Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

De kkt!

Pe forum mai scriu in mare parte trollii, la mine au venit azi numai frustratii...  :slap2

M-as... in ea de zi!

Accepta-i doar daca trec testul impotriva frustrarii...daca simt iz de frustrare,te caci pe ei decat sa te caci pe ea de zi! :)

Link spre comentariu

De kkt!

Pe forum mai scriu in mare parte trollii, la mine au venit azi numai frustratii...  :slap2

M-as... in ea de zi!

Oare ce face un frustrat cand e in pat cu tine, Amada? Chiar sunt curios....nu de alta dar daca vin la tine saptamana viitoare sa stium cum sa NU ma comport. :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:caelum et infernus

Oare ce face un frustrat cand e in pat cu tine, Amada? Chiar sunt curios....nu de alta dar daca vin la tine saptamana viitoare sa stium cum sa NU ma comport. :slap2

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/30/fb/6f/30fb6f54f912f6fc8f7e2dbaf27e1d1f.jpg

Link spre comentariu

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/30/fb/6f/30fb6f54f912f6fc8f7e2dbaf27e1d1f.jpg

Ingerasule,te-ai prabusit din cer si ti-ai futut vreo aripa?Te vad prea ofuscat...indurerat parca! :)

Link spre comentariu

Ingerasule,te-ai prabusit din cer si ti-ai futut vreo aripa?Te vad prea ofuscat...indurerat parca! :)

http://2.bp.blogspot.com/-HGXIFjy8OJU/Uq4UYzGJ8cI/AAAAAAAAWlM/PtM496qFUsE/s400/grumpycat3.jpg

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica

Daca iti dau un exemplu de frustrat, gasesti tu alte 10 feluri... 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

Fericit, ca inca mai respir :laugh2 si ca nu am fost dat uitarii.

Multumesc, YKA, SexyQueen, AdranaCrina, Michelle, CassyPuff, Treisprezece3, Papapius, Picon si tuturor celor care m-au sunat personal, sau mi-au adresat ganduri bune atat pe forum cat si in PM.

Va imbratisez cu drag.

Al vostru inca viu, coleg, amic, prieten, Dino.

Pentru fete :kiss3 si pentru baieti :hug1 .

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Eram 80% adormit pana in urma cu vreo 15 minute, cand am citit schimbul de replici dintre Deep River si Joseph. De atunci imi sterg lacrimile de ras...

Preacuviosu' ma face sa-mi pulverizez tastatura cu apa din pahar, voi nu ma lasati sa adorm... pana mea, nu mai poate sa razbeasca omul.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 19 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...