Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Cum scap de insomnie?

Mai baga pwla-n pisda din cand in cand si o sa vezi ca scapi.

*Sexul oral nu se pune.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Hmmmm... fericit :) Tocmai am devenit bunic  :clap2 Oleaca cam devreme, dar cica nu-s probleme  :gifs_ojos

Ptiu, hodorog ma simt  :laugh2

Felicitari, sa va traiasca!

• Like 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cum scap de insomnie?

Nu dormi doua nopti, iar doua zile dormi cate doua ore de amiaza ca sa nu te porți ca un robot... si apoi iti acorzi o zi întreagă de piscină, de relaxare fara nici o răspundere fata de ceva anume.
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hmmmm... fericit :) Tocmai am devenit bunic  :clap2 Oleaca cam devreme, dar cica nu-s probleme  :gifs_ojos

Ptiu, hodorog ma simt  :laugh2

Felicitări! Să fie sănătos și întotdeauna fericit!

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Mai baga pwla-n pisda din cand in cand si o sa vezi ca scapi.

*Sexul oral nu se pune.

hmmmm, interesant

Nu dormi doua nopti, iar doua zile dormi cate doua ore de amiaza ca sa nu te porți ca un robot... si apoi iti acorzi o zi întreagă de piscină, de relaxare fara nici o răspundere fata de ceva anume.

asta e reteta pentru sinucigasi

Multam

Ma descurc eu pana la urma

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

http://3.bp.blogspot.com/-cmXIxeAMAyo/UWBNBxUNcqI/AAAAAAAAAlk/j7igE6B0NXI/s640/cocos.gif

http://3.bp.blogspot.com/-8cnaGFMGR0Q/Ulj4pI1rBoI/AAAAAAAAeqg/AxD1JXs5K2Y/s1600/buna-dimineata-te-invit-la-o-cafeluta-dulce-amaruie_de08d28de75168.jpg :hug1

• Like 6
  • Minus 16
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

asta e reteta pentru sinucigasi

Multam

Ma descurc eu pana la urma

Poftim? Eu am expus un calcul pur rational... nu incerc sa inteleg unde te-ai dus tu cu mintea. De fapt... e mai simplu sa nu te gândesti ca orice exces isi are si reversul, si sa invoci uciderea lui.

Postat

Cum scap de insomnie?

Incearca sa urmaresti, de la cap la coada, cateva postari ale colegei Vis Tantric :)

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu ma duc sa fac un ciubuc :P

Postat

Poftim? Eu am expus un calcul pur rational... nu incerc sa inteleg unde te-ai dus tu cu mintea. De fapt... e mai simplu sa nu te gândesti ca orice exces isi are si reversul, si sa invoci uciderea lui.

lasa-ma!!!!!

Incearca sa urmaresti, de la cap la coada, cateva postari ale colegei Vis Tantric :)

esti nebun?! vrei sa am cosmaruri ?????

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

lasa-ma!!!!!

esti nebun?! vrei sa am cosmaruri ?????

Am zis eu altceva? Nu-mi fac de lucru cu oamenii care... si le cam caută. E bine ca nu ai coșmaruri în insomnia ta... si in acest caz nu ai avea motive sa nu apreciezi amabilitatea unui om, sau sa afisezi o lipsă de încredere care nu-si are locul în fața unor gesturi simple. Mai pe scurt... nu am treaba sa te invat: sa ai haz.
  • Like 6
  • Minus 3
Postat

Am zis eu altceva? Nu-mi fac de lucru cu oamenii care... si le cam caută. E bine ca nu ai coșmaruri în insomnia ta... si in acest caz nu ai avea motive sa nu apreciezi amabilitatea unui om, sau sa afisezi o lipsă de încredere care nu-si are locul în fața unor gesturi simple. Mai pe scurt... nu am treaba sa te invat: sa ai haz.

#visule, daca ai fii urmarit anumite postari ale mele cu siguranta te-ai fii abtinut... clar nu apreciez amabilitatea nimanui ... acu'... lasa-ma!... ma descurc singurica... e un thread putin mai altfel ... am voie sa pun chiar intrebari retorice .... gata, daca mai scoti un cuvant catre mine , sa vezi ce insomnii te trec pe tine

• Minus 1
Postat

Ma dor toate oasele, mijlocul si curul, dar nu ma pot opri. Stiam ca suma viciilor este constanta dar asta este un viciu care imi umple sufletul de bucurie... :)

Baby, mai poti?!?! Mai misti??!?! =)) =))

• Like 3
  • Minus 18
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ma dor toate oasele, mijlocul si curul, dar nu ma pot opri. Stiam ca suma viciilor este constanta dar asta este un viciu care imi umple sufletul de bucurie... :)

Baby, mai poti?!?! Mai misti??!?! =)) =))

Doar brebenelu'.  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

#visule, daca ai fii urmarit anumite postari ale mele cu siguranta te-ai fii abtinut... clar nu apreciez amabilitatea nimanui ... acu'... lasa-ma!... ma descurc singurica... e un thread putin mai altfel ... am voie sa pun chiar intrebari retorice .... gata, daca mai scoti un cuvant catre mine , sa vezi ce insomnii te trec pe tine

Si ce-mi pasă mie... e simplu! Daca chiar vrei sa-ti vezi de treaba ta, e simplu... nu-mi ceri mie voie si nu îmi manifesti mie ceea ce trebuie sa-ti adresezi ție(sau invers).
  • Like 8
  • Minus 3
Postat

Si ce-mi pasă mie... e simplu! Daca chiar vrei sa-ti vezi de treaba ta, e simplu... nu-mi ceri mie voie si nu îmi manifesti mie ceea ce trebuie sa-ti adresezi ție(sau invers).

Daca nu-ti pasa, taci dreaq, din gura si nu mai face pe filozoafa din lipsa de alta activitate ...

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Daca nu-ti pasa, taci dreaq, din gura si nu mai face pe filozoafa din lipsa de alta activitate ...

Țam ertat toate păcatele...

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Muzeu
  • Oras:Muzeu
Postat

#visule, daca ai fii urmarit anumite postari ale mele cu siguranta te-ai fii abtinut... clar nu apreciez amabilitatea nimanui ... acu'... lasa-ma!... ma descurc singurica... e un thread putin mai altfel ... am voie sa pun chiar intrebari erotice .... gata, daca mai scoti un cuvant catre mine , sa vezi ce insomnii te trec pe tine

Poţi să te iei de mână cu corinavip. :laugh2

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...