abs0lom Reputație: 36 Postat Mai 16, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Mai 16, 2017 Suntem în anul de grație 2017. Și ne întrebăm dacă vaccinurile sunt bune ... "ANUL DE GRATIE", auzi colea. Dar ce esti, cronicar? Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 16, 2017 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Mai 16, 2017 Cititi cartea "vaccinarea:eroarea medicala a secolului"de dr louis de brouwer 4 3 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Mai 16, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Mai 16, 2017 Suntem în anul de grație 2017. Și ne întrebăm dacă vaccinurile sunt bune ... Corect! In ziua de azi, poti gasi si mancare stricata pe rafturi. Nimic nu mai e bun. Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 16, 2017 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Mai 16, 2017 Isi bat joc de noi la maxim cei din domeniul alimentar.totul este toxic si perisat.legume flescaite si carne gata stricata.cum sa dai asa ceva unui copil sau unui batran?ceva mai bun gasesti pe piete la tarabe sau in macelarii.si sa va mai spun un secret.apa plata imbuteliata cea mai buna,este bucovina Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 16, 2017 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Mai 16, 2017 Isi bat joc de noi la maxim cei din domeniul alimentar.totul este toxic si perisat.legume flescaite si carne gata stricata.cum sa dai asa ceva unui copil sau unui batran?ceva mai bun gasesti pe piete la tarabe sau in macelarii.si sa va mai spun un secret.apa plata imbuteliata cea mai buna,este bucovinapriviti apa pe care o bem de la robinet Link spre comentariu
abs0lom Reputație: 36 Postat Mai 16, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Mai 16, 2017 Vaccinarea trebuie sa fie obligatorie, ca sa se evite imprastierea epidemiilor cu focar in comunitatile sarace. Tigani si alti saraci. 3 Link spre comentariu
abs0lom Reputație: 36 Postat Mai 16, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Mai 16, 2017 Isi bat joc de noi la maxim cei din domeniul alimentar.totul este toxic si perisat.legume flescaite si carne gata stricata.cum sa dai asa ceva unui copil sau unui batran?ceva mai bun gasesti pe piete la tarabe sau in macelarii.si sa va mai spun un secret.apa plata imbuteliata cea mai buna,este bucovinaDe ce nu te lasi tu de jibul asta sivte muti la tara, sa traiesti natural? Asta e sicietatea de consum, a carei parte esti. Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 16, 2017 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Mai 16, 2017 Tocmai ca cei mentionati de tine,nu o fac Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 16, 2017 "ANUL DE GRATIE", auzi colea. Dar ce esti, cronicar?Poate! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 16, 2017 priviti apa pe care o bem de la robinetBea tu un pahar de apă de la robinet la Paris sau Londra! Trebuie să ai Furazolidonul la îndemână. 3 3 Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 16, 2017 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Mai 16, 2017 De ce nu te lasi tu de jibul asta sivte muti la tara, sa traiesti natural? Asta e sicietatea de consum, a carei parte esti.m-as muta la tara in urmatoarea secunda,dar conjunctura este de asa maniera,incat nu o pot face momentan Link spre comentariu
abs0lom Reputație: 36 Postat Mai 16, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Mai 16, 2017 m-as muta la tara in urmatoarea secunda,dar conjunctura este de asa maniera,incat nu o pot face momentanDaca nubiti place munca, nuvte mai plange atata. Si lasa exprimarea eufemistica, ca nu te prinde. Link spre comentariu
puleandru Reputație: 338 Postat Mai 16, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Partajează Postat Mai 16, 2017 io zic ca decat sase vacineze toti copii cu tuica ca nu mai face boale cala vaslui unde copii suge alcol din tata masi si nare boale can moldova unde e multi betivi nu moare copii can vestu tari si decat sase joace toata ziua copii pe leptop mai bine sa bea vin sisa umblen glod 1 Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 16, 2017 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Mai 16, 2017 Ma faci sa rad.cum sa nu imi placa munca?cred ca muncesc mult mai mult decat multi altii.iti pot da multe exemple de activitati din viata mea pe care le-am facut.in ceea ce priveste exprimarea eufimistica cum zici tu,de unde stii ca nu ma prinde?ma cunosti cumva? Link spre comentariu
puleandru Reputație: 338 Postat Mai 16, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Partajează Postat Mai 16, 2017 Bea tu un pahar de apă de la robinet la Paris sau Londra! Trebuie să ai Furazolidonul la îndemână.la paris decat bojole beau 1 Link spre comentariu
puleandru Reputație: 338 Postat Mai 16, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Partajează Postat Mai 16, 2017 Ma faci sa rad.cum sa nu imi placa munca?cred ca muncesc mult mai mult decat multi altii.iti pot da multe exemple de activitati din viata mea pe care le-am facut.in ceea ce priveste exprimarea eufimistica cum zici tu,de unde stii ca nu ma prinde?ma cunosti cumva?cre ca iesti ecsperta in munca in folosu comunitati Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 16, 2017 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Mai 16, 2017 Hai ca deja devii penibil.la modul cum scrii,exprimi si gandesti,cred ca esti de la tzatza vacii.hai nu mai polua topicul Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Mai 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 Vaccinarea trebuie sa fie obligatorie, ca sa se evite imprastierea epidemiilor cu focar in comunitatile sarace. Tigani si alti saraci.Bill Gates spune ca mai bine le starpim de tot, comunitatile sarace, ca mananca resurse inutil si se inmultesc prea mult.Primii trebuie atacati copii si femeile, sa nu se mai reproduca.Ce nu fac vaccinurile, rezolva hrana cu GMO, modificata genetic, care da sterilitate in maxim 3 generatii.Vaccinurile din copilaria mea nu aveau substante de prezervare toxice in asa hal, nu se faceau de la nastere asa de des .In SUA, copilasii trebuie sa faca peste 200 de vaccinuri, probabil si la noi se va impune schema.Incercarea de a pedepsi cu inchisoarea parintii, intrece orice inchipuire.Vaccinuri curate , am fi putut avea daca se produceau in tara , la Cantacuzino,.Cineva mi-a spus odata : nu este al tau decat ce poti apara, aici vorbim de sanatatea populatiei, si n-o putem apara.Romania este o tara saraca, populatia ei trebuie redusa, din planurile Noii Ordini Mondiale sub 14 mil de locuitori. 1 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Mai 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 Suntem în anul de grație 2017. Și ne întrebăm dacă vaccinurile sunt bune ... sunt bune poate daca se respecta reteta de acum 50 de ani, cu germen mort sau atenuat si fara prezervanti care pot darama un elefant, mercurul din vaccinuri, formaldehida, aluminiul , etc.Eu zic sa asculti macar un videoclip , sunt in romana, nu e nevoie sa stii engleza, incearca sa fii open mind, stiu ca la batranete rabdarea si focalizarea atentiei nu tin mai mult de cateva minute, dar incearca totusi sa afli mai multe , nu se darama lumea ta daca scimbi ceva in credintele tale Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Mai 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 https://m.facebook.com/groups/872494179512204?view=permalink&id=1267332883361663 Link spre comentariu
jaycee Reputație: 1739 Postat Mai 16, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Mai 16, 2017 Bill Gates spune ca mai bine le starpim de tot, comunitatile sarace, ca mananca resurse inutil si se inmultesc prea mult.Primii trebuie atacati copii si femeile, sa nu se mai reproduca.Ce nu fac vaccinurile, rezolva hrana cu GMO, modificata genetic, care da sterilitate in maxim 3 generatii.Vaccinurile din copilaria mea nu aveau substante de prezervare toxice in asa hal, nu se faceau de la nastere asa de des .In SUA, copilasii trebuie sa faca peste 200 de vaccinuri, probabil si la noi se va impune schema.Incercarea de a pedepsi cu inchisoarea parintii, intrece orice inchipuire.Vaccinuri curate , am fi putut avea daca se produceau in tara , la Cantacuzino,.Cineva mi-a spus odata : nu este al tau decat ce poti apara, aici vorbim de sanatatea populatiei, si n-o putem apara.Romania este o tara saraca, populatia ei trebuie redusa, din planurile Noii Ordini Mondiale sub 14 mil de locuitori.M-am uitat putin peste ultimul link pus de tine , sunt fraze spuse de Bill Gates scoase din context , lucruri obscure facute de unii cu mintea razna si care prind la altii asemenea (testul szondi alive&kicking ) nu mai crede toate prostiile 4 1 Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Mai 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 M-am uitat putin peste ultimul link pus de tine , sunt fraze spuse de Bill Gates scoase din context , lucruri obscure facute de unii cu mintea razna si care prind la altii asemenea (testul szondi alive&kicking ) nu mai crede toate prostiile https://www.youtube.com/results?search_query=bill+gates++and+vaccinesuite mai sus , o spune clar si nescos din contex , de n ori https://www.youtube.com/watch?v=cHWeJ0f_o3A&list=PLzehysleuEmvE0rT16pkdoMFxizZ7v5ssastea sunt super documentate si recente, nu sunt cu B.G. Link spre comentariu
marta Reputație: 219 Postat Mai 16, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/LIVE-TEXT-Dezbaterea-privind-legea-vaccinarii-obligatorii-de-la-Ministerul-Sanatatii-Ministrul-Bodog-a-parasit-sala-fara-sa-asculte-macar-o-interventie-din-public-Parinte-de-copil-cu-complicatii-dupa-vaccin-%E2%80%9ENimeni-nu-trece-de-mine.-Statul-sunt-eu-143199 Dezbaterea privind legea vaccinării obligatorii de la Ministerul Sănătății. Jurista Alexandra Oberschi a înmânat Ministerului Sănătății o documentație privind 1.000 de copii cu traume post-vaccin Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat Mai 16, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 16, 2017 Suntem în anul de grație 2017. Și ne întrebăm dacă vaccinurile sunt bune ... Întrebare ce nu face decât să dea la iveală gradul de sălbăticie al acestui neam. Am mai scris-o și altundeva: de nu era Occidentul, nu părăseam întunecimea pădurilor și a peșterilor. Firește, am fi mâncat sănătos și am fi combătut epidemiile cu ferigi fierte.Pe sălbatici îi poți lăsa într-ale lor, să-și vindece bolile cu pupări de icoane și mehlemuri din plante. Problema este că, nevaccinați, îi pot infesta și pe cei ce refuză să fie niște troglodiți. De aceea, obligativitatea vaccinurilor de bază trebuie impusă cu biciul, acolo unde nu-s făcute de bună-voie. 4 14 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 16, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Mai 16, 2017 In mod normal, daca "evoluatii" sunt vaccinati, de ce s-ar infecta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum