pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 23, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 23, 2017 Așa liniște aici ? 😊Vreau și eu 1 "belet" la domnița Lavi ! 😞 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Mai 24, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 24, 2017 Belet de voie? :-) :-) cu reducere, eventual? :-)
mir Reputație: 46 Postat Mai 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 24, 2017 Salutare,Am vizitat-o si eu pe Lavinia duminica dupa-amiaza...programare facuta de sambata si respectata de ambele parti.Domnisoara,asa cum se vede in poze este frumusica,corp frumos,locatie curata.-150 h 2 finalizari.in care am schimbat mai multe pozitii,socializat un pic etc.Nu am fost grabit de nici o culoare,fata este f placuta si este peste media fetelor din bransa.Recomand si revin ! 3
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat Mai 24, 2017 Postat Mai 24, 2017 Dacă tot nu mai este așa aglomerație poate mai reușim si noi o programare... 1
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Mai 24, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 24, 2017 Nu vii și prin Constanța ?
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 25, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 25, 2017 Nu vii și prin Constanța ?Las-o aici !
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 25, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 25, 2017 Belet de voie? :-) :-) cu reducere, eventual? :-)Fără discount !E mălai gârla CHEȘ 😂
b3rt0 Reputație: 123 Postat Mai 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2017 WTF? a fost sters topicul Alexei?
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 25, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 25, 2017 WTF? a fost sters topicul Alexei? "Reglare" de topicuri ! 😂
lavinia_tattoo Reputație: 453 Postat Mai 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2017 Bunao sa iau o pauza pentru cateva zile (nu foarte multe) astazi mai sunt la "birou"...o sa anunt eu ziua in care ma voi intoarce...va pup 3
mr president Reputație: 4053 Postat Mai 27, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 27, 2017 Salutare! Am vizitat-o si eu pe Lavinia acum circa o saptamana. Nu pot sa zic ca am facut neaparat click cu ea, dar serviciile au fost ireprosabile. Modalitate de contact:Programare facuta cu o zi in avans prin What's Up, multi am vazut ca se plang ca nu o prind, mie mi-a raspuns destul de repede. A sunat-o de pe strada Parfumului spre a-mi spune interfonul. Locatie:Aici e putin discutabil, de aceea o sa separ in exterior/interior. - Exterior: se ajunge relativ usor, la 5 minute de Bulevardul Unirii; stradutele de acolo sunt pline de persoane de etnie, nu mi-as face niciodata o programare seara prin acea zona (doar daca as veni cu masina); din cauza faptului ca am ajuns mai devreme, m-am plimbat putin pe jos prin zona, fiind agasat de cativa cersetori si vazand o multitudine de rromi- Interior: nu am ce reprosa, apartament nou, pat mare care nu scartaie deloc, baie complet utilata Aspect:Este o femeie frumoasa, la corp arata foarte bine, iar tatuajele i se potrivesc perfect. Cand a zambit am observat lipsa unui dinte, dar nu e ceva care sa deranjeze foarte mult (sper ca am vazut bine, daca nu este asa imi cer scuze de pe acum). Igiena:Aproape perfecta, a facut dus inainte si dupa mine. Singurul aspect pe care i-l reprosez a fost folosirea unui gel intim cu gust amarui, se simte la cunni, dar mi-a atras atentia inainte despre asta, ceea ce e un mare plus. Actiunea:A debutat cu FK in picioare. A continuat cu un ON, fara deep, dar cu atentie la zonele adiacente. Montat protectie, LOT, in care se misca bine, insa nu poate sa il execute mult timp. Schimbat in misionar, unde ne-am mai sarutat in timpul actiunii, apoi trecut in doggy. Finalizarea a fost CIM, dupa un nou oral NP. Dupa ce am fost amandoi la dus, Lavinia mi-a facut un masaj foarte relaxant. Dupa ce am mai stat putin, am trecut la numarul 2, care a urmat cam acelasi fir al actiunii: ON->Diverse pozitii normal->ON cu CIM. GFE:Este foarte dezinvolta, ii place sa vorbeasca mult si ai cu cine sa porti o conversatie, a umblat prin multe tari. Eu nu pot sa zic ca am facut un mega click cu ea, insa asta este o chestie relativa, ea oferind tot ce se poate cere pentru un GFE de exceptie. Accepta si FK, insa am observat ca prefera mai mult sarutarile, nu e asa jucausa cu limba. Acum notele: Contact: 10Locatie: 9Aspect: 8,5Igiena: 9,5Actiunea: 9GFE: 9 Nota de plata: 150 RON lasati la inceputul intalnirii din proprie initiativa Este clar de recomandat, raportul calitate/pret este exceptional. Nu am apucat sa o vad si pe Alexa, dar ii multumesc pentru recomandare si sper sa apuc sa o vizitez si pe ea. 5
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 27, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 27, 2017 Salutare! Am vizitat-o si eu pe Lavinia acum circa o saptamana. Nu pot sa zic ca am facut neaparat click cu ea, dar serviciile au fost ireprosabile. Modalitate de contact:Programare facuta cu o zi in avans prin What's Up, multi am vazut ca se plang ca nu o prind, mie mi-a raspuns destul de repede. A sunat-o de pe strada Parfumului spre a-mi spune interfonul. Locatie:Aici e putin discutabil, de aceea o sa separ in exterior/interior. - Exterior: se ajunge relativ usor, la 5 minute de Bulevardul Unirii; stradutele de acolo sunt pline de persoane de etnie, nu mi-as face niciodata o programare seara prin acea zona (doar daca as veni cu masina); din cauza faptului ca am ajuns mai devreme, m-am plimbat putin pe jos prin zona, fiind agasat de cativa cersetori si vazand o multitudine de rromi- Interior: nu am ce reprosa, apartament nou, pat mare care nu scartaie deloc, baie complet utilata Aspect:Este o femeie frumoasa, la corp arata foarte bine, iar tatuajele i se potrivesc perfect. Cand a zambit am observat lipsa unui dinte, dar nu e ceva care sa deranjeze foarte mult (sper ca am vazut bine, daca nu este asa imi cer scuze de pe acum). Igiena:Aproape perfecta, a facut dus inainte si dupa mine. Singurul aspect pe care i-l reprosez a fost folosirea unui gel intim cu gust amarui, se simte la cunni, dar mi-a atras atentia inainte despre asta, ceea ce e un mare plus. Actiunea:A debutat cu FK in picioare. A continuat cu un ON, fara deep, dar cu atentie la zonele adiacente. Montat protectie, LOT, in care se misca bine, insa nu poate sa il execute mult timp. Schimbat in misionar, unde ne-am mai sarutat in timpul actiunii, apoi trecut in doggy. Finalizarea a fost CIM, dupa un nou oral NP. Dupa ce am fost amandoi la dus, Lavinia mi-a facut un masaj foarte relaxant. Dupa ce am mai stat putin, am trecut la numarul 2, care a urmat cam acelasi fir al actiunii: ON->Diverse pozitii normal->ON cu CIM. GFE:Este foarte dezinvolta, ii place sa vorbeasca mult si ai cu cine sa porti o conversatie, a umblat prin multe tari. Eu nu pot sa zic ca am facut un mega click cu ea, insa asta este o chestie relativa, ea oferind tot ce se poate cere pentru un GFE de exceptie. Accepta si FK, insa am observat ca prefera mai mult sarutarile, nu e asa jucausa cu limba. Acum notele: Contact: 10Locatie: 9Aspect: 8,5Igiena: 9,5Actiunea: 9GFE: 9 Nota de plata: 150 RON lasati la inceputul intalnirii din proprie initiativa Este clar de recomandat, raportul calitate/pret este exceptional. Nu am apucat sa o vad si pe Alexa, dar ii multumesc pentru recomandare si sper sa apuc sa o vizitez si pe ea.Nu inteleg cum in mijlocul Bucurestiului,la cateva minute de Unirii ... plin de ciori.Peste tot sunt ciori dar acolo mișună peste tot ?
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 27, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 27, 2017 Bunao sa iau o pauza pentru cateva zile (nu foarte multe) astazi mai sunt la "birou"...o sa anunt eu ziua in care ma voi intoarce...va pupSigur vei veni din pauză cu 200/h ! 😂
mr president Reputație: 4053 Postat Mai 27, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 27, 2017 On 5/27/2017 at 11:27 AM, pustanu87 said: Nu inteleg cum in mijlocul Bucurestiului,la cateva minute de Unirii ... plin de ciori. Peste tot sunt ciori dar acolo mișună peste tot ?
burgman4 Reputație: 1810 Postat Mai 27, 2017 Oras:. Oras:. Postat Mai 27, 2017 Nu inteleg cum in mijlocul Bucurestiului,la cateva minute de Unirii ... plin de ciori.Peste tot sunt ciori dar acolo mișună peste tot ?Nici in Ferentari nu e ca acolo , este o zona plina de case nationalizate abandonate , case in care si-au facut cuib , cum era melodia " blocuri inalte la sosea ca sa nu se vada foamea " . 2
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 27, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 27, 2017 Nici in Ferentari nu e ca acolo , este o zona plina de case nationalizate abandonate , case in care si-au facut cuib , cum era melodia " blocuri inalte la sosea ca sa nu se vada foamea " .Si a "crescut" 1 bloc nou printre cocalari nu ? 😂
burgman4 Reputație: 1810 Postat Mai 27, 2017 Oras:. Oras:. Postat Mai 27, 2017 Rechinii imobiliari nu prea tin cont ! Fa o blimbare in zona , intre Nerva Traian si Mircea Voda !
burgman4 Reputație: 1810 Postat Mai 27, 2017 Oras:. Oras:. Postat Mai 27, 2017 Nu mai conteaza , te asteptam Lavinia !
florinaltau Reputație: 12 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 După ce am vizitat-o pe renumita Alexa care ia făcut publicitate mare Laviniei , am zis sa o încerc și pe ea. Am plecat cu niște fantezii și m-am întors..... Nu va țin prea mult la povesti dar mie nu mi-a plăcut mai multe la aceasta fata atât de mult lăudata. In primul rând sta prost la dantura, are niște extensii încâlcite deci nepieptănata. Trecând peste astea am zis sa încerc totuși dar nu s-a meritat. Trebuia sa rămân o ora dar am plecat după o finalizare. Acum vin notele Locație 6 nu are baia bine echipata și mi-a dat prosop folosit . Asta am observat pentru ca nu are mașina de spălat dar totuși are prosoapele întinse in camera. Oral am cerut protejat din cauza danturii GFE 8 Fata Per ansamblu 7 sâni mici și lăsați fund lăsat și nu sa spălat înainte sa trecem la acțiune. Păcat pentru recenzile pe care le are. De revenit NU ÎMI CER SCUZE DACĂ AM DERANJAT DAR ASTA A FOST EXPERIENȚA MEA.
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 După ce am vizitat-o pe renumita Alexa care ia făcut publicitate mare Laviniei , am zis sa o încerc și pe ea. Am plecat cu niște fantezii și m-am întors..... Nu va țin prea mult la povesti dar mie nu mi-a plăcut mai multe la aceasta fata atât de mult lăudata. In primul rând sta prost la dantura, are niște extensii încâlcite deci nepieptănata. Trecând peste astea am zis sa încerc totuși dar nu s-a meritat. Trebuia sa rămân o ora dar am plecat după o finalizare. Acum vin notele Locație 6 nu are baia bine echipata și mi-a dat prosop folosit . Asta am observat pentru ca nu are mașina de spălat dar totuși are prosoapele întinse in camera. Oral am cerut protejat din cauza danturii GFE 8 Fata Per ansamblu 7 sâni mici și lăsați fund lăsat și nu sa spălat înainte sa trecem la acțiune. Păcat pentru recenzile pe care le are. De revenit NU ÎMI CER SCUZE DACĂ AM DERANJAT DAR ASTA A FOST EXPERIENȚA MEA. Salut Ce insemna pt tine ca nu are baia dotata ???Geluri sunt apa de gura este...iar in privinta prosoapelor cred ca exagerezi..Nu are masina de spalat......aveai hainele murdare de vroiai sa ti le spele....ai auzit de regim hotelier ??? in care in fiecare zi sosesc prosoape curate ....Locatie 6 ???...fara sa te jignesc ..daca asta este o locatie de 6...insemna ca ai vizitat doar fetele dupa Stefan Fortuna pana acum... In privinta serviicilor si a fetei nu comentez dar tu mirosi de la distanta a..... in rest CIOCANE TARI !!!
burgman4 Reputație: 1810 Postat Mai 30, 2017 Oras:. Oras:. Postat Mai 30, 2017 După ce am vizitat-o pe renumita Alexa care ia făcut publicitate mare Laviniei , am zis sa o încerc și pe ea. Am plecat cu niște fantezii și m-am întors..... Nu va țin prea mult la povesti dar mie nu mi-a plăcut mai multe la aceasta fata atât de mult lăudata. In primul rând sta prost la dantura, are niște extensii încâlcite deci nepieptănata. Trecând peste astea am zis sa încerc totuși dar nu s-a meritat. Trebuia sa rămân o ora dar am plecat după o finalizare. Acum vin notele Locație 6 nu are baia bine echipata și mi-a dat prosop folosit . Asta am observat pentru ca nu are mașina de spălat dar totuși are prosoapele întinse in camera. Oral am cerut protejat din cauza danturii GFE 8 Fata Per ansamblu 7 sâni mici și lăsați fund lăsat și nu sa spălat înainte sa trecem la acțiune. Păcat pentru recenzile pe care le are. De revenit NU ÎMI CER SCUZE DACĂ AM DERANJAT DAR ASTA A FOST EXPERIENȚA MEA. La ce adresa ai fost ?
florinaltau Reputație: 12 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 Parfumului 23a la parter apartamentul din stânga
florinaltau Reputație: 12 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 La ce adresa ai fost ? Parfumului 23a la parter apartamentul din stânga . La baie avea 2 Geluri de dus apa de gura ieftină și am fost in cele doua bai și nu avea pasta de Dinți și nici periuța ei. Tot ce este posibil sa fii tu fish ca prea o lauzi și dacă ai fost la ea de ce nu ne împarți experiența? Am văzut ca tu ai redeschis topicul Alexei poate ne dai tu mai multe detali ce sa întâmplat
florinaltau Reputație: 12 Postat Mai 30, 2017 Postat Mai 30, 2017 Parfumului 23a la parter apartamentul din stânga . La baie avea 2 Geluri de dus apa de gura ieftină și am fost in cele doua bai și nu avea pasta de Dinți și nici periuța ei. Tot ce este posibil sa fii tu fish ca prea o lauzi și dacă ai fost la ea de ce nu ne împarți experiența? Am văzut ca tu ai redeschis topicul Alexei poate ne dai tu mai multe detali ce sa întâmplat ÃŽți pot descrie toată locația dar sa știi ca proasoapele erau folosite . Sa zicem ca era și puțin umed dar cred ca il spălase la mâna 😜
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum