enervantul Reputație: 150 Postat Iulie 1, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 1, 2016 Personal,te găsesc amuzant.Fără subînțelesuri... Ceea ce ma face sa-ți pun o întrebare:- Dacă eu nu ma beep cu tine,spune-mi...tu de ce vrei sa te beep cu mine?Părerea ta,e a ta și doar a ta.Când ți-oi cere eu părerea despre mine atunci s-o spui.Pana atunci,tine-o sănătos doar pentru tine...știi tu,când ești în fata oglinziistai, nene, nu ma certa asa rauimi dau si eu cu parerea, doar nu suntem in coreea de norddar tare ma tem ca am atins o coarda sensibila
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 stai, nene, nu ma certa asa rauimi dau si eu cu parerea, doar nu suntem in coreea de norddar tare ma tem ca am atins o coarda sensibila Stai liniștit,nici măcar nu mi-ai zgâriat vopseaua.Poți sa încerci,dar îți spun de la început ca-ți pierzi timpul,iar pentru mine va fi amuzant și plictisitor în același timp.Dar,hei,am văzut ca tre sa faci 200,dacă te ajuta...Glad to be On service
enervantul Reputație: 150 Postat Iulie 1, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 1, 2016 Stai liniștit,nici măcar nu mi-ai zgâriat vopseaua.Poți sa încerci,dar îți spun de la început ca-ți pierzi timpul,iar pentru mine va fi amuzant și plictisitor în același timp.Dar,hei,am văzut ca tre sa faci 200,dacă te ajuta...Glad to be On servicenu doar lipsit de imaginatie, ci si servil si gata sa faca favoruri unui strain total necunoscut ... chiar atat de ahtiat esti dupa putina atentie?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 nu doar lipsit de imaginatie, ci si servil si gata sa faca favoruri unui strain total necunoscut ... chiar atat de ahtiat esti dupa putina atentie?..."a încercat sa vâneze leul,dar a fost mâncat de prada sa"Ring a Bell?
enervantul Reputație: 150 Postat Iulie 1, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 1, 2016 ..."a încercat sa vâneze leul,dar a fost mâncat de prada sa"Ring a Bell? eu te zgandaream putin doar, insa vad ca tu ai probleme mult mai serioase ... incep sa ma simt vinovat ca fac misto de oameni ca tineesti scuzat, zi buna
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 eu te zgandaream putin doar, insa vad ca tu ai probleme mult mai serioase ... incep sa ma simt vinovat ca fac misto de oameni ca tineesti scuzat, zi bunaMulțumesc, mulțumesc, și ție o zi bună Nu te simți vinovat ca te-am... enervat.Acting is fun, isn't?
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 1, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 1, 2016 Acting is fun, isn't? Isn't it...?* Ce-o sa zic acuma o sa sune ca si cum as fi un ingamfat plin de aere, lucru pentru care-mi cer sincer scuze in avans... insa niciodata n-am inteles de ce unii oameni, constienti fiind ca stapanesc engleza doar aproximativ, se incapataneaza sa o foloseasca tot la al 2-lea cuvant, pana cand - inevitabil - o "comit" o data, si alta data, si inc-o data... Nu zic sa vorbesti numa' romaneste, nu-s neam cu Pruteanu, dar daca nu esti sigur pe expresia cutare din limba cutare, intr-un anume moment al discutiei, de ce plm sa risti sa te faci de ras, nu mai bine-o zici in romana? Then again, ce ganduri idioate am si io uneori, sa-mi bag p*** ca ma uimesc si pe mine insumi... Inca o data scuze, n-am nimic cu niciuna din persoanele de fata. 1
enervantul Reputație: 150 Postat Iulie 1, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 1, 2016 Isn't it...?* Ce-o sa zic acuma o sa sune ca si cum as fi un ingamfat plin de aere, lucru pentru care-mi cer sincer scuze in avans... insa niciodata n-am inteles de ce unii oameni, constienti fiind ca stapanesc engleza doar aproximativ, se incapataneaza sa o foloseasca tot la al 2-lea cuvant, pana cand - inevitabil - o "comit" o data, si alta data, si inc-o data... Nu zic sa vorbesti numa' romaneste, nu-s neam cu Pruteanu, dar daca nu esti sigur pe expresia cutare din limba cutare, intr-un anume moment al discutiei, de ce plm sa risti sa te faci de ras, nu mai bine-o zici in romana? Then again, ce ganduri idioate am si io uneori, sa-mi bag p*** ca ma uimesc si pe mine insumi... Inca o data scuze, n-am nimic cu niciuna din persoanele de fata. lasa-l, bre, ca l-am amarat eu destulnu stii ca nu-i elegant sa lovesti un om cazut la pamant?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Isn't it...?* Ce-o sa zic acuma o sa sune ca si cum as fi un ingamfat plin de aere, lucru pentru care-mi cer sincer scuze in avans... insa niciodata n-am inteles de ce unii oameni, constienti fiind ca stapanesc engleza doar aproximativ, se incapataneaza sa o foloseasca tot la al 2-lea cuvant, pana cand - inevitabil - o "comit" o data, si alta data, si inc-o data... Nu zic sa vorbesti numa' romaneste, nu-s neam cu Pruteanu, dar daca nu esti sigur pe expresia cutare din limba cutare, intr-un anume moment al discutiei, de ce plm sa risti sa te faci de ras, nu mai bine-o zici in romana? Then again, ce ganduri idioate am si io uneori, sa-mi bag p*** ca ma uimesc si pe mine insumi... Inca o data scuze, n-am nimic cu niciuna din persoanele de fata. Baga mare,criticile sunt bine primite.Ce ar fi viata doar cu vorbe de bine?Am ratat un cuvânt,asta e.Mergem mai departe 3 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Vorba lui Mo:"io,un lucru știu în viata,omu când greșește-nvata"
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 lasa-l, bre, ca l-am amarat eu destulnu stii ca nu-i elegant sa lovesti un om cazut la pamant?Asa se lauda el...fie și asa,m-a făcut praf și pulbere.Versiunea mea-ma apucasem și eu de o laba,ca ma excita,dar...a fugit și m-a lăsat neterminat!!!Aviz fetelor!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 O avea Amandina aer condiționat la servici?
enervantul Reputație: 150 Postat Iulie 1, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 1, 2016 O avea Amandina aer condiționat la servici?esti urat, ba mareane!!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 1, 2016 O avea Amandina aer condiționat la servici? E cald la Bucureşti? 2
chikosan Reputație: 1179 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iulie 1, 2016 esti urat, ba mareane!!cred ca l-ai atins la suflet cu asta
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 cred ca l-ai atins la suflet cu asta...si parca îl aud pe Gheo :-Te-ai legat de impotenta mea...ca și cum te-ai fi legat de bata mea...si o sa te bat peste gura cu amândouă,sa vezi care-i diferența 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 esti urat, ba mareane!!Crezi că nu știu? 2 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 E cald la Bucureşti?treijdăgrade acumaşa
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 1, 2016 treijdăgrade acumaşa Amandina e şi-n călduri...cum e mai rău 2
enervantul Reputație: 150 Postat Iulie 1, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 1, 2016 Crezi că nu știu? dar ca esti cam zevzec stii?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 1, 2016 Crezi că nu știu? Eşti frumos sufleteşte, restul e...trecător 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 treijdăgrade acumaşa Lamine zăcedousasopt pitelespicar
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Amandina e şi-n călduri...cum e mai rău D'aia îmi fac griji 1 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Eşti frumos sufleteşte, restul e...trecător Zici să-mi bag pula'n....... ? 2 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Postat Iulie 1, 2016 Zici să-mi bag pula'n....... ? deep ) 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum