yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2014 @Yka, da-i inainte cu tupeu! Victimizeaza-te! ) Merita! @mercedese, sper sa stii retete suficient de sofisticate !@picon, ce carte, bre?..Lumineaza titlul! Sunt un simplu Floare,..Cine ma Iubeste,sigur nu moare,...Chiar e bucatar? ,imi e FOAME!!!
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2014 Ok! Promit ca Joia viitoare nu mai "scap"
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2014 Ok! Promit ca Joia viitoare nu mai "scap" Ok!Da pana Joi(imi e foame),si nu lucrez Duminica(am liber),esti decis/singur(fara radar,imi intinde parul-si sigur e in stare fara balsam-),ce aperitiv papam impreuna???ioiii esti si din 69 ,deja am idee
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 12, 2014 Quasim, e o cartulie cunoscuta: "Spovedanie pentru invinsi" de Panait Istrati. Cunoscuta mai ales dupa Revolutie. Eu am avut sansa sa o citesc in original, in franceza (" Confession pour vaincus" ) prin '84 la niste prieteni vechi de familie, oameni in varsta pe atunci, trecuti printre cei sfinti, acum. Nu mi-au dat-o acasa de teama, dar am citit-o la ei. Noroc ca nu e groasa. In vreo 2 sedinte am gatat-o. A fost editata dupa '90, dar niciodata nu am reusit sa o gasesc. Am vrut sa o am si eu.
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 12, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 12, 2014 acelasi cosmar din care nu ma pot trezi. De fiecare dat cand cazi, ridica-te, insa pana cand omul lui Dumnezeu?
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2014 Ok!Da pana Joi(imi e foame),si nu lucrez Duminica(am liber),esti decis/singur(fara radar,imi intinde parul-si sigur e in stare fara balsam-),ce aperitiv papam impreuna???ioiii esti si din 69 ,deja am idee Deci inteleg ca ma "incadrez" pentru ambele "posturi" puse la bataie? Ca aperitiv propun caviar cu Moet Chandon Dupa aperitiv, te las pe tine sa alegi "meniul" Pregateste-te ca viiiiiiiiin!
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2014 :movingthem1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 12, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2014 Bine.Aici vad aceleasi vrajeli ieftine, nu mai spun nimic...Decat un singur lucru: IKA, tu ca femeie, oare crezi ca se vede ok sa mori de foame si sa te rogi sa ti se dea in gura... Sorry daca am jignit. O seara frumoasa!
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2014 Bine.Aici vad aceleasi vrajeli ieftine, nu mai spun nimic...Decat un singur lucru: IKA, tu ca femeie, oare crezi ca se vede ok sa mori de foame si sa te rogi sa ti se dea in gura... Sorry daca am jignit. O seara frumoasa!Draga mea eu nu mor de foame,printre altele chiar imi lace sperma....Sory daca nu am fost in stare sa jignesc...
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 12, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2014 Atunci spor la rugaciuni... PS. Amazoana am fost inainte de piconiada, tu nu risti asta...Pofta mare!
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2014 Yka, n-ai inteles pina acu' ca pe "Dulcineea" forumului o deranjeaza cumplit tot ce tine de intilnirile de Joi?Ma rog, pina acum stiam ca o deranjeaza personajele de sex masculin participante... Acu' vad ca ati intrat si voi fetele in "colimator"... In alta ordine de idei, nu stiu, zau, cine moare de foame...
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 12, 2014 Quasim, e o cartulie cunoscuta: "Spovedanie pentru invinsi" de Panait Istrati. Cunoscuta mai ales dupa Revolutie. Eu am avut sansa sa o citesc in original, in franceza (" Confession pour vaincus" ) prin '84 la niste prieteni vechi de familie, oameni in varsta pe atunci, trecuti printre cei sfinti, acum. Nu mi-au dat-o acasa de teama, dar am citit-o la ei. Noroc ca nu e groasa. In vreo 2 sedinte am gatat-o. A fost editata dupa '90, dar niciodata nu am reusit sa o gasesc. Am vrut sa o am si eu. "Invinsi sunt toti oamenii care se afla, catre sfarsitul vietii, in dezacord sentimental cu cei mai buni semeni ai lor!" Panait istrati 2
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 12, 2014 JENANT! on-topic: am zugravit bucataria,holul....plm,sunt obosit varza Florii fericite !
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2014 Yka, n-ai inteles pina acu' ca pe "Dulcineea" forumului o deranjeaza cumplit tot ce tine de intilnirile de Joi?Ma rog, pina acum stiam ca o deranjeaza personajele de sex masculin participante... Acu' vad ca ati intrat si voi fetele in "colimator"... In alta ordine de idei, nu stiu, zau, cine moare de foame... :rockettes-1 Ura(demontratie pe viu),a sarit Omul meu in ajutor .Eu personal nu am deranjat-o,si eu am o vorba : Daca eu nu misc din cur,inseamna ca sunt satisfacuta ; Daca altul incearca sa sa ma muste(de fund),mai intai va trebui sa ma linga(nu fac exceptii niciodata,intai preludiu).
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 12, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2014 :illNu te-am atins si nici nu o s-o fac...Ti-am raspuns cu mare intarziere legat de amazoana... atat.Asta a fost tot ce am avut de spus.In continuare nu o sa te mai vad...Spor!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 12, 2014 Yka, nu te necaji, ti s-a raspuns la o postare de acum vreo saptamana
twoface Reputație: -462 Postat Aprilie 12, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 12, 2014 :illNu te-am atins si nici nu o s-o fac...Ti-am raspuns cu mare intarziere legat de amazoana... atat.Asta a fost tot ce am avut de spus.In continuare nu o sa te mai vad...Spor! http://www.owned.com/media/images/2/0/3/6/20363/run_kitty_they_re_coming_home_540.jpg
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 13, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 13, 2014 ca o pula ce nu poate avea o erectie completa
quasim Reputație: 2451 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Aprilie 14, 2014 Usor dezamagit.
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 14, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 14, 2014 imi este rau
arai Reputație: 6 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2014 optimista
The only one Reputație: 30 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Paris... Oras:Paris... Postat Aprilie 14, 2014 darnic 1
adrianacrina Reputație: 930 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Postat Aprilie 14, 2014 :rockettes-1IUBITA
BEBBE Reputație: 133 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2014 M-am ridicat in... pat ..in fund ...ma simt mai bine ..si sunt obtimist
jan01 Reputație: 105 Postat Aprilie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2014 Horny
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum