Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

:) Asa e, am vazut prea multe "coincidente" in lant care nu au depins de deciziile mele...  :iagree

Daca nu aveam piedici faceam prea mult, e de inteles de ce vesnic dau in bariere. :)

Altfel un uragan era numit Amada.  :laugh2

:hug1

Majoritatea uraganelor au primit nume de femei. La inceput au venit umede si usor dezlantuite, insa la final iti iau si casa si masina pe sus :))

• Like 3
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

Majoritatea uraganelor au primit nume de femei. La inceput au venit umede si usor dezlantuite, insa la final iti iau si casa si masina pe sus :))

Alicia (1983), Elena (1985), Gloria (1985), Joan (1988), Diana (1990), Marilyn (1995), Opal (1995), Roxanne (1995), Fran (1996), Hortense (1996), Allison (2001), Iris (2001), Michelle (2001), Lili (2002), Isabel (2003), Frances (2004), Jeanne (2004), Katrina (2005), Rita (2005), Wilma (2005), Paloma (2008) si Clarisa (2016) :laugh2

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Si cu toate astea cei care le studiaza aproape ca le zeifica...  :laugh2

Postat

Oh, yeaaaaaa!!!!!  :laugh2

A plecat panarama!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Aer, respir adanc cat pot.

Are povestea lui, o cunosc, una fara logica, dezordonata, panicoasa, atarnatoare... partile bune eu nu mai vad, s-au afundat in malul celor rele.

Respir.... :)

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat
Horoscop zilnic oferit de Club Mistic
Horoscop scorpion 19 iunie 2016:

Investiți banii cu multă înțelepciune, știind când e cazul să deschideți portofelul și când e mai bine să renunțați la o cheltuială. Știți foarte bine că nu tot ce zboară se mănâncă.

Conjuncția Lună-Saturn în Săgetător cere seriozitate și organizare a ideilor

Ooooo, daa , n-are cum sa nu fie real, vin de futut , pe bani !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu ai auzit... totul este despre victorie asta seara? ☺

• Like 7
  • Minus 8
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ðŸ˜

• Minus 1
Postat

Nu ai auzit... totul este despre victorie asta seara? ☺

Nebunici, eu rareori pierd si cand nu joc.  :laugh2

Cauta ventilatorul azi desi cica ii place caldura, centrala curge, presiunea apei se regla cu un rezervor de apa... dar nu!

Eu stiu ce minte am si cati retardati am incercat sa ghidez spre binele lor...

Problema lor ca sunt increzuti.  :laugh2

Ai revenit? Da un semn cand ai chef. :)

Postat

oare de ce sunt mai multe fete online decat baieti amu? :laugh2

Pentru ca barbatii intra, cauta ce ii intereseaza si ies imediat. Si pentru ca meciul este in desfasurare.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Suleiman Demolari =))

• Like 1
  • Minus 8
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Azi ma simt ... eliberata. Yuhuuuuuu  :pompomgirl:  :pompomgirl:  :pompomgirl:

Vara, bine ai venit...te asteptam din octombrie 2015. =)) Ce-mi place sa vad femei in rochii, cu bombee din Brazil .... cum le intra rochiile in fund atunci cand merg. :D

Credeam ca doar eu sunt obsedat de cururi si rochii care intra in cur si dezvelesc pulpe :)

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13310447_645935595553583_52800559650841516_n.jpg?oh=53e3d9caadd880746bdc3d32ca96256e&oe=57DE29E4 :rax2

• Oras:aer
Postat

Cred că a obosit și Raffa de când vă tot zice că am ieșit, ca doi oameni normali, la cafea și am avut o întâlnire faină. Cam atât.

De la atâta futut pe bani, vi s-au atrofiat simțurile, emoțiile. Nu zic, futaiul e probabil cea mai mișto chestie de pe planetă, dar să mor de nu mai sunt și alte lucruri plăcute în viața asta.

Right...de parcă v-ati fi cunoscut pe forumul bisericii ortodoxe romane și v-ati dat intalnire în real life apoi,sa discutati despre slujba preotului manuel.Cum on.:)

Nu am cerut justificări din partea voastră, ideea era sa nu (va) obosiți...ca era doar unul dintre voi cu gândul la sex,ca erați amândoi, it really doesn't matter :),ați discutat prietenește și a fost fun...eu ziceam de ce nu s-a ajuns la sex, ca o nepotrivire a fost undeva... :)...glumesc raff,probabil ca își iubește soțul mult,și este de apreciat...a ținut sa iti zică asta live :)....she's the one,cântă Robi un cântec. .. :)

Dumnezeu de asta a fost inventat,ca lumea sa creadă în miracole,încă,când de fapt the fact is there... :)

Postat

Lasă-l!

Eu parcă ti-a mai zis,Mister :),ca nici dacă îl imiți pe oly,nici dacă folosești limbaj de state potcovaru și regina,nici limbaj de bătăuș cu tatuaje cu patru pereți și o bulina,ambele pe pectorali,nu te prind,nu sunt Tu, nu vin de la tine,fentezi ceva. :)

..wtf?ce-i de făcut acum? :)...nimic,sesizam,trai-ne-ar familiili!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eu parcă ti-a mai zis,Mister :),ca nici dacă îl imiți pe oly,nici dacă folosești limbaj de state potcovaru și regina,nici limbaj de bătăuș cu tatuaje cu patru pereți și o bulina,ambele pe pectorali,nu te prind,nu sunt Tu, nu vin de la tine,fentezi ceva. :)

..wtf?ce-i de făcut acum? :)...nimic,sesizam,trai-ne-ar familiili!

Încă nu ai înțeles că nici la bașkeți nu mă doare de opiniile tale?  :)

• Oras:sub pamanat srl
Postat

Încă nu ai înțeles că nici la bașkeți nu mă doare de opiniile tale?  :)

scrie bă în română!

• Minus 1
Postat

scrie bă în română!

Du-te bă în pula mea! E suficient de ... în română?  :laugh2

P.S. O propoziție/frază nouă se începe cu majusculă. Adică, literă mare. :rax2

Postat

Du-te bă în pula mea! E suficient de ... în română?  :laugh2

P.S. O propoziție/frază nouă se începe cu majusculă. Adică, literă mare. :rax2

și bivolul ajunse tot cu organul în gură  :laugh2

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...