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator stau de sase
Postat

:laugh2 Ce-ti mai place...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Daca nu eram punctuala ma angaja Pulea Spataru'!  :laugh2

Am voie 5 tigari pe tura si multa munca!  :laugh2

:hug1

Esti smechera daca faci tot ce zici + sa nu mai dai din casa, indiferent de cate pacate are Klm-ul.

• Oras:worldwide
Postat

Bravo. Felicitari.

nu infige cutteru in oameni de la munca!!!  :laugh2

• Like 1
Postat

Esti smechera daca faci tot ce zici + sa nu mai dai din casa, indiferent de cate pacate are Klm-ul.

Voiai sa explodez?!  :laugh2

In general sunt persoana de incredere si siguranta... la razboi cu mine se cam schimba situatia...

Nu scriam atat daca eram crezuta de la inceput si sincer, nu mai vorbea nimeni cu mine, am vorbit singura...

Asta este. 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Voiai sa explodez?!  :laugh2

In general sunt persoana de incredere si siguranta... la razboi cu mine se cam schimba situatia...

Nu scriam atat daca eram crezuta de la inceput si sincer, nu mai vorbea nimeni cu mine, am vorbit singura...

Asta este. 

:laugh2  :laugh2

eu cand eram la birou ma relaxam infigand piuneze de alea in postituri cand imi puneam tot soiul de remindere in fata. dar nu intepam odata,ci de cateva ori consecutiv si cu ura ca oamenii schizo de radeau toti in juru meu. zici ca injunghiam cu ele

Vizitator stau de sase
Postat

nu infige cutteru in oameni de la munca!!!  :laugh2

N-am nicio problema cu oamenii care muncesc.

• Like 1

Postat

M-am... Nu pricep aparitia langa mine, statul ca o stafie...

Sufletele nu se fut!

Nu faci decat sa ma stresezi si sa-mi dai motiv sa te...

Un moment de bucurie si...

Mi-as pula in retardati!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...