n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 Ultima zi de asteptare... dupa plec, nici nu mai vreau sa sune, sincer.Se cicatrizeaza si ultimele trairi...Am mai adanci de atat.N-am timp sa ma vindec, asta este, secolul vitezei si sabii... Numai bine! Multi meritati... eu sunt cam... sa pot face ceva... In ce ma priveste, am fost scoasa la ultima suta din te miri ce... 9 vieti deja le-am trait, m-a scos si din masina rasturnata de 2 ori, declarata 80% distrusa... am avut niste zgarieturi, atat. Fisura din lovirea in volan a durat ceva, dar osul se intareste cand e fisurat... Pupici! (Maine poate fi mai rau, traieste azi!)
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 10, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 10, 2016 Ultima zi de asteptare... dupa plec, nici nu mai vreau sa sune, sincer.Se cicatrizeaza si ultimele trairi...Am mai adanci de atat.N-am timp sa ma vindec, asta este, secolul vitezei si sabii... Numai bine! Multi meritati... eu sunt cam... sa pot face ceva... In ce ma priveste, am fost scoasa la ultima suta din te miri ce... 9 vieti deja le-am trait, m-a scos si din masina rasturnata de 2 ori, declarata 80% distrusa... am avut niste zgarieturi, atat. Fisura din lovirea in volan a durat ceva, dar osul se intareste cand e fisurat... Pupici! (Maine poate fi mai rau, traieste azi!)Sa nu te plictisești, eu azi merg p-aici în vacanță la un izvor de apă foarte bun, e la câțiva pasi de casa. Uite sa o facem ca la fb 5 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 "Dragule", de dimineata?! Mesajul cu "Eu nu te fut" era sa ma enerveze, intelege ca are cine, faci ca o muiere cu razbunari lamentabile ca sa aiba motiv barbatul sa futa altele...Am spus si repet: Esti **spam editat**. Indiferent cat de hain esti eu o spun ca o constatare, nu rautate.Dai vina pe mine pentru ce esti?!Eu am incercat sa te schimb... proasta idee. Aici da, am gresit. Iti schimbi doar blana...Sa fii **spam editat** nu inseamna sa fii neaparat brutal, acuzatia zici ca e grava, de acord, este, doar ca eu am vazut atatea incat...**spam editat** inseamna si libidinos, si genul care ia cu lugu-lugu, genul care-ti rascoleste in suflet pentru ca, cauta puritate, nu vulgaritate...E mult de explicat si nu mai am chef! Iar daca constatarea mea te deranjeaza, mai sa fie, bineinteles ca nici nu te gandesti cat m-a deranjat pe langa alte tampenii ale tale...De dimineata te certi cu mine pentru ce am spus ieri dimineata?!Ai fost declarat **spam editat** si de fosta cu propriul copil!!!!!!Spun si eu ca esti, dar imi spui rastit ca nu-i adevarat si ca eu ti-o pun in brate! Ca razbunare?Eu nu ma razbun, are cine sa te pedepseasca.Ai zis ca stand in cochilie si vorbind putin nimeni nu afla cine esti... Mie nu-mi scapa prea mult.Fosta intuitiv nu te mai lasa cu copilul, eu iti explicam si logic.Acum aia iti da cu flit, eu imi bag ceva in toata sarada ta... esti suparat?! Te schimba asta cu ceva? Nu.Cauta urmatoarea victima. Eu "victima", cum m-ai numit, nu sunt.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 Nu ajung nicaieri daca ma enervez iar. Pana si la una din fantezii imi explica "sa stai asa cu talpile in sus ca un copil...". Da' nu-i adevarat nimic!Sanatate! Pentru asta nu se dau pastile, dar are altele pentru care primeste mai multe pe zi.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 Nu mai plec din tara, incep serviciul.S-au taraganat mai mult decat era cazul, dar rezultatul e cel asteptat, de mine cel putin.Sa vad ce fac si cu casa, in conditiile date nu se sta. 1 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 10, 2016 Nu mai plec din tara, incep serviciul.S-au taraganat mai mult decat era cazul, dar rezultatul e cel asteptat, de mine cel putin.Sa vad ce fac si cu casa, in conditiile date nu se sta. Succesuri 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 10, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 10, 2016 Nu ajung nicaieri daca ma enervez iar. Pana si la una din fantezii imi explica "sa stai asa cu talpile in sus ca un copil...". Da' nu-i adevarat nimic!Sanatate! Pentru asta nu se dau pastile, dar are altele pentru care primeste mai multe pe zi.Cu tălpile... uite de dimineata cat fierbea apa pt. cafea! 5 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 Succesuri Merci! N-am un pic de bucurie, stiu ce calvar ma asteapta... iar cel carui i-ai luat apararea la un moment dat ma fute la creier si acum.Am responsabilitati. O sa ma bucur poate intr-o zi...Nu pot face minunea sa alerg azi dupa cazier si analize, mi-a taiat elanul de la prima ora si nu s-a terminat inca... Ma pun la punct pana luni si rezolv tot.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 10, 2016 Nu mai plec din tara, incep serviciul.S-au taraganat mai mult decat era cazul, dar rezultatul e cel asteptat, de mine cel putin.Sa vad ce fac si cu casa, in conditiile date nu se sta.Felicitări și la mai mare! 5 23
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 10, 2016 foarte odihnita. am dormit pana acum 1
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Iunie 10, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Iunie 10, 2016 Nu ajung nicaieri daca ma enervez iar. Pana si la una din fantezii imi explica "sa stai asa cu talpile in sus ca un copil...". Da' nu-i adevarat nimic!Sanatate! Pentru asta nu se dau pastile, dar are altele pentru care primeste mai multe pe zi. Caelem la brutărie, zic 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 10, 2016 Caelem la brutărie, zic Sã-l bãgãm în ședințã, zic 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2016 Postat Iunie 10, 2016 Nu mai plec din tara, incep serviciul.S-au taraganat mai mult decat era cazul, dar rezultatul e cel asteptat, de mine cel putin.Sa vad ce fac si cu casa, in conditiile date nu se sta. Bravo. Felicitari. Nu te certa cu seful. Nu intarzia la job. Sa nu pleci cu juma de ora inainte de terminarea programului pe motiv ca-i aglomerat. Sa fumezi doar in spatii permise. Nu arunca in oameni cu pungi cu apa de la etaj! 2
ceaica Reputație: 875 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Iunie 10, 2016 Bravo. Felicitari. Nu te certa cu seful. Nu intarzia la job. Sa nu pleci cu juma de ora inainte de terminarea programului pe motiv ca-i aglomerat. Sa fumezi doar in spatii permise. Nu arunca in oameni cu pungi cu apa de la etaj!Si cele mai importante:1 NU IESI LA BAUT CU SEFUL1 DACA TOTUSI IESI LA BAUT CU SEFUL NU IL INBATA
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 Bravo. Felicitari. Nu te certa cu seful. Nu intarzia la job. Sa nu pleci cu juma de ora inainte de terminarea programului pe motiv ca-i aglomerat. Sa fumezi doar in spatii permise. Nu arunca in oameni cu pungi cu apa de la etaj! Ce-ti mai place... Daca nu eram punctuala ma angaja Pulea Spataru'! Am voie 5 tigari pe tura si multa munca! 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 Ei, nu stiu...
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2016 Postat Iunie 10, 2016 Ce-ti mai place... Daca nu eram punctuala ma angaja Pulea Spataru'! Am voie 5 tigari pe tura si multa munca! Esti smechera daca faci tot ce zici + sa nu mai dai din casa, indiferent de cate pacate are Klm-ul.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 10, 2016 Bravo. Felicitari. Nu te certa cu seful. Nu intarzia la job. Sa nu pleci cu juma de ora inainte de terminarea programului pe motiv ca-i aglomerat. Sa fumezi doar in spatii permise. Nu arunca in oameni cu pungi cu apa de la etaj!nu infige cutteru in oameni de la munca!!! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 Esti smechera daca faci tot ce zici + sa nu mai dai din casa, indiferent de cate pacate are Klm-ul. Voiai sa explodez?! In general sunt persoana de incredere si siguranta... la razboi cu mine se cam schimba situatia...Nu scriam atat daca eram crezuta de la inceput si sincer, nu mai vorbea nimeni cu mine, am vorbit singura...Asta este. 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 Mai conteaza de ce?Eu stiu de ce.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 10, 2016 Voiai sa explodez?! In general sunt persoana de incredere si siguranta... la razboi cu mine se cam schimba situatia...Nu scriam atat daca eram crezuta de la inceput si sincer, nu mai vorbea nimeni cu mine, am vorbit singura...Asta este. eu cand eram la birou ma relaxam infigand piuneze de alea in postituri cand imi puneam tot soiul de remindere in fata. dar nu intepam odata,ci de cateva ori consecutiv si cu ura ca oamenii schizo de radeau toti in juru meu. zici ca injunghiam cu ele
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2016 Postat Iunie 10, 2016 nu infige cutteru in oameni de la munca!!! N-am nicio problema cu oamenii care muncesc. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 10, 2016 N-am nicio problema cu oamenii care muncesc.nu tu, am completat pt amada 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 Nu credeam, dar e surprinzator, placut, exaltant, cineva se bucura pentru mine... De fapt Va pupacesc! 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2016 M-am... Nu pricep aparitia langa mine, statul ca o stafie...Sufletele nu se fut!Nu faci decat sa ma stresezi si sa-mi dai motiv sa te...Un moment de bucurie si...Mi-as pula in retardati!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum