JeanVal Reputație: 1938 Postat Octombrie 7 Postat Octombrie 7 7 minutes ago, gicacontra2012 said: Deci a scos cim ul din meniu și la ora este o singura finalizare. Eu nici măcar o finalizare n-am făcut… 🤣🤣🤣 În recenziile din 2023 se pare că CIM-ul era în meniu. Eu am fost luna trecută deci informațiile pe care le-am dat sunt recente. 2
gicacontra2012 Reputație: 4324 Postat Octombrie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7 A scos cim ul oficial din meniu, dar cel mai probabil face cu cei cunoscuti. 😏 3
delicios19 Reputație: 365 Postat Octombrie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27 Salutare, M-am vazut si eu cu titulara topicului, de mai multe ori. De fiecare data m-am simtit f bine cu ea, si pot sa spun ca recenziile laudative anterioare, nu sunt exagerate deloc. E o tipa bruneta inalta 1,70, 30+, sanii mari, are fund, e frumoasa si la fata. Pozele de pe topic sunt destul de relevante. Nu e o tipa f comunicativa pe whatsapp, dar la locatie se schimba total situatia. Locatia centrala, zona Rosetti. Imi place ca mereu m-a asteptat in costumatii sexy, costumatii diferite, care ii vin foarte bine si ajuta sa te starneasca. Ultima oara cand ne-am vazut, era imbracata in o plasa si aveai acces la pasarica :). Stie sa creeze o atmosfera propice, niciodata conversatia cu ea nu e boring, si imi place ca e un om empatic. In pat este exceptionala, foarte pasionala, se vede ca e o femeie careia ii place sa faca sex, saruta bine, se fute bine, oralul exceptional. Cel putin, asa este mereu cu mine. Este in stare sa iti dea sentimentul ala ca esti cu o amanta, chestie care prea putine femei din domeniul asta sunt in stare. Dupa ce fac sex cu ea, ma gandesc ca asa trebuie sa fie sexul si am observat ca si dupa ce am orgasm, tot imi vine sa o mangai, sa o tin in brate, ceea ce nu mi se intampla decat cu tipele care chiar arata bine si care sunt dragute cu mine. O recomand celor care sunt satuli de sex slab, interactiuni fortate, femei plictisite, la care de cand intri pe usa ai senzatia ca e un troc unde tu dai banii si ea vine cu o gaura. Sexul cu ea este intr-adevar asa cum ar trebui sa fie o partida de sex, cu un om care isi doreste sa faca sex, si care te doreste in pat. Sexul ala pasional cu o femeie frumoasa, asa cum visam cu totii, cel putin eu...e acolo la Sarlota. Damageu e 500 ron pe ora, o suma deloc exagerata, tinand cont de cum arata tipa asta, ce interactiune ai cu ea, si cum se fute. 3 1 1
Skoban Reputație: 50 Postat Octombrie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27 On 10/7/2024 at 7:21 PM, gicacontra2012 said: A scos cim ul oficial din meniu, dar cel mai probabil face cu cei cunoscuti. 😏 Cel mai probabil 😉!
Daniel019 Reputație: 31 Postat Decembrie 9 Oras:Cluj si altele Oras:Cluj si altele Postat Decembrie 9 Buna tuturor , Nu va ascund ca asta vara am reusit si eu marea cu sarea si am reusit sa ma intalnesc cu distinsa domnita . Subscriu la tot ce au scris si ceilalti vizitatori , este o femeie misto , curata , pasionala , isteata , intuitiva in ale activitatii ce o presteaza .... intr-un cuvant : pansament pentru " de-alde d-astia ca mine " Asa-i , camera este cam intunecata ( si cea de la intrare dar si dormitorul ) si televizorul pe un canal xxx . Ce-am facut acolo ... mai mult m-am facut de ras , adica ... n-am reusit sa fac mare lucru ... doar ea mi-a facut mie . So OP - 9 Np - 9 , poate o sa fie 10 datile viitoare Una peste alta .... o intalnire foarte tare cu o femeie trecuta prin viata ce stie cum sa te faca sa te simti cu adevarat bine . Pot sa va zic doar ca abia astept sa revin . All the best, 2 1
schnauzer Reputație: 1 Postat 2 ore în urmă Postat 2 ore în urmă Sarlota este o femeie frumoasa din toate punctele de vedere cu un corp minunat si care te primeste cu o caldura in privire. Nu am reusit sa performez pe cum mi-as fi dorit si pe cum ar fi meritat ea, dar asta nu pot decat sa-mi reprosez mie. Locatia este accesibila, apartament frumos decorat, curat si primitor. Pentru mine a fost o relaxare totala si ii multumesc inca o data! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum