Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

asa ai vrea sa arati?

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/13492929_1183707055002288_668912176_n.png?oh=b27151f39b804594422c6d058042dc05&oe=57685E20

FMM

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ceaveț  (dobitocie) mă? Nu puate (dobitocie 2) omu' să-și vază de trebi, că și apar mîșkinii ca coioții! :laugh2 (o cacofonie minunata. de la fasole se trage)

Nea Debussy, mulțam fain pentru camaraderie, dar te rog eu, lasă-l! Nu are rost să te bagi într-un război de uzură cu ăsta - pe de o parte pentru că asta vrea (să fie băgat în seamă, să-și dovedească faptul că există), pe de alta, pentru că ai văzut, nu are scrupule și nu are rost să-i suporți și tu mizeriile. Cât privește trecutul meu, viața mea privată ... nu am nimic care să mă facă să-mi fie cu adevărat rușine și oricum, asta nu e treaba nimănui, nu aici, pe forum.  :hihat

Ești înduioșător de idiot!  :slap2

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:sub pamanat srl
  • Oras:sub pamanat srl
Postat

Ești înduioșător de idiot!  :slap2

va multumesc pentru cuvintele de apreciere.

• Minus 1
Postat

va multumesc pentru cuvintele de apreciere.

Cu plăcere! 

• Oras:Timisoara
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dominare este opusul la submissive. Dar in mediul virtual cand crezi ca ai dreptate si vrei sa iti impui punctul de vedere orice ar fi, chiar si cu riscul de a te denigra in ochii atat de multi oameni in incerca de a-ti apara egoul fragil

Vorbesti singur?  :laugh2

Da si tu reply la postare sa nu ma simt cu musca pe caciula...  :laugh2

Daca ma privea aveam ce spune, traiesc intens, iubesc intens, urasc la fel de mult. :)

Postat

Daca ma privea aveam ce spune, traiesc intens, iubesc intens, urasc la fel de mult. :)

Buna, buna ziua! In cazul meu buna dimineata caci tocmai ce m-am trezit :) Postarea mea a fost un raspuns la o postarea lui vistantric. Dar cum am citit randurile tale cred ca mi-a picat fisa la ce te referi. Una din doua: ori tocmai ce ai fost dezamagita in dragoste de cineva de la care aveai asteptari ori este doar descrierea personalitatii tale. Asa sunt zodiile de foc, in special cea din martie-aprilie :)

• Like 2
Postat

Buna, buna ziua! In cazul meu buna dimineata caci tocmai ce m-am trezit :) Postarea mea a fost un raspuns la o postarea lui vistantric. Dar cum am citit randurile tale cred ca mi-a picat fisa la ce te referi. Una din doua: ori tocmai ce ai fost dezamagita in dragoste de cineva de la care aveai asteptari ori este doar descrierea personalitatii tale. Asa sunt zodiile de foc, in special cea din martie-aprilie :)

:laugh2  Perspicace. :)

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

pre_1466331863__ieu9acr.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:worldwide
Postat

Asta e maximă, am zis...a împânzit alta dg-ul :)

te cam inseli. eu comentez topice destul de putin, aproape sigura ca mult mai putin ca tine si ca multi.dar raspund cand mi se adreseaza cineva. e  nepoliticos sa iti zica careva ceva si tu sa il ignori. si chiar si asa de multe ori nu apuc sa raspund la multi ca ma iau cu altceva si evident apoi uit.poate primele 2,3 luni poate din entuziasm de user nou lol

dar este dreptul meu sa abandonez un topic creat de mine atata toimp cat o vita mi-l otraveste fara sa poata pricepe ca nu o suport. deci daca dau in spatiul facut de mine pt mine ca sa scap de ea si vine otrava peste mine sa imi strice dispozitia si topicul ,ei bine, stricat nu imi mai trebuie si nu stau sa imi fac nervi pt o vaca trista. sa posteze ea .eu nu mai postez pe topicul ei sau pe topicele unde ea e schizofrenica cu zeci de postari singura fara colocutor  unele dupa altele. nici daca vrea ea sa postez nici daca nu. daca ar avea un gram de decenta mi-ar lasa un singur topic in pace

acum am terminat si cu tine si te rog sa nu ma mai citezi nu esti unul din cei cu care imi face placere sa schimb replici. ba injuri, ba ocaresti si apoi vb normal. vb si tu cu ea ca pare mai disponibila sau cu cine are placerea. o zi buna

• Oras:pretutindeni
Postat

te cam inseli. eu comentez topice destul de putin, aproape sigura ca mult mai putin ca tine si ca multi.dar raspund cand mi se adreseaza cineva. e nepoliticos sa iti zica careva ceva si tu sa il ignori. si chiar si asa de multe ori nu apuc sa raspund la multi ca ma iau cu altceva si evident apoi uit.poate primele 2,3 luni poate din entuziasm de user nou lol

dar este dreptul meu sa abandonez un topic creat de mine atata toimp cat o vita mi-l otraveste fara sa poata pricepe ca nu o suport. deci daca dau in spatiul facut de mine pt mine ca sa scap de ea si vine otrava peste mine sa imi strice dispozitia si topicul ,ei bine, stricat nu imi mai trebuie si nu stau sa imi fac nervi pt o vaca trista. sa posteze ea .eu nu mai postez pe topicul ei sau pe topicele unde ea e schizofrenica cu zeci de postari singura fara colocutor unele dupa altele. nici daca vrea ea sa postez nici daca nu. daca ar avea un gram de decenta mi-ar lasa un singur topic in pace

acum am terminat si cu tine si te rog sa nu ma mai citezi nu esti unul din cei cu care imi face placere sa schimb replici. ba injuri, ba ocaresti si apoi vb normal. vb si tu cu ea ca pare mai disponibila sau cu cine are placerea. o zi buna

De ce n-ai deschis topicul în subforum?

Pt că...nu trafic, aaa....aud? :)

Am vorbit cu Day la telefon, acum...a zis că te iubeşte...

în gură :)

Amin!

• Minus 2
Postat

De ce n-ai deschis topicul în subforum?

Pt că...nu trafic, aaa....aud? :)

Am vorbit cu Day la telefon, acum...a zis că te iubeşte...

în gură :)

Amin!

nu particip eu insami de mult pe subforum pt ca nu imi mai place decat anumiti hateri s-au strans si mi-au deschis topice urate acolo si au facut asa o haita de comentarii injurioase si insulte

de atunci postez eu insami rar nu imi plac lucrurile stricate. deschid topice unde vreau eu. 

nu ma i ntereseaza ce zice day de mine

o zi buna. ori nici tu nu pricepi ca pizda aia cand cineva nu are placerea sa converseze?

Postat

Nu m-am referit DOAR la poze. Arasel că vine garda

bine,cum spui tu. :)

fa ce vrei, balacareste-ma cat vrei. eu nu iti raspund nici de bine nici de rau. 

vorbeste ce vrei tu, dar singur. sau cu alte fete. replicile tale adresate mie vor fi un monolog

Postat

nu particip eu insami de mult pe subforum pt ca nu imi mai place decat anumiti hateri s-au strans si mi-au deschis topice urate acolo si au facut asa o haita de comentarii injurioase si insulte

de atunci postez eu insami rar nu imi plac lucrurile stricate. deschid topice unde vreau eu.

nu ma i ntereseaza ce zice day de mine

o zi buna. ori nici tu nu pricepi ca pizda aia cand cineva nu are placerea sa converseze?

Fă-ți un bine şi autobanează-te...singura soluție :)

Postat

bine,cum spui tu. :)

fa ce vrei, balacareste-ma cat vrei. eu nu iti raspund nici de bine nici de rau. 

vorbeste ce vrei tu, dar singur. sau cu alte fete. replicile tale adresate mie vor fi un monolog

https://s31.postimg.org/qnf03gol7/10178101_573451959437354_8100206796153617058_n.jpg

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

S-a obisnuit deja...  :laugh2

Fuck, ce sila mi-e... nu am intalnit o persoana mai dezgustatoare la caracter...

N-are granite de bun simt, mi-a personalizat si periuta de dinti, foarte mirat cand am spus ca lucrurile astea nu se impart, mai ales ca are mari probleme cu respiratia... De 3 ori a insistat alta data sa-i dau aparatul meu de ras... Te doare mintea! 

Marti ar fi o zi potrivita sa-mi caut alt job, restul e cancan.

Minte zodiacul zilei ca vad doar intr-o directie, trebuie sa fac eforturi sa ma uit doar la ce trebuie.

Am ales sa dau cu pumnul in perete pentru ca imi cunosc puterile, nu-l mai culegea nimeni de pe jos la ce nervi imi face zilnic.

Chill, nu tine asta la nesfarsit.

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

S-a obisnuit deja...  :laugh2

Fuck, ce sila mi-e... nu am intalnit o persoana mai dezgustatoare la caracter...

N-are granite de bun simt, mi-a personalizat si periuta de dinti, foarte mirat cand am spus ca lucrurile astea nu se impart, mai ales ca are mari probleme cu respiratia... De 3 ori a insistat alta data sa-i dau aparatul meu de ras... Te doare mintea! 

Marti ar fi o zi potrivita sa-mi caut alt job, restul e cancan.

Minte zodiacul zilei ca vad doar intr-o directie, trebuie sa fac eforturi sa ma uit doar la ce trebuie.

Am ales sa dau cu pumnul in perete pentru ca imi cunosc puterile, nu-l mai culegea nimeni de pe jos la ce nervi imi face zilnic.

Chill, nu tine asta la nesfarsit.

Nimic din ceea ce ni se intampla nu este intamplator :)

• Like 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

M-am jucat azi in ploaie... doar azi ma gândeam ca poată sa vină. 😊

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

M-am jucat azi in ploaie... doar azi ma gândeam ca poată sa vină. 😊

:)

post-132363-0-00744200-1466360724_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Nimic din ceea ce ni se intampla nu este intamplator :)

:) Asa e, am vazut prea multe "coincidente" in lant care nu au depins de deciziile mele...  :iagree

Daca nu aveam piedici faceam prea mult, e de inteles de ce vesnic dau in bariere. :)

Altfel un uragan era numit Amada.  :laugh2

:hug1

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

:)

post-143417-0-45124700-1466360899_thumb.jpgpost-143417-0-72796100-1466360912_thumb.jpg

Acum adie vântul, nu se opreste...

• Like 7
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 9 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...