n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2016 Uneori pari un copil.... si e foarte bine dacă te bucuri si tu si esti constientă si tu. Însă în limbaj dacă nu o dai în ceva artistic, o creație ceva, se produce între subconștient si constient o mica rupere, o intrerupere, un hiatus... bănuiesc ca o faci pentru sa poți uita. Dar ceva sa nu uiți, uite eu sunt exemplu viu.... memoria si amintirile au mai multe valente si scopuri, eu m-am nascut uitand(sunt constientă de aceasta), insa de-a lungul timpului am realizat ca si aceasta poate sa fie in bun uz, chiar... un talent rar. Bănuiam ca fascinația mea este necunoscutul, pentru că acesta "facea" apel la curajul meu... însă realizez ca nu acesta ma misca mai tare decât ar putea infinitul. Având aceasta optică, ma gândesc ca poate asa o să găsesc resursele pentru ceea ce-mi propun. Dar cunosti cum e treaba cu infinitul? Daca nu alegeam sa ma întrebi tu, alta stea isi croia drum si i-as fi dat alt nume pentru ca sa sa pice pe alt cer... si daca cineva m-ar fi intrebat ce cer, as spune simplu: despre ce vorbim aici... Nici nu ma asteptam la altceva. Am reusit sa dorm pana la ora asta. :waytogoIn seara asta ma la greu! Mare fraiera am fost, dar orice inceput are si sfarsit."Eu nu te fut!" nu se uita.Sa rezolv cu actele de angajare, apoi gazda... sentimente nu mai am.Unele faze deja ma fac doar sa rad de ridicolul lor...
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 11, 2016 Cumva FB_IMG_14656364671312438.jpgCe e aia?
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 11, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 11, 2016 Nici nu ma asteptam la altceva. Am reusit sa dorm pana la ora asta. :waytogoIn seara asta ma la greu! Mare fraiera am fost, dar orice inceput are si sfarsit."Eu nu te fut!" nu se uita.Sa rezolv cu actele de angajare, apoi gazda... sentimente nu mai am.Unele faze deja ma fac doar sa rad de ridicolul lor... Esențial e ca nu doar tu rezolvi... 😅 tot universul arde pentru, si numai pentru! Normal este ca acum, sa merg si sa mănânc visine... apoi sa dorm doua ore.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 11, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 11, 2016 Ce e aia? Cand prinde viteza masina... ia in reluare timpul si-l face plin de mici liniute, infinite.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2016 Esențial e ca nu doar tu rezolvi... tot universul arde pentru, si numai pentru! Normal este ca acum, sa merg si sa mănânc visine... apoi sa dorm doua ore. Fiecare e cu ale sale. Unii cu probleme mult mai grave...Inca dorm pe mine, n-am chef de scris. Iar am aruncat 2 sticle de lapte in termen, dar acre... Naiba stie unde le tine pana le aduce acasa.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 11, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 11, 2016 Fiecare e cu ale sale. Unii cu probleme mult mai grave...Inca dorm pe mine, n-am chef de scris. Iar am aruncat 2 sticle de lapte in termen, dar acre... Naiba stie unde le tine pana le aduce acasa. 😂 Asa ceva... sa creezi, pe unde iti umbla mintea. Am si eu lapte, dar nu de la magazin... o sa pun un litru la acrit... daca nu a pus domnisoara afectată de tonul vocii mele, deja. Vocea mea/ nu face altceva decat sa dea din ea/ pe mine... ceea ce tie nu-ti vine/ de la sine sa crezi o minune/ ca poate sa sune din inima cu lumina/ bla,bla...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2016 Asa ceva... sa creezi, pe unde iti umbla mintea. Am si eu lapte, dar nu de la magazin... o sa pun un litru la acrit... daca nu a pus domnisoara afectată de tonul vocii mele, deja. Vocea mea/ nu face altceva decat sa dea din ea/ pe mine... ceea ce tie nu-ti vine/ de la sine sa crezi o minune/ ca poate sa sune din inima cu lumina/ bla,bla... Eu nu creez. Realitatea e destul de socanta sa mai inventez si eu. Se plange ca un milog acum ca-l doare capul dupa capacele de aseara... Poate, poate mi se face mila... Nu i-a placut cu Amada sufletista, sa ia Stapana Amada! Se da lovit acum, uita ce mi-a facut pana acum... Lui sa-i fie bine, de restul nu-i pasa.As sta si cu o femeie, dar nu tolerez pizde ca el care-mi toaca nervii si-mi cauta slabiciunile...Pe zi ce trecea devenea mai diabolic, a uitat ca si eu pot fi sadica.E lovit saracutzu', cand mi-a fost rau, nu gluma, suferea de indiferenta.Eheeee, impresiile de manipulator daca nu trec cu vorba buna, nici ton ridicat, dau si cu pumnul! Creatia asta de thriller ti-a placut?
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 11, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 11, 2016 Eu nu creez. Realitatea e destul de socanta sa mai inventez si eu. Se plange ca un milog acum ca-l doare capul dupa capacele de aseara... Poate, poate mi se face mila... Nu i-a placut cu Amada sufletista, sa ia Stapana Amada! Se da lovit acum, uita ce mi-a facut pana acum... Lui sa-i fie bine, de restul nu-i pasa.As sta si cu o femeie, dar nu tolerez pizde ca el care-mi toaca nervii si-mi cauta slabiciunile...Pe zi ce trecea devenea mai diabolic, a uitat ca si eu pot fi sadica.E lovit saracutzu', cand mi-a fost rau, nu gluma, suferea de indiferenta.Eheeee, impresiile de manipulator daca nu trec cu vorba buna, nici ton ridicat, dau si cu pumnul! Creatia asta de thriller ti-a placut? Nu cred ca suferea încă de indiferență...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2016 Nu cred ca suferea încă de indiferență... Dragostea nu este un sentiment egal pentru toti.Sunt persoane care (si) ofera, altele doar iau, desi spun ca iubesc.Iubesc egoist si lacom, lasand partenerul fara vlaga, genul vampir energetic...Tipic persoanelor lase, panicoase, etc.Se ataseaza ca un parazit de cineva cu toata greutatea, fara sa le pese de nimic altceva decat propria placere.Manipuleaza prin lovirea la sentimente, deseori isi schimba povestile sa iasa "bine".Genul carora daca dupa ce le-ai dat de 100 ori, dar 101 au fost refuzati, uita tot ce au primit pana atunci.Nu e primul specimen de genul asta intalnit de mine.Mi-a luat prea mult sa concluzionez pentru ca "mutul fute pamantul". Iar cand simteam partile negative vedeam un zambet pana la urechi si raspunsul "Nu e adevarat!"
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 11, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 11, 2016 Dragostea nu este un sentiment egal pentru toti.Sunt persoane care (si) ofera, altele doar iau, desi spun ca iubesc.Iubesc egoist si lacom, lasand partenerul fara vlaga, genul vampir energetic...Tipic persoanelor lase, panicoase, etc.Se ataseaza ca un parazit de cineva cu toata greutatea, fara sa le pese de nimic altceva decat propria placere.Manipuleaza prin lovirea la sentimente, deseori isi schimba povestile sa iasa "bine".Genul carora daca dupa ce le-ai dat de 100 ori, dar 101 au fost refuzati, uita tot ce au primit pana atunci.Nu e primul specimen de genul asta intalnit de mine.Mi-a luat prea mult sa concluzionez pentru ca "mutul fute pamantul". Iar cand simteam partile negative vedeam un zambet pana la urechi si raspunsul "Nu e adevarat!" https://youtu.be/Jqu1Erh5veU 5 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 11, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 11, 2016 Momentul acela în care ai coborât din taxiu si l-ai întâlnit pe el care tot zicea... "mai am un pic si ajung si eu". Acela e... "nu inca" Prin afișarea ta nu se hrănește, ci sta sa modifice acel... mai am umpic.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2016 Momentul acela în care ai coborât din taxiu si l-ai întâlnit pe el care tot zicea... "mai am un pic si ajung si eu". Acela e... "nu inca" Prin afișarea ta nu se hrănește, ci sta sa modifice acel... mai am umpic. Acela a fost "nu inca" la mine. Inca mai speram.Sunt dupa sufletul omului, modificarile mele de comportament au fost consecintele oscilarii lui...Imagineaza-ti sa stai cu cineva care ba te adora, ba este indiferent, ba iar te adora...Te duci cu capu' incercand sa intelegi ce vrea pana la urma. Am inteles. Mi-ar trebui cateva pagini sa-i descriu profilul psihologic. Iar de asa ceva eu nu am nevoie. Incep serviciul in curand, ma mut, apoi barbati sunt garla sub 50 ani si fara razbunari stupide.
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 11, 2016 Saru mana la doamna!) 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2016 Saru mana la doamna! ) Buna, buna!
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 11, 2016 Ce mai faci?Esti ok?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2016 Ce mai faci?Esti ok? Bine. Odihnita. Ma relaxez.Imi reincarc bateriile pentru luni. Tu?
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 11, 2016 Eu la frizer.Imi tai podoaba capilara:)))Cum te relaxezi?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2016 Eu la frizer.Imi tai podoaba capilara:)))Cum te relaxezi? In primul rand nu mai frec prin casa, gatesc, spal... e ceva deja. Ai "date" diseara de te faci frumos?
popescuionescu1 Reputație: 21 Postat Iunie 11, 2016 Postat Iunie 11, 2016 Odihnit. Pregatit pentru o noapte alba.
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 11, 2016 In primul rand nu mai frec prin casa, gatesc, spal... e ceva deja. Ai "date" diseara de te faci frumos? A nuu .Ma fac pt ca s arat mumos:))Cum e aia:Casa moara fetili:))))))Ai redevenit activa!!!Super!Bine faci! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2016 A nuu .Ma fac pt ca s arat mumos:))Cum e aia:Casa moara fetili:))))))Ai redevenit activa!!!Super!Bine faci! Sunt ca masina de curse turata la linia de start. Ma fac si eu mumoasa in cateva luni de munca dau niste kile bune jos. Nu iesi diseara? (nu e o invitatie, doar intrebare ) 1 2
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 11, 2016 Nu ies .Saptamana asta am niste rude in vizita si ma ocup de ei.It's a family thing:)))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2016 Nu ies .Saptamana asta am niste rude in vizita si ma ocup de ei.It's a family thing:))) E de bine? 1 2
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Iunie 11, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Iunie 11, 2016 Mucificat. Pula mea, dacă la 16.54 sunt aşa, întrebarea care se pune, ce pula mea fac până luni?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2016 Postat Iunie 11, 2016 Mucificat.Pula mea, dacă la 16.54 sunt aşa, întrebarea care se pune, ce pula mea fac până luni? Laba, faci laba. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum