burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 27, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 27, 2017 Ultima zi a fost 13 iulie .
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2017 Ahhh ... am "ratat-o si pe asta" Off topic : Imi aduce aminte de un banc Un tânțar vrea sa fute in cur o vacă. Se uita el in stânga în dreapta si ochește o vaca mai grasă. Bâzz bâzz ajunge si incepe sa pompeze la vaca ca disperatul. La un moment dat trage vaca o basina de-l arunca 3 metrii in aer. Dupa ce se dezmeticeste tânțarul zice cu obida.-Futu-i ... e a doua vaca pe care mi-o sufla vântul pe ziua de azi!
panoramic Reputație: -1920 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 27, 2017 Ultima zi a fost 13 iulie .Ce vb ma burgman?? De ce minti?? Am vb eu cu ea pe intai si tocmai atunci a anuntat ca are ceva probleme si ia o pauza! A postat si aici pe 1 iulie si si-a anulat intalnirile!
gigicovrig Reputație: 52 Postat August 1, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 1, 2017 Fratilor va anunt ca astazi Lavinia a plecat din tara, am vazut-o dimineata pe la ora 8 fara un sfert in fata terminalului plecari. Fuma o tigara, mai era cu o tipa, si avea un bagaj cu ea.Nu stiu unde a plecat sau pt cat timp (poate este vacanta, sau poate merge sa mai faca niste treaba si afara).
keyser söze Reputație: -1833 Postat August 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2017 Doliu !!de maine o sa port o saptamana aceeasi chiloti negrii in semn de doliu! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum