gangstarr Reputație: 1629 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Autor Postat Octombrie 24, 2017 pot sa le trasmit celor care dau puncte din generozitate , multa muie din belsug din partea lui gangstrr?ce mai faci amigo? te-ai lasat la vatra?Tati, fac binisor, se poate si mai bine... Legat de vatra: cam da oleaca, am devenit fidel unei singure curve! Nu, aia Maria si nici Ioana, aialalta...Astia cu punctele, nu stiu care cum este treaba.... lasa-ma sa studiez putintel!
larisssa Reputație: 8905 Postat Octombrie 25, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Octombrie 25, 2017 Ce m-am enervat cu noaotea -nu cap! S-au dus și conturile lui @temu și al lui @guru.Da-o în pnm ca deja se întrece orice limita! Bah nene, ce satisfacție tâmpita puteți avea din faptul ca ați banat un ușer (care oricum își poate face alt cont ) și nu orice no-name-uri, ci oameni apreciați pe aici, oameni care timp îndelungat si-au adus aportul pe secțiunea Cta! Bah, va da vreo senzație de putere, de control??? V-o Da aiurea! Oamenii astia -toți cei banati- nu își vor schimba caracterul și nici acțiunile ca i-ați banat voi (oricare ați fi voi !!!). Vor continua sa futa mult ( și bine câțiva dintre ei ) cu sau fără cont a8ci! La fel Cum și eu o sa fiu fututa cu sau fără cont aici ! Dar mă oftic...Pe bune! Mă oftic de Cum era sa îmi beau cafeaua punandu-mă la curent cu ce s-a mai scris pe forum. Ăla mai scotea câte o replica delicioasă, ălălalt răspundea pe măsură, unul ajungea pe la mine azi-mâine și ne amuzam pe baza acelei discuții. ..S-A DUS PE PWLA ASTA !Mă întreb cine dracu o sa mai recenzeze. ..nimeni! Pe mine mă doare la bascheți, și de mi-or bana contul, o data pe săptămână îmi fac altul, fac o compilație de recenzii și le postez (ca am de unde,slava-Domnului ) și îmi fac talentul! Dar fetele noi????? Plm...Cat am stat la Bv am discutat cu oameni ok care ne invidiau ptr activitatea de pe forum, ptr multitudinea de informații, ptr tot. Am dat cu batu'N balta , de ce sa fim și noi mișto? ?? Las' sa nu ne dezicem, sa facem praf tot ce e oarecum Bun! Asta e...ăstia suntem...pnm...ii dam înainte! 7 2
unfutac Reputație: -253 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Octombrie 25, 2017 Tati, fac binisor, se poate si mai bine... Legat de vatra: cam da oleaca, am devenit fidel unei singure curve! Nu, aia Maria si nici Ioana, aialalta...Astia cu punctele, nu stiu care cum este treaba.... lasa-ma sa studiez putintel!care e aia de te-a determinat sa o vezi numa pe ea? 4 3
unfutac Reputație: -253 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Octombrie 25, 2017 in curand nu o sa mai fie nimeni sa poata sa dea reputatie postarilor celor care fac recenzii 2 3
larisssa Reputație: 8905 Postat Octombrie 25, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Octombrie 25, 2017 Da' cine o sa mai recenzeze?!?
temujin Reputație: 1654 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Octombrie 25, 2017 Bai, esti prost???? Desi banat, inca mai pot posta!!! Ce mistoooo!!!!!! Vreau sa incep asa: Sa-i iau toti mortii-n pula lui O B I E C T I V!! Bai baiatuleeeee, retardatul asta, a stat azi-noapte pana la ora 03:06, ca sa-mi caute mie toate posturile si sa-mi dea -1485 la reputatie!!! Sunt uimit de cat de debili pot fi unii! Stai linistit, vierme! Fratele va fute in continuare si fara forumul asta, cu sau fara minus de la tine! Tu oricum esti nimeni pe lume si nu contezi! Inc-o data, mai da-te-n pula mea de fraier! Si vreau sa vad, cum imi mai dai minus la postarea asta!!! WC-uleeeeeeeeeeeee!!!! :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo
larisssa Reputație: 8905 Postat Octombrie 25, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Octombrie 25, 2017 😂😂😂😂😂😂😂Mooooor!!!! Se poate posta după conturile banate! Dacă nu a fost doar o scăpare, BRAVO MOTANE! Ești prea șmecher! !!!!
guru_vafute Reputație: 53 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:In vitro Oras:In vitro Postat Octombrie 25, 2017 Bai, esti prost???? Desi banat, inca mai pot posta!!! Ce mistoooo!!!!!! Vreau sa incep asa: Sa-i iau toti mortii-n pula lui O B I E C T I V!! Bai baiatuleeeee, retardatul asta, a stat azi-noapte pana la ora 03:06, ca sa-mi caute mie toate posturile si sa-mi dea -1485 la reputatie!!! Sunt uimit de cat de debili pot fi unii! Stai linistit, vierme! Fratele va fute in continuare si fara forumul asta, cu sau fara minus de la tine! Tu oricum esti nimeni pe lume si nu contezi! Inc-o data, mai da-te-n pula mea de fraier! Si vreau sa vad, cum imi mai dai minus la postarea asta!!! WC-uleeeeeeeeeeeee!!!! :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo Mwhahahha! 1 1
guru_vafute Reputație: 53 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:In vitro Oras:In vitro Postat Octombrie 25, 2017 Obiectivule!?Tu ai avut oarecare tangente cu corinavip, care e povestea ei de nefututa? 1 1
futake99 Reputație: -401 Postat Octombrie 25, 2017 Postat Octombrie 25, 2017 Lua-ti-as rasa-n pula obiektiv..scursura societatii.s-o futa pe ma-ta si pe tot neamul tau toti userii de aici 1 6
gangstarr Reputație: 1629 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Autor Postat Octombrie 25, 2017 Bahhh, ce este acilea pe topicul meu!?? care e aia de te-a determinat sa o vezi numa pe ea?Tie cum ti se zicea prietene, inainte, ca sa stiu daca iti raspund...
unfutac Reputație: -253 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Octombrie 25, 2017 Da' cine o sa mai recenzeze?!?io sigur nu. mai nasol este ca s-a pierdut si accesul la PM si nici macar acolo nu mai poate circula informatia valoroasa :( 3 3
gangstarr Reputație: 1629 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Autor Postat Octombrie 25, 2017 Gata, stiu! Tu esti ala care o ardea cu fratele in sus si jos... plm, tu nu esti marinar, chiar daca tii cu Faru`
unfutac Reputație: -253 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Octombrie 25, 2017 Bai, esti prost???? Desi banat, inca mai pot posta!!! Ce mistoooo!!!!!! Vreau sa incep asa: Sa-i iau toti mortii-n pula lui O B I E C T I V!! Bai baiatuleeeee, retardatul asta, a stat azi-noapte pana la ora 03:06, ca sa-mi caute mie toate posturile si sa-mi dea -1485 la reputatie!!! Sunt uimit de cat de debili pot fi unii! Stai linistit, vierme! Fratele va fute in continuare si fara forumul asta, cu sau fara minus de la tine! Tu oricum esti nimeni pe lume si nu contezi! Inc-o data, mai da-te-n pula mea de fraier! Si vreau sa vad, cum imi mai dai minus la postarea asta!!! WC-uleeeeeeeeeeeee!!!! :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo :onloo cum ai postat asa frate? 1 3
unfutac Reputație: -253 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Octombrie 25, 2017 Gata, stiu! Tu esti ala care o ardea cu fratele in sus si jos... plm, tu nu esti marinar, chiar daca tii cu Faru`m-ai bagat in ceata. ma faci sa nu mai stiu nici eu cine mai sunt.sper ca nu ma confunzi cu bugul 2 2
unfutac Reputație: -253 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Octombrie 25, 2017 Bahhh, ce este acilea pe topicul meu!?? Tie cum ti se zicea prietene, inainte, ca sa stiu daca iti raspund...daca zic mi-e frica ca ma iau astia la minusuri si trag repede linie si peste mine si au nu stiu sa fac postari, banat fiind, ca fratele temujin 1 3
unfutac Reputație: -253 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Octombrie 25, 2017 pot sa le trasmit celor care dau puncte din generozitate , multa muie din belsug din partea lui gangstrr?ce mai faci amigo? te-ai lasat la vatra?vad ca iar te iau astia la minus 1 3
futake99 Reputație: -401 Postat Octombrie 25, 2017 Postat Octombrie 25, 2017 vad ca iar te iau astia la minusCine mai da - e muist...asa ca va provoc :)) 1 6
Membru Premium doru fotograful Reputație: -5 Postat Octombrie 25, 2017 Membru Premium Postat Octombrie 25, 2017 cine ma minuseaza futacule? nu stau pe forumul asta mereu sa urmaresc, e cumva hotul de o b i e c t i v?ma dore la tenesi , am sperma in coaie pentru toti muistii care vor sa ma suga , cit mai multe minusuri cit mai multa sperma in gura la ei sa fie. 5 8
unfutac Reputație: -253 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Octombrie 25, 2017 cine ma minuseaza futacule? nu stau pe forumul asta mereu sa urmaresc, e cumva hotul de o b i e c t i v?ma dore la tenesi , am sperma in coaie pentru toti muistii care vor sa ma suga , cit mai multe minusuri cit mai multa sperma in gura la ei sa fie.ala 1 3
larisssa Reputație: 8905 Postat Octombrie 26, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Octombrie 26, 2017 Amin! 1 1
gangstarr Reputație: 1629 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Autor Postat Octombrie 26, 2017 m-ai bagat in ceata. ma faci sa nu mai stiu nici eu cine mai sunt.sper ca nu ma confunzi cu bugulPai sa știi ca la el ma gândeam...Acum ai PM, poți sa mi te spargi in privat asupra identității anterioare, futacule.
unfutac Reputație: -253 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Octombrie 26, 2017 Pai sa știi ca la el ma gândeam...Acum ai PM, poți sa mi te spargi in privat asupra identității anterioare, futacule.deja trag astia linie peste minepfff...... 1 3
futake99 Reputație: -401 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 deja trag astia linie peste minepfff......Si eu am -3,lua-le-as neamu-n pula de ciobani obositi 1 6
o b i e c t i v Reputație: -89 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Dacia Oras:Dacia Postat Octombrie 26, 2017 Si eu am -3,lua-le-as neamu-n pula de ciobani obositiSa fiti cuminti si bagati tare la fazan Revin cand se mai aduna postari si daca repara pisicu facilitatili promise
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum