burgman4 Reputație: 1810 Postat Mai 15, 2017 Oras:. Oras:. Postat Mai 15, 2017 Mulțumesc Alexa mi-am făcut programare miercuri la Lavinia va pup :* I-ati umplut caietelu` ! huuaaa ! Nu mai are omu loc de voi ! Eu mai astept un pic sa se linisteasca valul de futaci !
adyzion Reputație: 193 Postat Mai 15, 2017 Postat Mai 15, 2017 Buna fratii mei! Ma uit la film la ProTv acum. Lavinia probabil face bine, nu stiu, nu e vorba despere ea aici... Hai, seara buna si off-topic placut!
peshmerga Reputație: 3 Postat Mai 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2017 Program?
alexa0909 Reputație: 419 Postat Mai 16, 2017 Oras:till i die Oras:till i die Postat Mai 16, 2017 Program?Buna programul este 10-21
peshmerga Reputație: 3 Postat Mai 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2017 Buna programul este 10-21 Multumesc.
konkardos Reputație: 22 Postat Mai 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 16, 2017 Acum am plecat din apartamentul Laviniei , nu sînt expert în ale povestirii. Pot spune cā a fost o experientā foarte plācutā .Modalitate programare prin whatsapp respectatā de ambele pārți , ca note oral 8 , normal 9 , piersicuțā frumoasā si parfumatā gfe 10 . De revenit ! Te pup Lavinia ( băiatul cu tricoul roz ). 2
abs0lom Reputație: 36 Postat Mai 17, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Mai 17, 2017 Am fost aseara la ea, dupa ce colega ei Alexa tocmai isi luase zborul nush pe unde, abia am apucat sa schimb doua vorbe cu ea ca am pierdut-o, eu initial la ea voiam sa vin dar am fost avertizat ca-mi va placea ce gasesc in aceeasi locatie, Parfumului 23, asa ca n-am stat pe ganduri. M-a primit Lavinia pe tocuri, inaltuta, mai slim ca sorsa bruneta, ruj dala care trebuie pe buze, vulgaritatea nu depaseste cotele Alexei, vocea putin mai domoala ma instiga la jigodism si perversitate, deh Dorina e de vina si ce sa fac decat sa ma pun la masa s-o descos pe unde a fost de n-a venit pe la noi si cum de-a ajuns la noi. Am baut o sticla de sprite pana m-a luat pisarea si am fugit la dus, 2 bai, pula ta, ai unde te imbaia si imbata pe indelete. io intr-una, ea intr-alta.... si cand am iesit ne-am dat bot in bot, fk bun cat sa se scoale si hai in pat in pula mea ca prea ne-o ardem prost, daca ne vede aia ne da cap in cap. bine ca era plecata. Si uite asa ne-am supt, futut, lins si alte alea, pizda carnoasa, ea draguta si receptiva, cim n-a fost sa fie dar am finalizat in prezervativul inundat de o pizda prea umeda de la atatea limbi si saliva care au fost sa fie mai inainte de a ne fute... in plm. si am mai facut un dus si stat la tigara cu dansa, debandada in casa ca Alexa a plecat si a ramas stapana lavinia, nu prea mult timp din ce am inteles, dar ce va pot spune e sa mergeti ca e tare tipa. Eu unu m-am simtit super bine cu ea, vedem daca ma mai primeste sau daca afla ailalta ca am facut ceva aiurea cu sorsa ma omoara, in fine io am zis s-o exploatez aci pana una alta si cand s-o intoarce Alexa mare bairam sa fie sa ne stie toti aia de pe Parfumului ca asa e la noi. Note: macar aici sa fiu serios, Oral 8.5 in 69 simti putin dintii dar am zis ca fac cim si n-am simtit nimic rau... Normal 8.7 se uda natural, la limbi a avut orgaZm, si fu bine pregatita. Gfe ne-am lins in tandem Igiena buna, dus inainte amandoi in acelasi timp si terminat la fel. Locatia: ok, in spate la bolivar, bloc nou, nu apare pe google maps sa tot petreci. Revin cand o venii Alexa, sa le vad p-amandoo, pana atunci va pun 3 poze, pana o invata si ea cu forumu. Cius.Halat si service la fel ca sorsa 100 cu 150. Io o suta dadui.Nene, v-ati pozat reciproc? Ai FB ei?
burgman4 Reputație: 1810 Postat Mai 17, 2017 Oras:. Oras:. Postat Mai 17, 2017 Deci ? Nimic , nu a mai fost nimeni la ea ? Maine am programare , am emotii
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2017 Deci ? Nimic , nu a mai fost nimeni la ea ? Maine am programare , am emotii la cate recenzii are mai iti trebuie inca una? stai linistit si mergi cu incredere
burgman4 Reputație: 1810 Postat Mai 17, 2017 Oras:. Oras:. Postat Mai 17, 2017 , era sub forma de gluma , merg cu incredere ! Mi-a recomandat-o Alexa dar sa vedem daca facem click ! Bafta .... 1
sangre Reputație: -988 Postat Mai 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Autor Postat Mai 17, 2017 Nene, v-ati pozat reciproc? Ai FB ei?Cica n.are fb. Vezi poate ti.l da tie. 1
alex1199 Reputație: -505 Postat Mai 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 17, 2017 Sa ma laud si eu...Am fost printre primii ei clienti. Locatia, asa cum s-a mai spus, pe strada Parfumului, apartament ok din toate punctele de vedere. Dupa dusurile de rigoare, am mers in camera si am inceput distractia. FK sustint, oral executat desul de bine, am schimbat in 69 apoi am trecut la normal cu ea deasupra, misionar si doggy. Cum nu reuseam sa termin, am vrut sa renunt dar la insistentele ei am mai incercat oral, am pus alt prezervativ si am trecut iar la normal pana am terminat. Note:Locatie: 9 - scad un punct pentru ca mi se par cel putin dubioase acele straduteAspect: 9 - scad un punct din cauza sanilor micuti si putin lasati.Igiena: 10 - nimic de comentatOral: 9 - se simt putin dintiiNormal: 9 GFE: 9 - nu a fost prea vorbareata inainte de inceperea actiunii, dar usor usor... Halatul: 100 lei finalizarea 6
sokrat Reputație: 40 Postat Mai 17, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 17, 2017 Nimeni nu a specificat... Cati ani are fata?
alex1199 Reputație: -505 Postat Mai 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 17, 2017 Cam cat zice ea ca are. 27-28...
adyzion Reputație: 193 Postat Mai 17, 2017 Postat Mai 17, 2017 Astazi am vizitat-o si eu pe Lavinia. Am ajuns la ea sarind de pe topicul Alexiei, colega ei, care se pare ca e in concediu. Locatia, destul de "dosita" si ferita de priviri, este intr-un bloc nou pe Parfumului. Locuri de parcare destul de simplu de gasit. Apartamentul e fain, e curat si e dotat cu tot ce iti trebuie pentru a iti petrece timpul bine. Locatie - 9 (eu in general rezerv 10 pentru lucruri deosebite). Rezervarea a fost facuta foarte usor, Lavinia vorbind foarte frumos si "citet". Mentionez ca a fost foarte punctuala. La capitolul asta un 10. Lavinia este o blonda pe la 28-30 de ani, simpatica, inaltuta (pentru mine care am 1,76), cu dantura ok, picioare faine, fund belea, dar cu sanii putin lasati. Eu sunt fan sani mari si fermi (care n-ar fi )). Tatuajele se vad si in poze, depinde de gusturi. Curata, mirosind bine. Aspect 8 (unde 8 e bine, 9 e excelent, iar 10 e .... vis/paradis) Poti discuta frumos cu ea, daca stii sa vorbesti si pui intrebarile corecte poti afla lucruri interesante... GFE - 7/8 Oralul executat fara prezervativ asa cum am cerut, incet asa cum am cerut si cum imi place mie. Din pacate nu foarte multa atentie in jur si se foloseste putin de mana insa, foarte placut pentru gusturile mele. Nu prea imi place actiunea in forta acolo jos. Oral - 8 (in special pentru CIM) Normal - n/a - fie ca oboseala sau comoditate, am vrut relaxare totala si, pe langa un CIM fain, am primit si un masaj in restul timpului. Am stat o ora - 150 lei neceruti inainte. De fapt nici n-a adus vorba despre asta. Per total o experienta placuta care merita repetata si imbunatatita din partea mea mai ales. O recomand. 9
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 18, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 18, 2017 Si-a facut selfie dă față cu mine, cu tilifonul meu și pe muzica mea 9 1
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 18, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 18, 2017 Am fost azi la Lavinia, mi-a plăcut maxim de ea, nota 10 are din partea mea 4 1
Vizitator fedor14 Reputație: 0 Postat Mai 18, 2017 Postat Mai 18, 2017 Am fost azi la Lavinia, mi-a plăcut maxim de ea, nota 10 are din partea mea Cand te mai duci sau altcineva, sa mai faca poze, mi-a placut mult poza.M-as duce dar a fost ziua mea si am si depasit bugetul de curve luna asta.
sweet glory Reputație: -366 Postat Mai 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2017 Puteai sa iti rupi de la gura pentru inca una, mai ales de ziua ta
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 18, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 18, 2017 Mersi colegule ca ai intors poza 1 1
zexe_20011965 Reputație: 99 Postat Mai 18, 2017 Postat Mai 18, 2017 Intai de toate multumiri colegilor pentru recenziile care m-au convins sa o vizitez pe Lavinia.In general subscriu la majoritatea lucrurilor spuse dar pentru a respecta regulile:Locatie = 9 bloc nou, apartament mare curat dar: stradutele invecinate mustesc de locatari de etnie si probabil ca noaptea e mai delicat de ajuns in zona pe jos;Aspect = 8 fata e cea din poze, corp OK bine proportionat, 178 cu tocuri de 12-15, sanii mici si putin lasati, Igiena = 9 Lavinia e de 10 dar: cearceaful nu era la prima utilizare, prosopul curat dar "de fata";GFE = 9 comunicativa, OKFK = 9 ON = 8-9 soft cum il prefer cu ceva atentie imprejur dar fara DT si intradevar nu cred ca e fan;NP = 8 - nu comenteaza la solicitari, ceva initiativa cand este ea sus, sunete discrete dar false - poate si obosita dupa o zi plina (ati navalit toti si are agenda plina - nu vrea sau nu stie ca trebuie sa se menajeze si ea si asta se simte dupa 6-7 clienti / zi;Masaj = 8-9 adica bunicel;Atitudine = 10 aici cred ca tine si de chimie; Cadoul = 150 /h - pret corect pentru o ora De vizitat 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2017 Postat Mai 18, 2017 NP = 8 - nu comenteaza la solicitari, ceva initiativa cand este ea sus, sunete discrete dar false - poate si obosita dupa o zi plina (ati navalit toti si are agenda plina - nu vrea sau nu stie ca trebuie sa se menajeze si ea si asta se simte dupa 6-7 clienti / zi; solutia ar fi sa mareasca pretul ceea ce ii si recomand
panoramic Reputație: -1920 Postat Mai 18, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 18, 2017 solutia ar fi sa mareasca pretul ceea ce ii si recomandGata, a venit unu cu ideea proasta! Amice, vezi ca pretul il stabileste Alexa ( sau impreuna cu ea )...deci.. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum