Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 Esti la teatru?))La operetă nici chiar asaEeeee nuuu.. 1 12
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 2, 2016 La operetă Eeeee nuuu..Trei luni?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 2, 2016 Troleibuz!!!!!! Adu și tu cafeaua aia ca nu pot sa vorbesc tare ...... Hoooo, cã n-am șapte mâini 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 2, 2016 Esti la teatru?)) Și la lojã, unde mai pui?! ) 1 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 2, 2016 nici chiar asa Ceai fey?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2016 Eeeeee....cine se scoală de dimineata... Daca are treaba.E uichend, trebuia sa rup patul de somn. A lasat retardatul, idiotul, cretinul, handicapatul, prostul... futu-l... alarma la telefon! Nu am mai putut sa adorm.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 2, 2016 Daca are treaba.E uichend, trebuia sa rup patul de somn. A lasat retardatul, idiotul, cretinul, handicapatul, prostul... futu-l... alarma la telefon! Nu am mai putut sa adorm. Nu cã vreau sã mã bag, da' pare a fi manevrã pã fațã 1 2
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 2, 2016 Daca are treaba.E uichend, trebuia sa rup patul de somn. A lasat retardatul, idiotul, cretinul, handicapatul, prostul... futu-l... alarma la telefon! Nu am mai putut sa adorm.Io' zic sa te pui pa futut si imediat o sa adormi la loc 6 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 Daca are treaba.E uichend, trebuia sa rup patul de somn. A lasat retardatul, idiotul, cretinul, handicapatul, prostul... futu-l... alarma la telefon! Nu am mai putut sa adorm.Răzbuna-te...pune-l la treaba!!!Sa "muncească " pana adormi la loc! 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 Hoooo, cã n-am șapte mâini Vorbește mai încet că trezim copy.... 1 12
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 2, 2016 Vorbește mai încet că trezim copy.... Șuldigumbite 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 2, 2016 Poate țuică de pufoaică.Ieși mă aurolacule! Crezi că toți sunt amărășteni ca tine, canalistule?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 2, 2016 Happy...am semnal ful pã telefon 1 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 2, 2016 peseu: zuper happy, m-am uns pã ștromeleag cu Titan gel și mi-a scãzut cu cinci centimetri...în sfârșit, un produs care m-a adus în/la parametri normali. Recomand! 3 2
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 2, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 2, 2016 Ieși mă aurolacule! Crezi că toți sunt amărășteni ca tine, canalistule?Piconela ia o gura de tuica de pufoaica si asculta dedicatia asta: 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2016 Nu cã vreau sã mã bag, da' pare a fi manevrã pã fațã Manevra prostiei. Io' zic sa te pui pa futut si imediat o sa adormi la loc Răzbuna-te...pune-l la treaba!!!Sa "muncească " pana adormi la loc! Imediat, tocmai l-am dat afara sa cumpere farfurii ca le-am spart pe ultimele 3... Trebuie sa ajunga un fost, da limbi cu o sete de zici ca e ultima pisa de pe lume! Mai bine rea decat fraEra. Piconela ia o gura de tuica de pufoaica si asculta dedicatia asta: Zau de nu arata ca Kalemeul asta!
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Iulie 2, 2016 astazi ma simt, culmea, cu chef de sex
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 2, 2016 Manevra prostiei. Imediat, tocmai l-am dat afara sa cumpere farfurii ca le-am spart pe ultimele 3... Era d'alea scumpe da Murano? 6 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 Io' zic sa te pui pa futut si imediat o sa adormi la loc [quote name="n-am.ce.face.acum" Trebuie sa ajunga un fost, da limbi cu o sete de zici ca e ultima pisa de pe lume! Mai bine rea decat fraEra. numai cu foști?Noi nu folosești? 1 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 2, 2016 astazi ma simt, culmea, cu chef de sex Jale mare Ai dat anunț?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2016 Era d'alea scumpe da Murano? Da Piazza Obor. numai cu foști?Noi nu folosești? Vrei? Pai descrie si tu... 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2016 Postat Iulie 2, 2016 Da Piazza Obor. Vrei? Pai descrie si tu... Vreau,nu vreau,vreau-stai sa rup o creanga stufoasa,vedem ce rămâne Sa descriu ce anume?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 2, 2016 Da Piazza Obor. Vrei? Pai descrie si tu... E sâmbătă...nici azi nu te-a priponit?
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 2, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 2, 2016 Manevra prostiei. Imediat, tocmai l-am dat afara sa cumpere farfurii ca le-am spart pe ultimele 3... Trebuie sa ajunga un fost, da limbi cu o sete de zici ca e ultima pisa de pe lume! Mai bine rea decat fraEra. Zau de nu arata ca Kalemeul asta! Totusi,bine cu garsoniera aia, fiindca la regim hotelier s-ar fi adunat ceva pana acum... 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum