Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:nutzi spaima putzi
Postat

Cand iti faci sute de usere sa te iei de oameni, cand te bagi neintrebat in seama, cand spui ca ma-ta a murit cand aveai 12 ani, dar ea traieste in realitate, atunci ai nevoie de mai mult de-un xanax, ai nevoie de ajutor specializat...

Ia enumera ma labagiule sutele alea de usere! Am impresia ca te-am marcat pe viata sărăcie, cum se ia cineva de tine pomenesti de mine. Bahhh obsedatule, da-te-n pula calului ca esti handicapat rau de tot. Muitza, mai sunt si altii care observa prostia din capul matale. Interpretezi aiurea spusele cuiva, etichetezi userii aiurea, dupa bunul tau plac. Cine pula mea te crezi ba sărăcie? Vezi ca faci parte din cei care isi vor lua pula in cur si in gura bulangiule.

• Oras:fara
Postat

Ia enumera ma labagiule sutele alea de usere! Am impresia ca te-am marcat pe viata sărăcie, cum se ia cineva de tine pomenesti de mine. Bahhh obsedatule, da-te-n pula calului ca esti handicapat rau de tot. Muitza, mai sunt si altii care observa prostia din capul matale. Interpretezi aiurea spusele cuiva, etichetezi userii aiurea, dupa bunul tau plac. Cine pula mea te crezi ba sărăcie? Vezi ca faci parte din cei care isi vor lua pula in cur si in gura bulangiule.

da-i pace, bre, ca nu-l duce capul

unde mai pui ca-i si paranoic ...

• Oras:pretutindeni
Postat

Te fute, Euflo, cu pula în stare flască...stai dracu pă locu' tău...şi prost şi pă avarii :(

• Minus 2
Postat

Te fute, Euflo, cu pula în stare flască...stai dracu pă locu' tău...şi prost şi pă avarii :(

nu e frumos sa vorbesti asa :no2

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ai uNblat mult?

Cam vreo 8 ani constant, apoi doar vacanțele...
Postat

La cat de idiot esti, nu ma mira modul in care gandesti. Atsa s-a futut singur jartea. Stai tu dracu pe locul tau de sarlatan, nu te-a băgat nimeni in seama, ai început sa sugi pula din proprie initiativa!

Vad ca nu ai loc de pula mea.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eşti uNblată în poola mea =))

Imi place sa descopăr... noutățile acestei lumi.
  • Like 6
  • Minus 4
Postat

La cat de idiot esti, nu ma mira modul in care gandesti. Asa s-a futut singur jartea. Stai tu dracu pe locul tau de sarlatan, nu te-a băgat nimeni in seama, ai început sa sugi pula din proprie initiativa!

Vad ca nu ai loc de pula mea.

Bine, prostule, să ni-l scuzi :)

Acum intră repede pe advanced, să nu se înţepe lumea, nu de alta =))

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Haha. Esti culmea prostiei. Aveai sansa sa taci... Ai recunoscut ca esti alexandru aka goldenberg, adica ala care s-a plans ca i-a murit ma-sa(care traieste in realitate). Ce misto :)) Se stiu userele tale, nu-i nevoie sa le enumar aici. Obsedatul e ala care are sute de usere. Nu te mai baga in seama cu mine, esti extrem de prost. In plus, ai spus ca esti un om fara carte de munca. Dispari!

PS Te las sa raspunzi la asta: cum ti-ai dat seama ca m-am referit la tine cand am zis sute de usere, mama moarta, care nu-i moarta ? :)))) Cucuvintele tale....

• Like 2
Postat

Bine, prostule, să ni-l scuzi :)

Acum intră repede pe advanced, să nu se înţepe lumea, nu de alta =))

Esti si bou si idiot si sarlatan!
Postat

Haha. Esti culmea prostiei. Aveai sansa sa taci... Ai recunoscut ca esti alexandru aka goldenberg, adica ala care s-a plans ca i-a murit ma-sa(care traieste in realitate). Ce misto :)) Se stiu userele tale, nu-i nevoie sa le enumar aici. Obsedatul e ala care are sute de usere. Nu te mai baga in seama cu mine, esti extrem de prost. In plus, ai spus ca esti un om fara carte de munca. Dispari!

Te-a prostit laba rau de tot idiotule. Cum apare un user nou, incepi sa iti dai cu presupusul ca o baba tampita ce te numesti. Labagiule, nu îmi apartin multe usere de care pomenesti tu. Am însă satisfactia ca te-am marcat pe viata, cum se ia unul de tine, cum pomenesti de mine. Bineinteles, te bazezi pe trole, justitiarul pulii, de ce, dppof, etc. Exact compania de care ai nevoie la nivelul tau limitat. Bula vezi ca ultima date te-ai întrecut cu "gluma". Sper ca macar acum esti constient ca ai belit pula. Daca nu esti constient, nu este nicio problema, vei fii cat de curând si crede-ma "o sa iti placa"!

Postat

Suferă de mania persecuţiei, lasă-l dreaq în sânge să-l bată, să-l ungă şi să-l înfrângă...pe topicul Lanei, intra, ne lua la toţi familiile-n pulă şi a doua zi se mira şi se arăta stupefiat de cât de multe pule şi sloboaze a ingurgitat...omul postează doar sub influenţa alcoolului, un boschetar cu atestat...te mai miră ceva??? :(

• Minus 2
Postat

Te-a prostit laba rau de tot idiotule. Cum apare un user nou, incepi sa ori dai cu presupusul ca o baba tampita ce te numesti. Labagiule, nu îmi apartin multe usere de care pomenesti tu. Am însă satisfactia ca te-am marcat pe viata, cum se ia unul de tine, cum pomenesti de mine. Bineinteles, te bazezi pe trole, justitiarul pulii, de ce, dppof, etc. Exact compania de care ai nevoie la nivelul tau limitat. Bula vezi ca ultima date te-ai întrecut cu "gluma". Sper ca macar acum esti constient ca ai belit pula. Daca nu esti constient, nu este nicio problema, vei fii cat de curând si crede-ma "o sa iti placa"!

Îl baţi şi pe Euflo sau doar îl dai în judecată? =))

Dă-ţi două palme, dacă-ţi dau io se lasā cu uro =))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Suferă de mania persecuţiei, lasă-l dreaq în sânge să-l bată, să-l ungă şi să-l înfrângă...pe topicul Lanei, intra, ne lua la toţi familiile-n pulă şi a doua zi se mira şi se arăta stupefiat de cât de multe pule şi sloboaze a ingurgitat...omul postează doar sub influenţa alcoolului, un boschetar cu atestat...te mai miră ceva??? :(

Pizda, esti atât de proasta încât este inutil sa ori mai raspund. Mars si uita-te la o combina, un taran ca tine nu este decât de la coada vacii. Vezi ca prietenul tau are beamweu luat la 200 mii km. Sa mă fac pe voi de săraci si pe aerele voastre de bulangii. Ma pish pe voi mah, asta sa fie in tonul "discursului" vostru. Mizerabililor!

Postat

Îl baţi şi pe Euflo sau doar îl dai în judecată? =))

Dă-ţi două palme, dacă-ţi dau io se lasā cu uro =))

Pizda, hai sa iti explic pe intelesul matale de jartea ordinara. Daca este nevoie sa bat pe cineva, asta o sa se întâmple in legitima aparare. La burta matale de tigan sarlatan, nu am probleme. Euflo însă,si-o ia cum vrea sufletelul lui, deja nu mai depinde de mine. Prin ultimele postări nu a facut altceva decât sa ...!!! Ia spune desteptule, ce ai facut si la ce te astepti de acum încolo? Mesajele pe care le-ai trimis de aici au fost vazute si ... Ia spune, ai plătit ratele la beamweul la mana a coispea?

Peseu: Stie toata lumea ca esti in pisat pana in gat!

Postat

Nuu nene, sunt doar doi smardoi de forum!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

... nu îmi apartin multe usere de care pomenesti tu.

Asa de suparacios e mereu?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...