enervantul Reputație: 150 Postat Iunie 30, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 30, 2016 Bravo! Bine ca te-ai facut baiat mare, inteligent si inspirat de ti-ai pus numele asta.la asa o replica, nu-ti dau mai mult de 6-7 anisoriacum poti sa te intorci sa stai de sase, ca nu esti calificat sa discuti cu mine :bye
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2016 Postat Iunie 30, 2016 la asa o replica, nu-ti dau mai mult de 6-7 anisoriacum poti sa te intorci sa stai de sase, ca nu esti calificat sa discuti cu mine :byeprostu de lisandru ce mai face ?
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2016 Postat Iunie 30, 2016 la asa o replica, nu-ti dau mai mult de 6-7 anisoriacum poti sa te intorci sa stai de sase, ca nu esti calificat sa discuti cu mine :byeOk! Inseamna ca esti prost . Sugi pula, nenea! Ai grja ce zici ca sunt **spam editat**... Daca te contrazici si de data asta, esti de 2 ori prost + **spam editat**. 1
enervantul Reputație: 150 Postat Iunie 30, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 30, 2016 Ok! Inseamna ca esti prost . Sugi pula, nenea! Ai grja ce zici ca sunt **spam editat**... Daca te contrazici si de data asta, esti de 2 ori prost + **spam editat**. doar ai rezistat o replica fara injuraturi si porcarii?de parca mai aveam nevoie de confirmari hai, inapoi la stat de sase si sa nu uiti sa-ti iei xanaxul
enervantul Reputație: 150 Postat Iunie 30, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 30, 2016 prostu de lisandru ce mai face ?trebuie sa fie un prieten de-al tau, ca doar stii .. cine se aseamana se aduna
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2016 Postat Iunie 30, 2016 trebuie sa fie un prieten de-al tau, ca doar stii .. cine se aseamana se aduna sa mori tu )))
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2016 Postat Iunie 30, 2016 doar ai rezistat o replica fara injuraturi si porcarii?de parca mai aveam nevoie de confirmari hai, inapoi la stat de sase si sa nu uiti sa-ti iei xanaxulCand iti faci sute de usere sa te iei de oameni, cand te bagi neintrebat in seama, cand spui ca ma-ta a murit cand aveai 12 ani, dar ea traieste in realitate, atunci ai nevoie de mai mult de-un xanax, ai nevoie de ajutor specializat... 2
enervantul Reputație: 150 Postat Iunie 30, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 30, 2016 Cand iti faci sute de usere sa te iei de oameni, cand te bagi neintrebat in seama, cand spui ca ma-ta a murit cand aveai 12 ani, dar ea traieste in realitate, atunci ai nevoie de mai mult de-un xanax, ai nevoie de ajutor specializat...este ca ai fost abuzat sexual cand ai fost mic? prea multa agresivitate in comportamentul taumacar ti-a placut?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2016 Postat Iunie 30, 2016 HA HA ! Lewandowski !!! Min. 1 ! :laugh2 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 30, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 30, 2016 este ca ai fost abuzat sexual cand ai fost mic? prea multa agresivitate in comportamentul taumacar ti-a placut? Ce răutăcios mic...
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iunie 30, 2016 Ce răutăcios mic... de ce? iti plac rautaciosii?
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 30, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 30, 2016 de ce? iti plac rautaciosii? Nu neaparat, si cred ca nici lor... doar ca nu sunt obisnuită sa vad atâta lume deodată în serviciul unor simple stări de răutate.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2016 Cum sa-ti spuna un barbat cand dai din picioare prin pat... "Sa-ti iau ceva de la farmacie?" Fratilor, eu ma dau batuta, nu-mi place sa pierd, dar aici nu castiga nimeni nimic.M-as fute in dracii aia mari... 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2016 Postat Iunie 30, 2016 Cum sa-ti spuna un barbat cand dai din picioare prin pat... "Sa-ti iau ceva de la farmacie?" Fratilor, eu ma dau batuta, nu-mi place sa pierd, dar aici nu castiga nimeni nimic.M-as fute in dracii aia mari... suna-ma
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2016 Postat Iunie 30, 2016 este ca ai fost abuzat sexual cand ai fost mic? prea multa agresivitate in comportamentul taumacar ti-a placut?Prima data m-ai abordat, apoi mi-ai estimat varsta, adica 6-7 ani. Ti-am confirmat-o. Acum vorbesti ca un **spam editat**... Asa procedeaza **spam editat**ii? Se plang pe net ca au ramas orfani de mama? Esti enervant de prost... 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2016 suna-ma Pe fix.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2016 Postat Iunie 30, 2016 Pe fix. io ti-am zis , plm , ai ramas datoare si un JB ,
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2016 io ti-am zis , plm , ai ramas datoare si un JB , Mare pularau ce esti tu! Vise, si mie mi se...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2016 Pana la urma? Vindeam un rinichi ieri... Nu-mi strica si tu dispozitia.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2016 Postat Iunie 30, 2016 Pana la urma? Vindeam un rinichi ieri... Nu-mi strica si tu dispozitia. iar umbli cu jumatati de masura , ori amandoi ori niciunu
enervantul Reputație: 150 Postat Iunie 30, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 30, 2016 Prima data m-ai abordat, apoi mi-ai estimat varsta, adica 6-7 ani. Ti-am confirmat-o. Acum vorbesti ca un **spam editat**... Asa procedeaza **spam editat**ii? Se plang pe net ca au ramas orfani de mama? Esti enervant de prost... sa inteleg ca ai fost si abuzat si ai ramas si orfan? nici nu-i de mirare ca ai ajuns in halul asta , bietul de tine. imi cer scuze pentru ca te-am chinuit
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2016 iar umbli cu jumatati de masura , ori amandoi ori niciunu Nu ma mai...Inainte acumulam pana si 3 saptamani pana la orgasm... acum a fost...Problema e ca daca il obtin singura, e frustrant, dar totusi relaxant... Cand ai cu cine, dar n-o faci... Nu pot descrie, dar cred ca stii.Maine am o zi importanta cu japitza (Klm)... Am invatat sa ma concentrez pe ce trebuie.Mi-e un mare dor sa fac dragoste, vorba vine, sex pasional, cu saruturi, preludiu... Ard! 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2016 Postat Iunie 30, 2016 Nu ma mai...Inainte acumulam pana si 3 saptamani pana la orgasm... acum a fost...Problema e ca daca il obtin singura, e frustrant, dar totusi relaxant... Cand ai cu cine, dar n-o faci... Nu pot descrie, dar cred ca stii.Maine am o zi importanta cu japitza (Klm)... Am invatat sa ma concentrez pe ce trebuie.Mi-e un mare dor sa fac dragoste, vorba vine, sex pasional, cu saruturi, preludiu... Ard! apa calda ai?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2016 apa calda ai? Nu. Ocazional cand are chef presiunea si esti norocos prinzi un minut...Puteam rezolva week-end-ul asta, eu vrea sa rezolv altceva.Nu mai vorbi cu mine excitata ca sunt prea grasa pentru tine.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2016 Nu ca as vrea ma futi.Stii ce spun.Am sa ma lupt cu somnul (ma simteam prost in balconul firmei ca am visat prea des ca eram aruncata pe geam...) apoi maine stomacul imi va face figuri... apoi sa elimin tampeniile si sa ma concentrz la ce conteaza... Peseu: Si sa-mi bag ceva in forum! Ma refac rapid, nu-i bai, sa elimin jegul...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum